Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ήδη σκοπό να πάρω ανδρολόγο αύριο κιόλας. Ισως κακώς δε το είχα κάνει νωρίτερα αλλά μας έλεγε ο γιατρός και οι εμβρυολογοι πως το σπερμα είναι μια χαρά.  
      Για προεμφυτευτικό νομίζω και εγώ πως πρέπει να πλήρεις κάποιες προϋποθέσεις και να έχεις βλαστοκύστες. Δηλαδή αν επιμένεις κ θες να το πληρωσεις πρέπει πάλι να περάσεις επιτροπή ; Καρυοτυπο είχαν κάνει μόνο σε εμένα για να δουν τι παίζει με την ΑΜΗ. Οχι και στους 2. 

Έχω σημειώσει τόσα πολλά να πω στο γιατρό με το νέο έτος που θα τον συναντήσω που πραγματικά αν με ξεπετάξει έχω σηκωθεί και έχω φύγει. 

Θα αφήσω τώρα αυτό τον κύκλο να περάσει, αυτή την περίοδο που θα έρθει τώρα δλδ και στον κύκλο του Ιανουαρίου θα κάνω πάλι ωοληψια ναι. Νομιζω δεν έχει νόημα να κάνω στον τωρινό κύκλο μετά από ένα κουβά φάρμακα. Τουλάχιστον έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών οπότε δε θα χρειαστεί να περιμένω ΠΑΡΑ πολύ.

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Λενιω καλημερα! Που εισαι καλε??? Εστειλα ενα μηνυμα εδω και κανενα 10λεπτο και δεν εχει δημοσιευτει....κατι περιεργα μου κανει το σημα σημερα και εκτος αυτου με πεταει παρα πολυ συχνα εξω....δεν προλαβαινω να γραψω κατι οταν παω να το δημοσιευσω με εχει ηδη πεταξει.....τι να πω?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν εχω μπει καθολου στο αραγε ειμαι εγκυος και δεν ξερω τις εξελιξεις, απλα ειδα οτι συνεχιστηκε και εδω και καπως μου ηρθε!

Στις 4 μαιου ειναι η αυχενικη αλλα δε ξερουμε ακομα ωρα ποπακι μου....επειδη μας ειπε αρχικα ο γιατρος στις 4 το μεσημερι δεν θα προλαβαιναμε να παμε γιατι ο αντρας μου σχολαει στις 3! Οποτε αναμενουμε να μαθουμε την ωρα....αν δεν εχει αλλη ωρα μπορει να μας αλλαξει μερα...θα δουμε....!!!!!

Kαλημερα κοριτσια μου τι κανετε? Μ.Πεμπτη σημερα περνανε οι μερες σαν νερο....εγω δεν νιωθω καθολου καλα ψυχολογικα ομως! Απο το θεμα του μπεμπε ειμαι καλα και ανυπομονω να το ξαναδουμε στην αυχενικη!

Αυτο που με εχει στενοχωρησει ειναι οτι εχει γινει αυτος ο κακος χαμος με τις "αλλες" κοπελες και σκεφτομαι οτι μαλλον εκανα βλακεια που ανεφερα και γω οτι μπορει να μη μου πεφτει λογος για τις παλιες εφοσον δεν ημουν τοτε στο τοπικ αλλα με ενοχλησε πολυ που εμαθα οτι καταραστηκαν εγκυο γυναικα και το μωρο της! Ειλικρινα σκεφτομαι οτι μπορει να ειναι και υπερβολη η λεξη καταρα αλλα οτι ειχαν προβλημα με τις εγλυμοσυνες και αυτο το εμαθα και γω....τωρα αν εχει υποθει απο το στομα τους καταρα αυτες το ξερουν αλλα αν δεν εχει υποθει καποια το εχει παρερμηνευσει και το μαθαμε κι εμεις ως καταρα! Ισως δεν επρεπε να ανακατευτω αλλα σκεπτομενη αυτο που ειχα ακουσει με επνιγε και ηθελα να το πω.....με ενοχλει παρα πολυ που οι "αλλες" κοπελες ειρωνευονται γιατι αυτος που εχει δικιο δεν συμπεριφερεται μ αυτον τον τροπο απλα αποχωρει γιατι ετσι κι αλλιως την παρεα του την εχει δεν μπηκαν ξαφνικα για να γινουν ξανα φιλες σας!!!!! Ειναι Αγιες μερες και ειναι παρα πολυ κακο αυτο που γινεται ειδικα τις μερες του Πασχα....ο Χριστος ηρθε στην γη για να διδαξει αγαπη και οχι το μισος που αυτο δειχνει να υπαρχει αναμεσα στα 2 φορουμ....μετανοειτε και προσπαθειστε να μονιασετε και πραγματικα οποια ξερει την αληθεια να την πει για να λυθει το θεμα και να μην υπαρχουν υπονοιες! Εγω ευχομαι ειλικρινα να εισαστε ολες καλα και να περασετε Καλο Πασχα με τις οικογενειες σας!

