Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ουουουοουουουουουυ.........εδωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....

μολις απλωσα ενα πλυντηριακι και ηρθαααααααααααααα.....

καλε πως μεγαλωσε ετσι ο ζουζουνος?

Καρδουλες μου τι κανετε μαμα και μωρακι??????

Μεγαλωσε το αγαπουληνι μου ναι ρανιακι μου και τωρα η κοιλια ειναι σαν παραφουσκωμενο μπαλονι....χιχιχιχιχ!!!! Την δευτερα παμε για την β'επιπεδου.....γιουπι!!!!!!!!! Μου εχει λειψει πολυ το καμαρι μου!!!!!Μακαρι να ειναι ολα καλα....εχω ενα εγχος τι να σου λεω!!!!!

Εσυ βλεπεις ονειρακια με το μωρακι σου ε???? Κι εγω το εχω δει 2-3 φορες αλλα πριν μεινω εγκυος ειχα δει οτι κρατουσα στα χερια μου ενα κοριτσακι και δεν εφευγε απο την αγκαλια μου οποιος και αν ηθελε να το παρει.....οταν εμεινα εγκυος εβλεπα συνεχεια αγορια...τι να πω δεν ξερω αν ειναι προφητικο!!!!!!!

Εσυ καλε ποτε μπηκες στον 3ο????Θα τρελαθωωωωωωωω.........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καρδουλες μου τι κανετε μαμα και μωρακι??????

Μεγαλωσε το αγαπουληνι μου ναι ρανιακι μου και τωρα η κοιλια ειναι σαν παραφουσκωμενο μπαλονι....χιχιχιχιχ!!!! Την δευτερα παμε για την β'επιπεδου.....γιουπι!!!!!!!!! Μου εχει λειψει πολυ το καμαρι μου!!!!!Μακαρι να ειναι ολα καλα....εχω ενα εγχος τι να σου λεω!!!!!

Εσυ βλεπεις ονειρακια με το μωρακι σου ε???? Κι εγω το εχω δει 2-3 φορες αλλα πριν μεινω εγκυος ειχα δει οτι κρατουσα στα χερια μου ενα κοριτσακι και δεν εφευγε απο την αγκαλια μου οποιος και αν ηθελε να το παρει.....οταν εμεινα εγκυος εβλεπα συνεχεια αγορια...τι να πω δεν ξερω αν ειναι προφητικο!!!!!!!

Εσυ καλε ποτε μπηκες στον 3ο????Θα τρελαθωωωωωωωω.........

χαχαχαχαχαχχαχχα.......μπηκα ματινακι μου.....ουτε εγω το πιστευω!!!!!

αχ σε νιωθω .....κι εγω εχω πολυ αγχος για την αυχενικη....

καλε θα παθετε πλακα με τη β-επιπεδου....θα τον δειτε τον αντρακλα πεντακαθαρα...το προσωπακι του,τα χερακια του,τα ποδαρακια του...αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ποσο ανυπομονω να το δω παλι!!!!!

ολα καλα θα πανεεεεεεεεεεεεεεεεεε....μη φοβασαι καθολου....

αυτο με τα ονειρα δε ξερω.....μια εβδομαδα βλεπω οτι κανω αγορι και αυτη τη βδομαδα οτι κανω κοριτσι....μονο διδυμα δεν εχω δει ακομα!!!!!!

χιχιχιχχιιχχιχ.......ας ειναι γερο και δυνατο κι ας βγει οτι θελει ο θεος!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

χαχαχαχαχαχχαχχα.......μπηκα ματινακι μου.....ουτε εγω το πιστευω!!!!!

αχ σε νιωθω .....κι εγω εχω πολυ αγχος για την αυχενικη....

καλε θα παθετε πλακα με τη β-επιπεδου....θα τον δειτε τον αντρακλα πεντακαθαρα...το προσωπακι του,τα χερακια του,τα ποδαρακια του...αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ποσο ανυπομονω να το δω παλι!!!!!

