Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

α μια χαρα, λιγα εξοδα! εμας θα μας παει στανταρ 1000 ?+ τα ρουχα και τα λευκα ειδη! ελεος!!! εγω εχω 2 παιδικα αλλα θα χρησιμοποιησω το μικρο γιατι ειναι απο την πισω μερια του σπιτιου και ειναι πιο ησυχο και πιο φωτινο, το μεγαλο θα το κανω γραφειο γιατι θα δουλευω καποιο διαστημα απο το σπιτι, και επισης χρησιμοποιω εγω την ντουλαπα του δωματιου με τα ρουχα μου! μην μετακομιζω και τα ρουχα!

τι καλα που εχεις δυο δωματια για το μελον που θα κανεις κ αλα παιδακια!;)

τα εξοδα την πρωτη φορα ειναι πολλα!το καλο ειναι οτι βοηθανε οσο μπορουν κ οι γονεις κ απο τις δυο πλευρες !στο δευτερο επειδη ειναι παλι αγορακι η αληθεια ειναι οτι δεν θα ειναι πολα..αν ηταν κοριτσακι ομως θα ειχαμε αρκετα εξοδα γιατι θα επρεπε να αλαξω ρουχαλακια κ ολα απο την αρχη ξανα..:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δυσκολα Γιωτακι μου ξερω πως ειναι!καταλαβαινω τι κουραση τραβας~

κ ειδικα αν λειπει κ ο αντρας σου ολη μερα ακομα χειροτερα..:shock::rolleyes:

παλι καλα σε βοηθαει τα σαβ/κα οσο μπορει!εμενα δεν θα λεγα οτι κανει κ πολα αλα ενταξει ειμαι κ σπιτι κ οσο να ναι ειμαι πιο ξεκουραστη!

ε καλα, αν ημουν σπιτι μην νομιζεις οτι θα εκανε τιποτα και λογικο, οταν δουλευει μονο ο ενας ο αλλος κοιταει το σπιτι! παντως δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει να τον βλεπω να κανει δουλειες σπιτιου, αντε να ριξει λιγο νερο στα μπαλκονια και στα πατζουρια αντε και να φτιαξει κατι που χαλασς ενταξη, αλλα τι αλλο να κανει? να καθαριζει μπανια και να σφουγγαριζει? ε καπως μου'ρχετε!

Γιωτακι μου παω πριν ξυπνησει ο μικρος να χαλαρωσω λιγακι!χαρηκα που τα ειπαμε;);)

σε λιγα λεπτακια σχολας..καλη ξεκουραση να εχεις κ καλο μαγειρεμα!

χαδακια στην γλυκουλινα σου!;);)

φιλακια πολαααααααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

τι καλα που εχεις δυο δωματια για το μελον που θα κανεις κ αλα παιδακια!;)

τα εξοδα την πρωτη φορα ειναι πολλα!το καλο ειναι οτι βοηθανε οσο μπορουν κ οι γονεις κ απο τις δυο πλευρες !στο δευτερο επειδη ειναι παλι αγορακι η αληθεια ειναι οτι δεν θα ειναι πολα..αν ηταν κοριτσακι ομως θα ειχαμε αρκετα εξοδα γιατι θα επρεπε να αλαξω ρουχαλακια κ ολα απο την αρχη ξανα..:tongue:

ναι, οντως! γιαυτο τα περισσοτερα θα τα παρω γιουνισεξ, θα παρω ομως και μερικα ροζουλια που μ'αρεσουν

Γιωτακι μου παω πριν ξυπνησει ο μικρος να χαλαρωσω λιγακι!χαρηκα που τα ειπαμε;);)

σε λιγα λεπτακια σχολας..καλη ξεκουραση να εχεις κ καλο μαγειρεμα!

χαδακια στην γλυκουλινα σου!;);)

φιλακια πολαααααααα!

καλη ξεκουραση!ναι ωραια ηταν! :-P:-P και εγω φευγω σε λιγακι!:-P

φιλακια στα μπεμπακια!!!

Διαφημίσεις

ε καλα, αν ημουν σπιτι μην νομιζεις οτι θα εκανε τιποτα και λογικο, οταν δουλευει μονο ο ενας ο αλλος κοιταει το σπιτι! παντως δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει να τον βλεπω να κανει δουλειες σπιτιου, αντε να ριξει λιγο νερο στα μπαλκονια και στα πατζουρια αντε και να φτιαξει κατι που χαλασς ενταξη, αλλα τι αλλο να κανει? να καθαριζει μπανια και να σφουγγαριζει? ε καπως μου'ρχετε!

ετσι ειναι~κ μενα η αληθεια ειναι οτι δεν θα μου αρεσε να τον δω να σφουγγαριζει η να απλωνει ρουχα..εκτος φυσικα αν βρεθω σε τετια αναγκη!:tongue:

μπαλκονια ναι κ μενα πλενει καπιες φορες πιο πολυ για να δροσιζεται το καλοκαιρι!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι, οντως! γιαυτο τα περισσοτερα θα τα παρω γιουνισεξ, θα παρω ομως και μερικα ροζουλια που μ'αρεσουν

κ γω ετσι εκανα στον μικρο δεν ηθελα καθολου το γαλαζιο!αλα ειχα πει αν εκαν κοριτσι θα επαιρνα πολα ροζουλια//μαρεσουν τοοσ πολυ τα κοριτσιστικα ρουχαλακια!:tongue::D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσάκια μου!!!!!!!!!! τώρα βρήκα χρόνο να μπώ..... τι ωραία συζήτηση που είχατε για τα παιδικά δωμάτια κ τις αγορές!!!!!!!!!!:P:p:p:tongue:

ποπάκι μεγάλωσε το μωράκι μας ε???? εγώ κορίτσια τρέξιμο... και λίγο άγχος...... εύχομαι να είστε καλά όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και θα ακουσεις το υπεροχο τικ τακ τικ τακ!!!! ολα θα πανε τελεια!!!

