Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοριτσακια μου γλυκα!!!!!!!!μια δροσερη καλημερααααααααααααααα κι απο μενα!!!!!!

χαθηκα......δεν σηκωσα κεφαλι απο την δουλεια αυτες τις 2 μερες για να μπορεσω να τους τα αφησω ολα κομπλε!!!!!ναι ναι ακομα στο γραφειο ειμαι, αυτη την παρασκευη βγαινω σε αδεια!!!!!!

λενιωωωωωωωωωωωωωω, γιωτακι, ματινακι, αναστασακι, ρανιουκο,εφακη,ιωαννακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

πολυ ζεστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused:

ποπακη μου καλημεραααααααα!σε πεθυμησαα..οταν βγεις σε αδεια μην χαθεις ναι..:tongue::tongue:;);)((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

αντε λιγες μερουλες μεινανε γιουπιιιιιιιιιιιιι~

σημερα δεν νιωθω να εχει πολυ ζεστη..αν κ ειπανε 40 θα φτασουμε..για να δουμε!:rolleyes:

πως εισαι?τι κανει η πριγκιπισσα μας?;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααααααααααααααααααααααααααα

ναι ειναι φοβερη η ζεστη και μαζι με τεσ αναγουλες δεν μπορω να παρω τα ποδια μου και πρεπει να πηγαινω και δουλεια μεχρι το τελοσ του μηνα!!καλε πως θα αντεξω???

καλημερα Εφακη!τι κανεις?αν κ τι ρωταω..τι να μου απαντησεις..αχ καημενουλα ταλαιπωρεισαι τωρα κ με τη ζεστη!

πως αντεχεις να δουλευεις θα θελα να ξερα..σε βοηθαει τιποτα για τις ανγουλες!:confused:

μεχρι τελη του μηνος ε!ωχ:shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα Εφακη!τι κανεις?αν κ τι ρωταω..τι να μου απαντησεις..αχ καημενουλα ταλαιπωρεισαι τωρα κ με τη ζεστη!

πως αντεχεις να δουλευεις θα θελα να ξερα..σε βοηθαει τιποτα για τις ανγουλες!:confused:

μεχρι τελη του μηνος ε!ωχ:shock:

τρωω συνεχεια φρυγανιεσ δεν ξερω τι αλλο ????δυσκολα την παλευω απο τεσ 8-5 στο γραφειο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσουδια μου!!!!!!!εφακη καλημερα!!!!!υπομονη, που θα παει θα βγεις σε αδεια καλοκαιρινη και στο σπιτι αλλιως θα την παλευεις με τις αναγουλες!!!!!

λενακι μου γλυκο!!!!!!θα μπαινω απο το σπιτι πιο συχνα, να ηρεμησω, να μπω σε ενα προγραμμα και θα πινουμε καφεδακο καθε μερα!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλημέρααααααα!!!!! Ποπάκη μου με το καλό γλυκιά μου να πάρεις την αδειούλα σου και να ηρεμήσεις κι εσύ!!!

Λενάκι, εφάκη, αναστασάκι, ρανιάκι σε όλα τα κορίτσια λοιπόν μία μεγάλη ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

Εμένα γιορτάζει ο αντρούλης μου σήμερα οπότε σηκώθηκα έφτιαξα το φαγητάκι μου φασολάκια από τον κήπο παρακαλώ και τώρα πρέπει να πάω να κάνω κάτι ψώνια, να πάω κομμωτήριο να χτενίσω μαλλάκια και θα επιστρέψω αργότερα!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

αυτο κανω !!εβαλα και 3 κιλα φαε φαε ψωμια!!

εγω Εφακη μου καθε φορα που ξεκηναω μια εγκυμοσηνη ειμαι ενα κιλο παραπανω κ ειδικα το πρωτο τριμηνο τα 3 κιλα ειναι σιγουρα!δεν πειραζει κ γω ανχωνομουν αλα τωρα ηρεμισα καπως κ λεω το μωρακ να ειναι καλα κ μετα θα τα ξαναχασουμε δεν μπορει!:rolleyes:εχω φτασει τα 12 κιλα τωρα..δεν ειναι κ λιγα..:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ κοριτσουδια μου!!!!!!!εφακη καλημερα!!!!!υπομονη, που θα παει θα βγεις σε αδεια καλοκαιρινη και στο σπιτι αλλιως θα την παλευεις με τις αναγουλες!!!!!

λενακι μου γλυκο!!!!!!θα μπαινω απο το σπιτι πιο συχνα, να ηρεμησω, να μπω σε ενα προγραμμα και θα πινουμε καφεδακο καθε μερα!!!!!!!:tongue:

ναι ποπακη μου ετσι να κανεις..να απολαυσεις την αδειουλα σου κ οποτε μπορεις θα πινουμε πρωινο καφεδακο!παντως επειδη ειμαστε καιρο εδω κ συνηθησαμε η μια την αλη οταν λειπει καπια φιλεναδιτσα ειναι καπως!στο μελον θα χαθουμε ακομα πιο ποιλυ οταν θα εχουμε γεννητουρια!αλα μετα θα ξανα επιστρεψουμε..;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέρααααααα!!!!! Ποπάκη μου με το καλό γλυκιά μου να πάρεις την αδειούλα σου και να ηρεμήσεις κι εσύ!!!

Λενάκι, εφάκη, αναστασάκι, ρανιάκι σε όλα τα κορίτσια λοιπόν μία μεγάλη ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

Εμένα γιορτάζει ο αντρούλης μου σήμερα οπότε σηκώθηκα έφτιαξα το φαγητάκι μου φασολάκια από τον κήπο παρακαλώ και τώρα πρέπει να πάω να κάνω κάτι ψώνια, να πάω κομμωτήριο να χτενίσω μαλλάκια και θα επιστρέψω αργότερα!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

να σου ζησει να τον χαιρεσε!!!!!