ολα καλα θα πανεεεεεεεεεεεεεεεεεε....μη φοβασαι καθολου....

αυτο με τα ονειρα δε ξερω.....μια εβδομαδα βλεπω οτι κανω αγορι και αυτη τη βδομαδα οτι κανω κοριτσι....μονο διδυμα δεν εχω δει ακομα!!!!!!

χιχιχιχχιιχχιχ.......ας ειναι γερο και δυνατο κι ας βγει οτι θελει ο θεος!!!!

Εσβησε ο υπολογιστης για ακομη μια φορα ρανιακι μου και μετα δεν μπορω να τον ανοιξω αμεσως...πρεπει να κρυωσει λιγο...απο την υπερθερμανση το παθαινει!!!!!!

Θα φαινεται ολοκαθαρα το αντρακι μας μεθαυριο πρωτα ο Θεος....αν ειναι οντως αντρακι τελικα!!!! Φανταζεστε τοσο καιρο να νομιζουμε οτι ειναι αγορι και να μας πει στο τελος κοριτσαρος????? Και παλι τρελα ευτυχισμενοι θα ειμαστε εννοειται γερο να ειναι και να ειναι ολα τα παιδακια του κοσμου γερα!!!!!!

Μολις κανεις την αυχενικη θα ηρεμισεις και μετα το αγχος θα ειναι πολυ λιγοτερο...αλλα μεχρι την αυχενικη τρεμει το φυλλοκαρδι σου....σε καταλαβαινω απολυτα και ειναι και εντελως φυσιολογικο!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες και μωρακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε καλε, κοιμαστε ε????? Καλα κανετε οχι οπως εγω που εγινα βρυκολακας....σχεδον δεν εχω κλεισει ματι το βραδυ κοριτσια!!!! Σηκωθηκα για τσισακια κατα τις 3μιση ενω ειχα κοιμηθει κατα την μια και μετα δεν μπορουσα να κοιμηθω γιατι το μωρουλι ειχε αγρυπνια και συνεχεια με κλωτσαγε....μετα ακουγα ολο θορυβους και που να κλεισει το ματι???? Μια η ζεστη μετα μια που σηκωθηκε ο αντρας μου και εβαλε τον ανεμιστηρα και ξαγρυπνησα τελειως......

Σαββατο σημερα οποτε δεν θα τα πολυπουμε....:-(

Αυτα απο μενα.....

Σας φιλω ολες μια προς μια και σας στελνω χαδακια στις κοιλιτσες σας!!!!!!

Have_Nice_Weekend_LadyBug.gif

καλημερουδια φιλεναδιτσες!!!

images?q=tbn:ANd9GcT53M6nfIJgLQHlGhs9DQi9eeUhfoLVzWdTiS-PUc4k1zpf0hColQ

ελατε για καφεδακι! τι κανετε?

Καλημεραααααααα.....εγραφα και δεν ειδα οτι μπηκες!!!!!!!!!!

Τι ωραια θα πιουμε καφεδακι.....πορτοκαλαδα εγω δηλαδη....

Κερναω και πρωινο!!!!!

%CE%A0%CF%81%CF%89%CE%B9%CE%BD%CF%8C+%CE%B3%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1.jpg

Καλημερα μανουλες και μωρακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε καλε, κοιμαστε ε????? Καλα κανετε οχι οπως εγω που εγινα βρυκολακας....σχεδον δεν εχω κλεισει ματι το βραδυ κοριτσια!!!! Σηκωθηκα για τσισακια κατα τις 3μιση ενω ειχα κοιμηθει κατα την μια και μετα δεν μπορουσα να κοιμηθω γιατι το μωρουλι ειχε αγρυπνια και συνεχεια με κλωτσαγε....μετα ακουγα ολο θορυβους και που να κλεισει το ματι???? Μια η ζεστη μετα μια που σηκωθηκε ο αντρας μου και εβαλε τον ανεμιστηρα και ξαγρυπνησα τελειως......

Σαββατο σημερα οποτε δεν θα τα πολυπουμε....:-(

Αυτα απο μενα.....

