Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια μου και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!! Μου λειπετε πολυ κοριτσακια μου αλλα δεν μπορω να κανω κατι προς το παρον με τον υπολογιστη....μπαινω και κλεινει σε λιγα λεπτα...απλα περιμενω τον μισθο του αντρος για να παμε να τον φτιαξουμε....

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω...ολα καλα με ολες??????

Ελπιζω να προλαβω να κατσω για λιγο....

Καλημερα κοριτσακια μου και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!! Μου λειπετε πολυ κοριτσακια μου αλλα δεν μπορω να κανω κατι προς το παρον με τον υπολογιστη....μπαινω και κλεινει σε λιγα λεπτα...απλα περιμενω τον μισθο του αντρος για να παμε να τον φτιαξουμε....

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω...ολα καλα με ολες??????

Ελπιζω να προλαβω να κατσω για λιγο....

Γεια σου ματινακι! οντως σπαστικο αυτο!!! μια χαρα ειμαστε! αντε να το φτιαξετε να μιλαμε!!!

φιλακιαααααααααααααααα:-P:-P:-P:-P

μια καθηστερημενη καλημερα κ απο μενα!τι κανετε αγαπημενες μου φιλεναδιτσες!:D:D

κ μεις πηγαμε χθες θαλασσιτσα..το νερο ηταν πολυ ζεστο..τελεια ηταν αν κ το βραδυ ημουν ενα πτωμα πολυ κουραση!

σημερα εχει αφορητη ζεστη!ουφ,κ γω θελω θαλασσααααα!:(:(

εχετε χαιρετισματα απο το Νατασακι μας..χθες μου εστειλε μηνυμα..ειναι χαλκιδικη διακοπες!με ρωτησε τα νεα μας!;);)

κ γω που νομιζα θα εχω να διαβαζω σελιδες αλα τιποτα εερημια!:tongue:

φιλακια πολλα σε ολες..

(((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε; Εγώ πήγα την Παρασκευή στο γιατρό και το νινί μου ήταν διπλάσιο από την προηγούμενη εβδομάδα!!!!! Έφτασε τα 1,1cm!!!!!!!!!! Όλα πάνε πολύ καλά λέει ο γιατρός και αύριο το πρωί θα πάω να κάνω τις εξετάσεις του προγεννετικού!!!! Έχω λίγη αγωνία αλλά θετική σκέψη πάνω από όλα!!!!

Το Σαβ/κο πήγα για μπανάκι και το ευχαριστήθηκα!!!!! Ήταν ανυπόφορη η ζέστη και ομολογώ πως μου έκανε πάρα πολύ καλό!!!!

Εσείς τι κάνετε; Νόμιζα ότι θα διάβαζα πολλές σελίδες αλλά μάλλον κι εσείς την κάνατε για θαλασσίτσα!!!!! ;););););)

Καλησπέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε; Εγώ πήγα την Παρασκευή στο γιατρό και το νινί μου ήταν διπλάσιο από την προηγούμενη εβδομάδα!!!!! Έφτασε τα 1,1cm!!!!!!!!!! Όλα πάνε πολύ καλά λέει ο γιατρός και αύριο το πρωί θα πάω να κάνω τις εξετάσεις του προγεννετικού!!!! Έχω λίγη αγωνία αλλά θετική σκέψη πάνω από όλα!!!!

Το Σαβ/κο πήγα για μπανάκι και το ευχαριστήθηκα!!!!! Ήταν ανυπόφορη η ζέστη και ομολογώ πως μου έκανε πάρα πολύ καλό!!!!

