Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

φιλεναδίτσες μου!!!!!!!!!!!!! Ε ναι λοιπόν παντρεύτηκα !!!!!! :P:p και ήταν όλαααααααααααα τέλεια!!!!:D:D:D:D ο γαμπρός δεν έκατσε λεπτό! συνέχεια χόρευε!! πάθανε πλάκα όλοι!!! το ευχαριστηθήκαμε με την ψυχή μας!!!! ανυπομονώ να σας βάλω φωτό να δείτε!!!! σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!

ομολογώ πως η κούραση και σωματική και ψυχική ήταν μεγάλη...... ελπίζω από αύριο να πίνω και εγώ καφεδάκο μαζί σας!!!!!! σας αγαπώ όλες!!! ((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))) φιλάκια!!!!!! ΑΑΑΑ!!!!!!!!! βγήκαν τα αποτελλέσματα από την pap-a και μου είπαν αρνητικό όλα καλά! αύριο απογευμα έχω ραντεβού με τη γιατρό!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Αναστασακι μουυυυυυυυυυ να ζησετε αγαπουλα μουυυυυ..ευχομαι καθε ευτυχεια στην ζωη σας!ολα τελεια ε!αχχχχ πραγματικα η μερα του γαμου ειναι τελειαααααααα!σιγουρα θα κουραστηκες αλα το απολαυσες!

τα αποτελεσματα σου τελεια κ αυταααααα//ολα καλαααααα!κ το καλυτερο θα πατε να το διετε αυριοοο..γιουπιιιιιι!

κ μεις ανυπομονουμε για φωτο να σε καμαρωσουμε!;);)

φιλακια πολαααααααααααααααα!

((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια δροσερη καλημερα σε ολες..θα ελεγα ζεστη αλα με αυτη τη ζεστη μονο δροσερα θελουμε:tongue::tongue:οπως βλεπετε απο την ωρα πρωινη πρωινη!κοιμηθηκα καλα ομως με το κλιματιστικο!δεν γινοταν αλιως!σημερα καλα τα βλεπω εξω τα πραγματα..αερισα λιγο το σπιτι κ τα εκλεισα κ παλι..δεν θελω να χασω την δροσουλα μου!το ζουζουνι μου απο χθες μου κανει διαφορα στην κοιλια..εχει ζωηρεψει πολυ τις τελευταιες μερες κ μαρεσει πολυ που το αισθανομαι συνεχεια κ ειδικα τις πατουσιτσες..τρελενομαιιιιι!:D:D

εσεις τι κανετεεεεε?

εχω μια πεινααα...χθες δεν εφγα μετα το απογευμα κ μεσα στα μαυρα τα μεσανυχτα μου ηρθε μια πεινα αλα φυσικα δεν εφαγα τιποτα..τωα ομως κατι πρεπει να φαω..τα δημητριακα δεν με τραβανε!:rolleyes::rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε κοπελιτσες γλυκες?

λενιω μου καλημερα, η δροσια του κλιματιστικου ειναι απαραιτητη πλεον στον υπνο μας, χωρις αυτην ξαγρυπνες θα μεναμε!!!!!!να φας γλυκουλα μου, να μην μενεις νηστικη!!!!!!!!

αναστασακι μου να ζησετε κουκλιτσα!!!!!!!τωρα θα ξεκουραστεις και θα απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου, με το καλο να δειτε το ζουζουνι σας παλι αυριο!!!!!!!!!

ιωαννακι χαιρομαι για το μωρουλινι σας που μεγαλωνει κι αυτο, καιρος να το παρεις αποφαση, θα γινεις μανουλα!!!!!!!

swim.jpg

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

2.jpg

τι θα λεγατε για εναν υπνακο εκει??????????:shock:

καλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε κοπελιτσες γλυκες?

λενιω μου καλημερα, η δροσια του κλιματιστικου ειναι απαραιτητη πλεον στον υπνο μας, χωρις αυτην ξαγρυπνες θα μεναμε!!!!!!να φας γλυκουλα μου, να μην μενεις νηστικη!!!!!!!!

