Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλως την! καλως ηρθες! ολα καλα ε? δεν ειναι υπεροχος ηχος?

Σας ευχαριστω ολες πολυ πολυ για την θερμη υποδοχη!!

οντως οταν ακους το χτυπο της καρδουλας για πρωτη φορα ειναι μαγικη στιγμη..και για τους δυο,γιατι κ ο αντρουλης μου συγκινηθηκε πολυ κ δεν το περιμενα! μου ειπε κ το θεικο μολις φευγαμε απο το γιατρο οτι καταλαβε απο τον ρυθμο της καρδιας του οτι ειναι αγορι.:shock:! τι να πεις..:?: επομενο ραντεβου σε 4 βδομαδες για αυχενικη ,ευχομαι να περασουν γρηγορα οι μερες...!!

Ιασμη μου γεια αν και νομιζω οτι δεν σε προλαβα!! Εγω ειμαι η Ματινα και χαιρομαι πολυ που θα μιλαμε για αυτη την μαγικη στιγμη της ζωης μας!

Ειναι κατι μαγικο οταν ακους τους χτυπους της καρδιας του παιδιου σου συμφωνω 1000% και στενοχωριεμαι παρα πολυ που μονο εμεις οι γυναικες μπορουμε να νιωσουμε τις κλωτσιτσες του και γενικα ολα οσα μας χαρισε ο Θεος να απολαμβανουμε σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης αντιθετως με τους αντρες μας που απλα το φανταζονται!!! Το νιωθουν κι αυτοι βεβαια απ εξω ομως....δυστυχως!

Οτι φυλο και να ειναι δεν εχει σημασια....σημασια εχει να ειναι γερο!!!!

Με το καλο και η αυχενικη σου....εκει να δεις συγκινηση!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου ουτε σημερα δεν σας χαρηκα...και μαλλον βλεπω οτι θα μεινω χωρις υπολογιστη καποιες μερες....πριν τον παω για σερβις θα μπω να σας το πω για να μην χαθω αποτομα και ανησυχειτε!!!!!!

Παω να ετοιμασω τραπεζακι και αν προλαβω θα μπω παλι το απογευμα(αν με αφησει κιολας ο υπολογιστης)

Καλο μεσημερι σε ολες και καλη σας ορεξη!!!!!!!!!!!

Φιλακια πολλα και χαδακια στις κοιλουμπιτσες σας!!!!!!!!!!!

00020534.gif 000203F3.gif

Κορινθο μενω σαν νομο αλλα συγκεκριμενα βραχατι!Ερχομαστε ομως αθηνα γιατι ειναι κατι λιγοτερο απο ωρα! Ετσι κι αλλιως πολλα πραγματα για το μωρο απο αθηνα θα τα παρουμε οποτε εννοειται και θα παω πατησιων 222!!!!! Μου αρεσει να ειναι ολα σετ ειδικα η παντα τα σεντονια και η κουρτινα!!!!!!!!!

Ευχαριστω μου εδωσες πολυ σημαντικη πληροφορια!!!!!!!!!!!!!!!

βραχατι πηγαιναμε περυσι για μπανιο!

Κοριτσακια μου ουτε σημερα δεν σας χαρηκα...και μαλλον βλεπω οτι θα μεινω χωρις υπολογιστη καποιες μερες....πριν τον παω για σερβις θα μπω να σας το πω για να μην χαθω αποτομα και ανησυχειτε!!!!!!

Παω να ετοιμασω τραπεζακι και αν προλαβω θα μπω παλι το απογευμα(αν με αφησει κιολας ο υπολογιστης)

Καλο μεσημερι σε ολες και καλη σας ορεξη!!!!!!!!!!!

Φιλακια πολλα και χαδακια στις κοιλουμπιτσες σας!!!!!!!!!!!

00020534.gif 000203F3.gif

2870227kgpg33zwq2.gif

τι κάνετε κορίτσια??? εγώ είμαι χάλια ψυχολογικά εχθές βράδυ πέθανε ο παππούκας μου...... έμενε κάτω από εμάς... ήθελε πολύ να με δει μυφούλα αλλά δεν άντεξε λίγες μέρες ακόμη..... απλά ήθελα να μπω να σας γράψω! σας φιλώ και να είστε όλεςςςςςςςςςςςςς καλά!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

τι κάνετε κορίτσια??? εγώ είμαι χάλια ψυχολογικά εχθές βράδυ πέθανε ο παππούκας μου...... έμενε κάτω από εμάς... ήθελε πολύ να με δει μυφούλα αλλά δεν άντεξε λίγες μέρες ακόμη..... απλά ήθελα να μπω να σας γράψω! σας φιλώ και να είστε όλεςςςςςςςςςςςςς καλά!

αχ κοριτσακι μου γλυκο.....ζωη σε σας αγαπουλα μου!!!!!!

να συνεχισεις να χαμογελας και να προσπαθησεις να εισαι ηρεμη για το σπορακι σου!!!!!!

