Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα Ματινουλι μου!καλα εισαι?τι κανεις ο μπεμπακος μας?κ γω νωρης σημερα ξυπνησα κ σηκωθηκα δεν μπορεσα να κοιμηθω ..πηγαμε σουπερ με τον μικρο να παρω κατι πραγματακια που μου λειπαν..φαγαμε πρωινο κ τωρα ειπα να κατσω λιγακι!εγω εχω μονο μαγειρεμα σημερα..ρεβυθια ελπιζω να γινουν αφου δεν τα μουλιασα απο το βραδυ!:rolleyes:

ο μπεμπακος μου με κλωτσαει συνεχεια κ με ποναει απο κατω!μεγαλωσε τοοσο πολυ αραγε κ χτυπαει κατω!:rolleyes::confused:

Μαζι γραφαμε λενιω μου!!!!!!

Αντε καλε τοσο πολυ σε κλωτσαει??????? Μπραβο το ζουζουνι μεγαλωσε πολυ μαλλον!!!!!!

Εμενα ο δικος μου μου δινει πολυ συχνα αφου πλεον οποτε βαλει ο μπαμπας το χερι στην κοιλιτσα παντα τον κλωτσαει!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα ποπακι και νεραιδακι....ολα καλα????????

Καλημερα λενιω μου τι κανετε μανουλα και γιοι???????

Αχ λενιω μου δεν ξερω καθολου απο ρεβυθια γιατι δεν τα τρωω! Παντως αν ειναι με την φλουδα θελουν πολλες ωρες μουλιασμα προφανως,σκληρα δεν ειναι?????

Βαλε ζεστο νερο και να το ανανεωνεις συχνα αλλιως δεν βλεπω να γινονται!!!!!!

καλα ειμαστε Ματινακι μου~

αχ εμενα μαρεσουν πολυ απλα δεν το σκεφτηκα οτι απο χθες επρεπε να τα μουλιασω κ δεν πηρα χθες ξεχαστηκα κ ετσι τα αγορασα σημερα..νομιζω πως δεν εχουν φλουδα..ειναι της 3αλφα!αν δεν κανω λαθος ειναι ξεφλουδισμενα..για την ωρα τα εβαλα σε κρυο νερο να μουλιασουν εστω κ λιγο~λες να ξεκηνησω το βρασιμο!ουφφφ!τι βλακεια εκανα!~:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Μαζι γραφαμε λενιω μου!!!!!!

Αντε καλε τοσο πολυ σε κλωτσαει??????? Μπραβο το ζουζουνι μεγαλωσε πολυ μαλλον!!!!!!

Εμενα ο δικος μου μου δινει πολυ συχνα αφου πλεον οποτε βαλει ο μπαμπας το χερι στην κοιλιτσα παντα τον κλωτσαει!!!!!!!

χαχα ναι μαζι γραφαμε!:tongue::tongue:

να απο προχθες το βραδυ το αισθανομαι ετσι κ στην αρχη ανυσηχυσα λιγακι!λεω λες να κατεβηκε τοσο χαμηλα..αφου με τις εντονες κινησεις του με ποναει χαμηλα!χθες ηταν αρκετα ησυχος μονο το πρωι στο περπατημα ενιωθα πιο εντονα τον πονο..περπατουσε κ αυτος μαζι μου:tongue::tongue:με πιασε μια μικρη ανυσηχια χθες..αντε μεχρι τελη ιουλιου υπομονη!:shock::shock:

τι καλα που το αισθανεται κ ο αντρουλςη σου!εμενα στην αρχη εκανε ντροπες στον μπαμπα του τωρα ενταξει τον καταλαβαινει για τα καλα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

αχ κατι μου λεει οτι δεν θα φαμε σημερα..μα πως το ξεχασα τελειως οτι επρεπ να τα παρω χθες κ να τα μουλιασω κ τωρα που το εψαξα στο ιντερνετ δεν βλεπω να λεει πουθενα τι γινεται αν δεν τα μουλιασεις!

ξεκηνησα το βρασιμο!αχ μακαρι να πετυχουν!:rolleyes::rolleyes:

ο καθενας με τον πονο του!σας επρηξα πρωι πρωι!:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

τι κάνετε κορίτσια??? εγώ είμαι χάλια ψυχολογικά εχθές βράδυ πέθανε ο παππούκας μου...... έμενε κάτω από εμάς... ήθελε πολύ να με δει μυφούλα αλλά δεν άντεξε λίγες μέρες ακόμη..... απλά ήθελα να μπω να σας γράψω! σας φιλώ και να είστε όλεςςςςςςςςςςςςς καλά!

