Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερουδια κοριτσακια μου!ειμαι πολυ χαρουμενη που ακουω ευχαρηστα νεακια!

Εφακη ολα καλα ..ακουσατε κ καρδουλιτσα!τι ωραιαααα!;)

Αναστασακι μου ολα τελεια!μεγαλωνει το ζουζουνακι σου!;)

ειμαι ξυπνια απο της 6:30..ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα κ πολυ καλα σηκοωνομουνα αρκετα συχνα..τωρα τα ανοιξα ολα ειπα φυσαει δεν μπορει θα εχει δροσουλα αλ τιποτα..εχασα κ την δροσουλα που ειχα απο το κλιματιστικο!κ νιωθω κουρασμενη σημερα.. η μαμα μου ειναι σπιτι σκεφτομαι να παω αλα πως:confused:

δεν ξερω αν εχω το κουραγιο!ειπαν σημερα θα πεσει η θερμοκρασια..:rolleyes::rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειμαι ξυπνια απο της 6:30..ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα κ πολυ καλα σηκοωνομουνα αρκετα συχνα..τωρα τα ανοιξα ολα ειπα φυσαει δεν μπορει θα εχει δροσουλα αλ τιποτα..εχασα κ την δροσουλα που ειχα απο το κλιματιστικο!κ νιωθω κουρασμενη σημερα.. η μαμα μου ειναι σπιτι σκεφτομαι να παω αλα πως:confused:

δεν ξερω αν εχω το κουραγιο!ειπαν σημερα θα πεσει η θερμοκρασια..:rolleyes::rolleyes:

καλημερα ελενη μου!!!την ακουσα με και πηγε και η καρδια μου στη θεση τησ!!!πολυ ζεστη ε?? εδω να δεισ και εχουμε και προβλημα με το ηλεκτρικο με ολα αυτα που εγιναν ας μα ληπηθει ο θεοσ!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα ελενη μου!!!την ακουσα με και πηγε και η καρδια μου στη θεση τησ!!!πολυ ζεστη ε?? εδω να δεισ και εχουμε και προβλημα με το ηλεκτρικο με ολα αυτα που εγιναν ας μα ληπηθει ο θεοσ!!!!

καλημερα Εφακη μου!σιγουρα εισαι πιο ηρεμη τωρα..ολα καλα θα πανε ειμαι σιγουρη!;);)

αχ ναι αυτο που εγινε ειναι πολυ κριμα!τοσοι πεθαναν!:(

μακαρι να μην εχετε προβλημα !

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα Εφακη μου!σιγουρα εισαι πιο ηρεμη τωρα..ολα καλα θα πανε ειμαι σιγουρη!;);)

αχ ναι αυτο που εγινε ειναι πολυ κριμα!τοσοι πεθαναν!:(

μακαρι να μην εχετε προβλημα !

πολλα προβληματα θα εχουμε σιγουρα μακαρι ομωσ να βρουν τουσ υπευθυνουσ και να τουσ τιμωρησουν τοσα ατομα πεθαναν και ακομα περισσοτεροι τραυματιστηκαν

QNUSp3.png

4UmYp3.png

πολλα προβληματα θα εχουμε σιγουρα μακαρι ομωσ να βρουν τουσ υπευθυνουσ και να τουσ τιμωρησουν τοσα ατομα πεθαναν και ακομα περισσοτεροι τραυματιστηκαν

μακαρι!πολυ κριμα!χθες που τα εβλεπα δεν ηθελα να ακουω..πολυ στεναχωρεθηκα!κουραγιο στους δικους τους!

Εφακη μου παω να φτιαξω στον μικρο πρωινο!

φιλακιαα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

μακαρι!πολυ κριμα!χθες που τα εβλεπα δεν ηθελα να ακουω..πολυ στεναχωρεθηκα!κουραγιο στους δικους τους!

Εφακη μου παω να φτιαξω στον μικρο πρωινο!

φιλακιαα!

