Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου όμορφα τι κάνετε???

Χάθηκα αλλα προσπαθώ ακόμα να συνέλθω απο τις αναγούλες και τους εμετούς..

Αναστασάκι μου κούκλα μου να ζήσετε ευτυχισμένοι αγάπη μου και με το καλό να πάρετε το ζουζούνι σας αγκαλιά...:P

Ματινάκι μου, Ελενάκι μου, Ποπάκι μου, Γιωτάκι μου, Ρανιάκι μου φιλάκια πολλά στις κοιλίτσες σας..σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!

Εφάκη μου, ακούσατε καρδούλα γλυκιά μου όλα καλά θα πάνε να μην ανησυχείς και να μην αγχώνεσαι για τίποτα τώρα...:P

Ανασταζια δεν ξέρω κι εγώ καθόλου για θερμοκρασίες δεν μπόρεσα ποτέ να τις καταλάβω σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι εγκυούλι αλλα να αποβάλλεις το άγχος, είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας που επηρεάζει φυσικά αρνητικά...τώρα θα μου πεις πως να το πετύχεις ε??Να σκέφτεσαι όταν κάνετε μόνο ότι το κάνεις για ευχαρίστηση και πόσο πολύ αγαπάς τον αντρούλη σου και θα έρθει...:tongue:

Τζινάκι κουκλάκι σου εύχομαι ενα θετικό τέστ αγάπη μου με το που θα το κάνεις να μπείς να μας το πείς και να σκέφτεσαι θετικά θα είναι θετικό μάτια μου, να είσαι σίγουρη...!!

Αν ξέχασα καμία ζητώ συγνώμη και τις στέλνω τα φιλιά μου και πολλές (((((((((((((((((((())))))))))))

Τα δικά μου τα νέα είναι πολύ καλά..Σήμερα πήγα στον γιατρό και το γιαβρί μου έχει μεγαλώσει αρκετά σαν τρελό κάνει τούμπες και πολύ το χαίρομαι...Τώρα ξανά σε ένα μήνα, δεν ξέρω πως θα περάσει αλλα τι να κάνουμε υπομονή..Το Σάββατο πάμε διακοπές για 2 εβδομάδες οποτε θέλω να πιστεύω πως θα περάσουνε γρήγορα οι μέρες...όποτε μπορώ θα μπαίνω να σας διαβάζω..Να περνάτε καλά και να προσέχετε θα κάνει πολλές ζέστες αυτό τον μήνα...

Ααααα και να μην ξεχάσω ΠΗΤ = 10/1/12 να μου βάλετε στο πινακάκι μας...:P Σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

τι κανετε κοριτσακια μου?

αναστασακι μου καταλαβαινω το αγχος σου αλλα μην στεναχωριεσαι, δεν ειναι τιποτα!!!!!!!!οπως σου ειπαν και τα κοριτσια, πηγαινε να κανεις εναν υπερηχο να δεις που ολα ειναι καλα!!!!!!!!!;)

ανασταζι μου ευχομαι σε λιγες μερες να μας πεις ευχαριστα, μακαρι να το πετυχατε το σπορακι σας!!!!!!!!!

μαρακι μου ακομα σε ταλαιπωρουν οι παλιοαναγουλες ε?αντε υπομονη, αφου το μωρακι σου ειναι μια χαρουλα, θα πατε και τις διακοπουλες σας και με το καλο οταν γυρισετε θα ξαναδειτε το μπεμπακι σας!!!!!!!!

πολυ ζεστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη..................

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

οχι πολυ σφικτες αγκαλιτσες γιατι ζεσταινομαστε, καλα?????????:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!:P

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

Μακάρι να το έχουμε πιάσει αυτή τη φορά το σποράκι, τι άλλο να ευχηθώ;

Αύριο περιμένω να ΜΗΝ μου έρθει!

Αν κ λίγο δύσκολο γιατί με πονάνε οι ωοθήκες μου!

Μόνο το στήθος μου δε με πονάει καθόλου που όλες τις προηγούμενες φορές με είχε πεθάνει...

