Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ελπιζω να εισαι καλυτερα Γιωτακι μου!;)

τελικα ακομα τα βραζω κ αρχησαν να μαλακωνουν..τωρα εβαλα κ τα υπολοιπα υλικα μεσα..πιστευω πως θα φαμε τελικα!

πραγαμτικα θα ηθελα πολυ να παρω μια χυτρα εχω ακουσει τα καλυτερα!;);)

παω να συνεχησω το μαγειρεμα κ να κοιμησω τον μικρουλη μου!

φιλακια πολλα!;)

παλι καλα! θα ηταν κριμα με τοση ταλαιπωρια να μην σου γινουν!

ειμαι λιγο καλυτερα, εφαγα πατατακια που εχουν αλατι και μαλλον μου ανεβηκε λιγο η πιεση, αλλα σκαω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου ετοιμο το ψαρακι!!!!!! Μαζεψα και απο τον κηπο πιπεριες κερατο, μια ντοματα μεγαλουτσικη και μια μελιτζανα και λεω να φτιαξω τις πιπεριες γεμιστες και να τις τηγανισω...θα πηγαινει με το ψαρακι! Θα φτιαξω και μια ντοματοσαλατα και ολα καλα πιστευω!!!!!!!! Το απογευμα θα παμε να κουρευτει ο αντρουλης και μετα στον γιατρο για να μου γραψει τις εξετασεις του θυρεοειδη που εκανα! Μετα θα παμε να ψωνισουμε για την βαφτιση που εχουμε την κυριακη και επειδη ειναι παλι διδυμα σκεφτομαι να τους παρουμε σεντονακια γιατι αν παρουμε ρουχα δεν φτανουν 80 ευρω και για τα 2! Ενω σεντονακια βρισκεις και φθηνα!

Αυτα....σας φιλω γλυκα και θα τα πουμε συντομα!Χαδακια πολλα στις κοιλιτσες σας!!!!!!! 000203F8.gif

Καλο μεσημερι και καλη ορεξη!!!!!!!!!

0002037C.gif

Ματινακι μου τελειο το ψαρακι σου κ το συνοδευτικο!δεν φανταζεσαι τι πεινα εχω τωρα!ακομα να φαω:rolleyes:

κ το δωρακι καλη η σκεψη σου!τα ρουχαλακια ειναι πανακριβα!

φιλακια πολλαααααα!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ματινακι μου τελειο το ψαρακι σου κ το συνοδευτικο!δεν φανταζεσαι τι πεινα εχω τωρα!ακομα να φαω:rolleyes:

κ το δωρακι καλη η σκεψη σου!τα ρουχαλακια ειναι πανακριβα!

φιλακια πολλαααααα!:D

τι εγιναν τα ρεβυθια?

και εγω σχολαω τωρα επιτελους!

καλο μεσημερι!:-P

κοριτσια σκαω λιωνω!!! εσεις πως τα πατε με την ζεστη?

1149822pzlb5dtae1.gif

empty.gif

παλι καλα! θα ηταν κριμα με τοση ταλαιπωρια να μην σου γινουν!

ειμαι λιγο καλυτερα, εφαγα πατατακια που εχουν αλατι και μαλλον μου ανεβηκε λιγο η πιεση, αλλα σκαω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock:

Γιωτακι μου χαιρομαι που νιωθεις καλυτερα!εδω εχουμε 30 βαθμους αλα φυσαει λιγο κ καπως παλευεται η κατασταση!δεν θα λεγα οτι εσκασα..μεσα καλα ειναι..εχω ανοιχτα παντου κ φυσαει!

οσο για τα ρεβυθια εχω αγανακτησει!ακομα να κλεισω το ματι!εχω μια πεινα κ κατι νευρα αστα να πανε..μετανοιωσα που τα ξεκηνησα!εχουν μαλακαωσει αλα κατι δεν μαρεσει ακομα ..νιωθω οτι θελει ακοαμ βρασιμο!το καλο ειναι οτι το απογευμα θα παμε στην ξαδερφη μου να ψησουμε κ θα φαω εκει μαλον!απο τα νευρα μου δνε θελω ουτε να τσιμπησω τιποτα αλα ουτε κ να φαω τα ρεβυθια τωρα πια!ουφφφφφ:shock::shock:

το πρωι εφαγα λιγο ρυζογαλο που εφτιαξα στο μικρο κ τσιμπησ ακ γω!καλ η πεινα αυτη τη στιγμη εχει φτασει στα υψη αλα τελος παντων να δουμε τι θα γινει με τα ρεβυθια..τι μερα κ αυτη..κουραστηκα λες κ δουλευα!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Γιωτακι μου χαιρομαι που νιωθεις καλυτερα!εδω εχουμε 30 βαθμους αλα φυσαει λιγο κ καπως παλευεται η κατασταση!δεν θα λεγα οτι εσκασα..μεσα καλα ειναι..εχω ανοιχτα παντου κ φυσαει!

οσο για τα ρεβυθια εχω αγανακτησει!ακομα να κλεισω το ματι!εχω μια πεινα κ κατι νευρα αστα να πανε..μετανοιωσα που τα ξεκηνησα!εχουν μαλακαωσει αλα κατι δεν μαρεσει ακομα ..νιωθω οτι θελει ακοαμ βρασιμο!το καλο ειναι οτι το απογευμα θα παμε στην ξαδερφη μου να ψησουμε κ θα φαω εκει μαλον!απο τα νευρα μου δνε θελω ουτε να τσιμπησω τιποτα αλα ουτε κ να φαω τα ρεβυθια τωρα πια!ουφφφφφ:shock::shock:

το πρωι εφαγα λιγο ρυζογαλο που εφτιαξα στο μικρο κ τσιμπησ ακ γω!καλ η πεινα αυτη τη στιγμη εχει φτασει στα υψη αλα τελος παντων να δουμε τι θα γινει με τα ρεβυθια..τι μερα κ αυτη..κουραστηκα λες κ δουλευα!:rolleyes:

μαζι γραφαμε μαλλον! αντε φευγω και εγω, καλη ξεκουραση!:-P

καλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!ολες καλαααααααααααααα??????η ζεστη καλα κρατει και σημερα απο το πρωι..........:confused:θα βρασουμε παλι!!!!!!!σας φιλω μια προς μια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

gifs-by-oriza-googd-morning1.gif

Kαλημερα τσουπρες μου τι κανετε???? Εγω πρωινη σημερα....θα φυγω για πληρωμες οποτε μπηκα απο νωρις να σας πω την καλημερα μου γιατι οταν γυρισω θα θελω να μαγειρεψω και δεν θα προλαβω!!!!!

Τελικα χθες ψωνισαμε για την βαφτιση σε εναν γνωστο μου (εκει ψωνιζουμε παντα λευκα ειδη) και επειδη ειναι πολυ εξυπηρετικος μας εδωσε φοβερη ιδεα και οικονομικη! Πηραμε κουβερλι με μαξιλαροθηκη για καθε παιδι παρα πολυ ωραια χρωματα και σχεδια και τα 2 μονο με 50 ευρω!Παρα πολυ ωραια ειναι συνεχεια τα κοιταω.....τα σεντονια ειχαν την ιδια τιμη αλλα τα κουβερλι ειναι πιο εντυπωσιακα και φαινονται και πιο γκλαμουρατα σαν δωρο..χιχιχι τρομαρα μου!!! Βεβαια ειχε πολυ ωραια μπουρνουζια και θα διναμε μονο 28 ευρω και για τα δυο αλλα το μονο που σκεφτηκα ηταν οτι αν θελανε να τα αλλαξουν δεν ηθελα να τους παρουμε κατι τοσο φθηνο! Τοσα χρονια κανουν παρεα τα παιδια δεν ηθελα να παρουμε κατι σαν απλοι καλεσμενοι.Τωρα θα μου πεις αν ειναι φιλοι δεν παρεξηγουν ....οχι για θεμα παρεξηγησης αλλα εγω δεν νιωθω καλα!!!! Αλλωστε ειπαμε οτι ολα αυτα ειναι δανεικα....παντρευεσαι θα λαβεις,πας σε γαμο θα δωσεις! Το ιδιο ισχυει και για την βαφτιση...τεσπα!!!!

Αυτα....σας ζαλισα πρωι πρωι!!!!!!!!!!!!!!

Παω κοριτσακια μου γιατι εχω πολλα τρεξιματα σημερα!!!!!!!!!!