ποτε πας?

Αχ Εφάκη μου πότε θα πας για καρδούλα; Εγώ την Πέμπτη το πρωί θα πάω και έχω τόση αγωνία!!!!! Σε καταλαβαίνω!

καλημεραααααααααααααα

στες 15/7 θα παω για καρδουλα και ειναι πολλες οι μερες και αγωνιω!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααα..τι κανετε κοριτσακια μου?

ΕΦακη εισαι καλα?πλησιαζει η μερα που θα ακουσεις καρδουλιτσα!η ανυπομονησια στα υψη!

Αναστασακι μου τι κανεις ?4 μερουλες μεινανε για τον γαμο!τι ωραιααα!εχεις πολυ τρεξιμο καταλαβαινουμε!;);)τι κανει το σπορακι σου..φουσκωσε η κοιλιτσα?

καλημερα σε ολα τα κοριτσακιααααα!

εγω πριν λιγο γυρησα πηγα κρεοπωλειο..πηρα σουτζουκακια ..θα κανω με πατατουλες..μπηκα κ λιγο σουπερ κ ηρθα!;)

τωρα πινω το καφεδακι μου με δυο φετες ψωμακι με βουτυρο κ μαρμελαδα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημεραααααααααααααα

στες 15/7 θα παω για καρδουλα και ειναι πολλες οι μερες και αγωνιω!!!!

καλημερα κοριτσια! κοιμαστε ακομα???? ξυπνηστε!!!!!!!!!!!!!:-P

τι κανετε? τα μπεμπονια μας?

εφακη 10 μερουλες ειναι! υπομονη!!!

καλημερααααααααααααα..τι κανετε κοριτσακια μου?

ΕΦακη εισαι καλα?πλησιαζει η μερα που θα ακουσεις καρδουλιτσα!η ανυπομονησια στα υψη!

Αναστασακι μου τι κανεις ?4 μερουλες μεινανε για τον γαμο!τι ωραιααα!εχεις πολυ τρεξιμο καταλαβαινουμε!;);)τι κανει το σπορακι σου..φουσκωσε η κοιλιτσα?

καλημερα σε ολα τα κοριτσακιααααα!

εγω πριν λιγο γυρησα πηγα κρεοπωλειο..πηρα σουτζουκακια ..θα κανω με πατατουλες..μπηκα κ λιγο σουπερ κ ηρθα!;)

τωρα πινω το καφεδακι μου με δυο φετες ψωμακι με βουτυρο κ μαρμελαδα!;)

καλημερα ελενιτσα! παλι μαζι γραφαμε! και εγω μολις εφαγα κρουασανακι σοκολατα! θα την κοπανισω λιγο απο την δουλεια οταν βρω χρονο για κρεοπωλειο και εγω!

αναστασακι μετρας μερες ε? η ωρα η καλη!:-P

καλημερα ελενιτσα! παλι μαζι γραφαμε! και εγω μολις εφαγα κρουασανακι σοκολατα! θα την κοπανισω λιγο απο την δουλεια οταν βρω χρονο για κρεοπωλειο και εγω!

αναστασακι μετρας μερες ε? η ωρα η καλη!:-P

καλημερααα Γιωτου μου~τι κανεις?κρουασανακι εε!κρατηθηκα κ δεν πηρα τιποτα σε γλυκο για μενα απο το σουπερ.μονο στον μικρο..ειπα να προσεξω λιγο τωρα πριν κανω την καμπυλη!:tongue::tongue:

εσυ Γιωτακι θημησε μου την εκανες?

πως ειναι η χωρευταρου ζουζουνιτσα σου!εμενα ξημερωματα με κλωτσουσε τοσο πολυ αφου με ξυπνουσε!;)

ειδα κ ενα χαζο ονειρο..ετρεχα συνεχεια καποιος με κηνυγουσε ..εφιαλτης ηταν!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερααα Γιωτου μου~τι κανεις?κρουασανακι εε!κρατηθηκα κ δεν πηρα τιποτα σε γλυκο για μενα απο το σουπερ.μονο στον μικρο..ειπα να προσεξω λιγο τωρα πριν κανω την καμπυλη!:tongue::tongue:

εσυ Γιωτακι θημησε μου την εκανες?

πως ειναι η χωρευταρου ζουζουνιτσα σου!εμενα ξημερωματα με κλωτσουσε τοσο πολυ αφου με ξυπνουσε!;)

ειδα κ ενα χαζο ονειρο..ετρεχα συνεχεια καποιος με κηνυγουσε ..εφιαλτης ηταν!:tongue:

και εγω πρεπει να μαζευτω απο θεμα γλυκων! δεν την εχω κανει και δεν ξερω αν θα την κανω, μου βλεπει το αιμα καθε μηνα και αν χρειαστει μου ειπε θα μου πει να την κανω.

καλα ειναι η ζουζουνα χοροπηδαει! ο μικρος σε ξυπνησε ε? δεν πειραζει γλυκο το ξυπνημα!!!:-P:-P

εχω καιρο να δω τετοια ονειρα που τα εβλεπα κατα καιρους!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...