Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Να το ρωτήσεις αυτό σίγουρα γιατί το πιο λογικό είναι να σου βάλουν τις πιο δυνατές.εμενα την ημέρα της εμβρυομεταφοράς ήρθε η εμβρυολόγος κ μου τα εξήγησε μου είπε ότι έχουμε 8 μου είπε πως ήταν αλλά δεν της θυμάμαι κ ότι θα βάλουμε τις δύο που ήταν κ οι πιο δυνατές.

Και σε μένα ήρθε η εμβρυολογος μιλήσαμε για πολλά μας έδειξε και την εξέλιξη της βλαστοκυστης που βάλαμε όλα ήταν μια χαρά, απλά το έχω απορία, τους έχω εμπιστοσύνη, αλλά μια ερωτησουλα δεν βλάπτει 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Να 'μαι και γω παλι....καλα ρε κοριτσια τωρα διαβασα τις προηγουμενες σελιδες και εφριξα με την πεταλουδα....αυτο ειναι το ευχαριστω της μετα απο τοση στηριξη και αισιοδοξια που της εδινε η τατασα αλλα και ολες μας? Τι να πω ντροπη της ασχετα με το τι περασε...η αληθεια να λεγεται!

Απα πα....τελικα υπαρχει μεγαλη αχαριστια στον κοσμο....πω πω δεν μπορω να το πιστεψω ακομα....

Σοφακι μου μπραβο σου κοριτσαρα που ξεμπροστιασες την κοπελα που σου εστειλε το μαιλ....τουλαχιστον λυθηκε η παρεξηγηση και εφυγε και η τατασα απο τον τοιχο που την ειχαν στησει!

Τι νεα κοριτσι?Το πρωι δεν σε προλαβα!!!!!

Έπεσα από τα σύννεφα, πραγματικά δεν το πίστευα!!!!

Και όταν ο άλλος χτυπάει στην "πληγή" σου εκεί που αιμοραγείς τότε δεν ξέρω αν έχει ιερό και όσιο!!!! Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω, είχα στενοχωρεθεί πολύ με την όλη κατάσταση, με μια νατάσα στημένη στον τοίχο ν' απολογείται για κάτι που δεν έκανε!!!!! Καλά που το είχα αλλιώς αν το είχα σβήσει;;;; τι;;;;; Τελος πάντων, ας το αφήσουμε έτσι, νομίζω ότι τα κορίτσια καταλαβαν αυτό που ήθελαν και όλα οκ.

Καλά αγάπη, τελικά δεν πηγαμε πουθενά το πρωί με τον μικρό...μου άρχισε πονάει το κεφάλι μου, θέλω εμετό....στο καπάκι ήρθε και ο δέμα από την γιαγιά του με τα πλειμομπιλ, οποτε ήρθε και έδεσε!!!! αχ!!!! τι να τον κάνω!!!! με τα παρακάλια πήγαμε σούπερ για λίγα πραγατάκια που είναι ακριβώς απέναντι σπό το σπίτι...όχι τίποτα δεν είχα βαφή να βάψω τα αυγουλάκια μας!!!! τώρα τα βράζω...

Εσύ;;;; πως νιώθεις;;; η ατονία;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ματινάκι μου τι κάνεις;;; γιατί είσσι πεσμένη;;; από την ατονία;;;;

Όλο και κοντεύουν οι μερούλες για να ξαναδείτε το θαυματάκι σας και με την αυχενική όλα καλά θα είναι ε;;;; μ' ακούς;;;;; να μην ανησυχείς!!!!

Φιλάκια και ((((((((((((())))))))))))

Χαδάκια στην κοιλίτσα!!!!

Σοφουλι μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!! Επιτελους συναντηθηκαμε....

Ατονια εχω κουραση νιωθω με το παραμικρο....χτες δεν αντεξα την κουραση ολης της μερας που πηγαμε στην βαφτιστηρα μου και κοιμηθηκα απο τις 8 το βραδυ αν με πιστευεις και ξυπνησα σημερα στις 10 το πρωι....

