Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερααααααα!!!!!!λενακι μου τι κανεις?εγω ενα περιεργο πραγμα, δεν ζεστενομαι προς το παρον!!!!!ισως επειδη φορεσα ενα πολυ αναλαφρο φορεματακι!!!!!αχ κοντευω.......5 και σημερα!!!!!!!αδειουλα επιτελους!!!!!!!κουραστηκες χτες λενιω ε?ασε τις δουλειες, οσα μπορεις, τα πανω πανω!!!!!!κι εγω ηθελα να σφουγγαρισω χτες αλλα δεν ειχα κουραγιο!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥΥΥΥΥ~

ΤΑ ΑΕΡΙΝΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑς ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΕΙ..ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΑ ΟΠΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΗΣΤΗΘΕΙ..ΠΛΥΝΕ ΒΑΛΕ ΕΙΝΑΙ!:tongue:

5 Κ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΤΟΥς ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ..ΑΧ ΑΝΤΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΑΔΕΙΟΥΛΑ ΣΟΥ!;);)

ΧΘΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΩΣ..ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ Κ ΠΟΛΑ Κ ΕΝΙΩΘΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ..ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΟΤΑΝ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΟΡΘΙΑ ΝΙΩΘΩ ΜΙΑ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΧΩ Κ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΕς ΦΟΡΕΣ ΑΝΥΠΟΦΟΡΕΣ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΠΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑ..:rolleyes:ΕΤΣΙ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ..ΠΑΛΙ ΚΑΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ?!:rolleyes::rolleyes::confused::confused::tongue::shock:

ΕΣΥ ΠΩς ΕΙΣΑΙ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ?Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ?ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ..ΘΕΛΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙς Ο ΤΟΚΕΤΟς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 8 ΒΔΟΜΑΔΕΣ..ΠΩΠΩΩΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑΑΑ!ΠΩς ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟς Ε!ΑΧ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΝΑ ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥΥΥΥΥ~

ΤΑ ΑΕΡΙΝΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑς ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΕΙ..ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΑ ΟΠΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΗΣΤΗΘΕΙ..ΠΛΥΝΕ ΒΑΛΕ ΕΙΝΑΙ!:tongue:

5 Κ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΤΟΥς ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ..ΑΧ ΑΝΤΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΑΔΕΙΟΥΛΑ ΣΟΥ!;);)

ΧΘΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΩΣ..ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ Κ ΠΟΛΑ Κ ΕΝΙΩΘΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ..ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΟΤΑΝ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΟΡΘΙΑ ΝΙΩΘΩ ΜΙΑ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΧΩ Κ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΕς ΦΟΡΕΣ ΑΝΥΠΟΦΟΡΕΣ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΠΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑ..:rolleyes:ΕΤΣΙ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ..ΠΑΛΙ ΚΑΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ?!:rolleyes::rolleyes::confused::confused::tongue::shock:

ΕΣΥ ΠΩς ΕΙΣΑΙ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ?Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ?ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ..ΘΕΛΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ!:D:D

ετσι μπραβο, να μην κανεις πολλες δουλειες!!!!!!δεν θα παθουμε και τιποτα αν εχουμε και λιγη σκονη!!!!!αχ αυτα τα πατουσακια!!!!!ειναι απολαυση!!!!!πρεπει να κατσω να δω τι μου λειπει απο τα μωρουδιακα γιατι ολο μου φερνουν φορμακια και πανουλες και δεν ξερω ποσα αλλα χρειαζομαι!!!!!το σ/κ θα κανει καυσωνα ειπαν, μαλλον δεν θα παμε στο εξοχικο, μην ψηθουμε!!!!!!!εσεις θα πατε για κανενα μπανακι?αχ μωρε εγω φοβαμαι η χαζουλα!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙς Ο ΤΟΚΕΤΟς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 8 ΒΔΟΜΑΔΕΣ..ΠΩΠΩΩΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑΑΑ!ΠΩς ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟς Ε!ΑΧ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΝΑ ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!:D

καλα σαν νερο θα παρασουν!!!!!!!ανυπομονω!!!!!!!!!!!δεν μπορω να φανταστω πως θα νοιωσω!!!!!!θα ειναι μαγικη η στιγμη που θα την κρατησω στην αγκαλια μου!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια !!!τι μου κανετε?? αρχησατε να μιλατε για γεννεσ??

καλημερα εφακη!!!!!!!!!!!!ασε για ποτε μιλαγαμε για προσπαθειες και τωρα για γεννητουρια!!!!!πως εισαι εσυ κοριτσακι?το σπορακι σου μεγαλωνει μερα με την ημερα!!!!τι καλα!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα εφακη!!!!!!!!!!!!ασε για ποτε μιλαγαμε για προσπαθειες και τωρα για γεννητουρια!!!!!πως εισαι εσυ κοριτσακι?το σπορακι σου μεγαλωνει μερα με την ημερα!!!!τι καλα!!!!!

εχω κατι ανακατωματα φοβερα αλλα που θα πανε θα περασουν!!!ναι μεγαλωνει μπορω να πω μετα που ακουσα την καρδουλα αρχισα να ηρεμω καπωσ

εχω πητ 5/3/12 αλλα λογο καισαρικησ μου ειπε γυρο στεσ 18-20/2 ο γιατροσ για να με βαλει το ελενακι στο πινακακι!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εχω κατι ανακατωματα φοβερα αλλα που θα πανε θα περασουν!!!ναι μεγαλωνει μπορω να πω μετα που ακουσα την καρδουλα αρχισα να ηρεμω καπωσ

εχω πητ 5/3/12 αλλα λογο καισαρικησ μου ειπε γυρο στεσ 18-20/2 ο γιατροσ για να με βαλει το ελενακι στο πινακακι!!!!

