Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

εγω 20 στον γιοκα μου..αλα ηταν κ μεγαλο μωρο ισως αν μου τον παιρναν πιο νωρης κ δεν περνουσα 11 μερες την πητ να εβαζα κοντα τα 18 κ γω!σε αυτο ειπα τα 16 δεν τα γλυτωνω ασ ελπισουμε οχι παραπανω..υπολογιζα φυσικα μεχρι 13 αλα δεν ξερω βαζω τοσο ευκολα κιλα κ δεν θα ελεγα οτι τρωω κ πολυ ειδικα τωρα τελευταια!:shock::shock:

αστα ενα δραμα και εμενα ο μικροσ μεγαλοσ ηταν 4 κιλα και 54 ποντουσ υψοσ!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου! τι κανετε? πολυ ζεστη ρε κοριτσια! ολη μερα με το κλιματισικο και στην δουλεια και στο σπιτι και το βραδυ φυσικα και παλι σκαω!!!

εμεις εχτες κλεισαμε την κουνια και θα μας την φερουνε 4 αυγουστου. ειναι λαχανι- φυσικο ξυλο και εχει σχεδιο ενα φεγγαρι που καθονται πανω 2 αρκουδακια αγκαλια! πηραμε και την προικα ροζ πρασινο με φραουλιτσες! αχ ειναι τελεια! θα μπει το κοριτσακι μου εκει μεσα! ανυπομονω!!!:-P

εφακη εμενα με ηρεμουσε χυμος λεμονι η πορτοκαλι λακωνια. για δοκιμασε το!

ελενιτσα!!! τι κανεις? ζεστη ε?

ποπακι μετρας μονο 2 μερες, τι καλα! εγω εχω ακομα! αν εξελιχθει καλα η εγκυμοσυνη θα δουλεψω και το 1ο δεκαημερο του σεπτεμβριου (7 σεπτ μπαινω στον μηνα μου) μπορει να ερχομαι για λιγες ωρες η μερα παρα μερα, θα δω!

ιωαννακι τελειο το τικερακι!

αναστασακι τι κανει το ζουζουνελι σου?

τα αλλα κοριτσακια τι κανετε?????????????

πολλα φιλακια!

καλημερα Γιωτακι μουυυυ!τι τελεια ολα αυατ που πηρατε..ειδικα η προικα θα ειναι πολυ ωραια;);)

εγω εδω κ 3 βραδυα κοιμαμαι με κλιματιστικο!δεν γινεται αλιως..δεν φυσαει καθολου κ ειναι σκετη ταλαιπωρεια!εγω σκεφτομαι οτι εχω ακομα 2 επισκεψεις στη γιατρο κ μετα φτανει η μερα για την καισαρικη!τωρα τελη ιουλιου ξαναπαω στη γιατρο..την αλη βδομαδα μαλον μετα τελη αυγουστου κ 25-26 μου ειπε θα με βαλει μεσα!ανυπομονωωωωωω:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι ποπακη μου ετσι να κανεις..να απολαυσεις την αδειουλα σου κ οποτε μπορεις θα πινουμε πρωινο καφεδακο!παντως επειδη ειμαστε καιρο εδω κ συνηθησαμε η μια την αλη οταν λειπει καπια φιλεναδιτσα ειναι καπως!στο μελον θα χαθουμε ακομα πιο ποιλυ οταν θα εχουμε γεννητουρια!αλα μετα θα ξανα επιστρεψουμε..;);)

ε δεν θα χαθουμε!!!

εγω εχω βαλει 7 κιλα και αυριο παω γιατρο να δω το κοριτσακι μου!:D

καλημερα Γιωτακι μουυυυ!τι τελεια ολα αυατ που πηρατε..ειδικα η προικα θα ειναι πολυ ωραια;);)

εγω εδω κ 3 βραδυα κοιμαμαι με κλιματιστικο!δεν γινεται αλιως..δεν φυσαει καθολου κ ειναι σκετη ταλαιπωρεια!εγω σκεφτομαι οτι εχω ακομα 2 επισκεψεις στη γιατρο κ μετα φτανει η μερα για την καισαρικη!τωρα τελη ιουλιου ξαναπαω στη γιατρο..την αλη βδομαδα μαλον μετα τελη αυγουστου κ 25-26 μου ειπε θα με βαλει μεσα!ανυπομονωωωωωω:D:D

25-26 αυγουστου?

