Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

όχι απλά σηκώθηκα από το Pc. άσε και καταευχαριστηθήκαμε!!!!!!! όταν ήμασταν στην εκκλησια, και μας ευλογούσε ο παπάς, σκεφτόμουν ότι ήταν παρων και τ μωράκι μμας!!!! και μου το είπε και μετά ο άντρας μου!!!:P:p

Αχχχχχ...πολυ συγκινητικο αυτο αναστασακι μου...εσυ και το ρανιακι μας ευλογηθηκατε 3 στους γαμους σας...τελειαααααα!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου γιωτουλα μου τι κανεις???? Μεγεια το φορεματακι της μπουμπουδενιας καλοφορετο να ειναι!!!!! Πρεπει να ειναι μουρλια...!!!!!

Αντε με το καλο και τα υπολοιπα!!!!

Ναι το δικο μας μωρο ειναι μπεμπης με την βουλα πια οποτε μεχρι τελος Ιουλιου πρωτα ο Θεος θα εχουμε καταληξει σε χρωματα για το δωματιο για να κλεισουμε και την κουνια!!!!! Ειδαμε πολλες κουνιες χθες και της ηθελα ολεεεεεεεεεεεεεεεςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα ειμαι ματινακι μου! τρελλα οι κουνιες! καλα το φορεματακι ειναι ολα τα λεφτα!!! τι χρωματα σκεφτεστε?

Τελικα κοριτσια δεν εχω χαλασμενο δοντι...ο πονος προερχεται απο τα υπερευαισθητα ουλα που λογω εγκυμοσυνης αυξανεται η ουλιτιδα! Εχουν ξεκολλησει απο τα δοντια και πρεπει να τα βουρτσιζω 10λεπτα καθε βραδυ για να φυγει η ουλιτιδα και η πετρα και μετα οταν δυναμωσουν δεν θα με ενοχλουν! Ακουσον ακουσον...καλε δεν μπορουσα να σταθω πουθενα σας λεω....προσεξτε πολυ κοριτσια τα δοντια σας! Καμια να μην το περασει...

καλα ειμαι ματινακι μου! τρελλα οι κουνιες! καλα το φορεματακι ειναι ολα τα λεφτα!!! τι χρωματα σκεφτεστε?

Σκεφτομαστε ή κιτρινο-πρασινο ή πρασινο-γαλαζιο....μαλλον ομως το πρωτο θα δουμε!!!!!!!

Τελικα κοριτσια δεν εχω χαλασμενο δοντι...ο πονος προερχεται απο τα υπερευαισθητα ουλα που λογω εγκυμοσυνης αυξανεται η ουλιτιδα! Εχουν ξεκολλησει απο τα δοντια και πρεπει να τα βουρτσιζω 10λεπτα καθε βραδυ για να φυγει η ουλιτιδα και η πετρα και μετα οταν δυναμωσουν δεν θα με ενοχλουν! Ακουσον ακουσον...καλε δεν μπορουσα να σταθω πουθενα σας λεω....προσεξτε πολυ κοριτσια τα δοντια σας! Καμια να μην το περασει...

ειμαι στα ορια να το παθω, γιατι εχω πολυ ευαισθητα ουλα, ποσο μαλλον τωρα! την παρασκευη που πηγα οδοντιατρο για το δοντι που μου εσπασε μου ειπε καλο βουρτσισμα πρωι βραδυ, να φευγει το αιμα (εμενα ματωνουν κιολας) και μπουκωματα με χαμομηλι.

γενικως θελουν πολυ προσοχη τα δοντια στην εγκυμοσυνη... τωρα πως εισαι? πονας?

Διαφημίσεις

Σκεφτομαστε ή κιτρινο-πρασινο ή πρασινο-γαλαζιο....μαλλον ομως το πρωτο θα δουμε!!!!!!!

κιτρινο -πρασινο ωραιο! εμεις εχουμε βεραμαν τοιχους και και τα υπολοιπα θα τα κανουμε πορτοκαλι- λαχανι

Κοριτσακια μου πρεπει να σας αφησω...παω να στρωσω τραπεζι!!!!

Μετα θα ριξω κατι υπνους αλλο πραγμα...νιωθω τοσο εξουθενωμενη απο χθες και σημερα....εχουμε και τον καυσωνα!!!!!!

Καλο μεσημερακι λοιπον και καλη σας ορεξη τσουπρες!!!!!

Φιλακια πολλα και χαδακια στις κοιλιτσες σας!!!!!!

18507.gif

lowki.gif

ειμαι στα ορια να το παθω, γιατι εχω πολυ ευαισθητα ουλα, ποσο μαλλον τωρα! την παρασκευη που πηγα οδοντιατρο για το δοντι που μου εσπασε μου ειπε καλο βουρτσισμα πρωι βραδυ, να φευγει το αιμα (εμενα ματωνουν κιολας) και μπουκωματα με χαμομηλι.

γενικως θελουν πολυ προσοχη τα δοντια στην εγκυμοσυνη... τωρα πως εισαι? πονας?

Δεν ποναω αλλα με πιανει κατι που δεν μπορω να το προσδιορισω...δεν ειναι ακριβως πονος πλεον....ελπιζω με το εντατικο βουτσισμα να περασει η ουλιτιδα....και μενα ματωνουν γιωτουλα μου και μαλιστα πολυ....σαν βρυκολακας νιωθω οταν τα βλεπω την ωρα που τα βουρτσιζω....

κιτρινο -πρασινο ωραιο! εμεις εχουμε βεραμαν τοιχους και και τα υπολοιπα θα τα κανουμε πορτοκαλι- λαχανι

Εμεις βεραμαν εχουμε το αλλο παιδικο.Αυτο που θα βαλουμε το μωρο ειναι κιτρινο-σομον οποτε δεν μας ταιριαζει για αγορακι...παω γιωτακι μου θα τα πουμε ναι?

Φιλακιααααααα..........

Εμεις βεραμαν εχουμε το αλλο παιδικο.Αυτο που θα βαλουμε το μωρο ειναι κιτρινο-σομον οποτε δεν μας ταιριαζει για αγορακι...παω γιωτακι μου θα τα πουμε ναι?

Φιλακιααααααα..........

ναι δεν ταιριαζει!!! και εγω σχολαω σε 15'!

καλη ξεκουραση!!!!!! φιλακιααααααααααααα

Διαφημίσεις

ναι δεν ταιριαζει!!! και εγω σχολαω σε 15'!

καλη ξεκουραση!!!!!! φιλακιααααααααααααα

σας πρόλαβα???

είχα πάει σουπερ μαρκετ! είχε αδειάσει το σπίτι! τωρα περιμενω να μου τα φερουν!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σασ τι μου κανετε??

σημερα θα παω τελικα στο γιατροοοοοοοοοοοοο

εβγαλα κατι σπυρακια και ανησυχισα και θα παω να τα δει ελπιζω να ακουσουμε και καρδουλα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γεια σασ τι μου κανετε??

σημερα θα παω τελικα στο γιατροοοοοοοοοοοοο

εβγαλα κατι σπυρακια και ανησυχισα και θα παω να τα δει ελπιζω να ακουσουμε και καρδουλα!!

γεια σου εφάκη!

τι είδους σπυράκια? επλίζω να μην είναι τίποτα το σοβαρό!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μπράβο εφάκη είδες όλα καλά! τώρα πήρες μία ανακούφηση ε????

και εγώ πριν από λίγο γύρισα από την γιατρό μου!! μου είπε όλα καλά έχουμε μία πολύ καλή ανάπτυξη και οι εξετάσεις τέλειες!!! το γιαβρί μου μεγαλώνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...