Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα ματινακι!!!!!!!!!!!!!ο μπεμπης σας μεγαλωσε το καμαρι μου!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!πολυ ωραια τα νεα σας απο την β-επιπεδου!!!!!!θα βγαλετε και εγχρωμες φωτο!!!!!!τι καλα!!!!!!πηγατε και για κρεβατακι να δειτε ε?καλυτερα μεγαλυτερο, αν υπαρχει χωρος στο σπιτι γιατι οχι?τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα ποπακι μου καλο και μπεμπουλα γλυκουλα!!!!!!!!!! Ναι δοξα τον Θεο ολα καλα ειναι με τον μπεμπακο μου!!!!!! Οσο για το μαγαζι αυτο...ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα Ματινακι μουυυυυυ~ειχα ξεχασεθ οτι χθες θα πηγαινες για τον β επιπεδου!μπεμπης σιγουρα τελικα!ολα καλα δοξα το θεο!σας εκανε τσαχπινιες κ τελικα δεν σας αφησε να τον διετε ε!ο γλυκουλης μωρε ειναι κιολας 442 γρ..εμενα ηταν 413 οταν ειχα παει!:tongue:

αχ ποσο μαρεσουν τα ψωνια για το μωρο!παλι καλα που βρηκες αυτο το μαγαζι κ βολευτικε ςκ με τις τιμες !

εμεις ολοι καλα!ο μικρος μου ξυπνησε πριν λιγο κ τρωει το πρωινο του τωρα..εγω ακομα να φαω..ο μπεμπακος μου μαλον πειναει κ αυτος γιατι μου δινει κλωτσιτες εντονες απο το πρωι..:tongue:

Καλημερα λενιω μου με τους γιους σου λεβεντρα μανα!!!!!!!!!

Ναι ειναι 442 γρ. πολυ καλα μας ειπε και γω νομιζα οτι ειναι μικρουλης...συγκρινα με της κουμπαρας μου που στην β'επιπεδου ηταν πανω απο 500 γρ. και φοβηθηκα αλλα μας ειπε οτι ειναι πολυ καλα για την ηλικια κυησης!!!!! Αλλα βλακειες κανω και σκεφτομαι τετοια...ολα καλα πανε!!!!!!!

Κι εγω λενιω μου πειναω και θα παω να βαλω τα δημητριακα μου τωρα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι ομορφη εικονα..πεσμου οτι ειναι εγκυος η νυφη κ ο γαμπρος της κραταει την κοιλια..καλ τελειοο..Ματινακι εισαι κ η πρωτη σε αυτα!;);)

Δεν ειναι καταπληκτικη φωτο???? Οτι επρεπε για την περισταση!!!!!!

Αχ κοριτσια μου θυμαστε που σας ειχα πει οτι την κυριακη ειχαμε βαφτιση διδυμων???? Και οτι την περιμενα πως και πως? Ε δεν θα πιστεψετε τι επαθα!!!!!!!!!!!!!!

Το πρωι ξεκινησαμε ωραια και καλα και πηγαμε στο χωριο του αντρος μου! Ειδαμε τα ζουζουνια ανηψακια παιξαμε και τα ζουληξα και τα δυο...χιχιχιχ!!!! Μετα οι αντρες ψησανε και δεν προλαβανε να τελειωσουν το ψησιμο αρχιζει ενας τρελος πονος στο δοντι μου που κοντεψε να μου φυγει ολο το κεφαλι! Ρε τι ουζο του εβαζα τιποτα αυτο δεν περνουσε με τιποτα....ε, κατσαμε να φανε γιατι εγω εφαγα με το ζορι και παλι καλα που ειχε φτιαξει και η πεθερα μου μουσακα γιατι με τετοιο πονο αν ειχαμε μονο κρεας ψητο θα εμενα νηστικη....με τα πολλα παιρνω τον γιατρο τηλ. και του το λεω και μου ειπε να παρω μονο ντεπον! Πηρα κοριτσια δεν αντεχα τον πονο....ευτυχως περασε ομως μετα απο κανα μισαωρο ενω βεβαια υπεφερα καμια ωρα και τελικα πηγαμε στα βαφτισια και στο παρτυ χωρις πονο....δοξα τον Θεο!!!!!! Ηταν πολυ ωραια...ειχαν ροτοντες στο μαγαζι στην παραλια και ωραιο φαγητακι!!!!!!Ευτυχως γιατι με ενα κομματι μουσακα ημουν...χιχιχχιχι!!!!!!!!!

