Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

kαλημερα Γιωτακι μου!τι κανεις?λυπαμαι για την γιαγιουλα σου!καλο δρομο να εχεις κ να προσεχεις!

τελεια ηταν στη θαλασσα ε!κ μεις πολυ καλα περασαμε θελω κιαλοο!κ σημερα θα θελα!:tongue:

ο μικρουλης μου συνεχεια αλλαζει θεσεις κ ναι τωρα ξανα νιωθω τα πατουσακια του~τελεια ειναιιιιιιι~

φιλακια πολλαααααααααααα!:D:Dχαδακια στην μικρουλιτσα σου!;);)

κοριτσια μολις γυρισα, τρελη ζεστη! σας ευχαριστω για την συμπαρασταση, η γιαγια χαλια, την ειδα και επαθα σοκ! λεει η μαμα μου οτι ειναι καλυτερα απο εχτες, δηλ εχτες πως ηταν???? παντως πανω απο 10 μερες δεν το βλεπω, η αληθεια ειναι οτι θα ξεκουραστει γιατι εχει ταλαιπωρηθει πολυ εδω και ενα χρονο. τεσπα!

ας πω και κατι ευχαριστο, μολις εφαγα τσις κεικ και ηταν τελειο! αρεσε και της μπεμπας που χοροπηδαγε απο την 1η κουταλια μεχρι την τελευταια!!!

και εγω θελω κιαλλο μπανιο, ανυπομονω για τις διακοπες!!!:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!! Τι μου κάνετε; Ζεσταίνεστε; Αχ εδώ δεν υποφέρεται η ζέστη!

Καλά έχω πάθει πλάκα! Βάζω και ακούω συνέχεια τους χτύπους της καρδούλας του!!!! Θα τρελλαθώ!!!! Την Παρασκευή πάλι που θα πάω στο γιατρό πρέπει να είναι το διπλάσιο το μωράκι μου!!!!

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕ ΕΧΩ ΜΩΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P

Λενιώ μου βάλε στο πινακάκι για μένα ΠΗΤ 20/02/2012!!!!

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

6.ZOUZOUNIARA................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..............................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 25-26/09/2011 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.mp1979womam...........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

11.YOTOU.......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/10/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

12.roulaa...............................EΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 17/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ-ΜΠΕΜΠΑ'

13.elerinaa............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

14.matina25..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

15.anastasaki_melisakι..........ΕΓΚΥΟΣ!(?)

16.maril13..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

17.RANIA80........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 06/02/2012)

18.Ιωαννάκι.........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 20/02/2012)

19.εφακη...............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

20.nena1984....................

21.Petalouda82................

22.sophaki1.....................

ιωαννακι σε εβαλα εγω, τι κανεις?

Διαφημίσεις

κοριτσια μολις γυρισα, τρελη ζεστη! σας ευχαριστω για την συμπαρασταση, η γιαγια χαλια, την ειδα και επαθα σοκ! λεει η μαμα μου οτι ειναι καλυτερα απο εχτες, δηλ εχτες πως ηταν???? παντως πανω απο 10 μερες δεν το βλεπω, η αληθεια ειναι οτι θα ξεκουραστει γιατι εχει ταλαιπωρηθει πολυ εδω και ενα χρονο. τεσπα!

ας πω και κατι ευχαριστο, μολις εφαγα τσις κεικ και ηταν τελειο! αρεσε και της μπεμπας που χοροπηδαγε απο την 1η κουταλια μεχρι την τελευταια!!!

και εγω θελω κιαλλο μπανιο, ανυπομονω για τις διακοπες!!!:-P

Γυρισες Γιωτακι μου!τοσο χαλια η γιαγια σου ε!τι τραβανε οι ανθρωποι στα γεραματα!:(

κ γω μωλης εφαγα σοκολατιτσα μικρη ΙΟΝ αμυγδαλου!αλα ο μικρος δεν βλεπω να τρελενεται για γλυκα γιατι δεν βλεπω καμια διαφορα!:rolleyes::tongue:

θα πατε πουθενα διακοπουλες?εμεις πουθενα για να μεινουμε απλα καθε κυριακη μεχρι να βγει κ σε αδεια ο αντρας μου παμε θαλασσα χαλκιδικη!πανω στην αδεια του απλα θα πηγαινουμε πιο συχνα!~;)

απο ζεστη καλα ειμαι..εχουμε αναμενο κλιματιστικο κ ειναι δροσερα ευτηχως!:shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Λενιώ μου βάλε στο πινακάκι για μένα ΠΗΤ 20/02/2012!!!!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!! Τι μου κάνετε; Ζεσταίνεστε; Αχ εδώ δεν υποφέρεται η ζέστη!