καλημερα Ματινακι μου~!ολες εχουμε στεναχωρεθει κ κουραστει με αυτο το θεμα..ευτυχως εληξε για την ωρα!αγιες μερες που ειναι καλο ειναι να τα βρουμε κ να το σταματησουμε εδω!

κ μενα δεν μαρεσει καθολου η ειρωνεια εκει με πειραξε κ μενα πολυ..ποτε στην ζωη μου δεν ειρωνευτικα κ ουτε θα το κανω ειναι πολυ ασχημο!

ολα καλα πιστευω απο δω κ περα!για καταρα κ γω δεν ακουσα η αληθεια ειναι εγω ξερω οσα λεει το μηνυμα!

καλο πασχα ανα εχουμε αγαπουλα μου κ να περασουμε ομορφες στιγμες~

ολα καλα θα ειναι κ στην αυχενικη ματινακι μου!αντε με το καλο να γινει αν φυγει κ αυτο το ανχος!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Δεν εχω μπει καθολου στο αραγε ειμαι εγκυος και δεν ξερω τις εξελιξεις, απλα ειδα οτι συνεχιστηκε και εδω και καπως μου ηρθε!

Στις 4 μαιου ειναι η αυχενικη αλλα δε ξερουμε ακομα ωρα ποπακι μου....επειδη μας ειπε αρχικα ο γιατρος στις 4 το μεσημερι δεν θα προλαβαιναμε να παμε γιατι ο αντρας μου σχολαει στις 3! Οποτε αναμενουμε να μαθουμε την ωρα....αν δεν εχει αλλη ωρα μπορει να μας αλλαξει μερα...θα δουμε....!!!!!

Αχ ωραια!!!!!!!ενταξει ειναι πολυ κοντα!!!!!θα δειτε ξανα το ομορφο μπεμπακι σας!!!!!!!!!!!!!κι εγω 5/5 εχω ραντεβου!!!!ολο μαζι εχουμε!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Λενιω καλημερα! Που εισαι καλε??? Εστειλα ενα μηνυμα εδω και κανενα 10λεπτο και δεν εχει δημοσιευτει....κατι περιεργα μου κανει το σημα σημερα και εκτος αυτου με πεταει παρα πολυ συχνα εξω....δεν προλαβαινω να γραψω κατι οταν παω να το δημοσιευσω με εχει ηδη πεταξει.....τι να πω?
Λεω να βγω γιατι θα με βγαλει αποτομα και ουτε για δεν θα με αφησει να σας πω....

Σας φιλω και θα τα ξαναπουμε συντομα....!!!!!!

109.gif

εδω ειμαιιιιιιιι!:tongue: παλι κολαει η συνδεση ε!τι σπαστικο!

να πας ματινακι μου φιλακια πολλα!

((((((((((((((((((())))))))))))))))))))));)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια σκεφτομουνα να βαψω τα μαλια μου κ τωρα διαβασα σε αυτη τη σελιδα καπια πραγματ κ μαλον δεν θα το κανω..ισως καμια ανταυγεια!αν κ στον μικρο τα εβαφα αλα δνε ακουμπουσα το κεφαλι αλα δεν τορισκαρω..απαλα μακαρι να ειχα προλαβει να τα διορθωσω κ τωρα ειμαι απο πανω μαυρη ριζα μετα μελι κ μετα ξανθο!με φανατζεστε..θα βαλω καμαι φωτο να με δειτε!ουφφφ!αλλα σημασια εχουν τα μωρακια μας τι να κανουμε θα τα βαψουμε μετα!;)

