Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ευχαριστω πολυ εχω μεγαλο αγχοσ για να ακουσουμε καρδουλα και να δω οτι ολα τα πανε μια χαρα!!!
Αχ Εφάκη μου πότε θα πας για καρδούλα; Εγώ την Πέμπτη το πρωί θα πάω και έχω τόση αγωνία!!!!! Σε καταλαβαίνω!

Ιωαννακι μου τι κανεις?πως εισαι?αχ αντε να ακουσετε τις ομορφες καρδουλιτσες τους!τι ωραια!αυτο το ανχος δυστηχως δεν φευγει ακομα κ τωρα που επιτελους μενεις εγκυος αυτο παραμενει..εγω ηρεμισα απο τοτε που το αισθανομαι να κλωτσαει..κ ειμαι πολυ ηρεμη..με το καλο κ σεις θα περασετε το πρωτο τριμηνο κ μετα θα ειστε πιο ηρεμες!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κααλα ειμαι Γιωτακι μου!η μικρουλα σου η χωρευταρου χωρευει~τι γλυκα που θα ειναι!;);)κ μενα ολο κ κατι κανει..κ γω εδω κ λιγες μερες ξεκηνησα να πιανω πατουσιτσες!ανυπομονω να προεξεχουν ακομα πιο πολυ!:tongue:

τα σκατουλικα μωρε οσο ειμαστε εμεις χαρουμες κ καλα ψυχολογικα ειναι κ αυτα μαζι μας!:D

ναι!!! και προχτες το βραδυ την ειδα στον υπνο μου, οτι την ειχα και κοιμοταν στο πορτ μπεμπε και την πηρα αγκαλια για να την βολεψω καλυτερα και εκλαιγε το καλο μου και της ελεγα "σωπα σωπα η μαμα ειναι εδω"! και το πρωι μου ελειπε! ηθελα να ερθει ο οκτωβριος για να την παρω αγκαλιτσα!!!:-P

ελενιτσα και εγω ζεστενομαι!!! κοντεψω να σκασω!!! ευτυχως σε 1 ωρα σχολαω!!!

μαζι γραφαμε Γιωτακι μου!εμας φυσαει κ ειναι δροσερα μπορω να πω..το πρωι ειχαμε 22 βαθμους κ τωαρ πηγε 26 καλα ειναι..αχ ετσι να ειναι να αποφυγουμε οσο μπορουμε τις πολες τις ζεστες!εσας εχει πιο πολυ ζεστη ε!αχ τι να κανεις Γιωτακι μου υπομονη αλη μια ωριτσα να περασει να πας σπιτακι ναξεκουραστεις!

τι καλο θα μαγειρεψεις σημερα?

εγω πριν λιγο εφαγα..εκανα στο φουρνο κοτοπουλο με ππατατουλες~;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ιωαννακι μου τι κανεις?πως εισαι?αχ αντε να ακουσετε τις ομορφες καρδουλιτσες τους!τι ωραια!αυτο το ανχος δυστηχως δεν φευγει ακομα κ τωρα που επιτελους μενεις εγκυος αυτο παραμενει..εγω ηρεμισα απο τοτε που το αισθανομαι να κλωτσαει..κ ειμαι πολυ ηρεμη..με το καλο κ σεις θα περασετε το πρωτο τριμηνο κ μετα θα ειστε πιο ηρεμες!;)

και εγω ετσι! οσο κουνιεται ειμαι ησυχη!:-P

ναι!!! και προχτες το βραδυ την ειδα στον υπνο μου, οτι την ειχα και κοιμοταν στο πορτ μπεμπε και την πηρα αγκαλια για να την βολεψω καλυτερα και εκλαιγε το καλο μου και της ελεγα "σωπα σωπα η μαμα ειναι εδω"! και το πρωι μου ελειπε! ηθελα να ερθει ο οκτωβριος για να την παρω αγκαλιτσα!!!:-P

Γιωτακι μου συγκηνηθηκααα~αχ μωρεεεε λιγο εμεινε~ποσο σε καταλαβαινω..κ γω εχω τοση ανυπομονησια!

θα περασει ο καιρος γρηγορα κ αυτο το ονειρο θα γινει πραγματικοτητα κ θα γινεις μαι γλυκεια μανουλα!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

μαζι γραφαμε Γιωτακι μου!εμας φυσαει κ ειναι δροσερα μπορω να πω..το πρωι ειχαμε 22 βαθμους κ τωαρ πηγε 26 καλα ειναι..αχ ετσι να ειναι να αποφυγουμε οσο μπορουμε τις πολες τις ζεστες!εσας εχει πιο πολυ ζεστη ε!αχ τι να κανεις Γιωτακι μου υπομονη αλη μια ωριτσα να περασει να πας σπιτακι ναξεκουραστεις!

τι καλο θα μαγειρεψεις σημερα?