αχ κοριτσακι μου, ζωη σε σας, να ζησετε να τον θυμαστε! σε καταλαβαινω απολυτα, εμεις εδω και 1 χρονο εχουμε την γιαγια στα νοσοκομεια και την τελευταια εβδομαδα μας λενε οτι δεν θα αντεξει παραπανω απο 15-20 μερες, βεβαια ειναι πολυ δυνατος οργανισμος και την εχει γλυτωσει πολλες φορες, απλα ταλαιπωρειτε πολυ αυτες τις μερες....

με τον γαμο τι θα κανετε????

αχ κατι μου λεει οτι δεν θα φαμε σημερα..μα πως το ξεχασα τελειως οτι επρεπ να τα παρω χθες κ να τα μουλιασω κ τωρα που το εψαξα στο ιντερνετ δεν βλεπω να λεει πουθενα τι γινεται αν δεν τα μουλιασεις!

ξεκηνησα το βρασιμο!αχ μακαρι να πετυχουν!:rolleyes::rolleyes:

ο καθενας με τον πονο του!σας επρηξα πρωι πρωι!:tongue::tongue:

καλημερα κοριτσια, σημερα ειμαι χαλια! πιεση 9,5 με 5,5! σερνομαι! αφου ηρθα στην δουλεια στις 9,30!

ελενιτσα βαλτα στην χυτρα για 25' (μετρα απο οταν αρχισει ο ατμος να βγαινει)και θα γινουν super!

καλημερα κοριτσια, σημερα ειμαι χαλια! πιεση 9,5 με 5,5! σερνομαι! αφου ηρθα στην δουλεια στις 9,30!

ελενιτσα βαλτα στην χυτρα για 25' (μετρα απο οταν αρχισει ο ατμος να βγαινει)και θα γινουν super!

Γιωτακι μου καλημερουδια!η εγκυμοσηνη συνηθως το χει αυτο αλα μηπως κουραστηκες ππολυ η απο την πολυ ζεστη!αχ να προσεχεις ..μηπως να πηγαινες για λιγο σπιτι να ξαπλωνες να ξεκουραζοσουν!παντως προσεξε το μην πιεζεσαι αν δεις οτι δεν αντεχεις!

αχ βρε ΓΙωτακι δεν εχω χυτρα αν κ θα με εσωζε αυτη τη στιγμη!ξεκηνησα το βρασιμο κεχω αλλαξει νερο ηδη μια φορα..λες να πετυχουν κ ετσι με πολυ βρασιμο!:confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Γιωτακι μου καλημερουδια!η εγκυμοσηνη συνηθως το χει αυτο αλα μηπως κουραστηκες ππολυ η απο την πολυ ζεστη!αχ να προσεχεις ..μηπως να πηγαινες για λιγο σπιτι να ξαπλωνες να ξεκουραζοσουν!παντως προσεξε το μην πιεζεσαι αν δεις οτι δεν αντεχεις!

αχ βρε ΓΙωτακι δεν εχω χυτρα αν κ θα με εσωζε αυτη τη στιγμη!ξεκηνησα το βρασιμο κεχω αλλαξει νερο ηδη μια φορα..λες να πετυχουν κ ετσι με πολυ βρασιμο!:confused:

ναι απο την ζεστη ειναι! ηρθα αργοτερα στην δουλεια γιατι δεν μπορουσα καθολου!

δεν ξερω κατα ποσο κανει να αλλαζεις το νερο, νομιζω οτι πρεπει να συμπληρωνεις ζεστο οταν εξατμιζεται! μην σε παρω και στο λαιμο μου!

κανα 2ωρο υπολογιζω, τι να πω δεν ξερω! θα τα δοκιμαζεις καθε τοσο και μολις μαλακωσουν θα ειναι οκ!

εγω εχω σωθει με την χυτρα!

ναι απο την ζεστη ειναι! ηρθα αργοτερα στην δουλεια γιατι δεν μπορουσα καθολου!

δεν ξερω κατα ποσο κανει να αλλαζεις το νερο, νομιζω οτι πρεπει να συμπληρωνεις ζεστο οταν εξατμιζεται! μην σε παρω και στο λαιμο μου!

