Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ευχαρηστωωωωωω!

εγω τελικα παιρνω πολυ ευκολα@:rolleyes:στηθος ειχα κ απο πριν τωρα απλα γεμισε!:tongue:εμενα στα μαγουλα φαινεται οτι πηρα..κατα τα αλα ειμαι καλα.εμενα η κοιλουμπα μου ειναι ιδια οπως κ στον μικρο ..μυτερη αφου με βλεπουν κ μου λενε αγορακι ε?χαχαχ τελικα ισχυει μαλον αυτο που λενε οτι στα αγορακια ειναι μυτερη κ στα κοριτσια στρογγυλη..εσενα πως ειναι Γιωτακι?

κοριτσα εγω που κ που πινω κοκακολα!το ξερω οτι δεν κανει αλα με τραβαει κ ειναι μερικοι γιατροι που λενε οτι ενα κουτακι την ημερα επιτρεπεται..εγω κανα δυο φορες τη βδομαδα πινω!:rolleyes:

το ρολο συνηθως το κανω με αυγο αλα σημερα δεν με τραβαει με αυγο το σκεφτομαι..ισως κ να μην βαλω!

μια μπαλα ειναι η κοιλια μου! στρογγυλη! η κοκα που και που δεν κανει κακο! η ζαχαρη ενοχλει τους γιατρους. μου ειπε να πινω γιατι ανεβαζει και την πιεση (εχω υποταση μερικες φορες) αλλα με μετρο! ειναι large ο γιατρος μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ιωαννακι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!!

πολυχρονοι ολοι οι εορταζομενοι!!!!!!

γιωτακι με το καλο να ερθει η μπεμπουλα σας στο κρεβατακι της το ομορφο!!!!!καλα μου φαινεται εσυ θα γεννησεις στην δουλεια ετσι οπως παει!!!!!!!

μεγαλα τα αγορακια σας λενιω και εφακη!!!!!!παλικαρια!!!!!!!!δεν θελω αγχος για τα κιλα!!!!!!θα την παλεψουμε!!!!!!!:tongue:

ναι ναι μεγαλα!:tongue:

που θα παει θα τα ξααναχασουμε!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εμενα στρογγυλουλα ειναι η κοιλουμπιτσα!!!!!καλα λενε τελικα!!!!!!κι εμενα καμια φορα με τραβαει μια sprite να πιω!!!!!κανα δυο-τρεις γουλιτσες!!!!!!;)εγω σημερα θα κανω τορτελινια με κρεμα γαλακτος!!!!!μου αρεσει πολυ το ρολο με το αυγο αλλα δεν το εχω φτιαξει ποτε:rolleyes:

τορτελινια τα αγαπημενα μου! ευκολο το ρολο παντως!

thank you!!! ναι ετσι μου λεει και ο γιατρος, οταν του ειπα οτι σκοπευω να δουλεψω μεχρι 15 σεπτ μου λεει " δεν νομιζω τακη!!!"

ρε κοριτσια τεραστια μωρα! μπραβο!

χαχαχαχαχαχα, "δεν νομιζω τακη" χαχαχαχαχα!!!!!καλο!!!!!!!!!

γι'αυτο να σταματησεις πιο νωρις, προτεραιοτητα εχει η μπεμπουλα μας!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

χαχαχαχαχαχα, "δεν νομιζω τακη" χαχαχαχαχα!!!!!καλο!!!!!!!!!

γι'αυτο να σταματησεις πιο νωρις, προτεραιοτητα εχει η μπεμπουλα μας!!!!!

λογικα 7 σεπτ μπαινω στον μηνα μου οποτε θα την κανω με ελαφρα πηδηματακια! ευτυχως ο αντρας μου ειναι τεχνικος υπολογιστων και θα μου φτιαξει δυκτιο στο σπιτι, να μπαινω να δουλευω απο εκει. τα λογιστικα και την εμπορικη διαχειριση.οποτε μια χαρα!:-P

Διαφημίσεις

μια μπαλα ειναι η κοιλια μου! στρογγυλη! η κοκα που και που δεν κανει κακο! η ζαχαρη ενοχλει τους γιατρους. μου ειπε να πινω γιατι ανεβαζει και την πιεση (εχω υποταση μερικες φορες) αλλα με μετρο! ειναι large ο γιατρος μου!
εμενα στρογγυλουλα ειναι η κοιλουμπιτσα!!!!!καλα λενε τελικα!!!!!!κι εμενα καμια φορα με τραβαει μια sprite να πιω!!!!!κανα δυο-τρεις γουλιτσες!!!!!!;)εγω σημερα θα κανω τορτελινια με κρεμα γαλακτος!!!!!μου αρεσει πολυ το ρολο με το αυγο αλλα δεν το εχω φτιαξει ποτε:rolleyes:

οποτε ισχυει αυτο που λενε!:tongue:;);)

νοστιμα τα τορτελινια!κ το ρολο ειναι πολυ ευκολο ποπακη μου!;)

εγω οταν πινω κοκακολα ενα ποτηρι το πινω:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κορίτσια γεια σας!!!!!!!! τι κρίμα τελευταία τις ώρες που μπαίνω εγώ δεν πετυχαίνω καμιά!!!!! γιωτάκι με το καλό να γεμίσει το δωμάτιο με την μπεμπούλα σας!!!!!!!!! τι όμορφα που είναι όλα αυτά!!! Ιωαννάκι να χέρεσαι τον αντρούλη σου!!! εφάκη μου υπομονή!!! λενάκι μην σκέφτεσαι τα κιλάκια !! είπαμε μετά όλες μαζί δίαιτα!!! αχχαχαχαχ

ποπάκι μου καλό ακόμα η άδεια?????

κορίτσια πολυ ζέστη!!!!!!!!!!!!!!!! δεν την παλευω!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κορίτσια γεια σας!!!!!!!! τι κρίμα τελευταία τις ώρες που μπαίνω εγώ δεν πετυχαίνω καμιά!!!!! γιωτάκι με το καλό να γεμίσει το δωμάτιο με την μπεμπούλα σας!!!!!!!!! τι όμορφα που είναι όλα αυτά!!! Ιωαννάκι να χέρεσαι τον αντρούλη σου!!! εφάκη μου υπομονή!!! λενάκι μην σκέφτεσαι τα κιλάκια !! είπαμε μετά όλες μαζί δίαιτα!!! αχχαχαχαχ

ποπάκι μου καλό ακόμα η άδεια?????

κορίτσια πολυ ζέστη!!!!!!!!!!!!!!!! δεν την παλευω!!!!

42 βαθμους εχει!!! ελεος!:shock:

Διαφημίσεις

εσύ βρε γιωτακι πωε την παλευεις στην κατάστασή σου???

εγώ λέω πρώτα ο θεός ευτυχώς θα είναι χειμώνας όταν θα είμαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εσύ βρε γιωτακι πωε την παλευεις στην κατάστασή σου???

εγώ λέω πρώτα ο θεός ευτυχώς θα είναι χειμώνας όταν θα είμαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη!!!!!!

με αιρκοντισιον! και πολλα νερα!

κανω λιγο υπομονη μπορει να σκαω τωρα, αλλα του χρονου η μπεμπουλα θα ειναι πρωτα ο Θεος 9 μηνων οποτε θα πηγαινουμε για μπανιο και θα μπορω να αναψω αιρκοντισιον. η αδελφη μου γεννησε μαιο δεν την επιασε η ζεστη στην εγκυμοσυνη αλλα μετα παθανε με την ζεστη, ουτε να την θηλασει δεν μπορουσε απο τον ιδρωτα. ολα εχουν τα καλα τους και τα κακα τους!

εμεις εχουμε 37 αλα η ζεστη ειναι ανυποφορη φανταζομαι εκει τι γινεται!:shock::shock:

δειτε αυτη τη σελιδα..ειναι πολυ καλη..μας την ειχε βρει το ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΑς..;);)

http://www.babybaby.gr/showarticle.jsp?CMCCode=0206&extLang=

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσουδια μουουουυουουου....τι κανετε?

καλε τι ζεστη ειναι αυτη?δεν αντεχω αλλο.....δυο βραδυα εχω να κοιμηθω....εσεις πως τη παλευετε ?κοιμαστε καλα?

ειχα κι εναν πονο σημερα στο νεφρο μου....μαλλον ουρολοιμωξη θα ειναι....τη παθαινα συχνα και πριν μεινω εγκυος...θα παω αυριο για εξεταση ουρων να δω τι γινεται!!!!

μακια πολλα στις κοιλιτσες σας και στα μαγουλακια σας!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

να στειλω πολλα φιλακια ρουφηχτα στο νατασακι μας και στο σοφακι μας.......

σας αγαπαμε παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ......

((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...