Ωστόσο δεν κάθομαι να εξετάζω συμπτώματα, αφού ποτέ δεν έχω βγάλει άκρη!

Ό,τι θέλει κάνει αυτός ο οργανισμός...:confused:

καλημερουδιαααααα~τι ζεστη ειναι αυτηηηηηηηηηηηηη..αναψα κλιματιστικο κ δεν τον κουναω απο δω!απαπαπαπα ανυποφορη ζεστη!:shock::shock:

Ανασταζι μου να σε καλωσορισω κ γω στο παρεακι μας!:D..καταλαβαινουμε απολυτα το ανοχς κ την αγωνια σου!ευχομαι να ειναι σπορακι αυτη τη φορα κ να μας πεις ευχαρηστα συντομα!;);)

Αναστασακι μου ανχωθηκες χθες αγαπουλα μου!παντως κ γω πιστευω οτι δεν ηταν τιποτα οσο ειναι καφε δεν ειναι επικυνδηνο πολες εγκυουλες τα εχουν κ συνηθως στα κοριτσακια λεεν..για να δουμε;);)ελπιζω σημερα να μην τα εχεις κ να εισια πιο ηρεμη..να ξεκουραζεσαι καλυτερα οσο μπορεις !;)

Ποπακη μου καλημερουδια τι μου κανεις?πολυ ζεστη κ απο αυριο χειροτερα θα καουμε!:shock::shock::shock:ελπιζω να σε αφηνουν να αναψεις το κλιματιστικο γιατι αλιως τι να πω τοση αναισθησια πια!:rolleyes:

Ρανιουκακο μουυυυυυυυυυυυυυυ να δουμε ποτε θα τα πουμε!τι κανεις εγκυουλιτσα μου!το σπορακι μας οσο παει κ μεγαλωνει..εισαι καλα?:D:D

Μαρακι μουυυυυ σε πεθυμησαμε..δεν επριαζει που χαθηκες..περνας δυσκολα με τους εμετους καταλαβαινουμε..να τα περασετε τελεια στις διακοπουλες κ να προσεχεις πολυ το μπεμπακι μας!φιλακια πολλαααααα!

Γιωτακιιιιιιιιιιιιι που εισαιιιιιιιιιιιιιιιιι,,,πως πας με την ζεστηηηηηηηη!

Ματινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι κανειςςςςςς?ελα για καφεεεεεεε!:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιαααααα~τι ζεστη ειναι αυτηηηηηηηηηηηηη..αναψα κλιματιστικο κ δεν τον κουναω απο δω!απαπαπαπα ανυποφορη ζεστη!:shock::shock:

Ανασταζι μου να σε καλωσορισω κ γω στο παρεακι μας!:D..καταλαβαινουμε απολυτα το ανοχς κ την αγωνια σου!ευχομαι να ειναι σπορακι αυτη τη φορα κ να μας πεις ευχαρηστα συντομα!;);)

Αναστασακι μου ανχωθηκες χθες αγαπουλα μου!παντως κ γω πιστευω οτι δεν ηταν τιποτα οσο ειναι καφε δεν ειναι επικυνδηνο πολες εγκυουλες τα εχουν κ συνηθως στα κοριτσακια λεεν..για να δουμε;);)ελπιζω σημερα να μην τα εχεις κ να εισια πιο ηρεμη..να ξεκουραζεσαι καλυτερα οσο μπορεις !;)

Ποπακη μου καλημερουδια τι μου κανεις?πολυ ζεστη κ απο αυριο χειροτερα θα καουμε!:shock::shock::shock:ελπιζω να σε αφηνουν να αναψεις το κλιματιστικο γιατι αλιως τι να πω τοση αναισθησια πια!:rolleyes:

Ρανιουκακο μουυυυυυυυυυυυυυυ να δουμε ποτε θα τα πουμε!τι κανεις εγκυουλιτσα μου!το σπορακι μας οσο παει κ μεγαλωνει..εισαι καλα?:D:D

Μαρακι μουυυυυ σε πεθυμησαμε..δεν επριαζει που χαθηκες..περνας δυσκολα με τους εμετους καταλαβαινουμε..να τα περασετε τελεια στις διακοπουλες κ να προσεχεις πολυ το μπεμπακι μας!φιλακια πολλαααααα!