κανα 2ωρο υπολογιζω, τι να πω δεν ξερω! θα τα δοκιμαζεις καθε τοσο και μολις μαλακωσουν θα ειναι οκ!

εγω εχω σωθει με την χυτρα!

ελπιζω να εισαι καλυτερα Γιωτακι μου!;)

τελικα ακομα τα βραζω κ αρχησαν να μαλακωνουν..τωρα εβαλα κ τα υπολοιπα υλικα μεσα..πιστευω πως θα φαμε τελικα!

πραγαμτικα θα ηθελα πολυ να παρω μια χυτρα εχω ακουσει τα καλυτερα!;);)

παω να συνεχησω το μαγειρεμα κ να κοιμησω τον μικρουλη μου!

φιλακια πολλα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα γιωτουλα μου! Δεν σε προλαβα πριν ειχα βγει! Χαλια εισαι κοριτσακι μου ε???? Τουλαχιστον εχουν περασει καποιες ωρες και μακαρι να εισαι καλυτερα! Υπομονη....κανει και εναν καυσωνα σημερα....ανοιξα τα μπατζουρια κατα τις 9 το πρωι και ψηθηκα ρε συ...πολυ ζεστη απο τοσο νωρις!!!!!!! Οσο μπορεσεις κατσε να ξεκουραστεις το μεσημερι!!!!!

Σε φιλω γλυκα και ευχομαι να νιωθεις καλυτερα ηδη!!!!!!

0002032C.gif

Κοριτσακια μου ετοιμο το ψαρακι!!!!!! Μαζεψα και απο τον κηπο πιπεριες κερατο, μια ντοματα μεγαλουτσικη και μια μελιτζανα και λεω να φτιαξω τις πιπεριες γεμιστες και να τις τηγανισω...θα πηγαινει με το ψαρακι! Θα φτιαξω και μια ντοματοσαλατα και ολα καλα πιστευω!!!!!!!! Το απογευμα θα παμε να κουρευτει ο αντρουλης και μετα στον γιατρο για να μου γραψει τις εξετασεις του θυρεοειδη που εκανα! Μετα θα παμε να ψωνισουμε για την βαφτιση που εχουμε την κυριακη και επειδη ειναι παλι διδυμα σκεφτομαι να τους παρουμε σεντονακια γιατι αν παρουμε ρουχα δεν φτανουν 80 ευρω και για τα 2! Ενω σεντονακια βρισκεις και φθηνα!

Αυτα....σας φιλω γλυκα και θα τα πουμε συντομα!Χαδακια πολλα στις κοιλιτσες σας!!!!!!! 000203F8.gif

Καλο μεσημερι και καλη ορεξη!!!!!!!!!

0002037C.gif

Κοριτσακια μου ετοιμο το ψαρακι!!!!!! Μαζεψα και απο τον κηπο πιπεριες κερατο, μια ντοματα μεγαλουτσικη και μια μελιτζανα και λεω να φτιαξω τις πιπεριες γεμιστες και να τις τηγανισω...θα πηγαινει με το ψαρακι! Θα φτιαξω και μια ντοματοσαλατα και ολα καλα πιστευω!!!!!!!! Το απογευμα θα παμε να κουρευτει ο αντρουλης και μετα στον γιατρο για να μου γραψει τις εξετασεις του θυρεοειδη που εκανα! Μετα θα παμε να ψωνισουμε για την βαφτιση που εχουμε την κυριακη και επειδη ειναι παλι διδυμα σκεφτομαι να τους παρουμε σεντονακια γιατι αν παρουμε ρουχα δεν φτανουν 80 ευρω και για τα 2! Ενω σεντονακια βρισκεις και φθηνα!

Αυτα....σας φιλω γλυκα και θα τα πουμε συντομα!Χαδακια πολλα στις κοιλιτσες σας!!!!!!! 000203F8.gif

Καλο μεσημερι και καλη ορεξη!!!!!!!!!

0002037C.gif

ματινακι μου καλημερα! ειμαι λιγο καλυτερα εφαγα πατατακια που εχουν αλατι.

ωραιο φαγητακι εφτιαξες, εγω εκανα εχτες γεμιστα για 2 μερες και ετσι σημερα χαλαρα!

τα σεντονακια ειναι πολυ καλη ιδεα και πολυ χρησιμα!:-P

εσυ πως εισαι? το ζουζουνακι?

εμενα σημερα το πρωι εκανε τουμπες!!!:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...