ΕΝ τω μεταξυ δεν τρωω και καλα αυτη την εβδομαδα και μαλλον επηρεαζει και αυτο πολυ στην ατονια.....οτι και να σκεφτω να μαγειρεψω μονο με την σκεψη κανω μπλιαχ! Ισως να ειναι και ψυχολογικο γιατι δεν θελω να φαω καθολου κρεας και επειδη ειμαι πολυ κρεατου να μου λειπει! Περιμενω την Ανασταση για να τα φαω ολα...δεν θα αφησω τιποτα για κανεναν...χιχιχχιχι!!!!!!!!!

Ναι κοντευουν οι μερες παλι για να δουμε το μπεμπεκι μας...θα εχει μεγαλωσει κι αλλο και θα ειναι τρελα!!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου όμορφα...:-P

Επιτέλους!!!!!!!!!!Πολύ χάρηκα που λύθηκε η παρεξήγηση για μια να μην την χαρακτηρίσω μέρα που είναι...

Τώρα μένει να πίνουμε το καφεδάκι μας όλες παρεούλα...:-P

Για τις εγκυούλες μας χυμουδάκι χιχι...

Να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου να έχουμε ενα όμορφο Πάσχα και μια ακόμα πιο όμορφη Ανάσταση και να γαληνέψει η ψυχούλα μας.. μέσα απο την καρδιά μου στις εγκυούλες μια όμορφη τελειόμηνη εγκυμοσύνη και στις υπόλοιπες συμπάσχουσες κοπέλες σύντομα με ευχάριστα νέα...:-P:razz:

Σμουατςςςςςςςςςςςςςςςς

Το έκανα copy απο το άλλο θέμα και ελπίζω στην πορεία απο δυο να γίνει ένα το θεματάκι μας....:P

Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα!!!!!

Σύντομα με ένα γερό μωράκι στην κοιλίτσα σου!!!!!

Μάκιααααααααααααα πολλάαααααα

Δεν πρόλαβες να τα αλλάξεις χρώμα ε;;;, κι όλο το έλεγες... οι απόψεις ποικίλλουν!!!! εγώ είχα κάνει ανταύγιες στον 7ο, πάντρευα τον αδερφό μου!!!! όπως νιώθεις εσύ...η γιατρός σου τι λέει;;; η μαύρη ρίζα με το ξανθό είναι θέμα μεγάλο...και μας επηρεάζει αλλά το μπεμπάκι μας είναι πιο σημαντικό!!!!
Λενιώ μου, και του χρόνου και με τα δυο σου τα ζουζούνια:D:D:D, όλα καλά και με τις εξετάσεις σου, άντε να βγουν και οι υπόλοιπες να ξεαγχωθείς!!!!

Κουράστηκες σήμερα ε;; καλά έκανες και δεν τις πήρες!!!! από Τρίτη τώρα!!!!

Φιλάκια και ((((((((((((((())))))))))))))

Σοφακη μουυυ~:D:Dτι κανεις αγαπουλα μου?

δεν ρωτησα την γιατρο μου ακομα για το μαλι..την αλη βδομαδα που θα παω θα την ρωτησω..αχ εχω τοση αγωνια θα μαθω το φυλοοοοοο!:shock::shock::tongue:

ναι η αληθεια ειναι οτι ξανθο με μαυρη ριζα σε χαλαει κ μονο που το βλεπεις κ δεν μαρεσει να με βλεπω ετσι ακομα κ οταν βαφομαι δνε ειμαι ικανοποιημενη γιατι εβαλα κ μαγουλακια οχι οτι δνε ειχα κ δεν μαρεσω αλα δεν πειραζει κ παλι μην ειμαστε αχαριστες..τα μωρακια ν ειναι καλα απλα γκρινιαρες οπως παντα οι γυναικες!:tongue::tongue:

ευχαρηστω Σοφακη του χρονου θα εχω δυο ζουζουνια απιστευτο!:D:D

(((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

φιλακια πολλααααααααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Να 'μαι και γω παλι....καλα ρε κοριτσια τωρα διαβασα τις προηγουμενες σελιδες και εφριξα με την πεταλουδα....αυτο ειναι το ευχαριστω της μετα απο τοση στηριξη και αισιοδοξια που της εδινε η τατασα αλλα και ολες μας? Τι να πω ντροπη της ασχετα με το τι περασε...η αληθεια να λεγεται!