Εσείς τι κάνετε; Νόμιζα ότι θα διάβαζα πολλές σελίδες αλλά μάλλον κι εσείς την κάνατε για θαλασσίτσα!!!!! ;););););)

Ιωαννακι μου πολυ χαιρομαι κοριτσακι μου!μπραβο..ολα καλα θα πανε..μονο θετικες σκεψεις απο δω κ περα..το ζουζουνακι σου ειναι εκει κ μεγαλωνει μεχρι να το παρει η μανουλα του αγκαλιτσα!;);)

τελεια ηταν στη θαλασσα ε!καλα εκανες..αφου σε αφηνει ο γιατρος απο δω κ περα να πηγαινεις συχνα κανει καλο κ στα μωρακια μας!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιαααααααααααααα!που ειστεεεεεεεεεεε?

τι κανετεεεεεεεε?:D:D

εγω μωλης εφαγα το πρωινο μου..καφεδακι με τσουρεκακι με μερεντα!

αυταααα!εβαλα κ ενα πλυντηριο κ δεν ξερω τι να μαγειρεψω..εχω στηθος κοτοπουλο!:confused::confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααααααα

μερεντεσ ακουω πρωι πρωι και ανακατευομαι δεν μπορω με τιποτα τα γλυκα:-(:sad::-(

καλημερα κοριτσακια!!! τι κανετε?

εγω ακουω μερεντα και με πιανει λιγουρα! κατι θα φαω μαλλον!!!

κλεισαμε για διακοπες στο τολο για να ειμαστε κοντα 8-19 αυγουστου στο :http://www.hoteltolo.gr/

ειμαι πολυ χαρουμενη και ανυπομωνω!!!

ελενιτσα εγω εκανα κολοκυθακια με πατατες στο φουρνο, βαλε το κοτοπουλακι με κανα κολοκυθακι και ντοματουλα και θα γινει σουπερ!

ιωννακι βαλε και εσυ τικερακι!

ζεστη ε?

φιλακιααααααααααα!

κλεισαμε για διακοπες στο τολο για να ειμαστε κοντα 8-19 αυγουστου στο :http://www.hoteltolo.gr/

ελενιτσα εγω εκανα κολοκυθακια με πατατες στο φουρνο, βαλε το κοτοπουλακι με κανα κολοκυθακι και ντοματουλα και θα γινει σουπερ!

ζεστη ε?

φιλακιααααααααααα!

καλημερα γιωτα

πολυ θα ηθελα να μπορω να τρωω και να μην ανακατευομαι αλλα δυστηχωσ εχω ακομα δρομο μπροστα μου για αυτο!!!

καλεσ διακοπεσ και καλη ξεκουραση να εχετε!!!η ζεστη ειναι αφορητη:-(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα γιωτα

πολυ θα ηθελα να μπορω να τρωω και να μην ανακατευομαι αλλα δυστηχωσ εχω ακομα δρομο μπροστα μου για αυτο!!!

καλεσ διακοπεσ και καλη ξεκουραση να εχετε!!!η ζεστη ειναι αφορητη:-(

εφακη ευχαριστω!!! μεχρι την 12η κρατανε οι αναγουλες ε? στην πρωτη εγκυμοσυνη πως ησουν?

θα πατε διακοπες εσεις?

ζεστη ε?

φιλακιααααααααααα!

καλημερα Γιωτακι μου~τι κανεις?πως ειναι η ζουζουνιτσα μας?;);)

τι ωραια που κλεισατε για διακοπουλες..θα ξεκουραστεις τι καλα!

αχ δεν εχω κολοκυθακια κ βαριεμαι να κατεβω σουπερ:rolleyes:μαλον κοτοπουλακι με πατατουλες με σαλτσα στη κατσαρολα κατι τετιο σκεφτηκα δεν ξερω εκτο ςαν αλλαξω γνωμη!ευχαρηστω για την ιδεα παντως;);)

πολυ ζεστη ασε..θελω θαλασσααααααα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημεραααααααααααααααααα

μερεντεσ ακουω πρωι πρωι και ανακατευομαι δεν μπορω με τιποτα τα γλυκα:-(:sad::-(

καλημερα Εφακη !αχ αυτες οι αναγουλες..σιγουρα τα γλυκα θα χειροτερευουν την κατασταση..υπομονη Εφακη μου..το μωρακι να ειναι καλα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...