Καλά έχω πάθει πλάκα! Βάζω και ακούω συνέχεια τους χτύπους της καρδούλας του!!!! Θα τρελλαθώ!!!! Την Παρασκευή πάλι που θα πάω στο γιατρό πρέπει να είναι το διπλάσιο το μωράκι μου!!!!

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕ ΕΧΩ ΜΩΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P

καλημερα η μαλον καλησπερα ευτηχησμενη εγκυουλα!:P:p

θα ειναι μεγαλυτερο το μωρακι σου κ θα κανει κολοτουμπες απο την χαρα του που θα δει την μανουλιτσα του!:tongue::D:D:D;);)

η ζεστη ειναι ανυποφορη ...:shock::shock:πως εισαι κατα τα αλα?ολα καλα?;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

6.ZOUZOUNIARA................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..............................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 25-26/09/2011 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.mp1979womam...........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

11.YOTOU.......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/10/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

12.roulaa...............................EΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 17/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ-ΜΠΕΜΠΑ'

13.elerinaa............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

14.matina25..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

15.anastasaki_melisakι..........ΕΓΚΥΟΣ!(?)

16.maril13..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

17.RANIA80........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 06/02/2012)

18.Ιωαννάκι.........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 20/02/2012)

19.εφακη...............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

20.nena1984....................

21.Petalouda82................

22.sophaki1.....................

το Μαρακι κ το Αναστασακι πρεπει να μας πουν πητ να τις βαλουμε~:tongue:

κ το Εφακη πρεπει να ξερει!;)

τα αλα κοριτσακια που χαθηκαν!αραγε η ελερινα τι να κανει?κ η ματινα ?ελπιζω να ειναι ολες καλ μαζι με τα μωρακια τους!

ΣΟΦΑΚΗ , ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΑς ΛΕΙΠΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕ!

ΝΕΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕςςςςςς!ΑΧ ΜΠΕς ΝΑ ΜΑς ΠΕΙς ΝΕΑ~

ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΟΛΕς

((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Γυρισες Γιωτακι μου!τοσο χαλια η γιαγια σου ε!τι τραβανε οι ανθρωποι στα γεραματα!:(

κ γω μωλης εφαγα σοκολατιτσα μικρη ΙΟΝ αμυγδαλου!αλα ο μικρος δεν βλεπω να τρελενεται για γλυκα γιατι δεν βλεπω καμια διαφορα!:rolleyes::tongue:

θα πατε πουθενα διακοπουλες?εμεις πουθενα για να μεινουμε απλα καθε κυριακη μεχρι να βγει κ σε αδεια ο αντρας μου παμε θαλασσα χαλκιδικη!πανω στην αδεια του απλα θα πηγαινουμε πιο συχνα!~;)

απο ζεστη καλα ειμαι..εχουμε αναμενο κλιματιστικο κ ειναι δροσερα ευτηχως!:shock:

ναι οντως χαλια, δεν το βλεπω πανω απο 10 μερες.... τεσπα!

λεμε να παμε ναυπλοιο καμια 10αρια μερες τον αυγουστο για να ειμαστε και κοντα, μιαμιση με δυο ωρες ειναι απο εδω. κατα τα αλλα εδω γυρω γυρω θα ειμαστε για μπανακια. θα χρησιμοποιησουμε τα εισητηρια κοιν.τουρισμου του οαεε (ταμειο ελευθερων επαγγελματιων) που ανοικουμε και οι δυο. μια εβδομαδα δινουν με μια πολυ μικρη συμμετοχη. τις υπολοιπες μερες θα τις πληρωσουμε εμεις (αναλογως παντα τα οικονομικα) τοσα λεφτα τους δινουμε καθε μηνα! γιατι να μην τα χρησιμοποιησουμε?

ναι οντως χαλια, δεν το βλεπω πανω απο 10 μερες.... τεσπα!

