Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου πως ειστε βλεπω φουσκονετε σιγα σιγα χιχιιχιχιι τι ωραια που θα ειναι αντε να το ζήσουμε και εμεις καποια στιγμη :tongue::tongue:

αναστασακι να ζήσετε και με ο καλο το μπεμπακι σας !!!!!

εφακι με το καλο και μην ανχονεσε ολα καλα θα πανε ακουσατε και καρδουλα πολι ωραια !!!!!

ποπακι μου μεγαλωνει η μπουμπου σου ελενη ξεκουρασου οσο μπορεις !!!

εγω εδω α ιδια και τα ιδια ελειπα ειμουν σο χωριο του κωστα και περασα σουπερ πρωτη φορα που πειγενω και περναω καλα χιχιχιχι

εχω και κατι αλλο να σας ω εχω καθιστεριση 3 μερες αλλα δεν κανω τπτ περιμενω ακομα να πω την αλειθεια με εχει πιασει ενας φοβος και ετσι λεω να περιμενω λιγο ακομα χχιχιιχ τελειως ανεστητη τελικα ειμαι χιχιχχι ο κωστας εχει λισαξει να κανω το τεστ που πειγε και μ πειρε αλλα εγω βραχος χχιχιιχ τι να κανω φοβαμε ο αρνιτικο και ετσι το εχω αφισει αυτα τα νεα μου ελπιζω να προλαβα καμια μεσα να πουμε καμια κουβεντα !!!! :D:D:D

καλημερα κοριτσακια! τι κανετε? εγω πρωι πρωι επηξα στην δουλεια και ακομα πηζω! πολυ ζεστη, ελεος και τα ποδια μου τουμπανο!

εχτες μας εφερε ο μπαμπας μας 2 σαλιαρες ροζ με σχεδιο γατακι!!!

δεν αντεξε, τις ειδε και μου της εφερε!

φιλακια, θα ξαναμπω αργοτερα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου τελικα ηρθα στη μαμα..ο αδερφος μου γι καλη μου τυχη δεν δουλευε σημερα κ ηρθε κ με πηρε με το αμαξι!ειμαι πολυ αδυναμησ ημερα..ζαβλακωμενη απο την ζεστη!

Ματινακι μου καλο μαγειρεμα!~χαδακια στον μπεμπακο σου!:D

Γιωτακι μου τι γλυκος ο αντρας σου πηρε σαλιαρεσ την πριγκιπισσα σας!;)

Ποπακη μου καλο τι κανεις?τι ωραια που σου στειλανε δωρακια..πολυ μαρεσουν:D:D

Τζινακι ευχομαι η καθηστερηση να ειναι θετικη!;);)

εγω το μονο που εκανα πριν ερθω στη μαμ ειναι να κατεβασω ρουχαλακια του μικρου να δω τι μου λειπει κ τι θα χρειαστω να παρω!αχ μωρε τα εβλεπα τοσο μικρα τα φορμακια κ λεω εδω μεσα χωρουσε ο σκατουλης μου κ τωρα θα τα βαλει το αλο το ζουζουνι μου!περημενω κ την αδεια του αντρα μου να βαψουμε το σαλονι κ την κρεβατοκαμαρα μας!ανυπομονω να τελειωνω με ολα αυτα κ να ετοιμασουμε τα παντα για την αφιξη του δευτερου πριγκιπα μας~:tongue::tongue:πολυ σαπουνοπερα ε!:tongue::tongue:

ειπια κ ενα καφεδακι μπας κ ξυπνησω λιγο!η μαμα ετοιμαζει γεμιστες πιπεριες φλωρινης στο φουρνο!αυταααααα..φιλακια πολα σε ολες κ πολα χαδακια στα μεπμπακια μας!

((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλή σας μέρα κορίτσια!

Με τον άντρα μου προσπαθούμε εδώ και 9 μήνες για μωράκι, μα ακόμα δεν έχει έρθει...

Η αλήθεια είναι πως δεν το σκέφτομαι συνέχεια, αλλά όταν πλησιάζει η μέρα που είναι να μου έρθει περίοδος με πιάνει τρέλα. Το ίδιο και τώρα...

Αυτό το μήνα είπα να κρατήσω τη θερμοκρασία μου κι έτσι κάθε πρωί πριν σηκωθώ από το κρεβάτι βάζω θερμόμετρο.

Η θερμοκρασία μου λοιπόν έχει ως εξής.

