Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Kαλημερα κοριτσακια μου τι κανετε????? Δευτερα ξανα καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!

Ηρεμο το δικο μας σαββατοκυριακο...ειχαν ερθει σαββατο απογευμα τα πεθερικα μου να μας δουν και το βραδακι ηρθαν και οι γονεις μου,ψησαμε και φαγαμε ολοι μαζι!

Ποπακι μου μπαμπατσονεραιδουλα ειναι αυτη???? Μια χαρα ειναι μαναρακι μου! Και ο δικος μου γιατρος ειναι υπερ του φυσιολογικου τοκετου αλλα οταν αυτο γινεται, το παλευει μεχρι τελους και μετα παει σε καισαρικη....παντως μην αναρωτιεσαι αν ειναι μεγαλο το μωρο πως θα βγει με φυσιολογικο τοκετο...και ο αδερφος μου 4100 γεννηθηκε και φυσιολογικοτατα παρακαλω!

Λενιω μου μπανακι ε????Ωραια ειναι αλλα εμας χθες εδω μας σηκωνε ο αερας στην παραλια...μακια στα ζουζουνακια σου!!!!!

Γιωτουλα μου τι κανετε μαμα και μπουμπουδενια???

Τα αλλα κοριτσακια τι κανετε??????

Εγω μολις εφαγα τα δημητριακα μου και λεω να παω να κανω καμια δουλιτσα για να ερθω μετα με χρονο να σας απολαυσω...

000203F8.gif

Mατινακι μου καλημερουδιααααααα!τι κανεις?το ζουζουνακι σου κλωτσαει τη ν μανουλα?;);)

κ μας χθες φυσουσε λιγο κ ειχε λιγο κρυο στη θαλασσα αλα τελικα πηγαμε!:tongue:η αληθεια ειναι πως προτιμω να ειναι ετσι ο καιρος παρα να σκαω απο την ζεστη ..οταν πηαγινουμε θαλασσα φυσικα θελω να εχει ζεστουλα αλα ολες τις αλες μερες δεν με χαλαει γιατι ειναι δροσερα..η ζεστη με κουραζει πολυ!;);)

πηγαινε Ματινακι μου να κανεις χαλαρα τις δουλειτσες σου!εγω συμαζεψα λιγο κ ηρθα μια βολτα απο τη μαμα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mατινακι μου καλημερουδιααααααα!τι κανεις?το ζουζουνακι σου κλωτσαει τη ν μανουλα?;);)

κ μας χθες φυσουσε λιγο κ ειχε λιγο κρυο στη θαλασσα αλα τελικα πηγαμε!:tongue:η αληθεια ειναι πως προτιμω να ειναι ετσι ο καιρος παρα να σκαω απο την ζεστη ..οταν πηαγινουμε θαλασσα φυσικα θελω να εχει ζεστουλα αλα ολες τις αλες μερες δεν με χαλαει γιατι ειναι δροσερα..η ζεστη με κουραζει πολυ!;);)

πηγαινε Ματινακι μου να κανεις χαλαρα τις δουλειτσες σου!εγω συμαζεψα λιγο κ ηρθα μια βολτα απο τη μαμα!;)

Λενιω μουυυυυυυ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω βασικα τον αερα δεν θελω ουτε να τον βλεπω....τρελενομαι για ζεστη!!!!!! Απλα εννοειται οτι τον καυσωνα δεν τον θελει κανεις....

Ο μικρουλης μου κλωτσαει συνεχεια και χθες το βραδυ μου εδωσε μια πολυ δυνατη που νομιζα οτι θα εβγαινε απ εξω...

Παω να τελειωνω για να ερθω μετα αν προλαβω να τα πουμε!!!!!!

Φιλακια πολλα!!!!!!

000201C1.gif

Λενιω μουυυυυυυ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω βασικα τον αερα δεν θελω ουτε να τον βλεπω....τρελενομαι για ζεστη!!!!!! Απλα εννοειται οτι τον καυσωνα δεν τον θελει κανεις....

Ο μικρουλης μου κλωτσαει συνεχεια και χθες το βραδυ μου εδωσε μια πολυ δυνατη που νομιζα οτι θα εβγαινε απ εξω...

Παω να τελειωνω για να ερθω μετα αν προλαβω να τα πουμε!!!!!!

Φιλακια πολλα!!!!!!

000201C1.gif

αχ τον αερα δεν τον θελω με τιποτα..πολυ σπαστικος ειναι!

