Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34. 
      Α επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή βρέθηκε βακτήριο στο σπερμα και έπαιρνε αντιβίωση για κανένα μήνα αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αυτό. Μετα αυτό έκανε επανεμφάνιση του βακτηρίου.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Εμάς μετά από 3 χρόνια και άπειρες εξετάσεις με πολύ κακό σπερμα (τύπου μορφολογία 0%) καταλήξαμε ότι έφταιγαν τα μικρόβια που είχε. Πήρε αντιβιώσεις και τώρα αρχίζει κάπως να φτιάχνει (1% μορφολογία) και μετά τις αντιβιώσεις μας έδωσε ένα τέλειο έμβρυο και ένα καλό. Ενώ δλδ δεν βελτιώθηκε εκπληκτικά (ακόμα τουλάχιστον το σπερμα) και έκανε καλύτερες γονιμοποιήσεις. Οπότε δείτε ξανά το θέμα των βακτηρίων. 

• Ευχαριστώ 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

μου το 'λεγαν και δεν το πιστευα ότι πρεπει να τάζεις...πάρε-δώσε και τώρα το ζω.... σήμερα περιμένει και δέμα με παιχνιδια από την γιαγιά του (την μανούλα μου) και μου λέει να πάμε λαική το απόγευμα μην τυχόν και έρθει ο κούριερ και δε μας βρει:D:D:tongue::tongue:

αχαχαχ να κλαιω ή να γελάω δεν ξέρω!!!!

χαχαχαχα βρε τον ατιμο, χαχαχαχα!!!!!!ετσι ειναι!!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σαςςςςςςςς..τι κανετε φιλεναδιτσες?

εμεις πριν λιγο γυρησαμε απο εκκλησια κοινωνησαμε κ μετα πηγαμε με την κουμπαρα μου να του παρει δωρακι κ του ψωνησαμε ρουχαλακια κ μετα λαικη πηραμ εφρουτακια κ πριν λιγο γυρησαμε..κουραστηα πααρα πολυ μπορω να πω..τωρα εβαλα τα δημητριακα μου κ ειπα να σας διαβασω..

πηρα χθες κ τα αποτεελσματα μου ολα καλα..σημερα βαγινουν κ μερικα απο το αιμα κ τα ουρα που εωδα χθες αλα δεν ξερω αν αθ αμπορεσω να παω να τα απρω δνε εχω καποιον να με παει κ ειναι αρκετα μακρια με τα αποδια θελει δυο λεωφορεια!

φιλακια σε ολεςςςςςς!\

((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))));)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα σαςςςςςςςς..τι κανετε φιλεναδιτσες?

εμεις πριν λιγο γυρησαμε απο εκκλησια κοινωνησαμε κ μετα πηγαμε με την κουμπαρα μου να του παρει δωρακι κ του ψωνησαμε ρουχαλακια κ μετα λαικη πηραμ εφρουτακια κ πριν λιγο γυρησαμε..κουραστηα πααρα πολυ μπορω να πω..τωρα εβαλα τα δημητριακα μου κ ειπα να σας διαβασω..

πηρα χθες κ τα αποτεελσματα μου ολα καλα..σημερα βαγινουν κ μερικα απο το αιμα κ τα ουρα που εωδα χθες αλα δεν ξερω αν αθ αμπορεσω να παω να τα απρω δνε εχω καποιον να με παει κ ειναι αρκετα μακρια με τα αποδια θελει δυο λεωφορεια!

φιλακια σε ολεςςςςςς!\

((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))));)

λενακι μου καλημερα!!!!!εβγαλε χρυσο δοντακι ο ξανθουλης σου?και του χρονου!!!!!κουραστηκες, πηγες σε πολλες δουλιτσες πρωι πρωι!!!!!!!ωραια τα αποτελεσματα των εξετασεων ε?μπραβο γλυκουλα μου!!!!!!!!θα πατε εκκλησια το βραδακι?εγω παω το στεφανι νωρις και μετα στην λειτουργια!!!!!!!τι ωραια που ειναι!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

λενακι μου καλημερα!!!!!εβγαλε χρυσο δοντακι ο ξανθουλης σου?και του χρονου!!!!!κουραστηκες, πηγες σε πολλες δουλιτσες πρωι πρωι!!!!!!!ωραια τα αποτελεσματα των εξετασεων ε?μπραβο γλυκουλα μου!!!!!!!!θα πατε εκκλησια το βραδακι?εγω παω το στεφανι νωρις και μετα στην λειτουργια!!!!!!!τι ωραια που ειναι!!!!!!

