Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το αναστασακι μας παντρευεται σημερα??????

η ωρα η καλη κοριτσακι μου γλυκο....να εισαι ηρεμη και να ευχαριστηθειτε τη καθε στιγμη......μακια πολλααααααααααααααααααααααααααααααα.......

(((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

να μπεις μολις χαλαρωσεις να μας πεις εντυπωσεις....ναι??????

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ Κ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΟΙ..ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΑς ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΕΙΑ ΣΑς!:D:D

(((((((((((((((((wd-happy-life-1.gif((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕς ΜΟΥ!ΧΘΕς ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ..ΕΚΤΟς ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΦΟΡΗΤΗ ΖΕΣΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΣΜΟ..ΕΠΙΣΗς Η ΝΥΧΤΑ ΗΤΑΝ ΔΡΑΜΑΤΚΗ..ΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΗΜΟΥΝ ΞΥΠΝΙΑ..ΦΟΥΣΟΥΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ!Κ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΗΔΗΔ ΒΡΑΖΕ Ο ΤΟΠΟς!ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..ΑΧΧΧ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕΕΕΕΕ!ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗς 6:30..ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΠΡΓΑΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ!Κ ΧΘΕς ΕΤΟΙΜΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΛΑ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΜΕ!ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩς ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΩ!

ΓΙΩΤΟΥ ΜΟΥ ΤΙ ΤΕΛΕΙς ΦΩΤΟ ΕΒΑΛΕς!;);)ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ Κ ΣΕΙς ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ!:D:D

ΡΑΝΙΟΥΚΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΣΕ ΠΕΘΥΜΗΣΑ ΣΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ????:tongue::tongue:;);)

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ Κ ΣΕΙς ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΕΤ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΝΕ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΑ ΣΕ ΟΛΕςςςςςςς!

(((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

ΑΑΑ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟς ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΘΕΣΗ Κ ΠΑΛΙ Κ ΞΕΚΗΝΗΣΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ Κ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ΤΟΥ..ΜΕ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΠΑΝΩ ΤΩΡΑ..ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΗΤΑΝ ΚΛΩΤΣΟΥΣΕ ΧΑΜΗΛΑ Κ ΜΕ ΠΟΝΟΥΣΕ!ΤΟ ΓΙΑΥΡΙ ΜΟΥΥΥΥ!;):tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕς ΜΟΥ!ΧΘΕς ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ..ΕΚΤΟς ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΦΟΡΗΤΗ ΖΕΣΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΣΜΟ..ΕΠΙΣΗς Η ΝΥΧΤΑ ΗΤΑΝ ΔΡΑΜΑΤΚΗ..ΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΗΜΟΥΝ ΞΥΠΝΙΑ..ΦΟΥΣΟΥΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ!Κ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΗΔΗΔ ΒΡΑΖΕ Ο ΤΟΠΟς!ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..ΑΧΧΧ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕΕΕΕΕ!ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗς 6:30..ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΠΡΓΑΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ!Κ ΧΘΕς ΕΤΟΙΜΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΛΑ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΜΕ!ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩς ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΩ!

ΓΙΩΤΟΥ ΜΟΥ ΤΙ ΤΕΛΕΙς ΦΩΤΟ ΕΒΑΛΕς!;);)ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ Κ ΣΕΙς ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ!:D:D

ΡΑΝΙΟΥΚΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΣΕ ΠΕΘΥΜΗΣΑ ΣΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ????:tongue::tongue:;);)

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ Κ ΣΕΙς ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΕΤ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΝΕ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΑ ΣΕ ΟΛΕςςςςςςς!

(((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

ΑΑΑ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟς ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΘΕΣΗ Κ ΠΑΛΙ Κ ΞΕΚΗΝΗΣΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ Κ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ΤΟΥ..ΜΕ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΠΑΝΩ ΤΩΡΑ..ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΗΤΑΝ ΚΛΩΤΣΟΥΣΕ ΧΑΜΗΛΑ Κ ΜΕ ΠΟΝΟΥΣΕ!ΤΟ ΓΙΑΥΡΙ ΜΟΥΥΥΥ!;):tongue:

λενιω μουουουυουουουοουουουυ.......

εγω να δειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς......δε σε πετυχαινω και στο face....

αχ το ζουζουνι σου μωλε μωλε.....ποσο ανυπομονω γι'αυτα τα πατουσια κι εγωωωωωωωωωωω....θα παω στο δαφνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!

καλα να περασετε στο μπανακι σας...να πινετε πολλα νερα και να καθεστε στον ισκιο γιατι παλι 39 βαθμους θα εχει σημερα...ναι????

((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

μακιααααααααααααααααααααα......

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημερα αγαπουλες μου με τις ομορφες κοιλουμπιτσες.....τι κανετε????

μαλλον θα εχετε παει για μπανακι....εγω δε βγαινω απο το σπιτι...εχει καυσωνα και φοβαμαι μη με πιασουν οι ζαλαδες παλι...καλα εχω ηρεμησει!!!!!!

θα φτιαξω τα σουτζουκακια μου με ρυζακι και θα ξαπλαρω αγκαλια με το βιβλιαρακι μου....μακια πολλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.

((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημερα αγαπουλες μου με τις ομορφες κοιλουμπιτσες.....τι κανετε????

μαλλον θα εχετε παει για μπανακι....εγω δε βγαινω απο το σπιτι...εχει καυσωνα και φοβαμαι μη με πιασουν οι ζαλαδες παλι...καλα εχω ηρεμησει!!!!!!

θα φτιαξω τα σουτζουκακια μου με ρυζακι και θα ξαπλαρω αγκαλια με το βιβλιαρακι μου....μακια πολλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.