Απα πα....τελικα υπαρχει μεγαλη αχαριστια στον κοσμο....πω πω δεν μπορω να το πιστεψω ακομα....

Σοφακι μου μπραβο σου κοριτσαρα που ξεμπροστιασες την κοπελα που σου εστειλε το μαιλ....τουλαχιστον λυθηκε η παρεξηγηση και εφυγε και η τατασα απο τον τοιχο που την ειχαν στησει!

Τι νεα κοριτσι?Το πρωι δεν σε προλαβα!!!!!

Ματινακι μου κ γω απογοητευτικα κ επεσα απο τα συνεφα απο την αντιδραση της!ειλικρινα απογοητευτικα!αν ηταν πιο ηρεμη κ πιο ευγενικη θα ηταν αλιως αλλα αυτη το πηρε πολυ κατακαρδα κ μας επιτεθηκε για τα καλα!αν πιστευε οτι τοσο καιρο υπαρχει μονο υποκρισια στο παρεακι μας τι να της πω..αν αυτο εβλεπε ολη η συμπονια που δειξαμε κ η κατανοηση αυτο εδειχνε!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εσυ πως εισαι Ματινακι μου?ολα καλα!αχ λιγο σου εμεινε να κλεισεις το πρωτο τριμηνο κ θα νιωθεις πολυ καλυτερα..κ γω ειμαι κρεατου!:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Σοφουλι μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!! Επιτελους συναντηθηκαμε....

Ατονια εχω κουραση νιωθω με το παραμικρο....χτες δεν αντεξα την κουραση ολης της μερας που πηγαμε στην βαφτιστηρα μου και κοιμηθηκα απο τις 8 το βραδυ αν με πιστευεις και ξυπνησα σημερα στις 10 το πρωι....

ΕΝ τω μεταξυ δεν τρωω και καλα αυτη την εβδομαδα και μαλλον επηρεαζει και αυτο πολυ στην ατονια.....οτι και να σκεφτω να μαγειρεψω μονο με την σκεψη κανω μπλιαχ! Ισως να ειναι και ψυχολογικο γιατι δεν θελω να φαω καθολου κρεας και επειδη ειμαι πολυ κρεατου να μου λειπει! Περιμενω την Ανασταση για να τα φαω ολα...δεν θα αφησω τιποτα για κανεναν...χιχιχχιχι!!!!!!!!!

Ναι κοντευουν οι μερες παλι για να δουμε το μπεμπεκι μας...θα εχει μεγαλωσει κι αλλο και θα ειναι τρελα!!!!!

Σε πιστεύω!!!!! σίγουρα αν δεν τρως καλά επηρεάζεται η ατονία σου!!!! μήπως να φας λίγο βρε αγάπη;;;εγκυούλι είσαι;;;; μη σε κολάζω κιόλας όπως θέλεις!!!! αλλά μπορεί να το ζητάει το μπεμπέκι!!!!

Θα ναι τρέλα, θα κολυμπάει τώρα, θα χει ζωηρέψει!!!!! με το καλό!!!!!!

Σοφακη μουυυ~:D:Dτι κανεις αγαπουλα μου?