φιλεναδίτσες μου!!!!!!!!!!!!! Ε ναι λοιπόν παντρεύτηκα !!!!!! :P:p και ήταν όλαααααααααααα τέλεια!!!!:D:D:D:D ο γαμπρός δεν έκατσε λεπτό! συνέχεια χόρευε!! πάθανε πλάκα όλοι!!! το ευχαριστηθήκαμε με την ψυχή μας!!!! ανυπομονώ να σας βάλω φωτό να δείτε!!!! σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!

ομολογώ πως η κούραση και σωματική και ψυχική ήταν μεγάλη...... ελπίζω από αύριο να πίνω και εγώ καφεδάκο μαζί σας!!!!!! σας αγαπώ όλες!!! ((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))) φιλάκια!!!!!! ΑΑΑΑ!!!!!!!!! βγήκαν τα αποτελλέσματα από την pap-a και μου είπαν αρνητικό όλα καλά! αύριο απογευμα έχω ραντεβού με τη γιατρό!!!!!!!!!:tongue::tongue:

αναστασακι μου, να ζησετε!!! παντα ετσι να ειναι η ζωη σας, μονο με χαρες υγεια και αγαπη!!! σουπερ και το αποτελεσμα του pap-A!!!:-P

Παω κι εγω να φαω τα δημητριακα μου γιατι μετα θα πρεπει να παω οδοντιατρο να το σφραγισω το σκασμενο γιατι δεν θα με αφησει σε ησυχια! Ρωτησα τον γιατρο μου και μου ειπε οτι μπορω να κανω οτι χρειαζεται ενα σφραγισμα χωρις ομως ακτινογραφια....δεν γινεται απονευρωση δηλαδη....δεν πειραζει οταν με το καλο γεννησω παω και το ολοκληρωνω, προς το παρον θα το κλεισουμε για να μην χαλασει τελειως και εκτος αυτου να μην πεθαινω στον πονο! Παντως λεω ρε κοριτσια τοσο καιρο δεν με ειχε πιασει και ο εξω απο δω το εκανε κυριακατικα που δεν μπορουσα ουτε σε γιατρο να παω...τεσπα δεν του περασε ομως....

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια μου θυμαστε που σας ειχα πει οτι την κυριακη ειχαμε βαφτιση διδυμων???? Και οτι την περιμενα πως και πως? Ε δεν θα πιστεψετε τι επαθα!!!!!!!!!!!!!!

Το πρωι ξεκινησαμε ωραια και καλα και πηγαμε στο χωριο του αντρος μου! Ειδαμε τα ζουζουνια ανηψακια παιξαμε και τα ζουληξα και τα δυο...χιχιχιχ!!!! Μετα οι αντρες ψησανε και δεν προλαβανε να τελειωσουν το ψησιμο αρχιζει ενας τρελος πονος στο δοντι μου που κοντεψε να μου φυγει ολο το κεφαλι! Ρε τι ουζο του εβαζα τιποτα αυτο δεν περνουσε με τιποτα....ε, κατσαμε να φανε γιατι εγω εφαγα με το ζορι και παλι καλα που ειχε φτιαξει και η πεθερα μου μουσακα γιατι με τετοιο πονο αν ειχαμε μονο κρεας ψητο θα εμενα νηστικη....με τα πολλα παιρνω τον γιατρο τηλ. και του το λεω και μου ειπε να παρω μονο ντεπον! Πηρα κοριτσια δεν αντεχα τον πονο....ευτυχως περασε ομως μετα απο κανα μισαωρο ενω βεβαια υπεφερα καμια ωρα και τελικα πηγαμε στα βαφτισια και στο παρτυ χωρις πονο....δοξα τον Θεο!!!!!! Ηταν πολυ ωραια...ειχαν ροτοντες στο μαγαζι στην παραλια και ωραιο φαγητακι!!!!!!Ευτυχως γιατι με ενα κομματι μουσακα ημουν...χιχιχχιχι!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσακια!!! ματινακι σουπερ η β επιπεδου! τωρα ειναι μπεμπης και με την βουλα! μια χαρα ειναι τα γραμμαρια!!!