εχεις ανακατοσουρες ε?αμαν....υπομονη!!!!!!!!με καισαρικη ειχες κανει και τον γιοκα σου?αντε με το καλο, θα περασουν οι μηνες, που θα παει!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλα σαν νερο θα παρασουν!!!!!!!ανυπομονω!!!!!!!!!!!δεν μπορω να φανταστω πως θα νοιωσω!!!!!!θα ειναι μαγικη η στιγμη που θα την κρατησω στην αγκαλια μου!!!!!!:tongue:
ετσι μπραβο, να μην κανεις πολλες δουλειες!!!!!!δεν θα παθουμε και τιποτα αν εχουμε και λιγη σκονη!!!!!αχ αυτα τα πατουσακια!!!!!ειναι απολαυση!!!!!πρεπει να κατσω να δω τι μου λειπει απο τα μωρουδιακα γιατι ολο μου φερνουν φορμακια και πανουλες και δεν ξερω ποσα αλλα χρειαζομαι!!!!!το σ/κ θα κανει καυσωνα ειπαν, μαλλον δεν θα παμε στο εξοχικο, μην ψηθουμε!!!!!!!εσεις θα πατε για κανενα μπανακι?αχ μωρε εγω φοβαμαι η χαζουλα!!!!!

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ..ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ Κ ΕΙΧΑ Κ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΟΤΝΗ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑΣΗ Κ ΜΟΥ ΦΙΑΝΟΤΑΝ ΣΚΕΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΑ..ΤΩΡΑ ΟΜΩς ΠΟΥ Ο ΜΙΚΡΟς ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΥΜΠΑ Κ ΠΗΡΕ ΑΛΟς ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ:tongue::tongue: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ Κ ΕΠΙΣΗς ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΩ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ,,ΡΩΤΗΣΑ Κ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΑΠΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ Κ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΜΠΡΕΛΑ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΑ ΜΩΡΕ..ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ..ΤΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΤΟΥς ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!;);)ΕΜΕΙς ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗς ΘΕΙΑς ΜΟΥ ΜΑς ΦΩΝΑΞΕ ΝΑ ΨΗΣΟΥΜΕ Κ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ Κ ΠΟΛΥ ΜΑΡΕΣΕΙΙΙΙΙ Κ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ!;)

ΑΧ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙς ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗς Κ ΘΑ ΣΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗΣΕΙς..ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ..ΤΟ ΚΛΑΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΡΙΖΑ..Κ ΜΕΤΑ ΜΩΛΗς ΜΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙς ΦΙΛΑ ΤΟΝ Κ ΤΟΝ ΦΗΛΙΣΑ Κ ΕΝΙΩΣΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ..ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Κ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΙ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΕς ΟΙ ΣΤΙΓΜΕς@ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΕς,ΑΠΙΣΤΕΥΕΤΕΣ!Κ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΟΓΤΕΡΟ ΑΠΟ 12 ΒΔΟΜΑΔΕς..ΚΟΝΤΑ 10 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΟΠΟΤΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕς ΝΩΡΗΤΕΡΑ..ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδια !!!τι μου κανετε?? αρχησατε να μιλατε για γεννεσ??

ΚΑΛΗΜΕΡΑ εΦΑΚΗ ΜΟΥ~ΞΕΚΗΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΕς..ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙς ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟ!

ΠΑΩ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ!;);)Κ ΣΥ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΦΑΚΗ ΜΟΥ!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

εχεις ανακατοσουρες ε?αμαν....υπομονη!!!!!!!!με καισαρικη ειχες κανει και τον γιοκα σου?αντε με το καλο, θα περασουν οι μηνες, που θα παει!!!!!!!

ναι καισαρικη ειχα κανει και το γιο μου!!!πηγα για φυσικη και μετα απο 7 ωρεσ πονουσ και εκανα και ολη την διαστολη δεν μπορουσα με τιποτα να γεννησω κουραστηκα εξασθενησα και πεφταν οι παλμοι του μωρου φοβηθηκε και ο γιατροσ και με εβαλε για καισαρικη αρα σιγουρα δεν θα ξανα πα ω για φυσικη γεννα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

6.ZOUZOUNIARA................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..............................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 25-26/09/2011 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.mp1979womam...........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

11.YOTOU.......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/10/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

12.roulaa...............................EΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 17/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ-ΜΠΕΜΠΑ'

13.elerinaa............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

14.matina25..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

15.anastasaki_melisakι..........ΕΓΚΥΟΣ!(?)

16.maril13..........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 10/01/2012)

17.RANIA80........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 06/02/2012)

18.Ιωαννάκι.........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 20/02/2012)

19.εφακη...............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18-20/02/2012 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)

20.nena1984....................

21.Petalouda82................

22.sophaki1.....................

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

τι να κανουμε, με καισαρικη ή φυσιολογικα, τα μωρακια μας θα τα παρουμε αγκαλιτσα συντομα!!!!!!!με το καλο παναγιτσα μου!!!!!!ουφ τωρα με επιασε μια ζεστη!!!!!!!!παω να τελειωσω καμια δουλιτσα!!!!!!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

τι να κανουμε, με καισαρικη ή φυσιολογικα, τα μωρακια μας θα τα παρουμε αγκαλιτσα συντομα!!!!!!!με το καλο παναγιτσα μου!!!!!!ουφ τωρα με επιασε μια ζεστη!!!!!!!!παω να τελειωσω καμια δουλιτσα!!!!!!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ..ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑς!;);)

ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΦΥΣΑΕΙ ΛΙΓΟ Κ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ..

ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΤΣΑ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ..Κ ΓΩ ΠΑΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΞΕΚΗΝΗΣΩ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ!

((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...