εγω Εφακη μου καθε φορα που ξεκηναω μια εγκυμοσηνη ειμαι ενα κιλο παραπανω κ ειδικα το πρωτο τριμηνο τα 3 κιλα ειναι σιγουρα!δεν πειραζει κ γω ανχωνομουν αλα τωρα ηρεμισα καπως κ λεω το μωρακ να ειναι καλα κ μετα θα τα ξαναχασουμε δεν μπορει!:rolleyes:εχω φτασει τα 12 κιλα τωρα..δεν ειναι κ λιγα..:rolleyes:

αστα εγω στο γιο μου ειχα βαλει 18 κιλα τωρα παραπανω θα βαλω ετσι οπωσ παω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

τι αλο να βοηθαει δεν ξερω κ γω!:confused:

δυσκολα Εφακη μου!υπομονη τιποτα αλο!:rolleyes:

καλημερα κοριτσακια μου! τι κανετε? πολυ ζεστη ρε κοριτσια! ολη μερα με το κλιματισικο και στην δουλεια και στο σπιτι και το βραδυ φυσικα και παλι σκαω!!!

εμεις εχτες κλεισαμε την κουνια και θα μας την φερουνε 4 αυγουστου. ειναι λαχανι- φυσικο ξυλο και εχει σχεδιο ενα φεγγαρι που καθονται πανω 2 αρκουδακια αγκαλια! πηραμε και την προικα ροζ πρασινο με φραουλιτσες! αχ ειναι τελεια! θα μπει το κοριτσακι μου εκει μεσα! ανυπομονω!!!:-P

εφακη εμενα με ηρεμουσε χυμος λεμονι η πορτοκαλι λακωνια. για δοκιμασε το!

ελενιτσα!!! τι κανεις? ζεστη ε?

ποπακι μετρας μονο 2 μερες, τι καλα! εγω εχω ακομα! αν εξελιχθει καλα η εγκυμοσυνη θα δουλεψω και το 1ο δεκαημερο του σεπτεμβριου (7 σεπτ μπαινω στον μηνα μου) μπορει να ερχομαι για λιγες ωρες η μερα παρα μερα, θα δω!

ιωαννακι τελειο το τικερακι!

αναστασακι τι κανει το ζουζουνελι σου?

τα αλλα κοριτσακια τι κανετε?????????????

πολλα φιλακια!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

καλημερα Ιωαννακι μουυυ!να χαιρεσαι τον αντρουλη σου..τι ωρααι που θα πας να φτιαξεις το μαλακια σου!να σει ο αντρας σου ακομα πιο ομορφουλα γιατι οσο να ναι κ η εγκυμοσηνη κανει δουλεια;);)

φιλακια πολλαααα..να προσεχεις!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

να σου ζησει να τον χαιρεσε!!!!!

αστα εγω στο γιο μου ειχα βαλει 18 κιλα τωρα παραπανω θα βαλω ετσι οπωσ παω!!

εγω 20 στον γιοκα μου..αλα ηταν κ μεγαλο μωρο ισως αν μου τον παιρναν πιο νωρης κ δεν περνουσα 11 μερες την πητ να εβαζα κοντα τα 18 κ γω!σε αυτο ειπα τα 16 δεν τα γλυτωνω ασ ελπισουμε οχι παραπανω..υπολογιζα φυσικα μεχρι 13 αλα δεν ξερω βαζω τοσο ευκολα κιλα κ δεν θα ελεγα οτι τρωω κ πολυ ειδικα τωρα τελευταια!:shock::shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

να τον χαιρεσαι!!! με το καλο και το μωρακι σας! εμενα γιορταζει ο αδελφος μου!

καλο κομμωτηριο! και εγω φασολακια εχω, αλλα οχι απο κηπο :-(

καλημερα κοριτσακια μου! τι κανετε? πολυ ζεστη ρε κοριτσια! ολη μερα με το κλιματισικο και στην δουλεια και στο σπιτι και το βραδυ φυσικα και παλι σκαω!!!

εμεις εχτες κλεισαμε την κουνια και θα μας την φερουνε 4 αυγουστου. ειναι λαχανι- φυσικο ξυλο και εχει σχεδιο ενα φεγγαρι που καθονται πανω 2 αρκουδακια αγκαλια! πηραμε και την προικα ροζ πρασινο με φραουλιτσες! αχ ειναι τελεια! θα μπει το κοριτσακι μου εκει μεσα! ανυπομονω!!!:-P

εφακη εμενα με ηρεμουσε χυμος λεμονι η πορτοκαλι λακωνια. για δοκιμασε το!

ελενιτσα!!! τι κανεις? ζεστη ε?

ποπακι μετρας μονο 2 μερες, τι καλα! εγω εχω ακομα! αν εξελιχθει καλα η εγκυμοσυνη θα δουλεψω και το 1ο δεκαημερο του σεπτεμβριου (7 σεπτ μπαινω στον μηνα μου) μπορει να ερχομαι για λιγες ωρες η μερα παρα μερα, θα δω!

ιωαννακι τελειο το τικερακι!

αναστασακι τι κανει το ζουζουνελι σου?

τα αλλα κοριτσακια τι κανετε?????????????

πολλα φιλακια!

καλημερα γιωτα μου

αχ τι καλα αρχησαν η ετοιμασιεσ του δωματιου!!!!!

δεν νομιζω να με βοηθηση ο χυμοσ μονο που το σκεφτομαι ξινιζω:confused::confused::confused::confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...