Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αχ ποπακη μου τι καλο θα μαγειρεψεις σημερα?λεω να κατεβω κρεοπωλειο αλα δεν ξερω τι να παρω να μαγειρεψω!:rolleyes::confused::confused::confused::confused:

αυτο το μαγειρεμα!!!!!!λεω να κανω ψαροκροκετες, κατι ευκολο και γρηγορο.......

τι λες να κανεις εσυ?κοτοπουλακι στο φουρνο με πατατες, μου εχει λειψει!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ λγυκουλα μου, ασε....φοβαμαι που οδηγω ακομα, μην γινει τιποτα, Θεος φυλαξει!!!!!!

καλα κοιμηθηκα αλλα ηθελα λιγο ακομα!!!!!

η μπεμπουλα καλα ειναι!!!!!!τα δικα σου τα αγορουλινια??????αλλαξε παλι θεση ο μικρουλης ε?τι καλα!!!!!!!

αυτο το μαγειρεμα!!!!!!λεω να κανω ψαροκροκετες, κατι ευκολο και γρηγορο.......

τι λες να κανεις εσυ?κοτοπουλακι στο φουρνο με πατατες, μου εχει λειψει!!!!!

αχ ειναι κ αυτο ποπακη μου..η οδηγηση δεν το σκεφτηκα!αντε να περασουν κ αυτες οι μερες !

ο μπεμπουλης μου ολο αλλαζει θεση ο σκατουλης..κ χθες παλι μου αλλαξε κ με χτυπουσε κατω κ σημερα βλεπω παλι ειναι σε διαφορετικη θεση..ζωηρεψε!:tongue::tongue:το αλο αγορακι μου ζωγραφιζει!

ψαροκροκετες ε!μμμ νοστιμες ειναι!εμενα μωλης με πηρε η μαμα κ μου ειπε οτι δεν δουλευει τελικα κ θα κανει σουτζουκακια με πουρε κ μαλον θα παω απο κει αν κ καλα ειμαι στη δροσουλα μου τωρα πως θα βγω εξω..μαλον πρεπει να φευγω σιγα σιγα να μην με πιασει η ζεστη!αυριο ομως θα ξαναχρειαστω την βοηθεια σου ποπακη μου γιατι αυριο δεν το γλυτωνω το μαγειρεμα:tongue::tongue:κοτοπουλακι λες ε!ισως αυριο να κανω!;);)

παω ποπακη μου να δω κ τι γινεται εξω ελπιζω να τα καταφερω να φτασω ωσ τη μαμα χωρης να ψηθω απο τον ηλιο!:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

παω ποπακη μουυυυυυ..φιλακια πολλαααααααααα!καλη δουλειτσα!;)

((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

αντε γλυκουλα μου να πας, μην σε πιασει η ζεστη πιο πολυ, τελεια τα σουτζουκακια με πουρε!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλακια πολλα πολλα!!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αντε γλυκουλα μου να πας, μην σε πιασει η ζεστη πιο πολυ, τελεια τα σουτζουκακια με πουρε!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλακια πολλα πολλα!!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

καλημερα κοριτσακια!!! τι κανετε???

πολυ ζεστη απο τωρα!

ποπακι και εμεις εχουμε εξοχικο στην σαλαμινα, αλλα πριν απο 3 μηνες εφυγε ο νοικαρης που ειχαμε και εχει κανει το σπιτι χαλια και θελει φτιαξιμο! που το εχετε? εμεις στην ψιλη αμμο.

ελενιτσα αλλαξε θεση ε? μια χαρα, παλι νιωθεις τα πατουσια?

εγω εχω παστιτσιο απο εχτες! ευτυχως γλυτωσα το μαγειρεμα!

εχτες πηγαμε για μπανιο στον Αγ.Βασιλη στις πλαταιες και ηταν τελεια! πεντακαθαρα τα νερα. περασαμε super!

σημερα θα πρεπει να παω στο νοσοκομειο που ειναι η γιαγια μου πολυ ασχημα και στεναχωριεμαι που θα την δω ετσι, αλλα πρεπει να παω γιατι δεν ξερω αν θα την ξαναδω....:( ρωτησα τον γιατρο για το νοσοκομειο για τα μικροβια και μου ειπε οτι για 5-10' δεν θα παθω τιποτα. οποτε πρεπει να παω σημερα, θα φυγω απο το μαγαζι για καμια ωρα και θα παω τωρα το πρωι, μην με πιασει η ζεστη.