δεν ρωτησα την γιατρο μου ακομα για το μαλι..την αλη βδομαδα που θα παω θα την ρωτησω..αχ εχω τοση αγωνια θα μαθω το φυλοοοοοο!:shock::shock::tongue:

ναι η αληθεια ειναι οτι ξανθο με μαυρη ριζα σε χαλαει κ μονο που το βλεπεις κ δεν μαρεσει να με βλεπω ετσι ακομα κ οταν βαφομαι δνε ειμαι ικανοποιημενη γιατι εβαλα κ μαγουλακια οχι οτι δνε ειχα κ δεν μαρεσω αλα δεν πειραζει κ παλι μην ειμαστε αχαριστες..τα μωρακια ν ειναι καλα απλα γκρινιαρες οπως παντα οι γυναικες!:tongue::tongue:

ευχαρηστω Σοφακη του χρονου θα εχω δυο ζουζουνια απιστευτο!:D:D

(((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

φιλακια πολλααααααααα!

Λενιώ μου ρώτησε την και αποφάσισε αγάπη!!!! ξέρω θέλουμε να 'μαστε και όμορφες μαμάδες!!!!! θέλουμε και να γκρινιάζουμε!!!!

αγωνία για το φύλο ε;;; δεν έχεις άδικο!!!!! στο 1ο δε σε μέλλει τόσο πολύ αλλά στο 2ο ε;;;; όσο να ναι!!!!!

ελπίζω το κιντεράκι μας να μην είναι ντροπαλό πάλι και να μας δείξει κάτι!!!!:tongue::tongue:

Ματινακι μου κ γω απογοητευτικα κ επεσα απο τα συνεφα απο την αντιδραση της!ειλικρινα απογοητευτικα!αν ηταν πιο ηρεμη κ πιο ευγενικη θα ηταν αλιως αλλα αυτη το πηρε πολυ κατακαρδα κ μας επιτεθηκε για τα καλα!αν πιστευε οτι τοσο καιρο υπαρχει μονο υποκρισια στο παρεακι μας τι να της πω..αν αυτο εβλεπε ολη η συμπονια που δειξαμε κ η κατανοηση αυτο εδειχνε!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εσυ πως εισαι Ματινακι μου?ολα καλα!αχ λιγο σου εμεινε να κλεισεις το πρωτο τριμηνο κ θα νιωθεις πολυ καλυτερα..κ γω ειμαι κρεατου!:tongue::tongue:

Λενιω μουυυυ....ναι μαλλον επειδη δεν τρωω κρεας το εχω παθει...π.χ παντα μου αρεσε ο αρακας το λαχανορυζο το σπανακορυζο και οτι λαχανοειδες αλλα επειδη δεν εχω φαει καθολου κρεας τωρα νιωθω οτι ουτε αυτα θελω να τα τρωω...ανακατευομαι μονο στην ιδεα!!!!!Οι εξετασουλες καλες ηταν ε? Μπραβο λενιω μου αντε με το καλο και τις αλλες που εχουν μεινει να παρεις ...ολα καλα θα ειναι!!!

Σε πιστεύω!!!!! σίγουρα αν δεν τρως καλά επηρεάζεται η ατονία σου!!!! μήπως να φας λίγο βρε αγάπη;;;εγκυούλι είσαι;;;; μη σε κολάζω κιόλας όπως θέλεις!!!! αλλά μπορεί να το ζητάει το μπεμπέκι!!!!

Θα ναι τρέλα, θα κολυμπάει τώρα, θα χει ζωηρέψει!!!!! με το καλό!!!!!!

Τωρα σοφακι μου παει....αφου δεν εφαγα κρεας τις αλλες μερες δεν θα φαω ας πουμε αυριο που ειναι και μεγαλη παρασκευη...αν δω οτι δεν αντεχω και πολυ το πολυ πολυ να γινει η πρωτη Ανασταση και να φαω εγω....

Παω να ετοιμαστω γιατι θα ερθει να με παρει αυτη η φιλεναδα μου απο Θεσσαλονικη που εχει ερθει για Πασχα θυμαστε? Λεμε να παμε μια βολτα στα μαγαζια και μετα για καφεδακι....εγω χυμουλι βεβαια!!!!!

Σας φιλω και θα τα πουμε κοριτσαρες ναι?

Φιλακια πολλαααααααααααααααα........!!!!!!!!!