1η μέρα περιόδου κ κύκλου (18-6-11) 35,9

2η 35,9

3η ως 6η 36,1

7η 35,9

8η 36,1

9η ως 12η 36,2

13η 36,1

14η 36

15η 35.9

16η 36

17η 36,5

18η ως 20η 36,4

21 ως 23η 36,5

24 ως κ σήμερα 26η μέρα του κύκλου 36,6

επαφές είχαμε τις ημέρες 7η, 8η, 11η, 14η, 15η, 16η, 18η, 19η, 22η, 23η, 24η του κύκλου.

Όπως καταλαβαίνω από τις θερμοκρασίες ωορρηξία πρέπει να είχα την 15η ημέρα του κύκλου, οπότε δεν την χάσαμε...

Το θέμα μου όμως είναι ποια είναι η βασική θερμοκρασία κ ποια θερμοκρασία μπορεί να υποδηλώνει εγκυμοσύνη. Μ ε χαμηλή βασική θερμοκρασία στις αρχές του κύκλου, το 36,6 που έχω τώρα μπορεί να φανερώνει εγκυμοσύνη ή πρέπει να έχω από 37 και πάνω;

Όσο για συμπτώματα είναι η πρώτη φορά από τότε που προσπαθούμε που δε νιώθω τίποτα. Περιμένω περίοδο στις 15 του μήνα (κύκλος 28 ημερών). Δεν πονάνε ούτε οι ωοθήκες μου, ούτε το στήθος μου, ούτε τίποτα.

Προχτές κ χτες το μεσημέρι μόνο με είχε πιάσει αδυναμία κ μου ερχόταν να πέσω κάτω το μεσημέρι, αλλά φαντάζομαι είναι από τη ζέστη. Το μόνο περίεργο είναι πως εδώ και μια εβδομάδα ξυπνάω καθημερινά με πονοκέφαλο.

Δε ξέρω τι να υποθέσω...

Απλώς θα περιμένω...

Δε λέω, είμαι μικρή ακόμα, ούτε τα 25 δεν έχω κλείσει. Μα όταν βλέπεις οτι προσπαθείς τόσο καιρό κ δεν έρχεται, αρχίζεις να ανησυχείς...

Σας φιλώ κ εύχομαι σε όλες τα καλύτερα!

Θα με χαροποιούσαν τα σχόλιά σας!

καλησπέρα κοριτσάκια! σήμερα πήγα τράπεζα το πρωί και δεν άντεξα εκεί κάθησα και ζήτησα να μου φέρουν νερό! ένιωσα ότι θα λυποθημήσω!!! έφυγα μετά κατευθείαν σπίτι!

πριν από λίγο πήγα τουαλέτα και σκουπίσζοντας είδα καφέ βλένη!!!!!! τα χρειάστηκα! με έπιασε το άγχος! πήρα τηλ τη γιατρό μου και μου είπε μήοως κουράστηκες καμιά φορά συμβαίνει, μου είπε να ξαπλώσω και να το παρακολουθώ και αν συνεχιστεί να την πάρω τηλ να μου δώσει φάρμακα!!

κορίτσια είμαι πανικοβλημένη!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπέρα κοριτσάκια! σήμερα πήγα τράπεζα το πρωί και δεν άντεξα εκεί κάθησα και ζήτησα να μου φέρουν νερό! ένιωσα ότι θα λυποθημήσω!!! έφυγα μετά κατευθείαν σπίτι!

πριν από λίγο πήγα τουαλέτα και σκουπίσζοντας είδα καφέ βλένη!!!!!! τα χρειάστηκα! με έπιασε το άγχος! πήρα τηλ τη γιατρό μου και μου είπε μήοως κουράστηκες καμιά φορά συμβαίνει, μου είπε να ξαπλώσω και να το παρακολουθώ και αν συνεχιστεί να την πάρω τηλ να μου δώσει φάρμακα!!

κορίτσια είμαι πανικοβλημένη!!!

μην φοβασαι! συνηθιζεται, και εγω ειχα μεχρι την 15η -17η εβδομαδα που και που και καφε και κοκκινο και ροζ. μου ειχε πει ο γιατρος να μην ανησυχω παρα μονο οταν εχω αιμοραγια + πολυ πονο στην κοιλια!

Διαφημίσεις

μην φοβασαι! συνηθιζεται, και εγω ειχα μεχρι την 15η -17η εβδομαδα που και που και καφε και κοκκινο και ροζ. μου ειχε πει ο γιατρος να μην ανησυχω παρα μονο οταν εχω αιμοραγια + πολυ πονο στην κοιλια!

γιωτάκι μου δεν μπορω να ηρεμήσω από το κλάμα! πήγα ξανα τουαλετα κ πάλι είχα λίγο καφε, εχω κ πονακια περιόδου.....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλή σας μέρα κορίτσια!

Με τον άντρα μου προσπαθούμε εδώ και 9 μήνες για μωράκι, μα ακόμα δεν έχει έρθει...