Σας φιλω ολες μια προς μια και σας στελνω χαδακια στις κοιλιτσες σας!!!!!!

Have_Nice_Weekend_LadyBug.gif

καλημερα ματινακι! και εγω που κοιμηθηκα τι καταλαβα? παλι νυσταζω!!! φαντασου εσυ!!!

καλημερα ματινακι! και εγω που κοιμηθηκα τι καταλαβα? παλι νυσταζω!!! φαντασου εσυ!!!

Αχ αστα γιωτουλα μου αστα!!!! Μιλαμε κουτουλαωωωωω.....!!!!!

Κανει και μια ζεστη πρωι πρωι....περιμενω το αυριο που θα παμε στο χωριο απο νωρις,θα ζουλιξω τα ανηψακια....τον μεγαλο δηλαδη γιατι απο την μπουμπου τι να ζουλιξω....2 μηνων ειναι μην το ξεκανω το παιδακι....χαχαχα!!!!!!! θα ψησουμε κιολας και μετα εχουμε την βαφτιση....πιο πολυ περιμενω το μετα που θα γινει το beach party στο μαγαζι του φιλου μας στην παραλια....θα ειναι φανταστικα! Εχω να παω σε τετοια φαση απο το λυκειο....

Κανει και μια ζεστη πρωι πρωι....περιμενω το αυριο που θα παμε στο χωριο απο νωρις,θα ζουλιξω τα ανηψακια....τον μεγαλο δηλαδη γιατι απο την μπουμπου τι να ζουλιξω....2 μηνων ειναι μην το ξεκανω το παιδακι....χαχαχα!!!!!!! θα ψησουμε κιολας και μετα εχουμε την βαφτιση....πιο πολυ περιμενω το μετα που θα γινει το beach party στο μαγαζι του φιλου μας στην παραλια....θα ειναι φαναταστικα! Εχω να παω σε τετοια φαση απο το λυκειο....

πωπω τελεια θα περασετε!

τον μεγαλο ζουλιξε τον, την μπουμπου φιλα της της πατουσιτσες!!! με τρελαινουν οι πατουσες, ειναι τοσο απαλες!!!

Διαφημίσεις

πωπω τελεια θα περασετε!

τον μεγαλο ζουλιξε τον, την μπουμπου φιλα της της πατουσιτσες!!! με τρελαινουν οι πατουσες, ειναι τοσο απαλες!!!

Yeeeeaaaaaaa!!!!!!!! Περιμενω πως και πως σου λεω!!!!

SummerBeachParty.gif

Καλα εννοειται οτι θα τις φαω τις πατουσες της!!!!!!!!!

καλημερουδιαααααααα!τι κανετε αγαπουλες μου?:D:D

Ματινακι μου την δευτερα θα τον δειτε κ ενχρωμο τον μπεμπακο σας..τελεια θα ειναι κ επισης ολα καλα θα ειναι!;);)ευχομαι κ πιο μετα αν κανεις την καμπυλη να βγει ετσι χαμηλη..εμενα στον μικρο θυμαμαι ειχε βγει οριακα αλα σε αυτο πολυ καλα!χθες πηγα πηρε προφιτερολ να φαω κ μετα που σας εγραψα πιατσηκα με τις δουλειες για να μην εχω σημερα με τη ζεστη κ κουρατσηκα τοσο πολυ..πωπωω δεν ειχα δυναμη να κουνηθω..σαν ρομποτ ημουν..κ τελικα το εφαγα πιο αργα το προφιτερολ με μιση καρδια απο την κουραση δεν με τραβανε κ πολυ τα γλυκα αποτι καταλαβα..ενω αν τα σκεφτω θελω να τα φαω αλα οταν τα τρωω καμια απολαυση!:shock::shock:

Γιωτακι μου τι κανειςςςςς?η χωρευταρου μας κανει τις ζουζουνιες της!:tongue:;);)