αναστασακι μου να ζησετε κουκλιτσα!!!!!!!τωρα θα ξεκουραστεις και θα απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου, με το καλο να δειτε το ζουζουνι σας παλι αυριο!!!!!!!!!

ιωαννακι χαιρομαι για το μωρουλινι σας που μεγαλωνει κι αυτο, καιρος να το παρεις αποφαση, θα γινεις μανουλα!!!!!!!

swim.jpg

καλημερα ποπακη μουυυυυυ!τι ομορφες εξωτικες εικονιτσες ειναι αυτες!

πως εισαι?η μπεμπουλα μας?;);)

εμεις εχουμε λιγη συνεφια εξω!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε??????

Ειδαμε τον μπεμπη μας χθες και ειναι πολυ καλα!!!!!! Πολυ καλη η β'επιπεδου ολα φυσιολογικα και τελικα η ΠΗΤ ειναι 12 Νοεμβρη...εξακολουθει να ειναι 6 μερες μεγαλυτερο το μωρο απο τους αρχικους υπολογισμους! Ειναι 442 γρ. το γλυκουλι μου αλλα δυστυχως δεν μπορεσαμε να το δουμε τρισδιαστατα γιατι κουνιοταν συνεχεια και ειχε και χερακι στην μουριτσα....θελει να μας κραταει σε αγωνια μαλλον! Οποτε δεν πηραμε ουτε dvd! Δεν με απασχολει καθολου βεβαια,το μονο που με νοιαζει ειναι να ειναι καλα το μπεμπακι μου!Μας ειπε ο γιατρος οτι γυρω στις 28 εβδομαδες ειναι καλα για τρισδιαστατο που ειναι μεγαλο πια το μωρο και φαινονται καλυτερα τα χαρακτηριστικα του!!!!! Αυτα τα νεα απο τον μπεμπη που τελικα μπεμπης ειναι 100% μας ειπε!!!!!!!!!

Ξεκινησαμε κατα τις 9:30 το πρωι λοιπον για να παμε για ψωνια στο περιστερι και μετα να παμε μια βολτα στο motherbaby που σας ειχα στειλει να δειτε την κουνια και ειδαμε πραγματα για το μωρο!!! Τρελαθηκα 10 φορες περισσοτερο απ οσο τρελαινομουν πριν οταν πηγαινα για αλλους! Βεβαια ειδαμε πολλες κουνιες που μας αρεσαν και μαλλον δεν θα παρουμε αυτη την τριπλη....ειναι πιο στενη απο τις αλλες και οταν θα γινει κρεβατακι θα ειναι πολυ στενο και δεν θα μπορω να ξαπλωνω διπλα για να τον κοιμιζω.Ενω οι αλλες τους κοριτσια μιλαμε αρκετα φαρδιες και ειδαμε πως γινονται κρεβατι...καμια σχεση με τις 3πλες! Αλλα εχει φοβερες τιμες και πολυ ωραια πραγματα!!!!

Εσεις τι κανετε????Για πειτε κανενα νεο....τα ζουζουνια μας τι κανουν????

καλημερα ποπακη μουυυυυυ!τι ομορφες εξωτικες εικονιτσες ειναι αυτες!

πως εισαι?η μπεμπουλα μας?;);)

εμεις εχουμε λιγη συνεφια εξω!:rolleyes:

καλα ειμαι, και η μπεμπουλα!!!!εμεις ζεστη πολυ.....εχω σκασει απο τωρα!!!!!!ο μπεμπακος σου κανει βολτιτσες στην κοιλιτσα ε?τι καλα!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Ειδαμε τον μπεμπη μας χθες και ειναι πολυ καλα!!!!!! Πολυ καλη η β'επιπεδου ολα φυσιολογικα και τελικα η ΠΗΤ ειναι 12 Νοεμβρη...εξακολουθει να ειναι 6 μερες μεγαλυτερο το μωρο απο τους αρχικους υπολογισμους! Ειναι 442 γρ. το γλυκουλι μου αλλα δυστυχως δεν μπορεσαμε να το δουμε τρισδιαστατα γιατι κουνιοταν συνεχεια και ειχε και χερακι στην μουριτσα....θελει να μας κραταει σε αγωνια μαλλον! Οποτε δεν πηραμε ουτε dvd! Δεν με απασχολει καθολου βεβαια,το μονο που με νοιαζει ειναι να ειναι καλα το μπεμπακι μου!Μας ειπε ο γιατρος οτι γυρω στις 28 εβδομαδες ειναι καλα για τρισδιαστατο που ειναι μεγαλο πια το μωρο και φαινονται καλυτερα τα χαρακτηριστικα του!!!!! Αυτα τα νεα απο τον μπεμπη που τελικα μπεμπης ειναι 100% μας ειπε!!!!!!!!!