φιλιααααααααααααααα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα κουκλες!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

αναστασακι μεγαλωνει το μπεμπακι ε?τι ομορφα!!!!!!!!

εφακη μου ακουσατε καρδουλιτσα!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!!!!ολα καλα, δοξα τον Θεο!!!!!!!!!χαμος με την εκρηξη ε?πω πω, μεγαλη τραγωδια!!!!!!!

λενιω μου καλημερααααααααααααα!!!!!!!!

εγω εδω, παλι πολυ ζεστη απο το πρωι!!!!!!!!!ερχεται και η μανουλα μου σημερα με το τρενο απο την Θεσσαλονικη, πηγε να δει το σοι!!!!!!!!μου φερνει και ενα σωρο δωρα για την μπεμπα, μονο την παντα και την κουνουπιερα δεν μπορουσε να την κουβαλησει και θα μου την στειλουν με κουριερ μαλλον!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε????? Πολυ ζεστη παλι σημερα απο νωρις νωρις!!!!! Εχω να φτιαξω και γεμιστα...και βαριεμαι αφανταστα!

Ειναι καμια εδω ή μονη μου μιλαω?????????

κουκλες ακουσαμε καρδουλα ακομα να το πιστεψωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:για τα σπυρακια ειπε δεν ειναι τιποτα

Αληθεια εφακη μου????Μπραβο κουκλιτσα μου νωρις νωρις ε???? Εμεις ειχαμε παει 7η εβδομαδα και δεν ακουγοταν καλα πολυ αμυδρα κανα 2 χτυπους ακουσαμε!!!!!!!!

Αντε κοριτσακι μου τωρα με το καλο να ακουσουμε και τα ευχαριστα της αυχενικης!!!!!!!

μπράβο εφάκη είδες όλα καλά! τώρα πήρες μία ανακούφηση ε????

και εγώ πριν από λίγο γύρισα από την γιατρό μου!! μου είπε όλα καλά έχουμε μία πολύ καλή ανάπτυξη και οι εξετάσεις τέλειες!!! το γιαβρί μου μεγαλώνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!!!!!!!

Μπραβο και σε σας αναστασακι μου! Τελεια τα νεακια σας κοριτσια μου πολυ χαιρομαι!!!!!! Ετσι, θελω μονο ευχαριστα να ακουω και να διαβαζω!!!

Αχ μωλε μου μεγαλωνει το γιαβρακι...αντε με το καλο και η β'επιπεδου τωρα αναστασακι μου!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα λενιω μου! Ταλαιπωρηθηκες την νυχτα ε??? Αχ κοριτσακι μου....κανει τρομερη ζεστη εχεις δικιο! Εγω παλι τοσο αναισθητη πια? Μονο για τσισακια σηκωνομαι και απο ζεστη δεν χαμπαριαζω!!!!!!

Ελπιζω να πεσει η θερμοκρασια λενιω μου για να μην υποφερουμε και αργοτερα που θα ειμαστε πιο φουσκωμενες!!!!!

καλημερα κουκλες!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

αναστασακι μεγαλωνει το μπεμπακι ε?τι ομορφα!!!!!!!!

εφακη μου ακουσατε καρδουλιτσα!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!!!!ολα καλα, δοξα τον Θεο!!!!!!!!!χαμος με την εκρηξη ε?πω πω, μεγαλη τραγωδια!!!!!!!

λενιω μου καλημερααααααααααααα!!!!!!!!

εγω εδω, παλι πολυ ζεστη απο το πρωι!!!!!!!!!ερχεται και η μανουλα μου σημερα με το τρενο απο την Θεσσαλονικη, πηγε να δει το σοι!!!!!!!!μου φερνει και ενα σωρο δωρα για την μπεμπα, μονο την παντα και την κουνουπιερα δεν μπορουσε να την κουβαλησει και θα μου την στειλουν με κουριερ μαλλον!!!!!:tongue:

Καλημερα ποπακι μου και μπεμπουλα!!!! Τι κανετε??? Ζεσταινοσαστε ε?? Υπομονη τι αλλο να κανουμε???????