Η αλήθεια είναι πως δεν το σκέφτομαι συνέχεια, αλλά όταν πλησιάζει η μέρα που είναι να μου έρθει περίοδος με πιάνει τρέλα. Το ίδιο και τώρα...

Αυτό το μήνα είπα να κρατήσω τη θερμοκρασία μου κι έτσι κάθε πρωί πριν σηκωθώ από το κρεβάτι βάζω θερμόμετρο.

Η θερμοκρασία μου λοιπόν έχει ως εξής.

1η μέρα περιόδου κ κύκλου (18-6-11) 35,9

2η 35,9

3η ως 6η 36,1

7η 35,9

8η 36,1

9η ως 12η 36,2

13η 36,1

14η 36

15η 35.9

16η 36

17η 36,5

18η ως 20η 36,4

21 ως 23η 36,5

24 ως κ σήμερα 26η μέρα του κύκλου 36,6

επαφές είχαμε τις ημέρες 7η, 8η, 11η, 14η, 15η, 16η, 18η, 19η, 22η, 23η, 24η του κύκλου.

Όπως καταλαβαίνω από τις θερμοκρασίες ωορρηξία πρέπει να είχα την 15η ημέρα του κύκλου, οπότε δεν την χάσαμε...

Το θέμα μου όμως είναι ποια είναι η βασική θερμοκρασία κ ποια θερμοκρασία μπορεί να υποδηλώνει εγκυμοσύνη. Μ ε χαμηλή βασική θερμοκρασία στις αρχές του κύκλου, το 36,6 που έχω τώρα μπορεί να φανερώνει εγκυμοσύνη ή πρέπει να έχω από 37 και πάνω;

Όσο για συμπτώματα είναι η πρώτη φορά από τότε που προσπαθούμε που δε νιώθω τίποτα. Περιμένω περίοδο στις 15 του μήνα (κύκλος 28 ημερών). Δεν πονάνε ούτε οι ωοθήκες μου, ούτε το στήθος μου, ούτε τίποτα.

Προχτές κ χτες το μεσημέρι μόνο με είχε πιάσει αδυναμία κ μου ερχόταν να πέσω κάτω το μεσημέρι, αλλά φαντάζομαι είναι από τη ζέστη. Το μόνο περίεργο είναι πως εδώ και μια εβδομάδα ξυπνάω καθημερινά με πονοκέφαλο.

Δε ξέρω τι να υποθέσω...

Απλώς θα περιμένω...

Δε λέω, είμαι μικρή ακόμα, ούτε τα 25 δεν έχω κλείσει. Μα όταν βλέπεις οτι προσπαθείς τόσο καιρό κ δεν έρχεται, αρχίζεις να ανησυχείς...

Σας φιλώ κ εύχομαι σε όλες τα καλύτερα!

Θα με χαροποιούσαν τα σχόλιά σας!

καλησπερα!

δεν εχω ιδεα τι γινεται με τις θερμοκρασιες, και ειμαι η πλεον ακαταλληλη να σου πει! αφου περιμενεις 15 του μηνα περιμενε καμια εβδομαδα ακομα και κανε μια β χοριακη.

μην ξεχνας το παραγοντα αγχος!

γιωτάκι μου δεν μπορω να ηρεμήσω από το κλάμα! πήγα ξανα τουαλετα κ πάλι είχα λίγο καφε, εχω κ πονακια περιόδου.....

καλε μην κανεις ετσι! και αγχωνεις και το μπεμπε! σου λεω δεν ειναι τιποτα! πονακια περιοδου τα εχεις γιατι μεγαλωνει η μητρα! μην στεναχωριεσαι, αλλα αν ειναι να νιωσεις καλυτερα πηγαινε να κανεις εναν υπερηχο! αλλα σου λεω δεν ειναι κατι κακο!!!

το ειχα ρωτησει χαρακτηριστηκα αν ειναι κακο αυτο και ηταν καθετος! ΟΧΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ!!!

καλε μην κανεις ετσι! και αγχωνεις και το μπεμπε! σου λεω δεν ειναι τιποτα! πονακια περιοδου τα εχεις γιατι μεγαλωνει η μητρα!

το ειχα ρωτησει χαρακτηριστηκα αν ειναι κακο αυτο και ηταν καθετος! ΟΧΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ!!!