Γιωτακιιιιιιιιιιιιι που εισαιιιιιιιιιιιιιιιιι,,,πως πας με την ζεστηηηηηηηη!

Ματινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι κανειςςςςςς?ελα για καφεεεεεεε!:tongue::tongue:

καλημερα κοριτσακια!!! σκαω!!!! εχτες σιδερωνα 3 ωρες με αιρκοντισιον και παλι μουσκεμα ημουν!!!

τι κανετε?

ελενιτσα λιωνεις? κατσε εκει και μην κουνας καθολου!

αναστασακι τι εκανες τελικα? πιστευω οτι μαλλον θα σταματησε το καφε? ε?

ανασταζι μου! dont panic! τα συμπτωματα εγκυμοσυνης και περιοδου ειναι τα ιδια! εγω δεν ειχα κανενα συμπτωμα διαφορετικο, παρα μονο την αγωνια! αλλα λεω οχι δεν θα κανω τεστ! περιμενα 1 εβδομαδα καθυστερισης και εκανα χοριακη!!! απλα να εισαι λιγο προσεκτικη μην σηκωνεις βαρη και ξεκουρασου οσο μπορεις! ευχομαι θεττικη χοριακη!

ποπακι ποσες μερες μετρας?

ρανακι, ματινακι, μαρακι τζινακι τι κανετε κοριτσουλια μου? οι αλλες που ειστε καλε????????????:-P:-P

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!! σκαω!!!! εχτες σιδερωνα 3 ωρες με αιρκοντισιον και παλι μουσκεμα ημουν!!!

τι κανετε?

ελενιτσα λιωνεις? κατσε εκει και μην κουνας καθολου!

αναστασακι τι εκανες τελικα? πιστευω οτι μαλλον θα σταματησε το καφε? ε?

ανασταζι μου! dont panic! τα συμπτωματα εγκυμοσυνης και περιοδου ειναι τα ιδια! εγω δεν ειχα κανενα συμπτωμα διαφορετικο, παρα μονο την αγωνια! αλλα λεω οχι δεν θα κανω τεστ! περιμενα 1 εβδομαδα καθυστερισης και εκανα χοριακη!!! απλα να εισαι λιγο προσεκτικη μην σηκωνεις βαρη και ξεκουρασου οσο μπορεις! ευχομαι θεττικη χοριακη!

ποπακι ποσες μερες μετρας?

ρανακι, ματινακι, μαρακι τζινακι τι κανετε κοριτσουλια μου? οι αλλες που ειστε καλε????????????:-P:-P

ασε Γιωτακι μου δεν παω πουθενα..:tongue:ηρθε κ η μανουλα μου οποτε θα κατσω σπιτι σημερα!

φιλακια πολα..θα μπω αργοτερα μωλης κοιμησω τον μικρο!χαδακια στην μικρουλα σου!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια της ομορφης παρεας μας!!!!!!! Τι κανετε????

Καταφερα επιτελους να μπω...ο υπολογιστης τα εχει παιξει και σβηνει συνεχεια μονος του και πρεπει να περασει αρκετη ωρα για να ανοιξει χωρις να δημιουργησει προβλημα! Εψαξα σημερα να βρω την 5ετη εγγυηση που εχει για να τον στειλω για φτιαξιμο....αν δεν φτιαχνεται την κατσαμε την βαρκα.....!!!!!

Αναστασακι μου γλυκο εχεις δικιο να τα παιζεις οταν βλεπεις κατι τετοιο αλλα γινονται αυτα και δεν ειναι κατι σοβαρο...αν ειχε αιμορραγια και πονο στην κοιλιτσα τοτε θα ηταν ανησυχητικο! Να μας ενημερωνεις να ξερουμε τι γινεται αν και τιποτα δεν ειναι θα δεις!