εγω πριν λιγο εφαγα..εκανα στο φουρνο κοτοπουλο με ππατατουλες~;)

παλι μαζι γραφαμε! μα τι συννενοηση ειναι αυτη!! χαχαχαχα

εφτιαξα εχτες μπριζολες για σημερα και θα τηγανισω πατατουλες και μια χαρα, τωρα για σήμερα δεν ξερω η ψαρακι θα φτιαξω η κανα λαδερο αναλογος την ορεξη!

και εγω ετσι! οσο κουνιεται ειμαι ησυχη!:-P

ναι ετσι ειναι~κ επειδη συνεχεια κατι κανει.. για λιγη ωρα μενει ακινητο κ τοτε παλι ειμαι ηρεμη ξερω οτι κοιμαται δεν ανυσηχω κ πολυ γιατι σε λιγακι ολο κ θα κλωτσισει η θα κουνηθει~αυτο ειναι τοσο καθησυχαστικο κ μας ηρεμει πολυ!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Γιωτακι μου συγκηνηθηκααα~αχ μωρεεεε λιγο εμεινε~ποσο σε καταλαβαινω..κ γω εχω τοση ανυπομονησια!

θα περασει ο καιρος γρηγορα κ αυτο το ονειρο θα γινει πραγματικοτητα κ θα γινεις μαι γλυκεια μανουλα!:D:D

ναι το καλο μου, και επειδη εχω και μια ιδεα για το πως θα ειναι απο τον υπερηχο θυμαμαι και την φατσουλα της απο το ονειρο! απιστευτο ε?

παλι μαζι γραφαμε! μα τι συννενοηση ειναι αυτη!! χαχαχαχα

εφτιαξα εχτες μπριζολες για σημερα και θα τηγανισω πατατουλες και μια χαρα, τωρα για σήμερα δεν ξερω η ψαρακι θα φτιαξω η κανα λαδερο αναλογος την ορεξη!

ναι ναι!μωλης τελειωνω το ενα μηνυμα τρεχω στο επομενο!:tongue::tongue:

μπραβο σου παντως δυσκολο μετα απο δουλεια να μαγειρευεις κιολας..επειδη κ γω το εχω περασει κ εγκυος κ μη ειναι πολυ κουραστικο ποσο μαλον με την κοιλουμπιτσα!αλα τι να κανεις..δεν μπορεις να κανεις κ αλιως!

το λαδερο ειναι κ πιο ευκολο..εγω σημερα σκεφτομουν για αρακα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι το καλο μου, και επειδη εχω και μια ιδεα για το πως θα ειναι απο τον υπερηχο θυμαμαι και την φατσουλα της απο το ονειρο! απιστευτο ε?

ναι ειναι!;)καλα αυτο με την φατσουλα κ μενα μου εμεινε!τι γλυκουλικα που ειναι!ετσι οπςω το βλεπεις αποο τον υπερηχο να ανοιγοκλεινει το στοματακι..να καταπινει κ τα ματακια του..αχ τρελα ειναι!

πως πανε οι ετοιμασιες για το δωματιο/!να δεις οταν θα ειναι ετοιμο κ θα εχει μπει κ η κουνια πως θα εισαι..εγω πηγαινε κ καθομουν εκει μεσα κ εβλεπ το κρεβταακι κ δεν το πιστευα οτι σε λιγο καιρο θα κοιμαται εκει μεσα..μου φαινοταν τοσο απιστευτο!κ μετα οταν ψωνησαμε τα ρουχαλακια κ τα επλενα κ του ετοιμασα την ντουλαπα..θυμαμαι ολο το βραδυ εβαζα πληντυρια κ απλωνα ..ημουν τοσο ενθουσιασμενη!:D:tongue::D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ναι ειναι!;)καλα αυτο με την φατσουλα κ μενα μου εμεινε!τι γλυκουλικα που ειναι!ετσι οπςω το βλεπεις αποο τον υπερηχο να ανοιγοκλεινει το στοματακι..να καταπινει κ τα ματακια του..αχ τρελα ειναι!

πως πανε οι ετοιμασιες για το δωματιο/!να δεις οταν θα ειναι ετοιμο κ θα εχει μπει κ η κουνια πως θα εισαι..εγω πηγαινε κ καθομουν εκει μεσα κ εβλεπ το κρεβταακι κ δεν το πιστευα οτι σε λιγο καιρο θα κοιμαται εκει μεσα..μου φαινοταν τοσο απιστευτο!κ μετα οταν ψωνησαμε τα ρουχαλακια κ τα επλενα κ του ετοιμασα την ντουλαπα..θυμαμαι ολο το βραδυ εβαζα πληντυρια κ απλωνα ..ημουν τοσο ενθουσιασμενη!:D:tongue::D

αυτη την εβδομαδα θα μας ερθει ο ψυκτικος για το αιρ κοντισιον + οτι μερεμετι μας βγαλει να το φτιαξει ο αντρας μου, η αλαξιερα θελει συναρμολογιση, το σαββατο θα μας ερθει ο καναπες και μετα θα παμε να παραγγειλουμε την κουνια, κουρτινα και να βαλουμε και αυτοκολλητα.