Λενιώ μου ρώτησε την και αποφάσισε αγάπη!!!! ξέρω θέλουμε να 'μαστε και όμορφες μαμάδες!!!!! θέλουμε και να γκρινιάζουμε!!!!

αγωνία για το φύλο ε;;; δεν έχεις άδικο!!!!! στο 1ο δε σε μέλλει τόσο πολύ αλλά στο 2ο ε;;;; όσο να ναι!!!!!

ελπίζω το κιντεράκι μας να μην είναι ντροπαλό πάλι και να μας δείξει κάτι!!!!:tongue::tongue:

ναι θα την ρωτησω κ το πολυ πολυ να κανω ανταυγειες!ε ναι θελουμε να ειμαστε κ λιγο ομορφες!αυτη η λαμψη της εγκυμοσηνης που ειναι βρε παιδια!που λεεν εισαι εγκυος δεν χρειαζεσαι πολα πολα εχεις την λαμψη σου χαχαχαχαχαα:tongue::tongue::tongue:κ οταν με το καλο γεννησεις παλι τα ιδια!λεμε τωρα γιατι μετα απο μια γεννα η εμφανιση της μανουλας μονο λαμψη δνε εχει!εκτος αν παιζεις σε καμια ταινια!:tongue::tongue:

αχ μακαρι να μην ειναι ντροπαλο κ να μας αφησει να το δουμε το σκατουλικο!

σημερα που ψωνιζα στο μικρο εβλεπ κ τα κοριτσιστικα.τι ομορφαααααα τι τελειαααααααα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Λενιω μουυυυ....ναι μαλλον επειδη δεν τρωω κρεας το εχω παθει...π.χ παντα μου αρεσε ο αρακας το λαχανορυζο το σπανακορυζο και οτι λαχανοειδες αλλα επειδη δεν εχω φαει καθολου κρεας τωρα νιωθω οτι ουτε αυτα θελω να τα τρωω...ανακατευομαι μονο στην ιδεα!!!!!Οι εξετασουλες καλες ηταν ε? Μπραβο λενιω μου αντε με το καλο και τις αλλες που εχουν μεινει να παρεις ...ολα καλα θα ειναι!!!

Τωρα σοφακι μου παει....αφου δεν εφαγα κρεας τις αλλες μερες δεν θα φαω ας πουμε αυριο που ειναι και μεγαλη παρασκευη...αν δω οτι δεν αντεχω και πολυ το πολυ πολυ να γινει η πρωτη Ανασταση και να φαω εγω....

Παω να ετοιμαστω γιατι θα ερθει να με παρει αυτη η φιλεναδα μου απο Θεσσαλονικη που εχει ερθει για Πασχα θυμαστε? Λεμε να παμε μια βολτα στα μαγαζια και μετα για καφεδακι....εγω χυμουλι βεβαια!!!!!

ειναι κ απο την εγκυμοσηνη αυτη η απχθεια που εχεις..το ειχα κ γω μπορει να μην κανεις εμετο αλλα κ μονο που αισθανεσαι αυτη την απεχθεια νιωθεις καπως~

ευχαρηστω Ματινακι μου μακαρι να ειναι ολες καλες~

καλα να περασετε αγαπουλα μου να προσεχεις!καλο καφεδακο κ χυμουλι!φιλακια πολλααααααα!

(((((((((((((((((((()))))))))))))))))))):-D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Σοφακη μου παω κ γω αγαππουλιτσα μου..ο μικρος θελει να βγει λιγο εξω κ ανοιξα την μπαλκονοπορτα κ ειναισ το μπαλκονι παω να κατσω μαζι του!

καλο βαψιμο αυγων κ γω φετος απο την μανουλα θα τα παρω κ τσουρεκια κ αυγα αν κ τρελενομαι να τα φτιαχνω μονη μου δεν πειραζει του χρονου με τα ζουζουνια μου οπως ειπες κ συ!;);):tongue:

φιλακια πολα στον ξανθουλη σου!

σαγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Να περάσετε όμορφα!!!!! καλό χυμούλη και καλά ψώνια!!!!

