Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΑ ΕΦΑΚΗ ΜΟΥ!ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΤΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙς!;)

;)

καλημερα κοριτσακια, μολις εφτασα στην δουλεια, αργησα σημερα, δεν μπορουσα να σηκωθω, και εχω και πολυ δουλεια! θα ξαναμπω αργοτερα!!!

φιλακια!!!

καλημέρα κορίτσια!!!! και πάλι σήμερα με βλέπω κλεισμένη στο σπίτι!!! πολύυυυυυυυυυυυ ζέστηηηηη!!!! εχθές πρωι σταμάτησαν τα καφε που είχα και δεν χρειάστηκε να πάρω χάπια!!! αλλά είχα πονοκέφαλο από προχθές βράδυ!! ΤΡΟΜΕΡΟ όμως!!!! πήρα τη γιατρο μου και με ειπε να παρω panadol. δεν μου εκανε τίποτα! εντέλη η μαμα μου με είπε πως ήμουν πολύ ματιαγμένη!!!! βρε κορίτσια εσείς πιστευετε σε αυτά?????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα κορίτσια!!!! και πάλι σήμερα με βλέπω κλεισμένη στο σπίτι!!! πολύυυυυυυυυυυυ ζέστηηηηη!!!! εχθές πρωι σταμάτησαν τα καφε που είχα και δεν χρειάστηκε να πάρω χάπια!!! αλλά είχα πονοκέφαλο από προχθές βράδυ!! ΤΡΟΜΕΡΟ όμως!!!! πήρα τη γιατρο μου και με ειπε να παρω panadol. δεν μου εκανε τίποτα! εντέλη η μαμα μου με είπε πως ήμουν πολύ ματιαγμένη!!!! βρε κορίτσια εσείς πιστευετε σε αυτά?????

ναι!!!!!!!!!! μεχρι πριν παντρευτω ημουν συνεχεια ματιασμενη, μετα το γαμο σταματησε αυτο και μου ειπαν οτι οι νιοπαντρες δεν ματιαζονται επειδη εχουν ακουστει τα λογια στην εκκλησια! τι να πω! παντως οσο ειμαι παντρεμενη δεν εχω ξαναματιαστει! βεβαια εχει αραιωσει και πολυς κοσμος απο γυρω μου που ισως ηταν κακες επιρροες..... πολυ χαιρομαι που σταματησαν τα καφε! :-P

Γειά σας κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Σίγουρα ζεσταίνεστε όπως κι εγώ!

Σήμερα το απόγευμα θα πάω στο γιατρό πάλι να δούμε αν το μωράκι μας έχει διπλασιαστεί σε μέγεθος και να μου δώσει και τις πρώτες εξετάσεις να κάνω! Καιρός είναι γιατί μπαίνω στον 3ο σε λίγες ημέρες και η μόνη εξέταση που έχω κάνει είναι η β' χοριακή!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused:

Μάλλον την Κυριακή θα πάω για μπανάκι γιατί δεν την παλεύω! Ο γιατρός μου το επιτρέπει αλλά με φάγανε όλοι οι άλλοι! Θα πάθω μόλυνση λένε αν μπω τώρα και κάνω μπάνιο! Έστω τα ποδαράκια μου να βάλω στη θάλασσα βρε κορίτσια και να περπατήσω λίγο να με χτυπήσει ο καθαρός αέρας!!!!

Ουφ τι με έπιασε τώρα;;;;; ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Σίγουρα ζεσταίνεστε όπως κι εγώ!

Σήμερα το απόγευμα θα πάω στο γιατρό πάλι να δούμε αν το μωράκι μας έχει διπλασιαστεί σε μέγεθος και να μου δώσει και τις πρώτες εξετάσεις να κάνω! Καιρός είναι γιατί μπαίνω στον 3ο σε λίγες ημέρες και η μόνη εξέταση που έχω κάνει είναι η β' χοριακή!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused:

Μάλλον την Κυριακή θα πάω για μπανάκι γιατί δεν την παλεύω! Ο γιατρός μου το επιτρέπει αλλά με φάγανε όλοι οι άλλοι! Θα πάθω μόλυνση λένε αν μπω τώρα και κάνω μπάνιο! Έστω τα ποδαράκια μου να βάλω στη θάλασσα βρε κορίτσια και να περπατήσω λίγο να με χτυπήσει ο καθαρός αέρας!!!!

Ουφ τι με έπιασε τώρα;;;;; ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;;;;;;;;;;;

Καλημερα ιωαννακι!

μια χαρα ειμαστε αλλα πολυ ζεστη!!! κανε μπανιο κοπελα μου στην θαλασσα! δεν κολλας τιποτα (καλα μην πας και και στη λουτσα) ο γιατρος μου ειπε οτι ο τραχηλος ειναι κλειστος και δεν περναει τιποτα. εγω εχω κανει 2 ενα στην ψαθα και ενα στον αγ.βασιλη. ηταν τελεια!!! και αφου εχεις και την αδεια του γιατρου μην ακους κανεναν, ισα ισα βοηθαει παρα πολυ!!!

καλημερουδιαααααα!τι κανετε φιλεναδιτσες μου?εγω καλα..σημερα εχει πολυ ζεστη οπως τα λεγανε..εχω αναμενο κλιματιστικο..αργοτερα θα παμε στη μαμα κ το απογευμα στο χωριο της θειας μου~αυριο θαλασσιτσα οποτε καλα θα περασει το σαβ/κο!

κ σεις να εχετε ενα ομορφο σαβ/κο..να προσεχετε τα μωρακια σας!