Αχ τι καλα που θα ειναι τα δωρακια για την μπεμπουλα,μεγεια μεγεια....κι εγω περιμενω με ανυπομονησια την μερα που θα ψωνισουμε πραγματακια για τον μπεμπακο μας!!!!!!

Δεν θυμαμαι αν σας ειπα που πηγαμε απο το πρωι στην αθηνα την δευτερα και ειδαμε διαφορα για το μωρο? Σας το ειπα? Τεσπα....πηγαμε και στο λητω και μας ειπαν οτι απο 15/7 αρχιζουν εκπτωσεις! Εν τω μεταξυ ειχα δει στο ιντερνετ προικες κουνιας 7 τεμαχιων μονο 112 ευρω ενω οι αλλοι εχουν 3 τεμαχια απο 80 ευρω και πανω...τις ειδα και απο κοντα στο λητω και ηταν πολυ ωραιες...το σετ εχει παντα, παπλωμα, παπλωματοθηκη, κατωσεντονο,μαξιλαροθηκη,κουνουπιερα και μαξιλαρι....και με τις εκπτωσεις θα πεσει η τιμη κιολας οποτε συμφερει να τα δωσεις για τοσα τεμαχια που θα ειναι σετ! Και το καλο ειναι οτι η παντα ειναι με φερμουαρ και οταν θα θες να την πλυνεις δεν θα αναγκαζεσαι να την βαζεις ολη μεσα στο πλυντηριοο...βεβαια σεντονακια θα φτιαξω αρκετα για να εχω αλλα θα ειναι ωραιο να υπαρχει και σετ για την κουνια ολοκληρωμενο!

Κοριτσια και στο ΙΚΕΑ βρηκα πολλα και φθηνα πραγματα και ολα βαμβακερα! Εχει τρομερες κουβερτουλες, υπνοσακους με 15 ευρω που εξω τις εχουν στην διπλασια τιμη και παραπανω...εχει φωτιστικα εχει πολλα πολλα πραγματα ωραια και οικονομικα!!!!!!

Λοιπον σας αφηνω προς το παρον γιατι εχω και μπελαλιδικο φαγητο και μολις τελειωσω θελω να βαλω και σκουπα...1144967y3dxv8p7ze.gif

Σας φιλω προς το παρον και τα λεμε αργοτερα...ετσι κι αλλιως μονη μου μιλαω....:-(

καλημερα κοριτσακια μου πως ειστε βλεπω φουσκονετε σιγα σιγα χιχιιχιχιι τι ωραια που θα ειναι αντε να το ζήσουμε και εμεις καποια στιγμη :tongue::tongue:

αναστασακι να ζήσετε και με ο καλο το μπεμπακι σας !!!!!

εφακι με το καλο και μην ανχονεσε ολα καλα θα πανε ακουσατε και καρδουλα πολι ωραια !!!!!

ποπακι μου μεγαλωνει η μπουμπου σου ελενη ξεκουρασου οσο μπορεις !!!

εγω εδω α ιδια και τα ιδια ελειπα ειμουν σο χωριο του κωστα και περασα σουπερ πρωτη φορα που πειγενω και περναω καλα χιχιχιχι

εχω και κατι αλλο να σας ω εχω καθιστεριση 3 μερες αλλα δεν κανω τπτ περιμενω ακομα να πω την αλειθεια με εχει πιασει ενας φοβος και ετσι λεω να περιμενω λιγο ακομα χχιχιιχ τελειως ανεστητη τελικα ειμαι χιχιχχι ο κωστας εχει λισαξει να κανω το τεστ που πειγε και μ πειρε αλλα εγω βραχος χχιχιιχ τι να κανω φοβαμε ο αρνιτικο και ετσι το εχω αφισει αυτα τα νεα μου ελπιζω να προλαβα καμια μεσα να πουμε καμια κουβεντα !!!! :D:D:D

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...