Διαφημίσεις

πολυ ζεστη απο τωρα!

ποπακι και εμεις εχουμε εξοχικο στην σαλαμινα, αλλα πριν απο 3 μηνες εφυγε ο νοικαρης που ειχαμε και εχει κανει το σπιτι χαλια και θελει φτιαξιμο! που το εχετε? εμεις στην ψιλη αμμο.

εχτες πηγαμε για μπανιο στον Αγ.Βασιλη στις πλαταιες και ηταν τελεια! πεντακαθαρα τα νερα. περασαμε super!

σημερα θα πρεπει να παω στο νοσοκομειο που ειναι η γιαγια μου πολυ ασχημα και στεναχωριεμαι που θα την δω ετσι, αλλα πρεπει να παω γιατι δεν ξερω αν θα την ξαναδω....:( ρωτησα τον γιατρο για το νοσοκομειο για τα μικροβια και μου ειπε οτι για 5-10' δεν θα παθω τιποτα. οποτε πρεπει να παω σημερα, θα φυγω απο το μαγαζι για καμια ωρα και θα παω τωρα το πρωι, μην με πιασει η ζεστη.

καλημερα γιωτουλα!!!!!!!!!!!!!τι ωραια που εκανες μπανακι, εγω φοβαμαι, δεν ξερω......σαλαμινα εχουμε στο Ρεστη εξοχικο μετα τον Αγιο Νικολα.....και εμας εγκαταλελημενο ηταν αλλα το συνεφεραμε λιγο γιατι για διακοπες πουθενα δεν ειμαστε!!!!!

λυπαμαι για την γιαγιακα σου!!!!!να προσεχεις!!!!!!!!!

η ζεστη ειναι ανυποφορη!!!!!!με εχει πιασει μια υπνηλια και μια εξαντληση, απο την ζεστη θα ειναι!!!!!!!!!δεν αφηνουν να αναψουμε απο τωρα το aircontision, μην καψουν ρευμα....:confused:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αναστασακι μου να ζησετε, και οτι επιθυμειτε!!! με το καλο το μπεμπινι σας!

μπες να μας πεις νεα!!!

images?q=tbn:ANd9GcQgiF0-k6qbnZKQfjUKxP_eSHoUK3pwDmxG-hKD1_bwqYCjnul0ogimages?q=tbn:ANd9GcQzRwJR3XA9FZI_EXOXJqjo0o8zpxFgFmOscdXdDuPGlJKdNs_r

ωπ ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα γιωτουλα!!!!!!!!!!!!!τι ωραια που εκανες μπανακι, εγω φοβαμαι, δεν ξερω......σαλαμινα εχουμε στο Ρεστη εξοχικο μετα τον Αγιο Νικολα.....και εμας εγκαταλελημενο ηταν αλλα το συνεφεραμε λιγο γιατι για διακοπες πουθενα δεν ειμαστε!!!!!

η ζεστη ειναι ανυποφορη!!!!!!με εχει πιασει μια υπνηλια και μια εξαντληση, απο την ζεστη θα ειναι!!!!!!!!!δεν αφηνουν να αναψουμε απο τωρα το aircontision, μην καψουν ρευμα....:confused:

στου ρεστη πηγαιναμε πριν παρα πολλα χρονια (30?) πριν χτισουμε στην ψιλη αμμο! απλα τωρα με την γιαγια δεν εχουν παει καθολου οι γονεις να το φτιαξουν και δεν θα παμε καθολου. απο του χρονου ισως.

και εγω φοβομουν για το μπανιο αλλα πηρα ενα φουσκωτο μαξιλαρακι- σωσιβιο και το κραταω μες την θαλασσα.

μα τι τσιφουτιδες!!! υπομονη σταματας σε 2 εβδομαδες!!!:-P

στου ρεστη πηγαιναμε πριν παρα πολλα χρονια (30?) πριν χτισουμε στην ψιλη αμμο! απλα τωρα με την γιαγια δεν εχουν παει καθολου οι γονεις να το φτιαξουν και δεν θα παμε καθολου. απο του χρονου ισως.

