Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Γιωτουλα τι κανεις? Η μπουμπου καλα????? Δουλεια ε??? Για να πω την αληθεια πριν απολυθω ημουν απολυτη οτι η γυναικα πρεπει να δουλευει οπωσδηποτε....τωρα που καθομαι 1μιση χρονο και με την εγκυμοσυνη καπακι απο την μια χαιρομαι που δεν εχω δουλεια και ειμαι χαλαρη αλλα απο την αλλη βαριεμαι και μεσα στο σπιτι....σκεφτομαι και το μετα βεβαια οτι αν δουλευα θα ημουν αναγκασμενη να αφησω το μωρακι μου σε ξενα χερια...τι να κανεις ομως? Κι εγω μαλλον μετα απο καποιο διαστημα θα πρεπει να βρω δουλεια γιατι τα εξοδα θα αυξηθουν και δεν θα την παλεψουμε με εναν μισθο! Απλα και 4ωρο να δουλεψω μας σωζει...

και εγω την βαρεμαρα σκεφτομαι! απλα το μαγαζι ειναι δικο μας και δεν μπορω να το αφησω στο ελεος!!! ενταξει ειναι ο μπαμπας μου και ο αδελφος και ο συναιτερος, αλλα τα λογιστηκα και τα εφοριακα, ποιος???

το μονο μου προβλημα ειναι οτι ξυπναω πολυ νωρις 7,30 ανοιγουμε 7 φευγω απο το σπιτι και οσο προχωραει η εγκυμοσυνη αρχιζει και με κουραζει! δεν ξερω ποσο θα αντεξω να ερχομαι ακομα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια! σας ζηλεύω που θα πιείτε καφεδάκο! εγώ θα κετέβω πάλι για κάτι δουλειές που ξέμειναν και ύστερα φευγω για κομμώτρια!! ελπιζω όλες να είστε καλά και να έχετε μια όμορφη μέρα!

α!!! και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!1 φιλάκια!!!!!!!!!!!

καλημερα και καλη προβα στα μαλλια! πωπω μια εβδομαδα εμεινε! ενθουσιασμενη? πως θα τα κανεις τα μαλλια?

empty.gif

2196442jqr1dpnhtw.gifempty.gif

ρε κοριτσια......βλεπω συνεχεια στον υπνο μου οτι κανω αγορακι και οτι μοιαζει του πεθερου μου( εχει φυγει ο ανθρωπος εδω και 5 χρονια).....να παω να του αναψω ενα κερακι.....

τι ειναι παλι αυτο?

μαλλον θα κανεις αγορακι! θα του βγαλετε και το ονομα? να πας να του αναψεις κερακι, θα βλεπει απο εκει που ειναι και θα χαιρετε με το εγγονι!

Mπορει...ποτε δεν ξερεις!!!!

Κι εγω βγαινω...παω να παρω κασεροπιτουλα...ζηλεψα κι εγω τα εικονιδια που εβαλα....χιχιχιχιχ!!!!!!!!!

Φιλακια σε ολες....θα τα πουμε αργοτερα!!!!!!!!

εμ εδω εγω που εφαγα τον αμπακο πρωι πρωι και παλι ζηλεψα!

καλημερααααααααααααααααααααα!τι κανετε φιλεναδιτσες!?

εγω καλα εκανα λιγες δουλειτσε ςκ παλι δνε αντεξα κ τωρα καθησα λιγακι περημενω τον μπαμπα να ρθει να μας παρει ναπαμε στην μανουλα μου..ο αντρας μου δουλευει σημερα!

τι τελειο πρωινο εινα αυτοοοοοοοο κ δεν εχω φαει ακομα κ δεν θα λεγα οτι πειναω αλα θα ετρωγα κατι απο ολα αυτα!

Εφακη μου τι καλα που ολα ειναι καλα τελικα κ ο νεος γιατρος μια χαρα μου ακουγεται..θα ηρεμισε ςκ συ τωρα..πολυ χαιρομαι ολα καλα θα πανε!

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυυυ τι κανεις αγαπουλα μου σε εχω πεθυμησει πολυ!το σπορακι μας καλα ειναι?

\Ματινακι μουυυυυυ τι κανεις..κλωτσαει ο μπεμπουλης μας σημερα?

Γιωτακι μου παλι δεν χορτασες υπνο ε!τι σπαστικο..θελω κ γω τυροπιτουλαααα~\

Αναστασακι μουυυυυ σε πεθυμησα κ σενα!εχουμε καιρο να μηλισουμε!λησιαζει η μερα που θα ντυθεις νυφουλα πηρες κ το νυφικο σου τι καλααααααα!περημενουμε νεα απο την προβα!φιλακια πολλαααααα!;);)

ελενιτσα! τι κανεις? οντως πολυ σπαστικο, ειμαι που ειμαι υπναρου εχει παραγινει το κακο!!!

Διαφημίσεις

κοριτσουδια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε???ωραια τα κερασματα τα πρωινα......μακια πολλα σε ολες!!!!!!!!!!!!!