ρουχα και λευκα ειδη θα τα παρω κατα τον αυγουστο. εσεισ?

αυτη την εβδομαδα θα μας ερθει ο ψυκτικος για το αιρ κοντισιον + οτι μερεμετι μας βγαλει να το φτιαξει ο αντρας μου, η αλαξιερα θελει συναρμολογιση, το σαββατο θα μας ερθει ο καναπες και μετα θα παμε να παραγγειλουμε την κουνια, κουρτινα και να βαλουμε και αυτοκολλητα.

ρουχα και λευκα ειδη θα τα παρω κατα τον αυγουστο. εσεισ?

ωραια..σιγα σιγα με το καλο ολα θα γινουν!;)

εγω το μονο που θα εχω να παρω ειναι λιγα φορμακια αυτα πιστευω θα χρειαστω!..ολα τα αλα τα εχω..προς το τελος θα δω αν χρειαζομαι τιποτα παραπανω ..αα κ την κουκετα που θα βαλουμε στο δωματιο του μικρου τον αλο μηνα μαλον κ το κρεβατακι ισως το παρω στο δωματιο μου θα δω!αν χωρεσουν ολα μαζι στο παιδικο καλα θα ειναι ...ειναι κ μικρο!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι ναι!μωλης τελειωνω το ενα μηνυμα τρεχω στο επομενο!:tongue::tongue:

μπραβο σου παντως δυσκολο μετα απο δουλεια να μαγειρευεις κιολας..επειδη κ γω το εχω περασει κ εγκυος κ μη ειναι πολυ κουραστικο ποσο μαλον με την κοιλουμπιτσα!αλα τι να κανεις..δεν μπορεις να κανεις κ αλιως!

το λαδερο ειναι κ πιο ευκολο..εγω σημερα σκεφτομουν για αρακα!;)

και να ηταν μονο το μαγειρεμα? ολες τις δουλειες της κανω, ο αντρας μου δουλευει πρωι απογευμα, και αν ειναι στο γραφειο μπορει να ανεβει λιγο στο σπιτι αν θελω κατι (το γραφειο ειναι κατω απο το σπιτι), αν ειναι σε πελατη? τα κανω μονη μου! τα βαρια κανει εκεινος σαββατοκυριακο

ωραια..σιγα σιγα με το καλο ολα θα γινουν!;)

εγω το μονο που θα εχω να παρω ειναι λιγα φορμακια αυτα πιστευω θα χρειαστω!..ολα τα αλα τα εχω..προς το τελος θα δω αν χρειαζομαι τιποτα παραπανω ..αα κ την κουκετα που θα βαλουμε στο δωματιο του μικρου τον αλο μηνα μαλον κ το κρεβατακι ισως το παρω στο δωματιο μου θα δω!αν χωρεσουν ολα μαζι στο παιδικο καλα θα ειναι ...ειναι κ μικρο!:rolleyes:

α μια χαρα, λιγα εξοδα! εμας θα μας παει στανταρ 1000 €+ τα ρουχα και τα λευκα ειδη! ελεος!!! εγω εχω 2 παιδικα αλλα θα χρησιμοποιησω το μικρο γιατι ειναι απο την πισω μερια του σπιτιου και ειναι πιο ησυχο και πιο φωτινο, το μεγαλο θα το κανω γραφειο γιατι θα δουλευω καποιο διαστημα απο το σπιτι, και επισης χρησιμοποιω εγω την ντουλαπα του δωματιου με τα ρουχα μου! μην μετακομιζω και τα ρουχα!

και να ηταν μονο το μαγειρεμα? ολες τις δουλειες της κανω, ο αντρας μου δουλευει πρωι απογευμα, και αν ειναι στο γραφειο μπορει να ανεβει λιγο στο σπιτι αν θελω κατι (το γραφειο ειναι κατω απο το σπιτι), αν ειναι σε πελατη? τα κανω μονη μου! τα βαρια κανει εκεινος σαββατοκυριακο

δυσκολα Γιωτακι μου ξερω πως ειναι!καταλαβαινω τι κουραση τραβας~

κ ειδικα αν λειπει κ ο αντρας σου ολη μερα ακομα χειροτερα..:shock::rolleyes:

παλι καλα σε βοηθαει τα σαβ/κα οσο μπορει!εμενα δεν θα λεγα οτι κανει κ πολα αλα ενταξει ειμαι κ σπιτι κ οσο να ναι ειμαι πιο ξεκουραστη!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...