και εγω φοβομουν για το μπανιο αλλα πηρα ενα φουσκωτο μαξιλαρακι- σωσιβιο και το κραταω μες την θαλασσα.

μα τι τσιφουτιδες!!! υπομονη σταματας σε 2 εβδομαδες!!!:-P

να σου πω την αληθεια δεν μου πολυαρεσει η σαλαμινα αλλα δεν θελω να ειμαι αχαριστη, μια χαρα περναμε, θελει βεβαια φτιαξιμο και το δικο μας σπιτακι αλλα θελει σιγα σιγα!!!!!

μια χαρα με το φουσκωτο μαξιλαρακι!!!!!!;)

υπομονη, τι αλλο!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

να σου πω την αληθεια δεν μου πολυαρεσει η σαλαμινα αλλα δεν θελω να ειμαι αχαριστη, μια χαρα περναμε, θελει βεβαια φτιαξιμο και το δικο μας σπιτακι αλλα θελει σιγα σιγα!!!!!

μια χαρα με το φουσκωτο μαξιλαρακι!!!!!!;)

υπομονη, τι αλλο!!!!!!!!:tongue:

ουτε και εμενα μου πολυαρεσει, αλλα οπως λες μην ειμαστε αχαριστες!!!

φευγω ποπακι, παω νοσοκομειο πριν λιωσω απο την ζεστη!

φιλακια!!!

ουτε και εμενα μου πολυαρεσει, αλλα οπως λες μην ειμαστε αχαριστες!!!

φευγω ποπακι, παω νοσοκομειο πριν λιωσω απο την ζεστη!

φιλακια!!!

φιλακια γιωτακι!!!!!!!!!!να προσεχεις!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

πολυ ζεστη απο τωρα!

kαλημερα Γιωτακι μου!τι κανεις?λυπαμαι για την γιαγιουλα σου!καλο δρομο να εχεις κ να προσεχεις!

τελεια ηταν στη θαλασσα ε!κ μεις πολυ καλα περασαμε θελω κιαλοο!κ σημερα θα θελα!:tongue:

ο μικρουλης μου συνεχεια αλλαζει θεσεις κ ναι τωρα ξανα νιωθω τα πατουσακια του~τελεια ειναιιιιιιι~

φιλακια πολλαααααααααααα!:D:Dχαδακια στην μικρουλιτσα σου!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ ποπακη μου τι τσιφουτιδες..τι να πω!δηλαδη θα φτασεις στο αμην για να σου αναψουν το κλιματιστικο..μα τι αναισθησια ειναι αυτη!:rolleyes::rolleyes:

εγω ηρθα στη μαμα μου..με τα ζιλια ζορια μπορω να πω..οσο με χτυπουσε ο ηλιος ελεγα δεν θα ανεξω αλο..ουφφφ φτασαμε ομως κ δεν ξερω αν θα το ξανακανω οσο εχει αυτη τη ζεστη!απο αυριο σπιτακι μου με κλιματιστικο..βεβαια εδω ξεκουραζομαι πολυ κ με βοηθαει η μαμα κ με το μικρο κ δεν εχω κ μαγειρεμα αλα τι να κανω!:(

υπομονη ποπακη μου καλο!ειλικρινα φανταζομαι τι ασχημο ειναι ενω ηξερες οτι θα σταματουσες αυτη τη βδομαδα να εχεις κ αλη μια μετα..ουφ!μακαρι να περασει γρηγορα κ ευκολα αυτη η βδομαδα για σενα~

(((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

6.ZOUZOUNIARA................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..............................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 25-26/09/2011 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.mp1979womam...........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

11.YOTOU.......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/10/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

12.roulaa...............................EΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 17/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ-ΜΠΕΜΠΑ'

13.elerinaa............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

14.matina25..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

15.anastasaki_melisakι..........ΕΓΚΥΟΣ!(?)

16.maril13..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

17.RANIA80........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 06/02/2012)

18.Ιωαννάκι.........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

19.εφακη...............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

20.nena1984....................

21.Petalouda82................

22.sophaki1.....................

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...