Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερουδια φιλεναδιτσες μου!! τι κανετε?

εγω πριν λιγο συνηλθα :tongue:πηγα εκανα την καμπυλη,γενικη αιματος κ ουρων!;)

ολα καλα πηγαν ..ειπια ενα μπουκαλακι με γευση λεμονι..ειχε κ πορτοκαλι αλα ποτε ποτε μην το επιλεξετε στον μικρο αυτο ειχα πιει κ ημουν χαλια ενω τωρα τιποτα..μου εκανε εντυπωση δεν αναγουλιασα απλα με πονεσε το στομαχι μου μετα απο λιγη ωρα!αυτο μονο!τα αποτελεσματα της γενικης αιματος κ ουρων μου τα βγαλε κιολας..ολα καλα μου βγηκαν..της καμπυλης θα με παρει το απογευμα κατα της 6..ουφφ παει κ αυτο!

πηγα στο μικροβιολογικο που σας ελεγα οτι ειναι μια ξινη εκει..ηταν διακοπες τι καλαα!ηταν μια αλη κοπελα που συνηθως ειναι μονο τα πρωινα κ ειναι τοσο καλη κ γλυκεια..χαιρεσαι να της μιλας!κ την ρωτησα η αλη κοπελα που δουλεευ εδω εφυγε κ μου λεει πηγε διακοπες κ το ειπε με εναν τονο καπως σαν να μην τη χωνευε κ αυτη!μα κοριτσια πραγματικα ηταν τοσο ξινη!αυτααααααα!ηρθα στη μαμα ειπια λιγη σοδα κ εφαγ λιγο μαυρο ψωμακι..αλα νιωθω οτι σιγα ισγα με πιανει πεινα!:tongue:

Ματινακι μου τελειο το δωρακι!συμφωνω με αυτα που λες οτι ειναι ολα δανεικα!;)

Ποπακη μου τι κανεις..σημερα κ χθες εχει πολυ ζεστη κ δε την θελω καθολουυυ!:shock:

Γιωτακι μου ακομα νυσταζεις ε!αχ τι να κανεις αφου σηκωνεσαι πολυ νωρης λογικο ειναι!η χωρευταρου μας τι κανει;);)

Ιωαννακι μου ακουσατε καρδουλιτσααα!!τελειααααα!μεγαλωνει το ζουζουνακι σας κ την επομενη φορα θα τρελαθεις ακομα πιο πολυ ασε καθε επισκεψη ειναι μια απολαυση!;);)

Καλημερα!!!! καλα ειμαστε! αν και ζεστενομαι!!! το κοριτσακι μια χαρα! αντε ξεμπερδεψες με τις εξετασεις! να εχεις καλα αποτελεσματα!!!

ιωαννακι! ολοκληρο παιδι καλε!!! μπραβο! ενθουσιαστηκατε ε?

ασχετο να ρωτησω, εχετε παρατηρισει αυξηση σε κρεατοελιες? εχω βγαλει κατι ψιλες στον λαιμο, διαβασα βεβαια οτι ειναι απο τις ορμονες τις εγκυμοσυνης και οτι μετα φευγουν? σας εχει τυχει τιποτα τετοιο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!ολες καλαααααααααααααα??????η ζεστη καλα κρατει και σημερα απο το πρωι..........:confused:θα βρασουμε παλι!!!!!!!σας φιλω μια προς μια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

α ποπακι τωρα σε ειδα! καλημερα!!! σκαω και εγω!!! τι κανεις????????

Καλημερα!!!! καλα ειμαστε! αν και ζεστενομαι!!! το κοριτσακι μια χαρα! αντε ξεμπερδεψες με τις εξετασεις! να εχεις καλα αποτελεσματα!!!

ιωαννακι! ολοκληρο παιδι καλε!!! μπραβο! ενθουσιαστηκατε ε?

ασχετο να ρωτησω, εχετε παρατηρισει αυξηση σε κρεατοελιες? εχω βγαλει κατι ψιλες στον λαιμο, διαβασα βεβαια οτι ειναι απο τις ορμονες τις εγκυμοσυνης και οτι μετα φευγουν? σας εχει τυχει τιποτα τετοιο?

