Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια! σας ζηλεύω που θα πιείτε καφεδάκο! εγώ θα κετέβω πάλι για κάτι δουλειές που ξέμειναν και ύστερα φευγω για κομμώτρια!! ελπιζω όλες να είστε καλά και να έχετε μια όμορφη μέρα!

α!!! και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!1 φιλάκια!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

bonjourrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....

τι κανετε κουκλιτσες?θα πιουμε καφεδακι?

καλημεραααααααααααααααααα

τι θα κερασετε?

Καλημερα κοριτσαρες τι κανετε????? Τι θα κερασουμε????? Απ'ολα τα καλα...κοπιαστε!!!!!

krouasan.jpg

Oranges_and_orange_juice.jpg

strawberry-tart-1web.jpg?w=550&h=413

καλημέρα κοριτσάκια! σας ζηλεύω που θα πιείτε καφεδάκο! εγώ θα κετέβω πάλι για κάτι δουλειές που ξέμειναν και ύστερα φευγω για κομμώτρια!! ελπιζω όλες να είστε καλά και να έχετε μια όμορφη μέρα!

Καλημερα και καλο μηνα αναστασακι μας!!!! Καλη προβα σημερα....φιλακια και χαδακια στο μωρακι σου!!!!!

Και παντα προσοχη ετσι?????

μακια αναστασακι μου....πλησιαζει η μερααααααααααααα....αντε να κανεις τις δουλιτσες σου?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες τι κανετε????? Τι θα κερασουμε????? Απ'ολα τα καλα...κοπιαστε!!!!!

krouasan.jpg

Oranges_and_orange_juice.jpg

strawberry-tart-1web.jpg?w=550&h=413

τι μου κανεις πρωι πρωι ?????τι μου κανεις πρωι πρωι.....

μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ..........

τοφαλος θα γινωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....:shock:

bg1142822.jpg

princess2.gif

τι μου κανεις πρωι πρωι ?????τι μου κανεις πρωι πρωι.....

μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ..........

τοφαλος θα γινωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....:shock:

χαχαχαχα.....τι σου κανω καλε???? Φαε να καρδαμωσεις και να μεγαλωσει το σπορακι....χιχιχιχι!!!!!

ρε κοριτσια......βλεπω συνεχεια στον υπνο μου οτι κανω αγορακι και οτι μοιαζει του πεθερου μου( εχει φυγει ο ανθρωπος εδω και 5 χρονια).....να παω να του αναψω ενα κερακι.....

τι ειναι παλι αυτο?

bg1142822.jpg

princess2.gif

ρε κοριτσια......βλεπω συνεχεια στον υπνο μου οτι κανω αγορακι και οτι μοιαζει του πεθερου μου( εχει φυγει ο ανθρωπος εδω και 5 χρονια).....να παω να του αναψω ενα κερακι.....

τι ειναι παλι αυτο?

Nαι καλε πηγαινε να του αναψεις ενα κερακι...βεβαια μπορει να ειναι και προφητικο και να εννοει οτι θα ειναι αγορακι και θα παρει το ονομα του...λεω εγω τωρα! Εχει ξαναγινει αυτο...η μαμα μου εβλεπε τον πατερα της στον υπνο της πριν την βαφτιση του αδερφου μου εντονα και τελικα τον βγαλαμε το ονομα αυτου του παππου! Τωρα μπορει να ειναι και τυχαιο... απλα αναψε ενα κερακι εσυ κακο δεν ειναι!!!!!

Διαφημίσεις

Nαι καλε πηγαινε να του αναψεις ενα κερακι...βεβαια μπορει να ειναι και προφητικο και να εννοει οτι θα ειναι αγορακι και θα παρει το ονομα του...λεω εγω τωρα! Εχει ξαναγινει αυτο...η μαμα μου εβλεπε τον πατερα της στον υπνο της πριν την βαφτιση του αδερφου μου εντονα και τελικα τον βγαλαμε το ονομα αυτου του παππου! Τωρα μπορει να ειναι και τυχαιο... απλα αναψε ενα κερακι εσυ κακο δεν ειναι!!!!!

λες ματινακι μου??????χαχχαχααχαχαχαχ.....για να δουμε....υπομονηηηηηηηη......

παω λαικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.....

μακιαααααααααααααααααααααααααα

bg1142822.jpg

princess2.gif

Mπορει...ποτε δεν ξερεις!!!!

Κι εγω βγαινω...παω να παρω κασεροπιτουλα...ζηλεψα κι εγω τα εικονιδια που εβαλα....χιχιχιχιχ!!!!!!!!!

Φιλακια σε ολες....θα τα πουμε αργοτερα!!!!!!!!

καλημερααααααααααααααααααααα!τι κανετε φιλεναδιτσες!?

εγω καλα εκανα λιγες δουλειτσε ςκ παλι δνε αντεξα κ τωρα καθησα λιγακι περημενω τον μπαμπα να ρθει να μας παρει ναπαμε στην μανουλα μου..ο αντρας μου δουλευει σημερα!

τι τελειο πρωινο εινα αυτοοοοοοοο κ δεν εχω φαει ακομα κ δεν θα λεγα οτι πειναω αλα θα ετρωγα κατι απο ολα αυτα!

Εφακη μου τι καλα που ολα ειναι καλα τελικα κ ο νεος γιατρος μια χαρα μου ακουγεται..θα ηρεμισε ςκ συ τωρα..πολυ χαιρομαι ολα καλα θα πανε!

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυυυ τι κανεις αγαπουλα μου σε εχω πεθυμησει πολυ!το σπορακι μας καλα ειναι?

\Ματινακι μουυυυυυ τι κανεις..κλωτσαει ο μπεμπουλης μας σημερα?

Γιωτακι μου παλι δεν χορτασες υπνο ε!τι σπαστικο..θελω κ γω τυροπιτουλαααα~\

Αναστασακι μουυυυυ σε πεθυμησα κ σενα!εχουμε καιρο να μηλισουμε!λησιαζει η μερα που θα ντυθεις νυφουλα πηρες κ το νυφικο σου τι καλααααααα!περημενουμε νεα απο την προβα!φιλακια πολλαααααα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Λενιω,ποπακι ουουουουοουυουουου!!!!!!

Που εισαστε????????? Ακομα νανι?????????

δεν σας προλαβαααααααα..κριμαααααα!:(φιλακια πολλαααααααααααααα κ πολα χαδακια στα ομορφα ζουζουνακια σας!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...