τι θα γινει με τον γαμο?:-(

ελα μια αγκαλιτσα...((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημεραααα!

Αναστασακι μου τα συληπητηρια μου!ζωη σε σας!λυπαμαι πολυ για τον παπουλη σου!κριμα να μην προλαβει να σε δει νυφουλα!

((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))):(

Ρανιουκο μουυυ τι κανεις καρδουλα μου?πως εισαι?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αναστασακι μου λυπαμαι παρα πολυ για τον παππουκο σου, μην στεναχωριεσαι κοριτσακι μου γλυκο, θα σε βλεπει απο ψηλα και θα ειναι πολυ χαρουμενος για σενα!!!!!!!!((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Αναστασακι μου λυπαμαι πολυ....συλληπητηρια κοριτσακι μου να ζησετε να τον θυμαστε!

Θα σε βλεπει απο ψηλα νυφουλα καμαρι μου να εισαι σιγουρη! Μη μου στενοχωριεσαι οσο μπορεις γινεσαι νυφουλα μεθαυριο ,εντατσει??????

Φιλακια πολλα και πολλες σφιχτες αγκαλιες! Χαδακια στην κοιλιτσα σου!

καλημερα κοριτσουδια μου καλα!!!!!!!!!!!!!!!μακια μακια σας πολλααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα ποπακη μου!τι κανεις?

πολυ ζεστη σημερα!:rolleyes:

κοριτσια σημερα θα κανω ρεβυθια αλα επειδη σημερα τα πηρα απο το σουπερ κ τωρα τα εβαλα να μουλιαοσυν λεετ να πετυχουν..κατα της 12 λεω να ξεκηνησω μαγειρεμα λετε να γινει η δουλεια:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

00020403.gif

Καλημερα κυριες μου και μωρακια τι κανετε?????? Εγω σηκωθηκα πρωι πρωι σημερα, κατα τις 6 παρα και με πηρε παλι ο υπνος στις 7 και ξυπνησα πριν λιγο! Οτι να 'ναι σημερα....πειναω σαν λυκος!!!!!!!!!

Παω να βαλω τα δημητριακα να μουλιασουν και μολις τα φαω θα επανελθω....με διακοπες παλι βεβαια γιατι 1ον θα κλεισει ο υπολογιστης παλι και 2ον σημερα εχω και ενα καρο σιδερο! Αργοτερα θα φτιαξω το ψαρακι μου.....μιαμ μιαμ το περιμενω πως και πως!!!!!

00020403.gif

Καλημερα κυριες μου και μωρακια τι κανετε?????? Εγω σηκωθηκα πρωι πρωι σημερα, κατα τις 6 παρα και με πηρε παλι ο υπνος στις 7 και ξυπνησα πριν λιγο! Οτι να 'ναι σημερα....πειναω σαν λυκος!!!!!!!!!

Παω να βαλω τα δημητριακα να μουλιασουν και μολις τα φαω θα επανελθω....με διακοπες παλι βεβαια γιατι 1ον θα κλεισει ο υπολογιστης παλι και 2ον σημερα εχω και ενα καρο σιδερο! Αργοτερα θα φτιαξω το ψαρακι μου.....μιαμ μιαμ το περιμενω πως και πως!!!!!

καλημερα Ματινουλι μου!καλα εισαι?τι κανεις ο μπεμπακος μας?κ γω νωρης σημερα ξυπνησα κ σηκωθηκα δεν μπορεσα να κοιμηθω ..πηγαμε σουπερ με τον μικρο να παρω κατι πραγματακια που μου λειπαν..φαγαμε πρωινο κ τωρα ειπα να κατσω λιγακι!εγω εχω μονο μαγειρεμα σημερα..ρεβυθια ελπιζω να γινουν αφου δεν τα μουλιασα απο το βραδυ!:rolleyes:

ο μπεμπακος μου με κλωτσαει συνεχεια κ με ποναει απο κατω!μεγαλωσε τοοσο πολυ αραγε κ χτυπαει κατω!:rolleyes::confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσουδια μου καλα!!!!!!!!!!!!!!!μακια μακια σας πολλααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα ποπακι και νεραιδακι....ολα καλα????????

καλημερα ποπακη μου!τι κανεις?

πολυ ζεστη σημερα!:rolleyes:

κοριτσια σημερα θα κανω ρεβυθια αλα επειδη σημερα τα πηρα απο το σουπερ κ τωρα τα εβαλα να μουλιαοσυν λεετ να πετυχουν..κατα της 12 λεω να ξεκηνησω μαγειρεμα λετε να γινει η δουλεια:tongue:

Καλημερα λενιω μου τι κανετε μανουλα και γιοι???????

Αχ λενιω μου δεν ξερω καθολου απο ρεβυθια γιατι δεν τα τρωω! Παντως αν ειναι με την φλουδα θελουν πολλες ωρες μουλιασμα προφανως,σκληρα δεν ειναι?????

Βαλε ζεστο νερο και να το ανανεωνεις συχνα αλλιως δεν βλεπω να γινονται!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...