ευχαρηστω πολυ Γιωτακι!;)

εγω δεν ειχα κατι τετιο ..δεν ξερω..λες να ειναι απο τις ορμονες:confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ετσι διαβασα! δεν ξερω, θα ρωτησω το γιατρο!

τι κανουν τα αγορακια σου?

εγω καλα ειμαι τωρα..με πονουσε λιγο το στομαχι μου αλα περασε τωρα μου εμεινε η πεινα!:tongue:ελεγα να μπω σε κανα φουρνο αλα βαριομουνα να περπατησω με αυτον τον ηλιο!εκανα δυο φορες ποδαροδρομο μεχρι το μικροβιολογικο κ δεν αντεξα να περπατησω λιγο ακομα:shock:

καλα ειναι τα ζουζουνια!ο μικρος μου μωλης μου προσφερε μια μοχολατα..(σοκολατα)αλα δεν ηθελα..θελω κατι νοστιμο..βασικα τηγανιτεσ πατατουλεσ θα θελα τωρα!:rolleyes:

ο μπεμπακος μου πρεπει να αλλαξε θεση γιατι ολο με χτυπαει απο κατω!κ το αισθανομαι πιο ησυχο!πανε οι πατουσιτσες που επιανα!:(:(

εσυ Γιωτακι..τι κανεις?εισαι καλυτερα σημερα?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

εγω καλα ειμαι τωρα..με πονουσε λιγο το στομαχι μου αλα περασε τωρα μου εμεινε η πεινα!:tongue:ελεγα να μπω σε κανα φουρνο αλα βαριομουνα να περπατησω με αυτον τον ηλιο!εκανα δυο φορες ποδαροδρομο μεχρι το μικροβιολογικο κ δεν αντεξα να περπατησω λιγο ακομα:shock:

καλα ειναι τα ζουζουνια!ο μικρος μου μωλης μου προσφερε μια μοχολατα..(σοκολατα)αλα δεν ηθελα..θελω κατι νοστιμο..βασικα τηγανιτεσ πατατουλεσ θα θελα τωρα!:rolleyes:

ο μπεμπακος μου πρεπει να αλλαξε θεση γιατι ολο με χτυπαει απο κατω!κ το αισθανομαι πιο ησυχο!πανε οι πατουσιτσες που επιανα!:(:(

εσυ Γιωτακι..τι κανεις?εισαι καλυτερα σημερα?

τα πατουσια ειναι ολα τα λεφτα!!! τι γλυκουλης ο μικρος σου, σε κερναει κιολας!!!

εγω ειμαι πολυ καλυτερα σημερα, και εγω πειναω! εχω και οδοντιατρο σημερα, μου εσπασε ενα δοντι λιγο και θα παω να το φτιαξω.

εχτες το ποδι της μπεμπας ηταν στο κοκκαλο της λεκανης μου!!! της ελεγα παρε το ποδαρι γρηγορα απο το κοκκαλο μου!!! εχτες ηταν σαν να εκανε σβουρες συνεχεια και η κοιλια μου σαν κυματα της θαλασσας!

τα πατουσια ειναι ολα τα λεφτα!!! τι γλυκουλης ο μικρος σου, σε κερναει κιολας!!!

εγω ειμαι πολυ καλυτερα σημερα, και εγω πειναω! εχω και οδοντιατρο σημερα, μου εσπασε ενα δοντι λιγο και θα παω να το φτιαξω.

εχτες το ποδι της μπεμπας ηταν στο κοκκαλο της λεκανης μου!!! της ελεγα παρε το ποδαρι γρηγορα απο το κοκκαλο μου!!! εχτες ηταν σαν να εκανε σβουρες συνεχεια και η κοιλια μου σαν κυματα της θαλασσας!