Μάκιααααααααααααααααααα!!!!!

Σοφακη μου παω κ γω αγαππουλιτσα μου..ο μικρος θελει να βγει λιγο εξω κ ανοιξα την μπαλκονοπορτα κ ειναισ το μπαλκονι παω να κατσω μαζι του!

καλο βαψιμο αυγων κ γω φετος απο την μανουλα θα τα παρω κ τσουρεκια κ αυγα αν κ τρελενομαι να τα φτιαχνω μονη μου δεν πειραζει του χρονου με τα ζουζουνια μου οπως ειπες κ συ!;);):tongue:

φιλακια πολα στον ξανθουλη σου!

σαγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

Γεια σου αγαπούλα μου, να πας να κάτσετε έξω έχει τέλεια μέρα...

Και γω πάω να τα βάψω σε λιγάκι (να κρυώσουν) και να πάμε στην κολλητή μου και μετά εκκλησία!!!!!

Καλά έκανες και τα πήρες από την μανούλα!!!! του χρόνου εσύ και με τα δυο ζουζούνάκια!!!;););)

Πως να μην κολλήσεις με τα κοριτσίστικα τα 3/4 σε κάθε μαγαζί καταλαμβάνουν α!!!! και μια γωνίτσα για τ΄αγοράκια!!!!

σ' αγαπώ πολύ

φιλάκια και (((((((((((((((((()))))))))))))))))

θα του δώσω και συ στον δικό σου και χαδάκια στο κιντεράκι μας!!!!

καλησπερα αγαπουλες μου ομορφες.....τι κανετε???

ΜΑΤΙΝΑΚΙ μου....αχ γλυκουλα μου θα ξαναδειτε τα μπουμπουκι σας....θα εχει γινει ολοκληρη γαριδα ατλαντικου τωρα...χαχαχαχχ......((((((((((((((((()))))))))))))))....εγω λεω να φας γιατι εισαι εγκυουλι...μην ταλαιπωρεις τον εαυτο σου και το γαριδακι μας....ασθενης και οδοιποροι δεν κανουν νηστεια...ενταξει αγαπουλα μου?????μακια πολλα.....

ΛΕΝΙΩ μου ομορφο και ζουμπουρλουδικο ολα καλα με τις εξετασουλες σου...αχ θα δειτε και το φυλο.....θα τρελλαθωωωωωωωωωωωωωωω......μακια ρουφηχτα!!!!!!

ΠΟΠΑΚΙ μου γλυκο τι κανει η μωρακλα μας?????αχ αυτοι οι εργοδοτες.....τσ τσ τσ .....λες και αυτοι γεννηθηκαν αφεντικα...δεν εχουν κανει υπαλληλοι για να ξερουν την αναγκη που εχουμε αυτα τα λεφτα.....????τι να πω...ευτυχως στα εδωσαν!!!!!

ΣΟΦΑΚΙ μου....τι κανεις κουκλαρα μου????το ξανθομπαμπουρακι μας?????γιατι θες να κανεις εμετο καρδουλα μου?δεν εισαι καλα?καμια ιωσουλα μηπως?μακια πολλα....

ξεχασα καμια???Αχ συγχωρηστε με γιατι αυτες τις μερες τρεχω και δε φτανωωωωωωω.....ουφφφφφφ...παναγια μουουουουοου...τι αγχος ειναι αυτο με το κωλοξενοδοχειο??????τεσπα....να μην σας πρηζωωωωωω......κατα τ'αλλα ολα καλα....χθες εφτιαξα τα προσκλητηρια...τελεια εγιναν!!!!αχχχχχχχ...μακαρι να ερχοσασταν ολες στο γαμο μου...αληθεια!!!!!!

οσον αφορα την ελενη(πεταλουδα)...τι να πω????

ελενακι σου εγραψα σε ενα προηγουμενο μυν. οτι θα μου λειψεις και οτι σεβομαι την αποψη σου για το θεμα....η αποψη σου ακομα σεβαστη αλλα η συμπεριφορα σου απαραδεκτη...δεν το περιμενα πραγματικα!!!!δεν θα σου απαντουσα αλλα μας βαζεις ολες στο ιδιο σακι που λεγεται ''υποκριτριες''....τι να σου πω κοριτσακι μου!!!!