Ξεκινησαμε κατα τις 9:30 το πρωι λοιπον για να παμε για ψωνια στο περιστερι και μετα να παμε μια βολτα στο motherbaby που σας ειχα στειλει να δειτε την κουνια και ειδαμε πραγματα για το μωρο!!! Τρελαθηκα 10 φορες περισσοτερο απ οσο τρελαινομουν πριν οταν πηγαινα για αλλους! Βεβαια ειδαμε πολλες κουνιες που μας αρεσαν και μαλλον δεν θα παρουμε αυτη την τριπλη....ειναι πιο στενη απο τις αλλες και οταν θα γινει κρεβατακι θα ειναι πολυ στενο και δεν θα μπορω να ξαπλωνω διπλα για να τον κοιμιζω.Ενω οι αλλες τους κοριτσια μιλαμε αρκετα φαρδιες και ειδαμε πως γινονται κρεβατι...καμια σχεση με τις 3πλες! Αλλα εχει φοβερες τιμες και πολυ ωραια πραγματα!!!!

καλημερα ματινακι!!!!!!!!!!!!!ο μπεμπης σας μεγαλωσε το καμαρι μου!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!πολυ ωραια τα νεα σας απο την β-επιπεδου!!!!!!θα βγαλετε και εγχρωμες φωτο!!!!!!τι καλα!!!!!!πηγατε και για κρεβατακι να δειτε ε?καλυτερα μεγαλυτερο, αν υπαρχει χωρος στο σπιτι γιατι οχι?τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα Ματινακι μουυυυυυ~ειχα ξεχασεθ οτι χθες θα πηγαινες για τον β επιπεδου!μπεμπης σιγουρα τελικα!ολα καλα δοξα το θεο!σας εκανε τσαχπινιες κ τελικα δεν σας αφησε να τον διετε ε!ο γλυκουλης μωρε ειναι κιολας 442 γρ..εμενα ηταν 413 οταν ειχα παει!:tongue:

αχ ποσο μαρεσουν τα ψωνια για το μωρο!παλι καλα που βρηκες αυτο το μαγαζι κ βολευτικε ςκ με τις τιμες !

εμεις ολοι καλα!ο μικρος μου ξυπνησε πριν λιγο κ τρωει το πρωινο του τωρα..εγω ακομα να φαω..ο μπεμπακος μου μαλον πειναει κ αυτος γιατι μου δινει κλωτσιτες εντονες απο το πρωι..:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλα ειμαι, και η μπεμπουλα!!!!εμεις ζεστη πολυ.....εχω σκασει απο τωρα!!!!!!ο μπεμπακος σου κανει βολτιτσες στην κοιλιτσα ε?τι καλα!!!!!!!!

εχετε πολυ ζεστη απο τωρα ε!ειπανε τεταρτη πεμπτη θα πεσει λιγο η θερμοκρασια αντε να δουμε!

ο μπεμπακος μου ναι ολο κανει βολτιτσες κ εχω λιγο ανχος να μην μπλεχτει με τον ομφαλιο λωρο..ολο το σκεφτομαι..μακαρι να μην υπηρχε αυτος ο φοβος..λετε να φανει στον υπερηχο αν γινει κατι τετιο..μακρια απο ολες τις εγκυουλες φυσικα..:shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

εχετε πολυ ζεστη απο τωρα ε!ειπανε τεταρτη πεμπτη θα πεσει λιγο η θερμοκρασια αντε να δουμε!