Σας φιλω και σας στελνω πολλα χαδακια στις κοιλιτσες σας!!!!!!!

llllllllll.gif

Διαφημίσεις

καλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!ολες καλαααααααααααααα??????η ζεστη καλα κρατει και σημερα απο το πρωι..........:confused:θα βρασουμε παλι!!!!!!!σας φιλω μια προς μια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Καλημερα ποπακι μου τι κανετε μαμα και κορη?????

Απο ζεστη αλλο τιποτα εχω λιωσει........................ 0002044C.gif

Εφτασε η ωρα να παρεις την αδειουλα σου ομως και θα ηρεμισεις! Αντε με το καλο κοριτσακι η αδεια και καλη ξεκουραση!!!!

Παω να ετοιμαστω .....φιλια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

000200C0.gif 000200C0.gif 000200C0.gif

Καλημερα ποπακι μου τι κανετε μαμα και κορη?????

Απο ζεστη αλλο τιποτα εχω λιωσει........................ 0002044C.gif

Εφτασε η ωρα να παρεις την αδειουλα σου ομως και θα ηρεμισεις! Αντε με το καλο κοριτσακι η αδεια και καλη ξεκουραση!!!!

Παω να ετοιμαστω .....φιλια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

000200C0.gif 000200C0.gif 000200C0.gif

καλημερα κοριτσακια! καλε τι ωραιες φωτο βαζετε?

νυσταζω σημερα!!!

Καλημέρα κοριτσάκια! Τι να σας πω; Ήτανε μαγικό το τικ τακ που έκανε η καρδουλίτσα του!!!!!!!! Είναι 5,5 χιλιοστά καλές! Ολόκληρο παιδάκι είναι!!!! Χα χα χα χα!!!!!!! Αχ κορίτσια έχω τρελλαθεί από εχθές!!!

καλημερουδια φιλεναδιτσες μου!! τι κανετε?

εγω πριν λιγο συνηλθα :tongue:πηγα εκανα την καμπυλη,γενικη αιματος κ ουρων!;)

ολα καλα πηγαν ..ειπια ενα μπουκαλακι με γευση λεμονι..ειχε κ πορτοκαλι αλα ποτε ποτε μην το επιλεξετε στον μικρο αυτο ειχα πιει κ ημουν χαλια ενω τωρα τιποτα..μου εκανε εντυπωση δεν αναγουλιασα απλα με πονεσε το στομαχι μου μετα απο λιγη ωρα!αυτο μονο!τα αποτελεσματα της γενικης αιματος κ ουρων μου τα βγαλε κιολας..ολα καλα μου βγηκαν..της καμπυλης θα με παρει το απογευμα κατα της 6..ουφφ παει κ αυτο!

πηγα στο μικροβιολογικο που σας ελεγα οτι ειναι μια ξινη εκει..ηταν διακοπες τι καλαα!ηταν μια αλη κοπελα που συνηθως ειναι μονο τα πρωινα κ ειναι τοσο καλη κ γλυκεια..χαιρεσαι να της μιλας!κ την ρωτησα η αλη κοπελα που δουλεευ εδω εφυγε κ μου λεει πηγε διακοπες κ το ειπε με εναν τονο καπως σαν να μην τη χωνευε κ αυτη!μα κοριτσια πραγματικα ηταν τοσο ξινη!αυτααααααα!ηρθα στη μαμα ειπια λιγη σοδα κ εφαγ λιγο μαυρο ψωμακι..αλα νιωθω οτι σιγα ισγα με πιανει πεινα!:tongue:

Ματινακι μου τελειο το δωρακι!συμφωνω με αυτα που λες οτι ειναι ολα δανεικα!;)

Ποπακη μου τι κανεις..σημερα κ χθες εχει πολυ ζεστη κ δε την θελω καθολουυυ!:shock:

Γιωτακι μου ακομα νυσταζεις ε!αχ τι να κανεις αφου σηκωνεσαι πολυ νωρης λογικο ειναι!η χωρευταρου μας τι κανει;);)

Ιωαννακι μου ακουσατε καρδουλιτσααα!!τελειααααα!μεγαλωνει το ζουζουνακι σας κ την επομενη φορα θα τρελαθεις ακομα πιο πολυ ασε καθε επισκεψη ειναι μια απολαυση!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...