αν σου πω ποπακη μου οτι δυο φορες προσπαθησαμε να τον κοινωνησουμε κ τσιριζε κ χτυπιοταν κ δεν μπορεσαμε να τα κατααφερουμε ..ο παπας μας ειπε αφηστε τον αφου κανει ετσι την επομενη φορα..αστα να πανε..με τιποτα δεν μπορεσαμε να το ξεγελασουμε. δυο φορες περασαμε κ μετα μας ειπε ο παπας αφηστετο..κοινωνησαμε μετα εμεις κ η κουμπαρα μου με τα μωρα κ φυγαμε..

πολυ κουραστηκα το πολυ περπατημα μου φερνει πονο στη μεση κ ουραζομαι πολυ ευκολα!ευχαρηστω ποπακη μου γλυκο ολα καλα με τις εξετασεις δοξα το θεο!αχ δεν ξερω αν θα μπορεσω να παω το βραδακι στην εκκλησια αν κ θα το θελα πολυ αλλα ο αντρας μου εχει κατι δουλειες παλι κ μονη μου δυσκολο να παω..ειναι πολυ ωραια αυτες τις μερες να πηγαινουμε στην εκκλησια..κ ειδικα στην ανασταση νιωθεις μια γαληνη!μια ηρεμια!

εσυ πως εισαι γλυκουλιτσα μου?ολα καλα?η μικρουλα σου ?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αν σου πω ποπακη μου οτι δυο φορες προσπαθησαμε να τον κοινωνησουμε κ τσιριζε κ χτυπιοταν κ δεν μπορεσαμε να τα κατααφερουμε ..ο παπας μας ειπε αφηστε τον αφου κανει ετσι την επομενη φορα..αστα να πανε..με τιποτα δεν μπορεσαμε να το ξεγελασουμε. δυο φορες περασαμε κ μετα μας ειπε ο παπας αφηστετο..κοινωνησαμε μετα εμεις κ η κουμπαρα μου με τα μωρα κ φυγαμε..

πολυ κουραστηκα το πολυ περπατημα μου φερνει πονο στη μεση κ ουραζομαι πολυ ευκολα!ευχαρηστω ποπακη μου γλυκο ολα καλα με τις εξετασεις δοξα το θεο!αχ δεν ξερω αν θα μπορεσω να παω το βραδακι στην εκκλησια αν κ θα το θελα πολυ αλλα ο αντρας μου εχει κατι δουλειες παλι κ μονη μου δυσκολο να παω..ειναι πολυ ωραια αυτες τις μερες να πηγαινουμε στην εκκλησια..κ ειδικα στην ανασταση νιωθεις μια γαληνη!μια ηρεμια!

εσυ πως εισαι γλυκουλιτσα μου?ολα καλα?η μικρουλα σου ?

λενιω μου, ετσι ειναι τα παιδακια, αν δεν θελουν και κλαινε δεν γινεται τιποτα!!!!!χαχαχαχα!!!!!δεν πειραζει, αλλη φορα!!!!!!εννοειται πως κουραζεσαι, λες και περπαταμε χιλιομετρα νοιωθουμε, τι ειναι κι αυτο ε?εχεις δικιο πως θα πας εκκλησια, δεν γινεται!!!!!εγω θα παω με την μανουλα μου για λιγο, ισα ισα να δουμε που θα βγαινει ο σταυρος, με συγκινει πολυ!!!!!και αυριο μου αρεσει πολυ που προσκυναμε τον επιταφιο!!!!!!!

καλα ειμαι!!!!!και η μικρουλα μου, σημερα δεν μου εχει δωσει καμια κλωτσιτσα προς το παρον, ειναι ησυχη!!!!!!:tongue:το δικο σου το μπεμπακι?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Kαλημερα κοριτσια μου τι κανετε? Μ.Πεμπτη σημερα περνανε οι μερες σαν νερο....εγω δεν νιωθω καθολου καλα ψυχολογικα ομως! Απο το θεμα του μπεμπε ειμαι καλα και ανυπομονω να το ξαναδουμε στην αυχενικη!

