Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερουδιαααααααααααα!

τι κανετεεεεε>?

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυ ποσο χαιρομαι που εισαι καλαααααααααα!

σαγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))));)

Εφακη μου σε λιγες μερουλες θα καουσεις κ συ την καρδουλιτσα!τι καλα!πως εισαι?ξεκουραζεσαι;)

Γιωτου μουυυυυυυ τελεια η κουρτινα σας~αχ τι ωραια να ετοιμαζεις το παιδικο δωματιο~:D:Dτι κανεις/?πως εισαι?;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδιαααααααααααα!

τι κανετεεεεε>?

Εφακη μου σε λιγες μερουλες θα καουσεις κ συ την καρδουλιτσα!τι καλα!πως εισαι?ξεκουραζεσαι;)

Γιωτου μουυυυυυυ τελεια η κουρτινα σας~αχ τι ωραια να ετοιμαζεις το παιδικο δωματιο~:D:Dτι κανεις/?πως εισαι?;)

νυσταζω τρελλα, γιατι μετα τα ψωνια πηγαμε σε ενα φιλικο ζευγαρι που μενει εκει κοντα, εχουνε και εναν μπεμπη 6 μηνων, και φυγαμε 10,30, και μετα μολις γυρισαμε μαγειρεψα κοτοπουλο με πατατες και τελειωσα στις 1,00!

εσυ εισαι καλα? τα μωρα σου?

καλημερουδιαααααααααααα!

τι κανετεεεεε>?

καλημερα ελενη μου στο σπιτι μου ειμαι στην ξαπλα απο εβδομαδασ θα παω και δουλεια βαρεθηκα στο σπιτι!!!!ειδα τεσ φωτογραφιεσ σου τελεια η κοιλιτσα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

νυσταζω τρελλα, γιατι μετα τα ψωνια πηγαμε σε ενα φιλικο ζευγαρι που μενει εκει κοντα, εχουνε και εναν μπεμπη 6 μηνων, και φυγαμε 10,30, και μετα μολις γυρισαμε μαγειρεψα κοτοπουλο με πατατες και τελειωσα στις 1,00!

εσυ εισαι καλα? τα μωρα σου?

πωπωω Γιωτακι μου μπραβο σου!μετα ειχες κ μαγειρεμα κ φανταζομαι μετα πως θα ηταν κ τα ποδαρακια σου!πολυ κουραση!:shock:εγω τελευταια κοιμαμαι απο της 10¨30 δεν αντεχω παραπανω..εκτος κ αν εχουμε κοσμο!

εγω καλα ειμαι..ο μικρος μου ακοαμ κοιμαται..κ αποτι καταλαβαινω κ ο ζουζουνος μου ακοαμ κοιμαται γιατι ενω οσο κοιμομουν εγω ολλο το βραδυ μου ερχινε κλωτσιτσες τωρα ειναι πολυ ησυχο το ζουζουνι!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα ελενη μου στο σπιτι μου ειμαι στην ξαπλα απο εβδομαδασ θα παω και δουλεια βαρεθηκα στο σπιτι!!!!ειδα τεσ φωτογραφιεσ σου τελεια η κοιλιτσα!!!

βαρεθηκες Εφακη μου!η αληθεια ειναι οταν συνηθηζεις να κανεις κατι ολη μερα οπως να δουλευεις μετα ειναι πολυ βαρετα το σπιτι!φυσικα κ για μενα ειναι πολες φορες πολυ βαρετα αλα καλα που εχω κ την μανουλα μου κοντα κ οταν δεν δουλευει ειμαι εκει!οπως σημερα δηλαδη!;)

ευχαρηστω πολυ!ειναι λιγο η μαλον πολυ ψωνιστηκη η φωτογραφια αλα δεν εχω κ πολες κ ειπα ας την βαλω..:tongue:

ο καιρος σημερα μουντος..για βροχη το παει!

τελικα την καμπυλη θα την κανω παρασκευη!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερααααααααααααααα!!!!!!τι κανετε τσουπρες μου?πολυ ζεστη θα κανει και σημερα!!!!!!!!!!!!εγω εχω λιγη δουλιτσα τωρα γιατι αρχησε το φ.π.α. και θελω να προλαβω να το βγαλω για ολους, μην τους αφησω ξεκρεμαστους!!!!!!την παρασκευη εκλεισα ραντεβου σε γυναικολογο του ικα για την βεβαιωση κυοφοριας, εφτασε το τρεξιμο της γραφιοκρατειας!!!!!!:shock:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

βαρεθηκες Εφακη μου!η αληθεια ειναι οταν συνηθηζεις να κανεις κατι ολη μερα οπως να δουλευεις μετα ειναι πολυ βαρετα το σπιτι!φυσικα κ για μενα ειναι πολες φορες πολυ βαρετα αλα καλα που εχω κ την μανουλα μου κοντα κ οταν δεν δουλευει ειμαι εκει!οπως σημερα δηλαδη!;)

ευχαρηστω πολυ!ειναι λιγο η μαλον πολυ ψωνιστηκη η φωτογραφια αλα δεν εχω κ πολες κ ειπα ας την βαλω..:tongue:

ο καιρος σημερα μουντος..για βροχη το παει!

τελικα την καμπυλη θα την κανω παρασκευη!