Διαφημίσεις

ε δεν θα χαθουμε!!!

εγω εχω βαλει 7 κιλα και αυριο παω γιατρο να δω το κοριτσακι μου!:D

να τον χαιρεσαι!!! με το καλο και το μωρακι σας! εμενα γιορταζει ο αδελφος μου!

καλο κομμωτηριο! και εγω φασολακια εχω, αλλα οχι απο κηπο :-(

να χαιρεσαι τον αδερφουλη σου Γιωτακι!εμενα ο ανηψιος μου κ ο κουνιαδος μου γιορταζουν σημερα..σε λιγο θα ξεκηνησω τα τηλεφωνα!:tongue:

μονο 7..σουπερ!παρα πολυ καλα!μου φαινεται τοσο δυσκολο..τι να πω..μωλης γεννησεις δεν θα εχεις πολα να χασεις κ ασε που αν θηλάσεις θα τα χασεις αμεσως..εγω στο πρωτο τα εχασα πολυ ευκολα απο την αρχη μονο 5 μου ειχαν μεινει τα οπια αργησα λιγο να τα χασω!

εγω σημερα εβγαλα κιμα..λεω να κανω κανεννα ρολο με ρυζακι!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα γιωτα μου

αχ τι καλα αρχησαν η ετοιμασιεσ του δωματιου!!!!!

δεν νομιζω να με βοηθηση ο χυμοσ μονο που το σκεφτομαι ξινιζω:confused::confused::confused::confused:

εγω το ζηταγα πολυ, και ανθρακικο ηθελα να πινω, καμια sprite η πορτοκαλαδα με ανθρακικο! τι να πω?:confused: καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος!

να χαιρεσαι τον αδερφουλη σου Γιωτακι!εμενα ο ανηψιος μου κ ο κουνιαδος μου γιορταζουν σημερα..σε λιγο θα ξεκηνησω τα τηλεφωνα!:tongue:

μονο 7..σουπερ!παρα πολυ καλα!μου φαινεται τοσο δυσκολο..τι να πω..μωλης γεννησεις δεν θα εχεις πολα να χασεις κ ασε που αν θηλάσεις θα τα χασεις αμεσως..εγω στο πρωτο τα εχασα πολυ ευκολα απο την αρχη μονο 5 μου ειχαν μεινει τα οπια αργησα λιγο να τα χασω!

εγω σημερα εβγαλα κιμα..λεω να κανω κανεννα ρολο με ρυζακι!:rolleyes:

thank you, και εσυ να τους χαιρεσαι! ναι ευτυχως δεν περνω ευκολα κιλα και το μονο που εξεχει ειναι η κοιλουμπα! βεβαια εχω κανει το στηθος που παντα ονειρευομουνα!!! χαχαχαχα!

ρολο με πατατες εκανα την κυριακη! βαζεις αυγα και τυρι μεσα?

Διαφημίσεις

ιωαννακι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!!

πολυχρονοι ολοι οι εορταζομενοι!!!!!!

γιωτακι με το καλο να ερθει η μπεμπουλα σας στο κρεβατακι της το ομορφο!!!!!καλα μου φαινεται εσυ θα γεννησεις στην δουλεια ετσι οπως παει!!!!!!!

μεγαλα τα αγορακια σας λενιω και εφακη!!!!!!παλικαρια!!!!!!!!δεν θελω αγχος για τα κιλα!!!!!!θα την παλεψουμε!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

thank you, και εσυ να τους χαιρεσαι! ναι ευτυχως δεν περνω ευκολα κιλα και το μονο που εξεχει ειναι η κοιλουμπα! βεβαια εχω κανει το στηθος που παντα ονειρευομουνα!!! χαχαχαχα!

ρολο με πατατες εκανα την κυριακη! βαζεις αυγα και τυρι μεσα?

ευχαρηστωωωωωω!