Αυτο που με εχει στενοχωρησει ειναι οτι εχει γινει αυτος ο κακος χαμος με τις "αλλες" κοπελες και σκεφτομαι οτι μαλλον εκανα βλακεια που ανεφερα και γω οτι μπορει να μη μου πεφτει λογος για τις παλιες εφοσον δεν ημουν τοτε στο τοπικ αλλα με ενοχλησε πολυ που εμαθα οτι καταραστηκαν εγκυο γυναικα και το μωρο της! Ειλικρινα σκεφτομαι οτι μπορει να ειναι και υπερβολη η λεξη καταρα αλλα οτι ειχαν προβλημα με τις εγλυμοσυνες και αυτο το εμαθα και γω....τωρα αν εχει υποθει απο το στομα τους καταρα αυτες το ξερουν αλλα αν δεν εχει υποθει καποια το εχει παρερμηνευσει και το μαθαμε κι εμεις ως καταρα! Ισως δεν επρεπε να ανακατευτω αλλα σκεπτομενη αυτο που ειχα ακουσει με επνιγε και ηθελα να το πω.....με ενοχλει παρα πολυ που οι "αλλες" κοπελες ειρωνευονται γιατι αυτος που εχει δικιο δεν συμπεριφερεται μ αυτον τον τροπο απλα αποχωρει γιατι ετσι κι αλλιως την παρεα του την εχει δεν μπηκαν ξαφνικα για να γινουν ξανα φιλες σας!!!!! Ειναι Αγιες μερες και ειναι παρα πολυ κακο αυτο που γινεται ειδικα τις μερες του Πασχα....ο Χριστος ηρθε στην γη για να διδαξει αγαπη και οχι το μισος που αυτο δειχνει να υπαρχει αναμεσα στα 2 φορουμ....μετανοειτε και προσπαθειστε να μονιασετε και πραγματικα οποια ξερει την αληθεια να την πει για να λυθει το θεμα και να μην υπαρχουν υπονοιες! Εγω ευχομαι ειλικρινα να εισαστε ολες καλα και να περασετε Καλο Πασχα με τις οικογενειες σας!

Διαφημίσεις

λενιω μου, ετσι ειναι τα παιδακια, αν δεν θελουν και κλαινε δεν γινεται τιποτα!!!!!χαχαχαχα!!!!!δεν πειραζει, αλλη φορα!!!!!!εννοειται πως κουραζεσαι, λες και περπαταμε χιλιομετρα νοιωθουμε, τι ειναι κι αυτο ε?εχεις δικιο πως θα πας εκκλησια, δεν γινεται!!!!!εγω θα παω με την μανουλα μου για λιγο, ισα ισα να δουμε που θα βγαινει ο σταυρος, με συγκινει πολυ!!!!!και αυριο μου αρεσει πολυ που προσκυναμε τον επιταφιο!!!!!!!

καλα ειμαι!!!!!και η μικρουλα μου, σημερα δεν μου εχει δωσει καμια κλωτσιτσα προς το παρον, ειναι ησυχη!!!!!!:tongue:το δικο σου το μπεμπακι?

ναι ποπακη μου τι πραγαμ κ αυτο λιγο κατι νακανεις λαχανιαζεις κ κουραζεσαι!

κ μενα μαρεσει πολυ αυτες τις μερες ολα αυτα που γινονται στην εκκλησια κ γω θελω να παω αυριο στον επιταφιο..θα δω θα θελει ο αντρα ςμου!

ησυχη σημερα η ζουζουνα..κ μενα τεελευταιες μερες δεν το νιωθω οπως πριν..ανχωθηκα λιγο αλλα ελπιζω να εινα καλα!εδω κ δυο με τρεις μερες δνε θυμαμι αν ενιωσα κατι..να ανησηχυσω,,η μαμα μου λεει ειναι μικρο ακοαμ κ γιαυτο δεν θα το νιωθεις καθημερινα..αχ αντε να μου δινει κ μενα κλωτσιτσες να ειμαι πιο ηρεμη!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Kαλημερα κοριτσια μου τι κανετε? Μ.Πεμπτη σημερα περνανε οι μερες σαν νερο....εγω δεν νιωθω καθολου καλα ψυχολογικα ομως! Απο το θεμα του μπεμπε ειμαι καλα και ανυπομονω να το ξαναδουμε στην αυχενικη!