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=21691&page=7

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσια σκεφτομουνα να βαψω τα μαλια μου κ τωρα διαβασα σε αυτη τη σελιδα καπια πραγματ κ μαλον δεν θα το κανω..ισως καμια ανταυγεια!αν κ στον μικρο τα εβαφα αλα δνε ακουμπουσα το κεφαλι αλα δεν τορισκαρω..απαλα μακαρι να ειχα προλαβει να τα διορθωσω κ τωρα ειμαι απο πανω μαυρη ριζα μετα μελι κ μετα ξανθο!με φανατζεστε..θα βαλω καμαι φωτο να με δειτε!ουφφφ!αλλα σημασια εχουν τα μωρακια μας τι να κανουμε θα τα βαψουμε μετα!;)

δεν ξερω λενιω μου!!!!!!!εγω φοβαμαι λιγακι, να φανταστεις ουτε τα νυχια μου δεν βαφω....:rolleyes:κουλο, το ξερω αλλα νοιωθω καλυτερα ετσι!!!!!!!τωρα αν δεν ακουμπαει στο κεφαλι να τα βαψεις λενιω μου, τι να πω!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ουφ.......κοριτσακια μου, επιτελους μου εδωσε το δωρο πασχα!!!!!!!!!!!καλα τελευταια μερα, ελεος!!!!να κρεμιομουνα και απο αυτα τα λεφτα για να ψωνισω κατι......τι να πω, τουλαχιστον δεν μπηκα στην διαδικασια να το ζητιανεψω!!!!!!ευτυχως!!!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ουφ.......κοριτσακια μου, επιτελους μου εδωσε το δωρο πασχα!!!!!!!!!!!καλα τελευταια μερα, ελεος!!!!να κρεμιομουνα και απο αυτα τα λεφτα για να ψωνισω κατι......τι να πω, τουλαχιστον δεν μπηκα στην διαδικασια να το ζητιανεψω!!!!!!ευτυχως!!!!!!!!!!!:tongue:
δεν ξερω λενιω μου!!!!!!!εγω φοβαμαι λιγακι, να φανταστεις ουτε τα νυχια μου δεν βαφω....:rolleyes:κουλο, το ξερω αλλα νοιωθω καλυτερα ετσι!!!!!!!τωρα αν δεν ακουμπαει στο κεφαλι να τα βαψεις λενιω μου, τι να πω!!!!!

kala kaνεις ποπακη μου κ γω μαλον μονο ανταυγειες θα κανω για να ερθει το μαλι καπως στα ισα του!:rolleyes:

τα νυχια τα βαφω αλλα στη σελιδα που σας εδωσα διαβασα κ γιαυτα οποτε ισως κ να μην τα βαφω τοσο συχνα!

αχ τι καλα ποπακη μου που σου δωσαν το δωρο επιτελους!

αναισθητοι σιγα μην σκεφτουν οτι τα εχεις αναγκη!παλια καλα που δεν χρειαστηκε να τα ζητησεις εσυ!κ γω δεν θα μπορουσα!

μαγειρευα ποπακη μου γιαυτο βγηκα..παω λιγο να ξαπλωσω γιατι δεν αντχω αλο!

καλη ξεκουραση αγαπουλα μου..φιλακια πολλααααα!

((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου όμορφα...:-P

Επιτέλους!!!!!!!!!!Πολύ χάρηκα που λύθηκε η παρεξήγηση για μια να μην την χαρακτηρίσω μέρα που είναι...

Τώρα μένει να πίνουμε το καφεδάκι μας όλες παρεούλα...:-P

Για τις εγκυούλες μας χυμουδάκι χιχι...

Να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου να έχουμε ενα όμορφο Πάσχα και μια ακόμα πιο όμορφη Ανάσταση και να γαληνέψει η ψυχούλα μας.. μέσα απο την καρδιά μου στις εγκυούλες μια όμορφη τελειόμηνη εγκυμοσύνη και στις υπόλοιπες συμπάσχουσες κοπέλες σύντομα με ευχάριστα νέα...:-P:razz:

Σμουατςςςςςςςςςςςςςςςς

Το έκανα copy απο το άλλο θέμα και ελπίζω στην πορεία απο δυο να γίνει ένα το θεματάκι μας....:P

Διαφημίσεις

καλημερα σαςςςςςςςς..τι κανετε φιλεναδιτσες?

εμεις πριν λιγο γυρησαμε απο εκκλησια κοινωνησαμε κ μετα πηγαμε με την κουμπαρα μου να του παρει δωρακι κ του ψωνησαμε ρουχαλακια κ μετα λαικη πηραμ εφρουτακια κ πριν λιγο γυρησαμε..κουραστηα πααρα πολυ μπορω να πω..τωρα εβαλα τα δημητριακα μου κ ειπα να σας διαβασω..