Ανασταζι μην καθεσαι και μετρας θερμοκρασιες κτλ. θα ερθει την καταλληλη στιγμη αρκει να χαλαρωσεις...αυτο το καφε λεγοταν πριν "αραγε ειμαι εγκυος?" και ολες μειναμε εγκυες οταν βγαλαμε για λιγο το αγχος απο το μυαλο μας! Ουτε εγω ειχα συμπτωματα και δεν πιστευα οτι ημουν εγκυος....δεν σημαινει οτι ειναι εγκυες οι γυναικες που εχουν συμπτωματα! Χαλαρωσε απολαυσε τον ερωτα με τον συντροφο σου και θα ερθει το σπορακι σας!!!!!

Λενιω μου????? Τι κανετε μαμα και γιοι????Ζεσταινεστε?????Εγω σημερα λιωνωωωωωωωωωωω..............

Ποπακι μου μακια πολλα στην νεραιδουλα σου!!!!

Γιωτου τι κανεις καλε???? 3 ωρες σιδερο??? Απα πα χαρα στο κουραγιο σου!

Τζινακι μου εμεις τα ειπαμε και χθες στο τηλ. αλλα δεν μου ειπες οτι εχεις καθυστερηση....καλο αυτο και μακαρι αν εχουμε ευχαριστα νεακια!!!!!!!

Ρανιακι μου τι κανεις καλο μου πετριωτακι??? Το σποριδιον καλα?????Χδακια πολλα στην κοιλιτσα!!!!!!!

Κοριτσια δεν ειχα παρακολουθησει τι ειχε συμβει στη Κυπρο επακριβως γιατι με τετοια στενοχωριεμαι παρα πολυ...τυχαια σημερα εβαλα τηλεοραση και επεσα πανω στην κηδεια των διδυμων...εχω γινει χαλια,δεν μπορω να συνελθω απο τοτε....με πηρε και η μανα μου και μου το ειπε και της εκοψα την συζητηση....κριμα πολυ μεγαλο κριμα για τα παιδια αυτα που γεννηθηκαν μαζι και πεθαναν και μαζι αλλα και για ολους τους ανθρωπους που εχασαν την ζωη τους....Τραγικο....δεν μπορω να πω τιποτε αλλο

Κοριτσάκια μου όμορφα τι κάνετε???

Χάθηκα αλλα προσπαθώ ακόμα να συνέλθω απο τις αναγούλες και τους εμετούς..

Αναστασάκι μου κούκλα μου να ζήσετε ευτυχισμένοι αγάπη μου και με το καλό να πάρετε το ζουζούνι σας αγκαλιά...:P

Ματινάκι μου, Ελενάκι μου, Ποπάκι μου, Γιωτάκι μου, Ρανιάκι μου φιλάκια πολλά στις κοιλίτσες σας..σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!

Εφάκη μου, ακούσατε καρδούλα γλυκιά μου όλα καλά θα πάνε να μην ανησυχείς και να μην αγχώνεσαι για τίποτα τώρα...:P

Ανασταζια δεν ξέρω κι εγώ καθόλου για θερμοκρασίες δεν μπόρεσα ποτέ να τις καταλάβω σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι εγκυούλι αλλα να αποβάλλεις το άγχος, είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας που επηρεάζει φυσικά αρνητικά...τώρα θα μου πεις πως να το πετύχεις ε??Να σκέφτεσαι όταν κάνετε μόνο ότι το κάνεις για ευχαρίστηση και πόσο πολύ αγαπάς τον αντρούλη σου και θα έρθει...:tongue:

Τζινάκι κουκλάκι σου εύχομαι ενα θετικό τέστ αγάπη μου με το που θα το κάνεις να μπείς να μας το πείς και να σκέφτεσαι θετικά θα είναι θετικό μάτια μου, να είσαι σίγουρη...!!

