Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πωπωω Γιωτακι μου μπραβο σου!μετα ειχες κ μαγειρεμα κ φανταζομαι μετα πως θα ηταν κ τα ποδαρακια σου!πολυ κουραση!:shock:εγω τελευταια κοιμαμαι απο της 10¨30 δεν αντεχω παραπανω..εκτος κ αν εχουμε κοσμο!

εγω καλα ειμαι..ο μικρος μου ακοαμ κοιμαται..κ αποτι καταλαβαινω κ ο ζουζουνος μου ακοαμ κοιμαται γιατι ενω οσο κοιμομουν εγω ολλο το βραδυ μου ερχινε κλωτσιτσες τωρα ειναι πολυ ησυχο το ζουζουνι!:tongue:

ασε, τα ποδια τουμπανο!!!

μια χαρα θα χαλαρωσεις λιγο μιας που κοιμουνται τα γλυκουλια!

καλημερααααααααααααααα!!!!!!τι κανετε τσουπρες μου?πολυ ζεστη θα κανει και σημερα!!!!!!!!!!!!εγω εχω λιγη δουλιτσα τωρα γιατι αρχησε το φ.π.α. και θελω να προλαβω να το βγαλω για ολους, μην τους αφησω ξεκρεμαστους!!!!!!την παρασκευη εκλεισα ραντεβου σε γυναικολογο του ικα για την βεβαιωση κυοφοριας, εφτασε το τρεξιμο της γραφιοκρατειας!!!!!!:shock:

καλημερα ποπακι! και εσυ με λογιστικα ασχολησε? και εγω! καλα ξεμπερδεματα με το ικα και να χαρεις την αδεια σου!

Διαφημίσεις

0002044C.gif

Kαλημερα κοριτσαρες....τι κανετε???? Πολυ ζεστη και σημερα.....

Δυο μερες εχω να μπω σχεδον και μου φανηκε αιωνας!!! Εκει που μπηκα να πω μια καλημερα χθες κατα τις 11 το πρωι στις μανουλες νοεμβριου 2011 χτυπησε το τηλ.και μιλησα 1 ωρα κοριτσια....απ'το πρωι 7 εφυγα απο το σπιτι μαζι με τον αντρα μου για να με αφησει στο μικροβιολογικο...εκανα εξετασεις για τον θυρεοειδη και για να μην ταλαιπωρηθω μεσα στην ζεστη εφυγα μαζι του! Μετα ειχα την φαϊνη ιδεα να φτιαξω μελιτζανες παπουτσακια και οπως καταλαβενετε δεν προλαβα να πω ουτε το ονομα μου....αφου περισεψε αρκετος κιμας και μπεσαμελ και εφτιαξα και ενα μικρο παστιτσακι...

Τι νεα κοριτσια δεν προλαβα να σας διαβασω...εχασα τιποτις?????

0002044C.gif

Kαλημερα κοριτσαρες....τι κανετε???? Πολυ ζεστη και σημερα.....

Δυο μερες εχω να μπω σχεδον και μου φανηκε αιωνας!!! Εκει που μπηκα να πω μια καλημερα χθες κατα τις 11 το πρωι στις μανουλες νοεμβριου 2011 χτυπησε το τηλ.και μιλησα 1 ωρα κοριτσια....απ'το πρωι 7 εφυγα απο το σπιτι μαζι με τον αντρα μου για να με αφησει στο μικροβιολογικο...εκανα εξετασεις για τον θυρεοειδη και για να μην ταλαιπωρηθω μεσα στην ζεστη εφυγα μαζι του! Μετα ειχα την φαϊνη ιδεα να φτιαξω μελιτζανες παπουτσακια και οπως καταλαβενετε δεν προλαβα να πω ουτε το ονομα μου....αφου περισεψε αρκετος κιμας και μπεσαμελ και εφτιαξα και ενα μικρο παστιτσακι...

Τι νεα κοριτσια δεν προλαβα να σας διαβασω...εχασα τιποτις?????

καλημερα ματινακι! οντως πολυ ζεστη! λιωνω!!! εχουμε καινουρια αφιξη απο την ΙΑΣΜΗ 8 εβδομαδων!:-P

εμεις εχτες καναμε ψωνακια για το παιδικο, πηραμε κουρτινα! η φαρμα του μικυ! τελεια! ωραια φαγητα εφτιαξες! μπραβο!!!!:-P

καλημερα ματινακι! οντως πολυ ζεστη! λιωνω!!! εχουμε καινουρια αφιξη απο την ΙΑΣΜΗ 8 εβδομαδων!:-P

εμεις εχτες καναμε ψωνακια για το παιδικο, πηραμε κουρτινα! η φαρμα του μικυ! τελεια! ωραια φαγητα εφτιαξες! μπραβο!!!!:-P

Γιωτουλα μουυυυυυυυ!!!!!!!!!! Τι καλα....τελεια θα ειναι η κουρτινιτσα....δεν το πιστευω κι εγω εχω στα υπ'οψιν να κανω το δωματιο του μπεμπακου με ηρωες απο το μικυ....καλε που την πηρατε την κουρτινα??????????