Αυτο που με εχει στενοχωρησει ειναι οτι εχει γινει αυτος ο κακος χαμος με τις "αλλες" κοπελες και σκεφτομαι οτι μαλλον εκανα βλακεια που ανεφερα και γω οτι μπορει να μη μου πεφτει λογος για τις παλιες εφοσον δεν ημουν τοτε στο τοπικ αλλα με ενοχλησε πολυ που εμαθα οτι καταραστηκαν εγκυο γυναικα και το μωρο της! Ειλικρινα σκεφτομαι οτι μπορει να ειναι και υπερβολη η λεξη καταρα αλλα οτι ειχαν προβλημα με τις εγλυμοσυνες και αυτο το εμαθα και γω....τωρα αν εχει υποθει απο το στομα τους καταρα αυτες το ξερουν αλλα αν δεν εχει υποθει καποια το εχει παρερμηνευσει και το μαθαμε κι εμεις ως καταρα! Ισως δεν επρεπε να ανακατευτω αλλα σκεπτομενη αυτο που ειχα ακουσει με επνιγε και ηθελα να το πω.....με ενοχλει παρα πολυ που οι "αλλες" κοπελες ειρωνευονται γιατι αυτος που εχει δικιο δεν συμπεριφερεται μ αυτον τον τροπο απλα αποχωρει γιατι ετσι κι αλλιως την παρεα του την εχει δεν μπηκαν ξαφνικα για να γινουν ξανα φιλες σας!!!!! Ειναι Αγιες μερες και ειναι παρα πολυ κακο αυτο που γινεται ειδικα τις μερες του Πασχα....ο Χριστος ηρθε στην γη για να διδαξει αγαπη και οχι το μισος που αυτο δειχνει να υπαρχει αναμεσα στα 2 φορουμ....μετανοειτε και προσπαθειστε να μονιασετε και πραγματικα οποια ξερει την αληθεια να την πει για να λυθει το θεμα και να μην υπαρχουν υπονοιες! Εγω ευχομαι ειλικρινα να εισαστε ολες καλα και να περασετε Καλο Πασχα με τις οικογενειες σας!

καλημερα ματινακι μου και χρονια πολλα για τις ημερες!!!!!!!!

η "καταρα" δεν νομιζω να ειπωθηκε ποτε, απλα ηταν ραδιο αρβυλα, το μηνυμα που αναστατωσε ολες το παρεθεσε το σοφακι στο τοπικ το "αραγε ειμαι εγκυος", τελειωσαν ολα, ελειξαν, δεν χρειαζεται να υπαρχει αυτη η αντιπαραθεση, δεν κανει καλο σε καμια μας αυτο!!!!!!!καταλαβαν και ποια το εστειλε και ετσι νομιζω πως δεν θα πρεπει να ξανασχοληθουμε ξανα!!!!!!

τι κανεις εσυ ματινακι μου, το μπεμπακι ποτε θα το ξαναδειτε, θυμησε μου, ποτε θα κανετε την αυχενικη?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ναι ποπακη μου τι πραγαμ κ αυτο λιγο κατι νακανεις λαχανιαζεις κ κουραζεσαι!

κ μενα μαρεσει πολυ αυτες τις μερες ολα αυτα που γινονται στην εκκλησια κ γω θελω να παω αυριο στον επιταφιο..θα δω θα θελει ο αντρα ςμου!

ησυχη σημερα η ζουζουνα..κ μενα τεελευταιες μερες δεν το νιωθω οπως πριν..ανχωθηκα λιγο αλλα ελπιζω να εινα καλα!εδω κ δυο με τρεις μερες δνε θυμαμι αν ενιωσα κατι..να ανησηχυσω,,η μαμα μου λεει ειναι μικρο ακοαμ κ γιαυτο δεν θα το νιωθεις καθημερινα..αχ αντε να μου δινει κ μενα κλωτσιτσες να ειμαι πιο ηρεμη!

αντε καλε που θα ανησυχεις!!!!!!ετσι ειναι, σιγα σιγα θα σε κλωτσαει καθημερινα!!!!!!ολα καλα ειναι!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα ματινακι μου και χρονια πολλα για τις ημερες!!!!!!!!

η "καταρα" δεν νομιζω να ειπωθηκε ποτε, απλα ηταν ραδιο αρβυλα, το μηνυμα που αναστατωσε ολες το παρεθεσε το σοφακι στο τοπικ το "αραγε ειμαι εγκυος", τελειωσαν ολα, ελειξαν, δεν χρειαζεται να υπαρχει αυτη η αντιπαραθεση, δεν κανει καλο σε καμια μας αυτο!!!!!!!καταλαβαν και ποια το εστειλε και ετσι νομιζω πως δεν θα πρεπει να ξανασχοληθουμε ξανα!!!!!!

τι κανεις εσυ ματινακι μου, το μπεμπακι ποτε θα το ξαναδειτε, θυμησε μου, ποτε θα κανετε την αυχενικη?

Δεν εχω μπει καθολου στο αραγε ειμαι εγκυος και δεν ξερω τις εξελιξεις, απλα ειδα οτι συνεχιστηκε και εδω και καπως μου ηρθε!

Στις 4 μαιου ειναι η αυχενικη αλλα δε ξερουμε ακομα ωρα ποπακι μου....επειδη μας ειπε αρχικα ο γιατρος στις 4 το μεσημερι δεν θα προλαβαιναμε να παμε γιατι ο αντρας μου σχολαει στις 3! Οποτε αναμενουμε να μαθουμε την ωρα....αν δεν εχει αλλη ωρα μπορει να μας αλλαξει μερα...θα δουμε....!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...