εχτες ειδα την μπουμπουδενια μου!!!!!!εχουμε γινει 1.700, μεγαλο παιδι μου ειπε ο γιατρος, να κοψω τα γλυκα.....μα δεν τρωω η καημενουλα!!!!!!εχει παρει θεση με το κεφαλακι κατω , παμε πιθανον για φυσιολογικο τοκετο αν και εγω δεν πιστευω οτι ειναι απαραιτητο αυτο, οτι πει ο Θεος!!!!!!!!!!μου εδωσε και χαρτι να παω να μου γραψουν την αδεια!!!!!!!!!τελικα εχω παρει 6,5 κιλα, καλα ειναι νομιζω μεχρι τωρα!!!!αυτα.........

καλα να περασετε γλυκουλινες μου οτι και να κανετε το σ/κ!!!!!!!!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

κοριτσουδια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε???ωραια τα κερασματα τα πρωινα......μακια πολλα σε ολες!!!!!!!!!!!!!

εχτες ειδα την μπουμπουδενια μου!!!!!!εχουμε γινει 1.700, μεγαλο παιδι μου ειπε ο γιατρος, να κοψω τα γλυκα.....μα δεν τρωω η καημενουλα!!!!!!εχει παρει θεση με το κεφαλακι κατω , παμε πιθανον για φυσιολογικο τοκετο αν και εγω δεν πιστευω οτι ειναι απαραιτητο αυτο, οτι πει ο Θεος!!!!!!!!!!μου εδωσε και χαρτι να παω να μου γραψουν την αδεια!!!!!!!!!τελικα εχω παρει 6,5 κιλα, καλα ειναι νομιζω μεχρι τωρα!!!!αυτα.........

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ποπακη μουυυυυ ειδατε την ζουζουνα σας!ολοκληρο μωρο μεγαλωσε το αγγελουδακι μας!τα κιλακια σου τελεια!τι να πω κ γω ..:tongue::tongue:

αχ αντε με το καλο να παρεις κ την αδειουλα σου κ στην αναμονη μεχρι να κρατησεις αγκαλιτσα την μικρουλα σου!τελειαααααααααα!

(((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιαααααααααααααααααα!

ειπα να σας πω μια καλημερα ..ετοιμαζομαστε για θαλασσιτσα!:P!ειμαι ξυπνια απο της 7..δεν κοιμηθηκα καλα το βραδυ αλα ειμαι καλα..περιεργο!:shock::tongue:

παω να ετοιμασω πραγματακια!

να εχετε μια ομορφη κυριακη!φιλακια πολλαααααααααα!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ ποπακι μουουουουοουυου...ποσο συγκινουμαι......φτανει ο καιρος που θα παρετε τη μπουμπου σας αγκαλιτσα...απιστευτοοοοοοοοο!!!!!!!!

θες να κανεις καισαρικη ποπακι μου?γιατι?

να πω και μια καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααα.......σε ολες τις κοιλουμπιτσες μου....να εχετε μια ομορφη κυριακη....εγω ολη μερα χθες ειχα αναγουλες....αχχχχχχχχ.....ειναι καλα το φασολι μου.....χιχιχιχιιχιιι..... το βραδυ εχω μαζωξη σπιτι με φιλους και τα αδερφια μας οποτε θα εχω ετοιμασιες!!!!!

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

(((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημερουδιαααααααααααααααααα!

ειπα να σας πω μια καλημερα ..ετοιμαζομαστε για θαλασσιτσα!:P!ειμαι ξυπνια απο της 7..δεν κοιμηθηκα καλα το βραδυ αλα ειμαι καλα..περιεργο!:shock::tongue:

παω να ετοιμασω πραγματακια!

να εχετε μια ομορφη κυριακη!φιλακια πολλαααααααααα!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

λενιω μουουυουουουοουυοουυ....να περασετε τελειααααααααααααααααα......ζηλευωωωωωωωωωωωω....εμενα ο γιατρος μου ειπε να παω για μπανιο οταν κλεισω την 10η εβδομαδα!!!!οποτε κανω υπομονη,......

σ'αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.....

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

λενιω μουουυουουουοουυοουυ....να περασετε τελειααααααααααααααααα......ζηλευωωωωωωωωωωωω....εμενα ο γιατρος μου ειπε να παω για μπανιο οταν κλεισω την 10η εβδομαδα!!!!οποτε κανω υπομονη,......

σ'αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.....

καλημερα κοριτσια!

ποπακι η μπουμπουδενια 1700!!! super!!! και τα κιλα super! το ειδατε το μαναρακι, πωπω τελεια!!!

ελενιτσα και εμεις πηγαμε για μπανιο εχτες στην ψαθα στο αλεποχωρι και ηταν τελεια!

το πρωτο μπανιο της μπουμπους!!! απο οτι καταλαβα πρεπει να της αρεσε γιατι οσο ημουν μεσα στην θαλασσα δεν κουνιοταν καθολου και μολις εβγαινα αρχισε το παρτυ!

ρανακι υπομονη! τον αλλο μηνα θα κανεις και εσυ μπανακια!

φιλακια στα υπολοιπα κοριτσια!!!