Νεα αφιξη?????? Παω να δω και να την καλοσωρισω!!!!!!!

Διαφημίσεις

Γιωτουλα μουυυυυυυυ!!!!!!!!!! Τι καλα....τελεια θα ειναι η κουρτινιτσα....δεν το πιστευω κι εγω εχω στα υπ'οψιν να κανω το δωματιο του μπεμπακου με ηρωες απο το μικυ....καλε που την πηρατε την κουρτινα??????????

Νεα αφιξη?????? Παω να δω και να την καλοσωρισω!!!!!!!

πατησιων 222, τσαμπα! 4 € το μετρο. μας πηγε 24 €+ 3 € η τρεσα, θα μας κανει ενα γαζι η πεθερα μου. 100% βαμβακι. εχει και σεντονια και κουβερτες και οτι θες! θα μου φτιαξει σεντονακι με λαστιχο για την κουνια ιδιο με την κουρτινα! 15 € πανωσεντονο κατωσεντονο και μαξιλαροθηκη.

αξιζει να πας, αθηνα δεν μενεις?

καλως την! καλως ηρθες! ολα καλα ε? δεν ειναι υπεροχος ηχος?

Σας ευχαριστω ολες πολυ πολυ για την θερμη υποδοχη!!

οντως οταν ακους το χτυπο της καρδουλας για πρωτη φορα ειναι μαγικη στιγμη..και για τους δυο,γιατι κ ο αντρουλης μου συγκινηθηκε πολυ κ δεν το περιμενα! μου ειπε κ το θεικο μολις φευγαμε απο το γιατρο οτι καταλαβε απο τον ρυθμο της καρδιας του οτι ειναι αγορι.:shock:! τι να πεις..:?: επομενο ραντεβου σε 4 βδομαδες για αυχενικη ,ευχομαι να περασουν γρηγορα οι μερες...!!

Προσπαθω πολυ ωρα να μπω αλλα δεν με αφηνει...οχι απλα με πεταει αλλα μου κλεινει και ο υπολογιστης....μαλλον πρεπει να τον παω για σερβις γιατι μας το κανει συχνα τον τελευταιο καιρο...

Ελπιζω να προλαβω να δημοσιευσω αυτο το μηνυμα και γενικοτερα να μπορεσω να μεινω για λιγο εστω!!!!!!

Παω να καλωσορισω την ΙΑΣΜΗ!!!!!!!

Καλησπερα κοριτσια! Θα θελα και γω να μπω στην τοσο ομορφη κ δεμενη παρεουλα σας!ειμαι καινουργια στο καφε,σας διαβαζω τις τελευταιες μερες.διανυω την ογδοη εβδομαδα εγκυμοσυνης στο πρωτο μου παιδακι! Χτες ακουσαμε κ την καρδουλα του...πραγματικα υπεροχη εμπειρια...

Ακομα με κεινο το χαμογελο ειμαστε απο χτες!!

2037168vlm04lxps4.gif

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΙΑΣΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να εχεις μια πολυ καλη,ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!

Οι χτυποι της καρδιας ειναι τρελη φαση και ασυληπτο το πως δημιουργειται αυτο το θαυμα!!!!!!!!!!!!!!! Να το χαρεις οσο περισσοτερο μπορεις και με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου γερο και δυνατο!!!!!!

πατησιων 222, τσαμπα! 4 € το μετρο. μας πηγε 24 €+ 3 € η τρεσα, θα μας κανει ενα γαζι η πεθερα μου. 100% βαμβακι. εχει και σεντονια και κουβερτες και οτι θες! θα μου φτιαξει σεντονακι με λαστιχο για την κουνια ιδιο με την κουρτινα! 15 € πανωσεντονο κατωσεντονο και μαξιλαροθηκη.

αξιζει να πας, αθηνα δεν μενεις?

Κορινθο μενω σαν νομο αλλα συγκεκριμενα βραχατι!Ερχομαστε ομως αθηνα γιατι ειναι κατι λιγοτερο απο ωρα! Ετσι κι αλλιως πολλα πραγματα για το μωρο απο αθηνα θα τα παρουμε οποτε εννοειται και θα παω πατησιων 222!!!!! Μου αρεσει να ειναι ολα σετ ειδικα η παντα τα σεντονια και η κουρτινα!!!!!!!!!

Ευχαριστω μου εδωσες πολυ σημαντικη πληροφορια!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...