ο μπεμπακος μου ναι ολο κανει βολτιτσες κ εχω λιγο ανχος να μην μπλεχτει με τον ομφαλιο λωρο..ολο το σκεφτομαι..μακαρι να μην υπηρχε αυτος ο φοβος..λετε να φανει στον υπερηχο αν γινει κατι τετιο..μακρια απο ολες τις εγκυουλες φυσικα..:shock:

αντε καλε λενιω μην σκεφτεσαι τετοια!!!!!ξερει καλο κολυμπι ο γλυκουλης σου!!!!!και ολα τα μπεμπακια φυσικα!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αντε καλε λενιω μην σκεφτεσαι τετοια!!!!!ξερει καλο κολυμπι ο γλυκουλης σου!!!!!και ολα τα μπεμπακια φυσικα!!!!!;)

που κ που μου ερχονται τετιες σκεψεις!χαζομαρα το ξερω!

σιγουρα θ ειναι καλοι κολυμβητες!:tongue::tongue:

σημερα τελικα ποπακη μου θα κανω κοτοπουλο μπουτια βασικα με πατατες στον φουρνο!στο κρεοπωλειο που πηρε τα μπουτια ο αντρας μου δεν μου τα καψαλισαν..τι σπαστικο..αντε ν τα καθαρισεις τωρα..δεν τα ειδα κιολας να δω εχει πολυ πραμα πανω!:confused:ελπιζω πως οχι γιατι θα προσπαθησω με το μαχαιρι να τις βγαλω..:shock:το πολυ πολυ θα βγαλω ολη τη πετσα αν κ μαρεσει πολυ!:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

φιλεναδίτσες μου!!!!!!!!!!!!! Ε ναι λοιπόν παντρεύτηκα !!!!!! :P:p και ήταν όλαααααααααααα τέλεια!!!!:D:D:D:D ο γαμπρός δεν έκατσε λεπτό! συνέχεια χόρευε!! πάθανε πλάκα όλοι!!! το ευχαριστηθήκαμε με την ψυχή μας!!!! ανυπομονώ να σας βάλω φωτό να δείτε!!!! σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!

ομολογώ πως η κούραση και σωματική και ψυχική ήταν μεγάλη...... ελπίζω από αύριο να πίνω και εγώ καφεδάκο μαζί σας!!!!!! σας αγαπώ όλες!!! ((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))) φιλάκια!!!!!! ΑΑΑΑ!!!!!!!!! βγήκαν τα αποτελλέσματα από την pap-a και μου είπαν αρνητικό όλα καλά! αύριο απογευμα έχω ραντεβού με τη γιατρό!!!!!!!!!:tongue::tongue:

8654.jpg

gold-wedding-ring.jpg

Να ζησετε Αναστασακι μου!!!!!!!!!!! Να ειστε παντα υγιεις και ευτυχισμενοι και με το καλο να κρατησετε αγκαλια το μωρακι σας γερο και δυνατο!!!!!!!

Αχ τι καλα....μου θυμησες τα δικα μας! Κι εμεις δεν κατσαμε καθολου κατω με τον αντρα μου! Συνεχεια χορευαμε μεχρι τελους! Τωρα θα ριξουμε χορους ευτυχιας με το καλο στην γεννηση των παιδιων μας!!!!!!!!!

8654.jpg

gold-wedding-ring.jpg

Να ζησετε Αναστασακι μου!!!!!!!!!!! Να ειστε παντα υγιεις και ευτυχισμενοι και με το καλο να κρατησετε αγκαλια το μωρακι σας γερο και δυνατο!!!!!!!

Αχ τι καλα....μου θυμησες τα δικα μας! Κι εμεις δεν κατσαμε καθολου κατω με τον αντρα μου! Συνεχεια χορευαμε μεχρι τελους! Τωρα θα ριξουμε χορους ευτυχιας με το καλο στην γεννηση των παιδιων μας!!!!!!!!!

τι ομορφη εικονα..πεσμου οτι ειναι εγκυος η νυφη κ ο γαμπρος της κραταει την κοιλια..καλ τελειοο..Ματινακι εισαι κ η πρωτη σε αυτα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...