φιλακια πολλαααααααααααα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιαααααααααααααααααα....τι κανετε????ειστε στη παραλια και λιαζετε τα κοιλουμπακια σας????????

αχχχχχχχ.....κι εγω θελω μπανακι και μαλλον αυριο θα παω να κανω τη βουτια μου.....

να περασετε τελεια ζουζουνες μου και σας αγαπω πολυ......

((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

μακια πολλαααααααααααααααααααααααααα

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημερουδιαααααααααααααααααα....τι κανετε????ειστε στη παραλια και λιαζετε τα κοιλουμπακια σας????????

αχχχχχχχ.....κι εγω θελω μπανακι και μαλλον αυριο θα παω να κανω τη βουτια μου.....

να περασετε τελεια ζουζουνες μου και σας αγαπω πολυ......

((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

μακια πολλαααααααααααααααααααααααααα

καλημερα κοριτσακια! τι κανετε μανουλες και μπεμπακια?

και εγω περιμενω πως και πως το αυριανο μπανιο στη θαλασσα!

εχτες πηγαμε στα μαγαζια για να δουμε για κουνια και μας καναν δωρο μαξιλαρι θηλασμου και σε ενα αλλο μια σαλιαρα!!! χαχαχα τελεια!

εχτες πηγαμε στα μαγαζια για να δουμε για κουνια και μας καναν δωρο μαξιλαρι θηλασμου και σε ενα αλλο μια σαλιαρα!!! χαχαχα τελεια!

και μία καθυστερημένη καλημέρα από μένα!!!!!!!!!!!!!!

κορίτσια καλό μπανάκι να έχετε!!!!!! εγώ μόνο που σκεύτομαι τη ζέστη που θα φάω πηγαίνοντας και στον γυρισμό κι όλη την ταλαιπωρία για χαλκιδική, το σκέφτομαι!!!!

πήρα εχθές από τα public ένα βιβλιο που λέγεται "η εγκυμοσύνη και πως να τη χαρείτε" θα το διαβάσω σήμερα! :P παρήγγηλα και το "η βίβλος της εγκυμοσύνης" έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλό...:D φιλάκια σε όλες σας και χαδάκια στα νινάκια!!!!! α δεν σας είπα επόμενο ραντεβού έχω στις 3/8!! πως θα περάσει ο καιρός!!! ουφφφφ :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

τέλια τέλεια τέλεια τα ψωνιά για τα μωράκια!!!!!!!!! αφού και εγώ σκέφτομαι να έρθει πρώτα ο θεός ο οκτώβρης να ξεκινήσω την έρευνα αγοράς!!!!! θα τρελαθώ το ξέρω!!!!!!!!:P:p:p γιωτάκι κοίταξε να το χαρείς γλυκιά μου!! όταν νιώθεις κουρασμενη μην συνεχίζεις, άστο για την άλλη μέρα για να είσαι πάντα με το χαμόγελο!!!!:tongue::tongue: ωραία και τα δωράκια που σου κάνανε! εγώ τρελένομαι για σαλιάρες και πιπίλες!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τέλια τέλεια τέλεια τα ψωνιά για τα μωράκια!!!!!!!!! αφού και εγώ σκέφτομαι να έρθει πρώτα ο θεός ο οκτώβρης να ξεκινήσω την έρευνα αγοράς!!!!! θα τρελαθώ το ξέρω!!!!!!!!:P:p:p γιωτάκι κοίταξε να το χαρείς γλυκιά μου!! όταν νιώθεις κουρασμενη μην συνεχίζεις, άστο για την άλλη μέρα για να είσαι πάντα με το χαμόγελο!!!!:tongue::tongue: ωραία και τα δωράκια που σου κάνανε! εγώ τρελένομαι για σαλιάρες και πιπίλες!!!!!!

καλημερα κορες!!! τι κανετε?

πολυ ζεστη!!! :shock: εχτες πηγαμε για μπανακι και ηταν τελεια!!! πρωι πρωι για δουλεια ηρθα και θελω να ξαναπαω θαλασσα!

κλεινουμε ξενοδοχειο για διακοπες γιαυτο καθυστερισα να μπω να πω και εγω την καλημερα μου!!! φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P

αναστασακι την βιβλο της εγκυμοσυνης το εχω και εγω, ειναι πολυ ωραιο, και καλογραμμενο. θα σ'αρεσει πολυ!

καλημερα κορες!!! τι κανετε?

πολυ ζεστη!!! :shock: εχτες πηγαμε για μπανακι και ηταν τελεια!!! πρωι πρωι για δουλεια ηρθα και θελω να ξαναπαω θαλασσα!

κλεινουμε ξενοδοχειο για διακοπες γιαυτο καθυστερισα να μπω να πω και εγω την καλημερα μου!!! φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P

αναστασακι την βιβλο της εγκυμοσυνης το εχω και εγω, ειναι πολυ ωραιο, και καλογραμμενο. θα σ'αρεσει πολυ!

καλημερα γιωτακι μου...τι κανει το ζουζουνακι σου?που πηγατε για μπανιο...?

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημερα γιωτακι μου...τι κανει το ζουζουνακι σου?που πηγατε για μπανιο...?

Καλημερα ρανακι!!! καλα ειμαστε και το ζουζουνακι μια χαρα κανει τουμπες!!! το δικο σου ζουζουνακι? κανα μπανιο εκανες?

πηγαμε εχτες μετα το αλεποχωρι στο καλαμακι, πολύ καθαρα τα νερα! με βοτσαλακι κατω, σουπερ ηταν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...