Αν ξέχασα καμία ζητώ συγνώμη και τις στέλνω τα φιλιά μου και πολλές (((((((((((((((((((())))))))))))

Τα δικά μου τα νέα είναι πολύ καλά..Σήμερα πήγα στον γιατρό και το γιαβρί μου έχει μεγαλώσει αρκετά σαν τρελό κάνει τούμπες και πολύ το χαίρομαι...Τώρα ξανά σε ένα μήνα, δεν ξέρω πως θα περάσει αλλα τι να κάνουμε υπομονή..Το Σάββατο πάμε διακοπές για 2 εβδομάδες οποτε θέλω να πιστεύω πως θα περάσουνε γρήγορα οι μέρες...όποτε μπορώ θα μπαίνω να σας διαβάζω..Να περνάτε καλά και να προσέχετε θα κάνει πολλές ζέστες αυτό τον μήνα...

Ααααα και να μην ξεχάσω ΠΗΤ = 10/1/12 να μου βάλετε στο πινακάκι μας...:P Σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Μαρακι μου γλυκο τι κανεις????? Ακομα τυρρανιεσαι με τις αναγουλες???? Υπομονη κοριτσακι μου που θα παει θα περασουν......

Ειδες τι γρηγορα μεγαλωνουν τα μωρακια μας???? Ειναι πραγματικα ασυλληπτο......

Τι καλα που θα πατε διακοπουλες!!!!! Ζηλευωωωωω....θελω κι εγωωωω!!!

Καλα να περασετε κοριτσαρα μου να γεμισεις μπαταριες και να προσεχεις πολυ τον εαυτο σου και το σπορακι σου!!!!!

Φιλακια πολλα και καλες διακοπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

happy_summer_holidays.gif

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια της ομορφης παρεας μας!!!!!!! Τι κανετε????

Καταφερα επιτελους να μπω...ο υπολογιστης τα εχει παιξει και σβηνει συνεχεια μονος του και πρεπει να περασει αρκετη ωρα για να ανοιξει χωρις να δημιουργησει προβλημα! Εψαξα σημερα να βρω την 5ετη εγγυηση που εχει για να τον στειλω για φτιαξιμο....αν δεν φτιαχνεται την κατσαμε την βαρκα.....!!!!!

Αναστασακι μου γλυκο εχεις δικιο να τα παιζεις οταν βλεπεις κατι τετοιο αλλα γινονται αυτα και δεν ειναι κατι σοβαρο...αν ειχε αιμορραγια και πονο στην κοιλιτσα τοτε θα ηταν ανησυχητικο! Να μας ενημερωνεις να ξερουμε τι γινεται αν και τιποτα δεν ειναι θα δεις!

Ανασταζι μην καθεσαι και μετρας θερμοκρασιες κτλ. θα ερθει την καταλληλη στιγμη αρκει να χαλαρωσεις...αυτο το καφε λεγοταν πριν "αραγε ειμαι εγκυος?" και ολες μειναμε εγκυες οταν βγαλαμε για λιγο το αγχος απο το μυαλο μας! Ουτε εγω ειχα συμπτωματα και δεν πιστευα οτι ημουν εγκυος....δεν σημαινει οτι ειναι εγκυες οι γυναικες που εχουν συμπτωματα! Χαλαρωσε απολαυσε τον ερωτα με τον συντροφο σου και θα ερθει το σπορακι σας!!!!!

Λενιω μου????? Τι κανετε μαμα και γιοι????Ζεσταινεστε?????Εγω σημερα λιωνωωωωωωωωωωω..............

Ποπακι μου μακια πολλα στην νεραιδουλα σου!!!!

Γιωτου τι κανεις καλε???? 3 ωρες σιδερο??? Απα πα χαρα στο κουραγιο σου!

Τζινακι μου εμεις τα ειπαμε και χθες στο τηλ. αλλα δεν μου ειπες οτι εχεις καθυστερηση....καλο αυτο και μακαρι αν εχουμε ευχαριστα νεακια!!!!!!!

Ρανιακι μου τι κανεις καλο μου πετριωτακι??? Το σποριδιον καλα?????Χδακια πολλα στην κοιλιτσα!!!!!!!