λεμε να παμε ναυπλοιο καμια 10αρια μερες τον αυγουστο για να ειμαστε και κοντα, μιαμιση με δυο ωρες ειναι απο εδω. κατα τα αλλα εδω γυρω γυρω θα ειμαστε για μπανακια. θα χρησιμοποιησουμε τα εισητηρια κοιν.τουρισμου του οαεε (ταμειο ελευθερων επαγγελματιων) που ανοικουμε και οι δυο. μια εβδομαδα δινουν με μια πολυ μικρη συμμετοχη. τις υπολοιπες μερες θα τις πληρωσουμε εμεις (αναλογως παντα τα οικονομικα) τοσα λεφτα τους δινουμε καθε μηνα! γιατι να μην τα χρησιμοποιησουμε?

ωραιαααα θα ειναι!Οπου κ να πας αν εχεις καλη παρεα διπλα σου ειναι τελεια!;)

μια χαρα με τα εισητηρια!φυσικα κ να τα χρησιμοποιησετε!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ωραιαααα θα ειναι!Οπου κ να πας αν εχεις καλη παρεα διπλα σου ειναι τελεια!;)

μια χαρα με τα εισητηρια!φυσικα κ να τα χρησιμοποιησετε!

ανυπομονω!!!!:-P φανταζομαι και εσυ για την αδεια του αντρα σου!

σχολαω, ελεντιτσα! φιλακιαααααααααααααααα!

ανυπομονω!!!!:-P φανταζομαι και εσυ για την αδεια του αντρα σου!

σχολαω, ελεντιτσα! φιλακιαααααααααααααααα!

αχ ναι κ γω..καθε μερα στη θαλασσα θα θελω να ειμαι!

καλη ξεκουραση Γιωτακι μου!φιλακια πολλααααααααααααα!~;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα η μαλον καλησπερα ευτηχησμενη εγκυουλα!:P:p

θα ειναι μεγαλυτερο το μωρακι σου κ θα κανει κολοτουμπες απο την χαρα του που θα δει την μανουλιτσα του!:tongue::D:D:D;);)

η ζεστη ειναι ανυποφορη ...:shock::shock:πως εισαι κατα τα αλα?ολα καλα?;)

Αχ Λενάκι μου δόξα το Θεό όλα είναι πολύ καλά! Προς το παρόν τουλάχιστον γιατί όλοι μου λένε πως με το που θα μπω στον 3ο θα ξεκινήσουν τα ζόρια! Αλλά να σου πω κάτι; Και έτσι να είναι δεν με νοιάζει! Μπροστά σε όλο αυτό το θαύμα όλα τα άλλα έρχονται τελευταία! Το μωράκι μου να είναι καλά και όλα τα άλλα δεν με νοιάζουν!

φιλεναδίτσες μου!!!!!!!!!!!!! Ε ναι λοιπόν παντρεύτηκα !!!!!! :P:p και ήταν όλαααααααααααα τέλεια!!!!:D:D:D:D ο γαμπρός δεν έκατσε λεπτό! συνέχεια χόρευε!! πάθανε πλάκα όλοι!!! το ευχαριστηθήκαμε με την ψυχή μας!!!! ανυπομονώ να σας βάλω φωτό να δείτε!!!! σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!

ομολογώ πως η κούραση και σωματική και ψυχική ήταν μεγάλη...... ελπίζω από αύριο να πίνω και εγώ καφεδάκο μαζί σας!!!!!! σας αγαπώ όλες!!! ((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))) φιλάκια!!!!!! ΑΑΑΑ!!!!!!!!! βγήκαν τα αποτελλέσματα από την pap-a και μου είπαν αρνητικό όλα καλά! αύριο απογευμα έχω ραντεβού με τη γιατρό!!!!!!!!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αχ Λενάκι μου δόξα το Θεό όλα είναι πολύ καλά! Προς το παρόν τουλάχιστον γιατί όλοι μου λένε πως με το που θα μπω στον 3ο θα ξεκινήσουν τα ζόρια! Αλλά να σου πω κάτι; Και έτσι να είναι δεν με νοιάζει! Μπροστά σε όλο αυτό το θαύμα όλα τα άλλα έρχονται τελευταία! Το μωράκι μου να είναι καλά και όλα τα άλλα δεν με νοιάζουν!

ετσι ειναι Ιωαννακι μου.θα υπομενουμε τα παντα για τα μωρακια μας!

χαιρομαι που ολα πανε καλα!;);)πλησιαζει ο καιρος που θα γεννηθουν τα μικρα μας θαυματακια :D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...