Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

και εγω πρεπει να μαζευτω απο θεμα γλυκων! δεν την εχω κανει και δεν ξερω αν θα την κανω, μου βλεπει το αιμα καθε μηνα και αν χρειαστει μου ειπε θα μου πει να την κανω.

καλα ειναι η ζουζουνα χοροπηδαει! ο μικρος σε ξυπνησε ε? δεν πειραζει γλυκο το ξυπνημα!!!:-P:-P

εχω καιρο να δω τετοια ονειρα που τα εβλεπα κατα καιρους!

παλι καλα ετσι το παρακολουθητε κ δεν χρειαζετε να μπεις σε αυτη τη διαδικασια!εγω μαλον αυριο θα παω..εκτος αν δουλευει η μαμ ακ παω παρασκευη!αντε να τελειωνω κ με αυτο το εχω βαρος!

χοροπηδαει η γλυκουλα!κ μενα κουνιεται συνεχεια κ πολυ μαρεσει!

λεω να ξεκηνησω μαγειρεμα κ να ξαπλωσω ..σημερα εχω μια ατονια μια δυναμια καπως ειμαι..κ αναγουλιασα κ με το πρωινο!:rolleyes:ειπια λιγη σοδα τωρα!

απο ζεστη πως πατε..εμας σηεμρα εχει πιο πολυ ζεστη απο χθες!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παλι καλα ετσι το παρακολουθητε κ δεν χρειαζετε να μπεις σε αυτη τη διαδικασια!εγω μαλον αυριο θα παω..εκτος αν δουλευει η μαμ ακ παω παρασκευη!αντε να τελειωνω κ με αυτο το εχω βαρος!

χοροπηδαει η γλυκουλα!κ μενα κουνιεται συνεχεια κ πολυ μαρεσει!

λεω να ξεκηνησω μαγειρεμα κ να ξαπλωσω ..σημερα εχω μια ατονια μια δυναμια καπως ειμαι..κ αναγουλιασα κ με το πρωινο!:rolleyes:ειπια λιγη σοδα τωρα!

απο ζεστη πως πατε..εμας σηεμρα εχει πιο πολυ ζεστη απο χθες!:rolleyes:

πολυ ζεστη !!! λιωνω!!!!!!!!!!! και δεν εχω καμια ορεξη για δουλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock:

καλημερααααααααααααα..τι κανετε κοριτσακια μου?

ΕΦακη εισαι καλα?πλησιαζει η μερα που θα ακουσεις καρδουλιτσα!η ανυπομονησια στα υψη!

Αναστασακι μου τι κανεις ?4 μερουλες μεινανε για τον γαμο!τι ωραιααα!εχεις πολυ τρεξιμο καταλαβαινουμε!;);)τι κανει το σπορακι σου..φουσκωσε η κοιλιτσα?

καλημερα σε ολα τα κοριτσακιααααα!

εγω πριν λιγο γυρησα πηγα κρεοπωλειο..πηρα σουτζουκακια ..θα κανω με πατατουλες..μπηκα κ λιγο σουπερ κ ηρθα!;)

τωρα πινω το καφεδακι μου με δυο φετες ψωμακι με βουτυρο κ μαρμελαδα!;)

καλημερα κοριτσια! κοιμαστε ακομα???? ξυπνηστε!!!!!!!!!!!!!:-P

τι κανετε? τα μπεμπονια μας?

εφακη 10 μερουλες ειναι! υπομονη!!!

γεια σασ κοριτσια καλα ειπε περιμενω να περασουν οι μερεσ οι αγωνια στα υψη!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κοριτσακια μου παω να ξεκηνησω μαγειρεμα..θα μπω αργοτερα μωλης κοιμησω τον μικρο..φιλακια πολλαααααααα~;);)

φιλακια! και εγω παω κρεοπωλειο, μιας που δεν εχει δουλεια τωρα!

καλο μαγειρεμα!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου.....

μπηκα να σας πω οτι σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.....και οτι ειμαι καλα και βγαινω.....

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια! Θα θελα και γω να μπω στην τοσο ομορφη κ δεμενη παρεουλα σας!ειμαι καινουργια στο καφε,σας διαβαζω τις τελευταιες μερες.διανυω την ογδοη εβδομαδα εγκυμοσυνης στο πρωτο μου παιδακι! Χτες ακουσαμε κ την καρδουλα του...πραγματικα υπεροχη εμπειρια...

Ακομα με κεινο το χαμογελο ειμαστε απο χτες!!

Καλησπερα κοριτσια! Θα θελα και γω να μπω στην τοσο ομορφη κ δεμενη παρεουλα σας!ειμαι καινουργια στο καφε,σας διαβαζω τις τελευταιες μερες.διανυω την ογδοη εβδομαδα εγκυμοσυνης στο πρωτο μου παιδακι! Χτες ακουσαμε κ την καρδουλα του...πραγματικα υπεροχη εμπειρια...

καλημερααααααα

καλοσωρισες στην παρεα μασ ιασμη!!!τελειως ο ηχος τησ καρδουλασ και εγω θα παω την αλλη εβδομαδα να την ακουσω !!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλως την! καλως ηρθες! ολα καλα ε? δεν ειναι υπεροχος ηχος?

ρανακι καλημερα! πως ειναι το σπορακι σου?

κοριτσια εχτες πηραμε κουρτινα για το παιδικο, τελεια! ειναι η φαρμα του μικυ, εχει επανω ουρανο με συννεφα και κατω λιβαδι με ολους τους ηρωες! απλα τελεια! ενθουσιαστηκαμε! ανυπομονω να την κρεμασουμε!:-P:-P:-P

καλως την! καλως ηρθες! ολα καλα ε? δεν ειναι υπεροχος ηχος?

ρανακι καλημερα! πως ειναι το σπορακι σου?

κοριτσια εχτες πηραμε κουρτινα για το παιδικο, τελεια! ειναι η φαρμα του μικυ, εχει επανω ουρανο με συννεφα και κατω λιβαδι με ολους τους ηρωες! απλα τελεια! ενθουσιαστηκαμε! ανυπομονω να την κρεμασουμε!:-P:-P:-P

καλημερα γιωτα μου!!αρχησατε ετοιμασιεσ για το δωματιο τελειο!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλως ηρθες στη παρεα μας ΙΑΣΜΗ!:D:D

απ'οτι καταλαβα θα ειναι το πρωτο σου μωρακι!ειναι πραγματικα μια τελεια εμπειρια ολη η εγκυμοσηνη ,ο τοκετος κ μετα το θαυματακι που γεννιεται!;)

συνχαρητηρια για την εγκυμοσηνη σου..σου ευχομαι μια τελειομηνη κ ηρεμη εγκυμοσηνη!ο χτυπος της καρδουλιτσας τους ειναι τελειος!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...