ναι ο σκατουλης μου αν τρωει κατι ειδικα σοκολατα ερχεται μου δινει κ με ρωτουσε πριν γιατι μαμα δεν θελεις!;)

αχ τα πατουσακια εκει που ξεκηνησα να τα αισθανομαι αλλαξε θεση κ τωρα δεν τα νιωθω!

τωρα με την εγκυμοσηνη τα δοντια μας ειναι ποπλυ ευαισθητα@!εγω στον μικο θυμαμαι οτι ετσι οπως πηγαινα να βαλω την μπουκια στο στομα μου μ ε το πηρουνι χτυπησα το δοντι κ εφυγε μια στρωση μικρη πανω απο το δοντι!φαντασου αλα πολυ μικρο κ δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα!σε αυτο ακομα δεν τα νιωθω τοσο ευαισθητα!

η ζουζουνα σου ειναι πολυ ζωηρουλα..τι καλα κ την αισθανεσαι συνεχεια..εμενα ολο κ κατι κανει αλα πιο ηρεμα!;);)

ανυπομονω να ξαναπαμε να δουμε το μουτρακι του!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι ο σκατουλης μου αν τρωει κατι ειδικα σοκολατα ερχεται μου δινει κ με ρωτουσε πριν γιατι μαμα δεν θελεις!;)

αχ τα πατουσακια εκει που ξεκηνησα να τα αισθανομαι αλλαξε θεση κ τωρα δεν τα νιωθω!

τωρα με την εγκυμοσηνη τα δοντια μας ειναι ποπλυ ευαισθητα@!εγω στον μικο θυμαμαι οτι ετσι οπως πηγαινα να βαλω την μπουκια στο στομα μου μ ε το πηρουνι χτυπησα το δοντι κ εφυγε μια στρωση μικρη πανω απο το δοντι!φαντασου αλα πολυ μικρο κ δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα!σε αυτο ακομα δεν τα νιωθω τοσο ευαισθητα!

η ζουζουνα σου ειναι πολυ ζωηρουλα..τι καλα κ την αισθανεσαι συνεχεια..εμενα ολο κ κατι κανει αλα πιο ηρεμα!;);)

ανυπομονω να ξαναπαμε να δουμε το μουτρακι του!:D:D

ναι μωρε, τα φατσακια τους! ποτε πας, εγω 23/07

Διαφημίσεις

ουουουουουουοουουυ.....

αγαπουλες μουουουουουουυ....τι κανουν οι κοιλουμπιτσες σας?????

εμεις καλα ειμαστε....ανυπομονω να παω να δω τη γαριδουλα μου στην αυχενικη στις 26 του μηνα....αχχχχχχχχχχ.....σημερα παλι το εβλεπα στον υπνο μου...τελευταια κανουμε πολυ παρεα στα ονειρα μου!!!!χαχαχαχαχχαχ....μια γλυκα ηταν....αυτην τη βδομαδα βλεπω οτι κανω κοριτσακι....εχω μπερδευτει!!!!!

σημερα πηγα και πηρα κολανακια για εγκυες...χιχιχιχιι....και μπλουζιτσες και μακρυα φορεματα....ειναι τελεια!!!!!!η κοιλιτσα για 3 μηνων φαινεται αρκετα οποτε θα χρειαστουν σιγουρα...φανταστειτε οτι στη δουλεια αυτοι που δεν το ηξεραν καταλαβαινουν οτι ειμαι εγκυος.....και με ρωτουν....χιχιχιχιχιχι....

παω να μαγειρεψω κοριτσακια μου....κολοκυθακια αυγολεμονο....μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ....