ελενιτσα, ποπακι! καλημερα! πηζω στην δουλεια αυτη την στιγμη, θα ξαναμπω αργοτερα!

α πηραμε πολυ ωραια λαχανι ραφακια για το μπεμποδωματιο!!!

φιλακια στις κοιλουμπες σας!

α πηραμε και το πρωτο μας δωρο! μας φερανε ενα σουπερ λευκο φορεματακι σαν αρχαιο ελληνικο απο την κρητη που ειχε παει ο κουνιαδος μου!!! σαν κουφετακι θα ειναι το ζουζουνακι μου!!!

καλημερα κοριτσακια!!! ματινακι σουπερ η β επιπεδου! τωρα ειναι μπεμπης και με την βουλα! μια χαρα ειναι τα γραμμαρια!!!

ελενιτσα, ποπακι! καλημερα! πηζω στην δουλεια αυτη την στιγμη, θα ξαναμπω αργοτερα!

α πηραμε και το πρωτο μας δωρο! μας φερανε ενα σουπερ λευκο φορεματακι σαν αρχαιο ελληνικο απο την κρητη που ειχε παει ο κουνιαδος μου!!! σαν κουφετακι θα ειναι το ζουζουνακι μου!!!

καλημερα γιωτουλα!!!!!!!!!!!!!!!με 'γεια το φορεματακι της μπεμπουλας!!!!!!!!!!!!

ματινακι περαστικα για το δοντακι σου!!!!!!!!!!!!!!

λενιω μου ωραια τα μπουτακια κοτοπουλου!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

λίγο αργοπορημένα αλλά καλημέρα!!!!!!!!!!

σας ευχαριστώ όλες κορίτσια για τις ευχές σας!!!!!!!!!!!!!! εύχομαι όλες να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας υγιή μωράκια!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λίγο αργοπορημένα αλλά καλημέρα!!!!!!!!!!

σας ευχαριστώ όλες κορίτσια για τις ευχές σας!!!!!!!!!!!!!! εύχομαι όλες να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας υγιή μωράκια!!!!!!!!!!!!!

ειναι καμια εδω????:-P

Διαφημίσεις

γιωτάκι εγώ είμαι στο τσαφ με πρόλαβες!!!

τι κάνεις?

καλα ειμαι! το γλεντισατε για τα καλα ε? μπραβο ρε παιδι μου!!! αχ θυμηθηκα τα δικα μου!!!

εσυ τρισευτυχισμενη φανταζομαι!!!

καλα ειμαι! το γλεντισατε για τα καλα ε? μπραβο ρε παιδι μου!!! αχ θυμηθηκα τα δικα μου!!!

εσυ τρισευτυχισμενη φανταζομαι!!!

όχι απλά σηκώθηκα από το Pc. άσε και καταευχαριστηθήκαμε!!!!!!! όταν ήμασταν στην εκκλησια, και μας ευλογούσε ο παπάς, σκεφτόμουν ότι ήταν παρων και τ μωράκι μμας!!!! και μου το είπε και μετά ο άντρας μου!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

όχι απλά σηκώθηκα από το Pc. άσε και καταευχαριστηθήκαμε!!!!!!! όταν ήμασταν στην εκκλησια, και μας ευλογούσε ο παπάς, σκεφτόμουν ότι ήταν παρων και τ μωράκι μμας!!!! και μου το είπε και μετά ο άντρας μου!!!:P:p

ηταν παρον! αλλα αραχτο στην φωλιτσα του! ευλογιθηκε και αυτο!!!:-P

Γεια σου γιωτουλα μου τι κανεις???? Μεγεια το φορεματακι της μπουμπουδενιας καλοφορετο να ειναι!!!!! Πρεπει να ειναι μουρλια...!!!!!

Αντε με το καλο και τα υπολοιπα!!!!

Ναι το δικο μας μωρο ειναι μπεμπης με την βουλα πια οποτε μεχρι τελος Ιουλιου πρωτα ο Θεος θα εχουμε καταληξει σε χρωματα για το δωματιο για να κλεισουμε και την κουνια!!!!! Ειδαμε πολλες κουνιες χθες και της ηθελα ολεεεεεεεεεεεεεεεςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...