πηρα χθες κ τα αποτεελσματα μου ολα καλα..σημερα βαγινουν κ μερικα απο το αιμα κ τα ουρα που εωδα χθες αλα δεν ξερω αν αθ αμπορεσω να παω να τα απρω δνε εχω καποιον να με παει κ ειναι αρκετα μακρια με τα αποδια θελει δυο λεωφορεια!

φιλακια σε ολεςςςςςς!\

((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))));)

Λενιώ μου, και του χρόνου και με τα δυο σου τα ζουζούνια:D:D:D, όλα καλά και με τις εξετάσεις σου, άντε να βγουν και οι υπόλοιπες να ξεαγχωθείς!!!!

Κουράστηκες σήμερα ε;; καλά έκανες και δεν τις πήρες!!!! από Τρίτη τώρα!!!!

Φιλάκια και ((((((((((((((())))))))))))))

Kαλημερα κοριτσια μου τι κανετε? Μ.Πεμπτη σημερα περνανε οι μερες σαν νερο....εγω δεν νιωθω καθολου καλα ψυχολογικα ομως! Απο το θεμα του μπεμπε ειμαι καλα και ανυπομονω να το ξαναδουμε στην αυχενικη!

Ματινάκι μου τι κάνεις;;; γιατί είσσι πεσμένη;;; από την ατονία;;;;

Όλο και κοντεύουν οι μερούλες για να ξαναδείτε το θαυματάκι σας και με την αυχενική όλα καλά θα είναι ε;;;; μ' ακούς;;;;; να μην ανησυχείς!!!!

Φιλάκια και ((((((((((((())))))))))))

Χαδάκια στην κοιλίτσα!!!!

Να 'μαι και γω παλι....καλα ρε κοριτσια τωρα διαβασα τις προηγουμενες σελιδες και εφριξα με την πεταλουδα....αυτο ειναι το ευχαριστω της μετα απο τοση στηριξη και αισιοδοξια που της εδινε η τατασα αλλα και ολες μας? Τι να πω ντροπη της ασχετα με το τι περασε...η αληθεια να λεγεται!

Απα πα....τελικα υπαρχει μεγαλη αχαριστια στον κοσμο....πω πω δεν μπορω να το πιστεψω ακομα....

Σοφακι μου μπραβο σου κοριτσαρα που ξεμπροστιασες την κοπελα που σου εστειλε το μαιλ....τουλαχιστον λυθηκε η παρεξηγηση και εφυγε και η τατασα απο τον τοιχο που την ειχαν στησει!

Τι νεα κοριτσι?Το πρωι δεν σε προλαβα!!!!!

Δεν πρόλαβες να τα αλλάξεις χρώμα ε;;;, κι όλο το έλεγες... οι απόψεις ποικίλλουν!!!! εγώ είχα κάνει ανταύγιες στον 7ο, πάντρευα τον αδερφό μου!!!! όπως νιώθεις εσύ...η γιατρός σου τι λέει;;; η μαύρη ρίζα με το ξανθό είναι θέμα μεγάλο...και μας επηρεάζει αλλά το μπεμπάκι μας είναι πιο σημαντικό!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου όμορφα...:-P

Επιτέλους!!!!!!!!!!Πολύ χάρηκα που λύθηκε η παρεξήγηση για μια να μην την χαρακτηρίσω μέρα που είναι...

Τώρα μένει να πίνουμε το καφεδάκι μας όλες παρεούλα...:-P

Για τις εγκυούλες μας χυμουδάκι χιχι...

Να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου να έχουμε ενα όμορφο Πάσχα και μια ακόμα πιο όμορφη Ανάσταση και να γαληνέψει η ψυχούλα μας.. μέσα απο την καρδιά μου στις εγκυούλες μια όμορφη τελειόμηνη εγκυμοσύνη και στις υπόλοιπες συμπάσχουσες κοπέλες σύντομα με ευχάριστα νέα...:-P:razz:

Σμουατςςςςςςςςςςςςςςςς

Το έκανα copy απο το άλλο θέμα και ελπίζω στην πορεία απο δυο να γίνει ένα το θεματάκι μας....:P

καλησπερα Μαρακι μου καλο πασχα κ σε σενα αγαπουλα μου!καλη ανασταση να περασεις ομορφα!;);)κ συντομα με ενα μωρακι στην κοιλιτσα σου!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...