κ Γω χθες ξενυχτι κοριτσια.ο αντρας μου πηγε για ψαρεμα με τον μπαμπα μου κ γυρησανε κατα της 3 κ κατι!εγω ξυπνησα στης 12:30κ απο τοτε δνε μπορεσα να κλεισω ματι..να φανταστειτε μαζεψα κ τα ρουχ αμεστα μαυρα μεσανυχτα κατα της 2..λεω θα με δει κανενας ελεος..τα διπλωσα κιολας..μεχρι που να ρθει ο αντρα ςμου εγω εκαν βολτες!παλι καλα φυσοσυε κ ειχε δροσουλα!ειχα κ ανοιχτα φυσικα γιαυτο κ δεν κοιμομουν καλα ειχα τον νου μου γιατι ημουν μονη με τον μικρο!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Κανει και μια ζεστη πρωι πρωι....περιμενω το αυριο που θα παμε στο χωριο απο νωρις,θα ζουλιξω τα ανηψακια....τον μεγαλο δηλαδη γιατι απο την μπουμπου τι να ζουλιξω....2 μηνων ειναι μην το ξεκανω το παιδακι....χαχαχα!!!!!!! θα ψησουμε κιολας και μετα εχουμε την βαφτιση....πιο πολυ περιμενω το μετα που θα γινει το beach party στο μαγαζι του φιλου μας στην παραλια....θα ειναι φανταστικα! Εχω να παω σε τετοια φαση απο το λυκειο....

Ματινακι ζηλευωωωωωωωω!κ γω θα ηθελα να παω σε τετια βαφτιση!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιαααααααα!τι κανετε αγαπουλες μου?:D:D

Ματινακι μου την δευτερα θα τον δειτε κ ενχρωμο τον μπεμπακο σας..τελεια θα ειναι κ επισης ολα καλα θα ειναι!;);)ευχομαι κ πιο μετα αν κανεις την καμπυλη να βγει ετσι χαμηλη..εμενα στον μικρο θυμαμαι ειχε βγει οριακα αλα σε αυτο πολυ καλα!χθες πηγα πηρε προφιτερολ να φαω κ μετα που σας εγραψα πιατσηκα με τις δουλειες για να μην εχω σημερα με τη ζεστη κ κουρατσηκα τοσο πολυ..πωπωω δεν ειχα δυναμη να κουνηθω..σαν ρομποτ ημουν..κ τελικα το εφαγα πιο αργα το προφιτερολ με μιση καρδια απο την κουραση δεν με τραβανε κ πολυ τα γλυκα αποτι καταλαβα..ενω αν τα σκεφτω θελω να τα φαω αλα οταν τα τρωω καμια απολαυση!:shock::shock:

Γιωτακι μου τι κανειςςςςς?η χωρευταρου μας κανει τις ζουζουνιες της!:tongue:;);)

κ Γω χθες ξενυχτι κοριτσια.ο αντρας μου πηγε για ψαρεμα με τον μπαμπα μου κ γυρησανε κατα της 3 κ κατι!εγω ξυπνησα στης 12:30κ απο τοτε δνε μπορεσα να κλεισω ματι..να φανταστειτε μαζεψα κ τα ρουχ αμεστα μαυρα μεσανυχτα κατα της 2..λεω θα με δει κανενας ελεος..τα διπλωσα κιολας..μεχρι που να ρθει ο αντρα ςμου εγω εκαν βολτες!παλι καλα φυσοσυε κ ειχε δροσουλα!ειχα κ ανοιχτα φυσικα γιαυτο κ δεν κοιμομουν καλα ειχα τον νου μου γιατι ημουν μονη με τον μικρο!

Καλημερουδια λενιω μου!!!!! Μια απο τα ιδια κι εσυ με μενα?????

Μακαρι λενιω μου να παει καλα και αργοτερα με το σακχαρο γιατι τον εχω εναν φοβο....να μην χανω τα γλυκα περισσοτερο...χιχιχιχι!!!!!

Οσο για το παρτυ αυριο θα ειναι σουπερ πιστευω....!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...