κλωτσαει ε!αχ μωρε το ζουζουνακι!σε λιγο καιρο θα μηλαμε για γεννητουριααααα!α[ιστευτοοοοο!ποσο ανυπομονωω..δεν κρατιεμαιιιιιιιι!:D:D

καλες δουλειτσες Ματινακι με προσοχη!φιλακια πολα κ χαδακια στον μπεμπακο σου!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα Εφακη μου..τι κανεις?:D

πως εισαι σημερα..εχεις ακομα υγρα?

τελειο το τικερακι σου!!;)

καλα ειμαι στο σπιτι εκμεταλευομαι την αδεια που μου εδωσε ο γιατροσ τα υγρα μονο για αυτη την φορα τα ειδα μετα τιποτα εχω υγρα αλλα ειναι σε λευκο χρωμα που ειναι φυσιολογικα απο οτι ξερω!!!

ευχαριστω για το τικερακι!!εσυ πως εισαι?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αχ Εφακη μου σε αφηνω για λιγο θα ξαναμπω σε λιγακι..;)

φιλακια πολλααααααα!

ελενιτσα, ματινακι, εφακι!!! τι κανετε κοριτσακια μου? τα μπεμπονια μας?

η δικια μου πρεπει να ειναι πολυ χαρουμενη απο εχτες! ξυπνησε πρωι πρωι και χορευει!!!:-P

δυνατες κλωτσιες ακουω!!!! τελεια!!!!

καλα ειμαι στο σπιτι εκμεταλευομαι την αδεια που μου εδωσε ο γιατροσ τα υγρα μονο για αυτη την φορα τα ειδα μετα τιποτα εχω υγρα αλλα ειναι σε λευκο χρωμα που ειναι φυσιολογικα απο οτι ξερω!!!

ναι τα λευκα ειναι φυσιολογικα, και εγω τα εχω ακομα! κατσε και ξεκουρασου!!!

το τικερακι τελειο!:-P

ναι τα λευκα ειναι φυσιολογικα, και εγω τα εχω ακομα! κατσε και ξεκουρασου!!!

το τικερακι τελειο!:-P

ευχαριστω πολυ εχω μεγαλο αγχοσ για να ακουσουμε καρδουλα και να δω οτι ολα τα πανε μια χαρα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ εχω μεγαλο αγχοσ για να ακουσουμε καρδουλα και να δω οτι ολα τα πανε μια χαρα!!!

και θα ακουσεις το υπεροχο τικ τακ τικ τακ!!!! ολα θα πανε τελεια!!!

ποτε πας?

Αχ Εφάκη μου πότε θα πας για καρδούλα; Εγώ την Πέμπτη το πρωί θα πάω και έχω τόση αγωνία!!!!! Σε καταλαβαίνω!

καλα κανεις Εφακη μου!τι ωραια να εισαι σπιτακι με τα δυο σου παιδακια..το ενα απεξω κ το αλο μεσα!;);)τελειααα~:D

ναι τα λευκα ειναι φυσιολογικα κ μια σταματανε μια ξεκηνανε!;)

εγω καλα ειμαι..ειναι μερες τωρα που αισθανομαι πολυ καλα ψυχολογικα..οταν αρχησουν οι ανυποφορες ζεστες ξαναρωταμε..θα ξεκηνησω την γκρινια!:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλα κανεις Εφακη μου!τι ωραια να εισαι σπιτακι με τα δυο σου παιδακια..το ενα απεξω κ το αλο μεσα!;);)τελειααα~:D

ναι τα λευκα ειναι φυσιολογικα κ μια σταματανε μια ξεκηνανε!;)

εγω καλα ειμαι..ειναι μερες τωρα που αισθανομαι πολυ καλα ψυχολογικα..οταν αρχησουν οι ανυποφορες ζεστες ξαναρωταμε..θα ξεκηνησω την γκρινια!:tongue::tongue:

ελενιτσα και εγω ζεστενομαι!!! κοντεψω να σκασω!!! ευτυχως σε 1 ωρα σχολαω!!!

ελενιτσα, ματινακι, εφακι!!! τι κανετε κοριτσακια μου? τα μπεμπονια μας?

η δικια μου πρεπει να ειναι πολυ χαρουμενη απο εχτες! ξυπνησε πρωι πρωι και χορευει!!!:-P

δυνατες κλωτσιες ακουω!!!! τελεια!!!!

κααλα ειμαι Γιωτακι μου!η μικρουλα σου η χωρευταρου χωρευει~τι γλυκα που θα ειναι!;);)κ μενα ολο κ κατι κανει..κ γω εδω κ λιγες μερες ξεκηνησα να πιανω πατουσιτσες!ανυπομονω να προεξεχουν ακομα πιο πολυ!:tongue:

τα σκατουλικα μωρε οσο ειμαστε εμεις χαρουμες κ καλα ψυχολογικα ειναι κ αυτα μαζι μας!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...