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....

bg1142822.jpg

princess2.gif

κοριτσακια μου ηρθααααααα..(ημουν στη μαμα).τελεια τα αποτελεσματα μου..105 η καμπυλη..πηρα τη γιατρο κ μου ειπε πολυ καλα!πηγα κ πηρα ενα προφιτερολ τωρα που ειναι ολα καλα τοσες μερες δεν ετρωγα γλυκα:shock::shock:

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυ αγαπουλα μου τι κανεις?μεγια τα ρουχαλακια σου!φανταζομαι τι ομορφη εγκυουλα θα εισαι!;);)((((((((((((((((((()))))))))))

Γιωτακι μου εγω ακομα δνε ξερω θα την παρω τηλ ξανα τελη ιουλιου μου ειπε να κλεισουμε ραντεβου!ανυπομονωωωωωω!:D:D:D:D

παω να φαω το γλυκακι μουυυυ...φιλακιααααα:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Κοριτσακια ουουοουου.......τι κανετε????? Καλα μιλαμε εριξα εναν υπνο το μεσημερι αλλο πραγμα...κουραστηκα πολυ απο το πρωι εξω για δουλειες....αφου γυρνωντας σπιτι πηγαινα κουτσα κουτσα γιατι πονουσαν οι φτερνες μου!!!!! Παντως δεν εχουν πρηστει τα ποδια μου ακομα και πολυ χαιρομαι.....

Τι ζεστη και σημερα ε???? Απο αυριο ειπαμε καυσωνα θα εχουμε μεχρι την κυριακη...

Τι νεα?????????????????????? Που εισαστε???????????????

Κοριτσακια ουουοουου.......τι κανετε????? Καλα μιλαμε εριξα εναν υπνο το μεσημερι αλλο πραγμα...κουραστηκα πολυ απο το πρωι εξω για δουλειες....αφου γυρνωντας σπιτι πηγαινα κουτσα κουτσα γιατι πονουσαν οι φτερνες μου!!!!! Παντως δεν εχουν πρηστει τα ποδια μου ακομα και πολυ χαιρομαι.....

Τι ζεστη και σημερα ε???? Απο αυριο ειπαμε καυσωνα θα εχουμε μεχρι την κυριακη...

Τι νεα?????????????????????? Που εισαστε???????????????

ουουουοουουουουουυ.........εδωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....

μολις απλωσα ενα πλυντηριακι και ηρθαααααααααααααα.....

καλε πως μεγαλωσε ετσι ο ζουζουνος?

bg1142822.jpg

princess2.gif

κοριτσακια μου ηρθααααααα..(ημουν στη μαμα).τελεια τα αποτελεσματα μου..105 η καμπυλη..πηρα τη γιατρο κ μου ειπε πολυ καλα!πηγα κ πηρα ενα προφιτερολ τωρα που ειναι ολα καλα τοσες μερες δεν ετρωγα γλυκα:shock::shock:

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυ αγαπουλα μου τι κανεις?μεγια τα ρουχαλακια σου!φανταζομαι τι ομορφη εγκυουλα θα εισαι!;);)((((((((((((((((((()))))))))))

Γιωτακι μου εγω ακομα δνε ξερω θα την παρω τηλ ξανα τελη ιουλιου μου ειπε να κλεισουμε ραντεβου!ανυπομονωωωωωω!:D:D:D:D

παω να φαω το γλυκακι μουυυυ...φιλακιααααα:tongue::tongue:

Λενιω μου κοντα ειμαστε στην καμπυλη....108 ηταν η δικη μου! Βεβαια δεν ξερω αν στον μηνα που εισαι εσυ κανω κι εγω καμπυλη και μου βγει το ιδιο αλλα μακαρι...ο γιατρος μου ειπε να μην επαναπαυομαι επειδη βγηκε αρκετα χαμηλη γιατι απο δω και περα ανεβαινει πιο ευκολα το σακχαρο αν ξεκινησω να τρωω γλυκα πολλα! Για να μου φυγει η τρελα καθε βραδυ τρωω ενα με δυο μπισκοτα γεμιστα με σοκολατα και παλι δεν μου φτανουν...!!!!!!!χχιχιχιιχιχιχιχ.....θα ηθελα να φαω τωρα μια σοκολατοπιτα απο συγκεκριμενο μαγαζι στο κιατο...καλυτερη δεν εχω φαει!!!πω πω τι επαθα τωρα......

thumbnail.php?file=sokolatopita_830797046.jpg&size=article_medium

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...