μακάρι παναγίτσα μου!!!!! εσενα πόσο διάρκεια είχαν??? εγω πόσο ν περιμένω για να ξανα΄πάρω τηλ τη γιατρό μου????:(:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μακάρι παναγίτσα μου!!!!! εσενα πόσο διάρκεια είχαν??? εγω πόσο ν περιμένω για να ξανα΄πάρω τηλ τη γιατρό μου????:(:confused:

συμπληρωσα πριν αλλα μαλλον δεν το ειδες, αν ειναι να νιωσεις καλυτερα πηγαινε κανε εναν υπερηχο, αλλα σιγουρα δεν ειναι κακο!

εγω μπορει να ειχα την μια μερα 3-4 φορες που πηγαινα τουαλετα και μετα απο 1-2 εβδομαδες ξανα.

παρτον για να ηρεμισεις και πες του να πας να σε δει, η αν δεν μπορει πηγαινε σε ενα eurimedica η κατι τετοιο και κανε εναν υπερηχο, οχι οτι τον χρειαζεσαι αλλα για να σου φυγει το αγχος!

μην στεναχωριεσαι!!!:-P

Διαφημίσεις

συμπληρωσα πριν αλλα μαλλον δεν το ειδες, αν ειναι να νιωσεις καλυτερα πηγαινε κανε εναν υπερηχο, αλλα σιγουρα δεν ειναι κακο!

εγω μπορει να ειχα την μια μερα 3-4 φορες που πηγαινα τουαλετα και μετα απο 1-2 εβδομαδες ξανα.

παρτον για να ηρεμισεις και πες του να πας να σε δει, η αν δεν μπορει πηγαινε σε ενα eurimedica η κατι τετοιο και κανε εναν υπερηχο, οχι οτι τον χρειαζεσαι αλλα για να σου φυγει το αγχος!

μην στεναχωριεσαι!!!:-P

θα περιμένω λίγο ακόμα κ θα δω αν συνεχιστει θα την πάρω τηλ να μου πει τι να κάνω... σε ευχαριτω γιωτάκι, ήδη νιωθω καλύτερα!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

θα περιμένω λίγο ακόμα κ θα δω αν συνεχιστει θα την πάρω τηλ να μου πει τι να κάνω... σε ευχαριτω γιωτάκι, ήδη νιωθω καλύτερα!!!!!

τιποτα βρε! γιαυτο δεν ειμαστε εδω??? :tongue:

και εγω φοβηθηκα την πρωτη φορα!

σχολαω αναστασακι! φιλακια!!!

καλησπερα!

δεν εχω ιδεα τι γινεται με τις θερμοκρασιες, και ειμαι η πλεον ακαταλληλη να σου πει! αφου περιμενεις 15 του μηνα περιμενε καμια εβδομαδα ακομα και κανε μια β χοριακη.

μην ξεχνας το παραγοντα αγχος!

Αχ αυτό το άγχος...

Τι να κάνω για να φύγει; Πείτε μου τι;;;;:?::?::?:

Ευχαριστώ!;)

καλησπερα κοιλουμπιτσες γλυκες....τι μου κανετε?????

εγω καλα νιωθω αν και πολυ ζεστη παναγια μου...τι ειναι αυτο το πραγμα??????

τωρα περιμενω να ερθει ο βαφτιστηρας μου να τον ρουφηξω λιγο.....χιχιχιχιχιχι.....

τζινακι μου τι κανεις?ευχομαι κοριτσακι μου να εχουμε ευχαριστα....να κανεις το τεστ οταν το νιωσεις.....μακιαααααα....

ποπακι μουουουουουουου....λενιω μουουουοουουουουου,....γιωτακι μουουουυουυ....ματινακι μουουουουου....πολλα γλυκα φιλακια στις ψυχουλες σας.....(((((((((((((())))))))))))))))

αναστασακι μου εχει δικιο το γιωτακι μας....να εισαι σιγουρη οτι το μπεμπακι ειναι μια χαρα...τα εχουμε ακουσει πολλες φορες να συμβαινουν αυτα αλλα παρ'ολα αυτα τα ζουζουνια μας βγαινουν αλωβητα.....να πας να κανεις εναν υπερηχο για να μην στενοχωριεσαι και καινεις κακο στο ζουζουνι...ναι??????ελα μια αγκαλιτσα(((((((((()))))))))))))

anastazie μου εισαι πολυ αγχωμενη και ειναι τοσο κακο...καλοπροαιρετα στο λεω γιατι ολες εδω μεσα το εχουμε περασει.....μη μπαινεις σ'αυτη τη διαδικασια και θα δεις μολις χαλαρωσεις θα ερθει το σπορακι σας.....ευχομαι να ερθει γρηγορα.....

εφακι μου....ποσο χαιρομαι αγαπουλα μου ....μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοο....ολα θα πανε τελειαααααααααααααααααααααααα........

σας φιλω ολες γλυκαααααααααααααααααααααααααα....μακια μακια μακια......

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...