((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

λενιω μουουουυουουουοουουουυ.......

εγω να δειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς......δε σε πετυχαινω και στο face....

αχ το ζουζουνι σου μωλε μωλε.....ποσο ανυπομονω γι'αυτα τα πατουσια κι εγωωωωωωωωωωω....θα παω στο δαφνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!

καλα να περασετε στο μπανακι σας...να πινετε πολλα νερα και να καθεστε στον ισκιο γιατι παλι 39 βαθμους θα εχει σημερα...ναι????

((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

μακιααααααααααααααααααααα......

Ranioyko μουυυυυυυυ τι κανεις?εγινε κιολας ελιτσα το ζουζουνακι σου!:D:D

καλα εκανες κ εκατσες μεσα...σημερα πραγματικα ειχε πολυ ζεστη αλα απολαυσαμε τη θαλασσα..πολυ ωραια ηταν..θα θελα να μαι ακομα εκει..κ αυριο αν μπορουσα θα ξαναπηγαινα..τελεια ηταν!

((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

σαγαπω πολυυυυ..πολα χαδακια στην κοιλιτσα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααα...που ειστεεεεεεεεε?κοιμαστεεεεεεε:tongue::tongue:

τι κανετε κοριτσακια μου!εγω επιτελους περασα ενα κανονικο βραδυ υπνου ..ειχαμε αναμενο το aircondition olo το βραδυ κ ηταν πολυ καλα!κ σημερα αερισα το σπιτι κ τα εκλεισα ολα δεν σκοπευω να ανοιξω κ σημερα γιατι ειπαν οτι θα εχουμε καυσωνα!:shock::shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημεραααααααααα...που ειστεεεεεεεεε?κοιμαστεεεεεεε:tongue::tongue:

τι κανετε κοριτσακια μου!εγω επιτελους περασα ενα κανονικο βραδυ υπνου ..ειχαμε αναμενο το aircondition olo το βραδυ κ ηταν πολυ καλα!κ σημερα αερισα το σπιτι κ τα εκλεισα ολα δεν σκοπευω να ανοιξω κ σημερα γιατι ειπαν οτι θα εχουμε καυσωνα!:shock::shock:

καλημερα λενιω μου!!!!!!!!!!πολυ καλα εκανες, aircontision γιατι δεν παλευεται με τιποτα η ζεστη!!!!!!εγω ημουν σ/κ στην σαλαμινα στο εξοχικο, δεν εκανα μπανιο γιατι δεν εχει και απο τις καθαροτερες θαλασσες αλλα περασα ωραια, αλλαξα περιβαλλον λιγο!!!!!διαβασα και η καμπυλη μια χαρα, μπραβο λενιω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερουδια και σε ολα τα κοριτσουδια και καλη εβδομαδα, 2 εβδομαδες δουλεια ακομα!!!!!κανονικα σταματουσα αυτη την παρασκευη αλλα με παρακαλεσαν να κατσω αλλη μια :(............νυσταζω σημερα!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα λενιω μου!!!!!!!!!!πολυ καλα εκανες, aircontision γιατι δεν παλευεται με τιποτα η ζεστη!!!!!!εγω ημουν σ/κ στην σαλαμινα στο εξοχικο, δεν εκανα μπανιο γιατι δεν εχει και απο τις καθαροτερες θαλασσες αλλα περασα ωραια, αλλαξα περιβαλλον λιγο!!!!!διαβασα και η καμπυλη μια χαρα, μπραβο λενιω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερουδια και σε ολα τα κοριτσουδια και καλη εβδομαδα, 2 εβδομαδες δουλεια ακομα!!!!!κανονικα σταματουσα αυτη την παρασκευη αλλα με παρακαλεσαν να κατσω αλλη μια :(............νυσταζω σημερα!!!!!!!

καλημερα ποπακη μουυυυυυυυυ~τι καλα που ξεφυγες λιγακι!θα ξεκουραστηκες κιολας!εγω ολα καλα τελικα κ με την καμπυλη..παει κ αυτο!;)

τελικα σε πεισανε για μια ακομα βδομαδα ε!τι να πω ουτε καν σκεφτηκαν οτι τωρα με αυτες τις ζεστες θα σου ειναι δυσκολα αλα εστω ας ειναι μαι βδομαδα να περασει κ να κατσεις σπιτι μετα!;);)

δεν κοιμηθηκες καλα ποπακη μου?εγω χθες επιτελους απολαυσα υπνο!

πως ειναι η μπεμπουλα μας?:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα ποπακη μουυυυυυυυυ~τι καλα που ξεφυγες λιγακι!θα ξεκουραστηκες κιολας!εγω ολα καλα τελικα κ με την καμπυλη..παει κ αυτο!;)

τελικα σε πεισανε για μια ακομα βδομαδα ε!τι να πω ουτε καν σκεφτηκαν οτι τωρα με αυτες τις ζεστες θα σου ειναι δυσκολα αλα εστω ας ειναι μαι βδομαδα να περασει κ να κατσεις σπιτι μετα!;);)

δεν κοιμηθηκες καλα ποπακη μου?εγω χθες επιτελους απολαυσα υπνο!

πως ειναι η μπεμπουλα μας?:D:D

αχ λγυκουλα μου, ασε....φοβαμαι που οδηγω ακομα, μην γινει τιποτα, Θεος φυλαξει!!!!!!

καλα κοιμηθηκα αλλα ηθελα λιγο ακομα!!!!!

η μπεμπουλα καλα ειναι!!!!!!τα δικα σου τα αγορουλινια??????αλλαξε παλι θεση ο μικρουλης ε?τι καλα!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...