βαρεθηκα ολη μερα μονη ειμαι ο μικροσ ερχετε κατα τεσ 1 απο το σχολειο του και μετα κοιματε μεχρι να ξηπνηση να μου κανει λιγη παρεα παει 4 το απογευμα!!η μαμα μου δουλευει ετσι δεν την πολυ βλεπω αρα πολλεσ μοναξιεσ!!!εμασ ο καιροσ παει για καυσονασ μας εσκασε η ζεστη!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

βαρεθηκα ολη μερα μονη ειμαι ο μικροσ ερχετε κατα τεσ 1 απο το σχολειο του και μετα κοιματε μεχρι να ξηπνηση να μου κανει λιγη παρεα παει 4 το απογευμα!!η μαμα μου δουλευει ετσι δεν την πολυ βλεπω αρα πολλεσ μοναξιεσ!!!εμασ ο καιροσ παει για καυσονασ μας εσκασε η ζεστη!!

εισαι πολες ωρες μονη η αληθεια ειναι!τι να κανεις ομως καλυτερα ετσι Εφακη μου να ξεκουραζεσαι τωρα που ειναι αρχη κ ας βαριεσαι..αλωστε δνε εισαι κ τελειως μονη!εχεις κ το σπορακι σου!η καρδουλιτσα του ξεκηνησε να χτυπαει κ ειναι εκει κ σου κανει κρυφη παρεουλα!;);)

καυσωνας ε!εμας δροσουλα εχει ευτυχως ...πολυ χαιρομαι που ακοαμ ειναι ετσι δεν ξερω πως θα αντεξω τον αυγουστο!δεν μαρεσει καθολου εκεινη η ζεστη που δνε σε αφηνει τα βραδυα να κοιμηθεις κ το πρωι ξυπνας ιδρωμενη κ ταλαιπωρημενη απο το βραδυ!να ναι καλα τα κλιματιστικα!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερααααααααααααααα!!!!!!τι κανετε τσουπρες μου?πολυ ζεστη θα κανει και σημερα!!!!!!!!!!!!εγω εχω λιγη δουλιτσα τωρα γιατι αρχησε το φ.π.α. και θελω να προλαβω να το βγαλω για ολους, μην τους αφησω ξεκρεμαστους!!!!!!την παρασκευη εκλεισα ραντεβου σε γυναικολογο του ικα για την βεβαιωση κυοφοριας, εφτασε το τρεξιμο της γραφιοκρατειας!!!!!!:shock:

καλημερα ποπακη μουυυυυυ~σε πεθυμησα!τι κανεις?τι κανει η ζουζουνιτσα μας η ομορφη!;);)

αχ αντε να βγεις σε αδεια τι καλαααα!πλησιαζει ο καιρος ποπακη μουυυ!

ανχωνεσαι καθολου για την γεννα?;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα ποπακη μουυυυυυ~σε πεθυμησα!τι κανεις?τι κανει η ζουζουνιτσα μας η ομορφη!;);)

αχ αντε να βγεις σε αδεια τι καλαααα!πλησιαζει ο καιρος ποπακη μουυυ!

ανχωνεσαι καθολου για την γεννα?;);)

εφακη μου μοναξιες ε?ας ξεκουραστεις ομως λιγακι!!!!!!

λενιω μου, προς το παρον δεν την σκεφτομαι ακομα την γεννα και δεν εχω αγχωθει, αργοτερα ομως που θα φτανουν οι μερες......:shock:

κι εγω σας πεθυμησα, την αλλη εβδομαδα που θα βγω σε αδεια θα ηρεμησω λιγακι!!!!!!καλα ειναι η ζουζουνα μου!!!!!!το δικο σου μπεμπονι?χαχαχαχα!!!!!!η κοιλιτσα τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

λενιω μου, προς το παρον δεν την σκεφτομαι ακομα την γεννα και δεν εχω αγχωθει, αργοτερα ομως που θα φτανουν οι μερες......:shock:

κι εγω σας πεθυμησα, την αλλη εβδομαδα που θα βγω σε αδεια θα ηρεμησω λιγακι!!!!!!καλα ειναι η ζουζουνα μου!!!!!!το δικο σου μπεμπονι?χαχαχαχα!!!!!!η κοιλιτσα τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να μην ανχωνεσαι καθολου ποπακη μου!εγω στο πρωτο μεχρι τελους δεν ειχαν ανχωθει αντιθετως στο τελος επειδη εισαι κ πολυ βαρια πια ανυπομονεις να ερθει εκεινη η μερα..κ μενα αργησε κιολας 11 μερες!:shock::shock:

να μωλης βγεις αδεια θα ηρεμισεις κ θα απολαυσεις την κοιλιτσα σου!;)

εγω καλα ειμαι κ το ζουζουνι καλα!μαλον κοιμαται τωρα αν κ πριν μου δωσε μια κλωτσιτσα αλα αυτο ηταν!;)

ευχαρηστωωωω..μεγαλη κοιλιτσα ομως..κοιλουμπα!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εισαι πολες ωρες μονη η αληθεια ειναι!τι να κανεις ομως καλυτερα ετσι Εφακη μου να ξεκουραζεσαι τωρα που ειναι αρχη κ ας βαριεσαι..αλωστε δνε εισαι κ τελειως μονη!εχεις κ το σπορακι σου!η καρδουλιτσα του ξεκηνησε να χτυπαει κ ειναι εκει κ σου κανει κρυφη παρεουλα!;);)

καυσωνας ε!εμας δροσουλα εχει ευτυχως ...πολυ χαιρομαι που ακοαμ ειναι ετσι δεν ξερω πως θα αντεξω τον αυγουστο!δεν μαρεσει καθολου εκεινη η ζεστη που δνε σε αφηνει τα βραδυα να κοιμηθεις κ το πρωι ξυπνας ιδρωμενη κ ταλαιπωρημενη απο το βραδυ!να ναι καλα τα κλιματιστικα!:rolleyes:

εμασ ολη μερα ειναι αναμενα τα κλιματιστικα!!!!

ξεκουραζομαι οσο μπορω!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...