Κοριτσια δεν ειχα παρακολουθησει τι ειχε συμβει στη Κυπρο επακριβως γιατι με τετοια στενοχωριεμαι παρα πολυ...τυχαια σημερα εβαλα τηλεοραση και επεσα πανω στην κηδεια των διδυμων...εχω γινει χαλια,δεν μπορω να συνελθω απο τοτε....με πηρε και η μανα μου και μου το ειπε και της εκοψα την συζητηση....κριμα πολυ μεγαλο κριμα για τα παιδια αυτα που γεννηθηκαν μαζι και πεθαναν και μαζι αλλα και για ολους τους ανθρωπους που εχασαν την ζωη τους....Τραγικο....δεν μπορω να πω τιποτε αλλο

καλημερα Ματινακι μου αν κ μεσημεριασε!:tongue:τι κανεις?παλι εχεις προβληματα με τον υπολογιστη ε!πολυ σπαστικο!\

εγω πριν λιγο κοιμησα τον μικρο κ ξαπλωσα λογακι..εφαγα κιολας!ηρθε κ η μανουλα μου μ εβοηθησε με μερικες δουλειτσες κ αυριο θα κανω κ την γενικη μου κ θα ειμαι ενταξει!

αναψα το κλιματιστικο κ λεω να χαλαρωσω τωρα!με το παραμικρο κουραζομαι..τι εκανα σημερα..μαγειρεψα λιγο συμαζεψα κ νιωθω κουρασμενη!:rolleyes::rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα Ματινακι μου αν κ μεσημεριασε!:tongue:τι κανεις?παλι εχεις προβληματα με τον υπολογιστη ε!πολυ σπαστικο!\

εγω πριν λιγο κοιμησα τον μικρο κ ξαπλωσα λογακι..εφαγα κιολας!ηρθε κ η μανουλα μου μ εβοηθησε με μερικες δουλειτσες κ αυριο θα κανω κ την γενικη μου κ θα ειμαι ενταξει!

αναψα το κλιματιστικο κ λεω να χαλαρωσω τωρα!με το παραμικρο κουραζομαι..τι εκανα σημερα..μαγειρεψα λιγο συμαζεψα κ νιωθω κουρασμενη!:rolleyes::rolleyes:

κοριτσακια σας διαβαζω αλλα πηζω στην δουλεια και δεν προλαβαινω να γραψω!!!:-(

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααα!καλε τι ερημια εινια αυτη στο καφε μας..μαλον η ζεστη μας επηρεαζει!:tongue:

τι κανετεεεεε?εγω τρωω τα δημητριακα μου κ θελω να ξεκηνησω δουλειτσες..ο μικρος ειναι στη μαμ απο χθες το βραδυ κ πως βαριεμαι να ξεκηνησω δουλειες..αν κ χθες η μααμ με βοηθησε η μαμα με τις βαριες σημερα δενε χω κ πολλα!η θερμοκρασια ενω δειχνει 24 βαθμους η ζεστη ειναι πιο εντονη απο χθες που ηταν πιο ανεβασμενη η θερμοκρασια!παντως σημερα θα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα με τη ζεστη ετσι ειπανε!κ αυριο!:shock::shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

6.ZOUZOUNIARA................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..............................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 25-26/09/2011 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.mp1979womam...........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

11.YOTOU.......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/10/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

12.roulaa...............................EΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 17/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ-ΜΠΕΜΠΑ'

13.elerinaa............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

14.matina25..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

15.anastasaki_melisakι..........ΕΓΚΥΟΣ!(?)

16.maril13..........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 10/01/2012)

17.RANIA80........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 06/02/2012)

18.Ιωαννάκι.........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 20/02/2012)

19.εφακη...............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

20.nena1984....................

21.Petalouda82................

22.sophaki1.....................

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερααααααα!!!!!!λενακι μου τι κανεις?εγω ενα περιεργο πραγμα, δεν ζεστενομαι προς το παρον!!!!!ισως επειδη φορεσα ενα πολυ αναλαφρο φορεματακι!!!!!αχ κοντευω.......5 και σημερα!!!!!!!αδειουλα επιτελους!!!!!!!κουραστηκες χτες λενιω ε?ασε τις δουλειες, οσα μπορεις, τα πανω πανω!!!!!!κι εγω ηθελα να σφουγγαρισω χτες αλλα δεν ειχα κουραγιο!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...