καλημερουδια και καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λενιω μου και γιωτουλα μου, τι καλα που πηγατε για μπανακι!!!!!!!θελω κι εγωωωωωωωωωω!!!!!!!ρανιουκο μου!!!!!!!!!!!!!!!!αναγουλιτσες εχεις ε?υπομονη ματακια μου!!!!!!δεν θελω καισαρικη αλλα αν χρειαστει δεν θα εχω και προβλημα, απλα σκεφτομαι αν ειναι μεγουλιτσικη η μπεμπα πως θα βγει απο το πιτσιποπακι φυσιολογικα ε?χαχαχαχαχα!!!!!!

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν?μακιαααααααααααααααα!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερουδια και καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λενιω μου και γιωτουλα μου, τι καλα που πηγατε για μπανακι!!!!!!!θελω κι εγωωωωωωωωωω!!!!!!!ρανιουκο μου!!!!!!!!!!!!!!!!αναγουλιτσες εχεις ε?υπομονη ματακια μου!!!!!!δεν θελω καισαρικη αλλα αν χρειαστει δεν θα εχω και προβλημα, απλα σκεφτομαι αν ειναι μεγουλιτσικη η μπεμπα πως θα βγει απο το πιτσιποπακι φυσιολογικα ε?χαχαχαχαχα!!!!!!

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν?μακιαααααααααααααααα!!!!!!

η αληθεια ειναι πως αν ειναι πολυ μεγαλο το μωρο(πανω απο 4,500 κιλα) δεν το αφηνουν να βγει φυσιολογικα. εμενα ετσι μου ειπε ο γιατρος που δεν ειναι υπερ της καισαρικης!

καλημερααααααααααααααααααααααα!

τι κανετε αγαπουλες μουυυυυυυυυυ?

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μεγαλωσε το σπορακι σου!ξεκηνησαν κ οι αναγουλεσ ε!μακαρι να μην συνεχιστουν αλα ολα για το φασολακι οπως ειπες κ συ !;)κ γω σαγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ~;)\

Γιωτακι μουυυυ κ σεις πηγατε θαλασσα?τι καλα!!ωρααι δεν ηταν..κ μενα ενω μεσα δεν το αισθανομουν αλα εξω μου εδινε πολες κλωτσιτσες!αυτη τη φορα μπηκα με το μαγιο μου~ειναι μεχρι να κανεις την αρχη:tongue:ειχε λιγο κρυο χθες..κρυωνα μπορω να πω φυσουσε λιγακι κ οταν βρεχοσουν κρυωνες!:shock::shock:

Ποπακη μουυυυυυυυυυ τι κανεις?μακαρι να μπορουσες κ συ να κανεις κανα μπανακι λενε οτι αρεσει πολυ κ στα ζουζουνακια μας εκει μεσα στη κοιλιτσα!;)

εμενα γεννηθηκε 4.180 ποπακη μου ο μικρος κ φυσικα αν χρειαστει καισαρικη για το καλο του μωρου θα κανεις ..κ γω επειδη ειμαι μικροσκοπικη κ ειχα μεγαλη κοιιλια οπως κ τωρα μου λεγανε πως θα γεννησεις φυσιολογικα αν ειναι μεγαλο αν κ αυτο πολες φορες δεν ισχυει..το θεμα ειναι να προχωρησει ο τοκετος κ να μην κολισεις στα 3εκατοστα οπως εγω κ τελικα εκανα καισρικη!:rolleyes:

πηρα πριν λιγο το μικροβιολογικα μεθαυριο παω να κανω την καμπυλη..μακαρι να βγει καλη..θα πηγαινα αυριο αλα χθες εφαγα γλυκο κ λεω να περασουν λιγες μερες!τι λετε?;)

με εβαλε να κανω κ γενικη αιματος κ ουρων!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Kαλημερα κοριτσακια μου τι κανετε????? Δευτερα ξανα καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!

Ηρεμο το δικο μας σαββατοκυριακο...ειχαν ερθει σαββατο απογευμα τα πεθερικα μου να μας δουν και το βραδακι ηρθαν και οι γονεις μου,ψησαμε και φαγαμε ολοι μαζι!

Ποπακι μου μπαμπατσονεραιδουλα ειναι αυτη???? Μια χαρα ειναι μαναρακι μου! Και ο δικος μου γιατρος ειναι υπερ του φυσιολογικου τοκετου αλλα οταν αυτο γινεται, το παλευει μεχρι τελους και μετα παει σε καισαρικη....παντως μην αναρωτιεσαι αν ειναι μεγαλο το μωρο πως θα βγει με φυσιολογικο τοκετο...και ο αδερφος μου 4100 γεννηθηκε και φυσιολογικοτατα παρακαλω!

Λενιω μου μπανακι ε????Ωραια ειναι αλλα εμας χθες εδω μας σηκωνε ο αερας στην παραλια...μακια στα ζουζουνακια σου!!!!!

Γιωτουλα μου τι κανετε μαμα και μπουμπουδενια???

Τα αλλα κοριτσακια τι κανετε??????

Εγω μολις εφαγα τα δημητριακα μου και λεω να παω να κανω καμια δουλιτσα για να ερθω μετα με χρονο να σας απολαυσω...

000203F8.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...