εγω τελικα παιρνω πολυ ευκολα@:rolleyes:στηθος ειχα κ απο πριν τωρα απλα γεμισε!:tongue:εμενα στα μαγουλα φαινεται οτι πηρα..κατα τα αλα ειμαι καλα.εμενα η κοιλουμπα μου ειναι ιδια οπως κ στον μικρο ..μυτερη αφου με βλεπουν κ μου λενε αγορακι ε?χαχαχ τελικα ισχυει μαλον αυτο που λενε οτι στα αγορακια ειναι μυτερη κ στα κοριτσια στρογγυλη..εσενα πως ειναι Γιωτακι?

κοριτσα εγω που κ που πινω κοκακολα!το ξερω οτι δεν κανει αλα με τραβαει κ ειναι μερικοι γιατροι που λενε οτι ενα κουτακι την ημερα επιτρεπεται..εγω κανα δυο φορες τη βδομαδα πινω!:rolleyes:

το ρολο συνηθως το κανω με αυγο αλα σημερα δεν με τραβαει με αυγο το σκεφτομαι..ισως κ να μην βαλω!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ιωαννακι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!!

πολυχρονοι ολοι οι εορταζομενοι!!!!!!

γιωτακι με το καλο να ερθει η μπεμπουλα σας στο κρεβατακι της το ομορφο!!!!!καλα μου φαινεται εσυ θα γεννησεις στην δουλεια ετσι οπως παει!!!!!!!

μεγαλα τα αγορακια σας λενιω και εφακη!!!!!!παλικαρια!!!!!!!!δεν θελω αγχος για τα κιλα!!!!!!θα την παλεψουμε!!!!!!!:tongue:

thank you!!! ναι ετσι μου λεει και ο γιατρος, οταν του ειπα οτι σκοπευω να δουλεψω μεχρι 15 σεπτ μου λεει " δεν νομιζω τακη!!!"

ρε κοριτσια τεραστια μωρα! μπραβο!

ενταξει ρε συ! λεω και εγω! μηπως κανω λαθος και γενναω νωριτερα! γιατι ειμαστε μαζι.:)

αχχαχα:tongue::tongue: ναι κοντα ειμαστε!ξεχασα να ρωτησω τη γιατρο τελικα πως το μετραει συμφωνα με το μωρο ειμαστε ακριβως μαζι αλα με την τπ εμενα μου βγαινει 12 οκτωμβρη πητ..μπερδεμα..εγωω το μετραω ετσι οπως μου ειπε απο την αρχη που νομιζα οτι καπου εκει ειμαι κ γω 7-8 οκτωμβρη!τωρα τι να πω,.θα την ρωτησω αλωστε ειμαι με καισαρικη!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ευχαρηστωωωωωω!

εγω τελικα παιρνω πολυ ευκολα@:rolleyes:στηθος ειχα κ απο πριν τωρα απλα γεμισε!:tongue:εμενα στα μαγουλα φαινεται οτι πηρα..κατα τα αλα ειμαι καλα.εμενα η κοιλουμπα μου ειναι ιδια οπως κ στον μικρο ..μυτερη αφου με βλεπουν κ μου λενε αγορακι ε?χαχαχ τελικα ισχυει μαλον αυτο που λενε οτι στα αγορακια ειναι μυτερη κ στα κοριτσια στρογγυλη..εσενα πως ειναι Γιωτακι?

κοριτσα εγω που κ που πινω κοκακολα!το ξερω οτι δεν κανει αλα με τραβαει κ ειναι μερικοι γιατροι που λενε οτι ενα κουτακι την ημερα επιτρεπεται..εγω κανα δυο φορες τη βδομαδα πινω!:rolleyes:

το ρολο συνηθως το κανω με αυγο αλα σημερα δεν με τραβαει με αυγο το σκεφτομαι..ισως κ να μην βαλω!

εμενα στρογγυλουλα ειναι η κοιλουμπιτσα!!!!!καλα λενε τελικα!!!!!!κι εμενα καμια φορα με τραβαει μια sprite να πιω!!!!!κανα δυο-τρεις γουλιτσες!!!!!!;)εγω σημερα θα κανω τορτελινια με κρεμα γαλακτος!!!!!μου αρεσει πολυ το ρολο με το αυγο αλλα δεν το εχω φτιαξει ποτε:rolleyes:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...