και επισης οι ευθης και ντομπροι ανθρωποι ειναι αυτοι που λενε τα πραγματα με το ονομα τους με αξιοπρεπεια και σεβασμο , πρωτα για τον εαυτο τους, και μετα για τους αλλους!!!!!ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΛΟΓΙΑ!!!!

αυτα ηθελα να σου πω με πολλη συμπαθεια για τις στιγμες που περασαμε εδω μεσα....καλη τυχη να εχεις!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλησπερα αγαπουλες μου ομορφες.....τι κανετε???

ΜΑΤΙΝΑΚΙ μου....αχ γλυκουλα μου θα ξαναδειτε τα μπουμπουκι σας....θα εχει γινει ολοκληρη γαριδα ατλαντικου τωρα...χαχαχαχχ......((((((((((((((((()))))))))))))))....εγω λεω να φας γιατι εισαι εγκυουλι...μην ταλαιπωρεις τον εαυτο σου και το γαριδακι μας....ασθενης και οδοιποροι δεν κανουν νηστεια...ενταξει αγαπουλα μου?????μακια πολλα.....

ΛΕΝΙΩ μου ομορφο και ζουμπουρλουδικο ολα καλα με τις εξετασουλες σου...αχ θα δειτε και το φυλο.....θα τρελλαθωωωωωωωωωωωωωωω......μακια ρουφηχτα!!!!!!

ΠΟΠΑΚΙ μου γλυκο τι κανει η μωρακλα μας?????αχ αυτοι οι εργοδοτες.....τσ τσ τσ .....λες και αυτοι γεννηθηκαν αφεντικα...δεν εχουν κανει υπαλληλοι για να ξερουν την αναγκη που εχουμε αυτα τα λεφτα.....????τι να πω...ευτυχως στα εδωσαν!!!!!

ΣΟΦΑΚΙ μου....τι κανεις κουκλαρα μου????το ξανθομπαμπουρακι μας?????γιατι θες να κανεις εμετο καρδουλα μου?δεν εισαι καλα?καμια ιωσουλα μηπως?μακια πολλα....

ξεχασα καμια???Αχ συγχωρηστε με γιατι αυτες τις μερες τρεχω και δε φτανωωωωωωω.....ουφφφφφφ...παναγια μουουουουοου...τι αγχος ειναι αυτο με το κωλοξενοδοχειο??????τεσπα....να μην σας πρηζωωωωωω......κατα τ'αλλα ολα καλα....χθες εφτιαξα τα προσκλητηρια...τελεια εγιναν!!!!αχχχχχχχ...μακαρι να ερχοσασταν ολες στο γαμο μου...αληθεια!!!!!!

οσον αφορα την ελενη(πεταλουδα)...τι να πω????

ελενακι σου εγραψα σε ενα προηγουμενο μυν. οτι θα μου λειψεις και οτι σεβομαι την αποψη σου για το θεμα....η αποψη σου ακομα σεβαστη αλλα η συμπεριφορα σου απαραδεκτη...δεν το περιμενα πραγματικα!!!!δεν θα σου απαντουσα αλλα μας βαζεις ολες στο ιδιο σακι που λεγεται ''υποκριτριες''....τι να σου πω κοριτσακι μου!!!!

και επισης οι ευθης και ντομπροι ανθρωποι ειναι αυτοι που λενε τα πραγματα με το ονομα τους με αξιοπρεπεια και σεβασμο , πρωτα για τον εαυτο τους, και μετα για τους αλλους!!!!!ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΛΟΓΙΑ!!!!

αυτα ηθελα να σου πω με πολλη συμπαθεια για τις στιγμες που περασαμε εδω μεσα....καλη τυχη να εχεις!!!!!

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυ!

(((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))

φιλακια πολλααααααααααα!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...