Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα δικα μου νεα

πηγα στον αλλο τον γιατρο σημερα ολα ειναι μια χαρα μου ειπε ουτε αποκοληση ειδε ουτε τιποτα ολα φυσιολογικα μου δινει προληπτικα λογο της παλλινδρομησ προγεστερονη και ασπιρινη και βιταμινες και το βλεπει θετικα οτι θα πανε ολα καλα,επομενο ραντεβου για να ακουσουμε και καρδουλα 15/7 αχ πως θα περασουν οι μερεσ??? __________________

μπραβο εφακη, πολυ καλα τα νεα σου!!!!!!!!!!τελεια, πολυ χαρηκα!!!!!!!!!με το καλο να ακουσετε και καρδουλα!!!!!!τι καλα!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ωραια τελεια, γιατι νευριασα πολυ με τον αλλον!

εγω να δεις!!!μακρια απο εμασ

παω να ξαπλωσω τωρα που κοιματε και ο μικροσ γιατι αν ξυπνηση την επαθα!!!!

φιλιααααααααααααααααααα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας αγαπουλες μου.....τι κανετε?????

εγω καλα ειμαι...δουλεια σπιτι και παλι τα ιδια....σημερα ειχα παλι κατι ζαλαδιτσες αλλα ολα καλα!!!!!

τζινακι,ποπακι,ματινακι,γιωτακι,λενιω,αναστασακι,ιωαννακι και εφακι.σας στελνω πολλες (((((((((((((((((((((())))))))))))))))))) και πολλα φιλακιααααααααααααααααααα......

bg1142822.jpg

princess2.gif

Φιλεναδίτσες τι κάνετε; Εγώ παρόλο που είμαι τόσο ευτυχισμένη για το σποράκι μου εχθές αλλά και ελάχιστα σήμερα κλαίω χωρίς να μπορώ να καταλάβω το λόγο! Νιώθω πολύ χαρούμενη γι'αυτό που μου συμβαίνει και πραγματικά δεν βλέπω την ώρα να έρθει η Πέμπτη να πάω να ακούσω καρδούλα! Το κλάμα όμως;;;;;;;;:confused::confused::confused::confused:

κοριτσάκια τι κάνετε???? πολύ ευχάριστα τα νέα σου εφάκη!! καλά έκανες τελικά και πήρες 2η γνώμη!!!!

εγώ από το πρωί ήμουν στην αγορά..... μετά πήρα το νυφικό και μετά πάλι αγορά!! ουφφφφφφφφ τα ποδαράκια μου!!!!!!!!!!!!!!! αύριο έχω πρόβα με την κομμώτρια... αν προλάβω κάποια στιγμή θα μπώ!!!!!!!!! φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

921477wc2fyvv2y2.gif

Kαλημερα φιλεναδιτσες!!!!! Τι κανετε???? Σαββατο σημερα και εχει φοβερη ζεστη απο τοσο νωρις...θα σκασουμε σημερα!!!!!!!

Ιωαννακι μου τα εχει αυτα η εγκυμοσυνη...υπαρχουν αλλαγες στην διαθεση αρκετα συχνα...εγω απο την αρχη ημουν υπερευαισθητη και με το παραμικρο εκλαιγα...ακομα και τωρα αν μου πεις κατι το οποιο ειναι δεν ειναι συγκινητικο εγω θα πλανταξω στο κλαμα....μην ανησυχεις λοιπον ειναι φυσιολογικο!

Τα αλλα κοριτσακια μου τι κανουν??? Δεν σας γραφω μια μια γιατι μπορει να ξεχασω καμια και δεν θελω!!!!!!!!!

Εγω σημερα θα παω με την ρενουλα για πεντικιουρ μανικιουρ σε μια φιλη....η ρενα θα κανει δηλαδη...εγω θα κανω την παραλλη εβδομαδα για να ειναι φρεσκοβαμμενα για τον γαμο που εχουμε να παμε....

Αυτα....παω να φαω τα δημητριακα μου και ελπιζω να μπει καμια να πουμε καμια κουβεντουλα....

921477wc2fyvv2y2.gif

Kαλημερα φιλεναδιτσες!!!!! Τι κανετε???? Σαββατο σημερα και εχει φοβερη ζεστη απο τοσο νωρις...θα σκασουμε σημερα!!!!!!!

Ιωαννακι μου τα εχει αυτα η εγκυμοσυνη...υπαρχουν αλλαγες στην διαθεση αρκετα συχνα...εγω απο την αρχη ημουν υπερευαισθητη και με το παραμικρο εκλαιγα...ακομα και τωρα αν μου πεις κατι το οποιο ειναι δεν ειναι συγκινητικο εγω θα πλανταξω στο κλαμα....μην ανησυχεις λοιπον ειναι φυσιολογικο!

Τα αλλα κοριτσακια μου τι κανουν??? Δεν σας γραφω μια μια γιατι μπορει να ξεχασω καμια και δεν θελω!!!!!!!!!

Εγω σημερα θα παω με την ρενουλα για πεντικιουρ μανικιουρ σε μια φιλη....η ρενα θα κανει δηλαδη...εγω θα κανω την παραλλη εβδομαδα για να ειναι φρεσκοβαμμενα για τον γαμο που εχουμε να παμε....

Αυτα....παω να φαω τα δημητριακα μου και ελπιζω να μπει καμια να πουμε καμια κουβεντουλα....

καλημερα ματινακι! τι κανεις?

σαββατο σημερα και δουλευω!!!:-( ηθελα τοσο να κοιμηθω το πρωι! και εγω θα παω για μανικουρ- πεντικουρ σε κανα 15ημερο!:-P

ιωαννα μου λογικο ειναι αυτο! ορμονες βλεπεις! και νευρα θα υπαρχουν και ευαισθησιες και ολα! σε ολες συμβαινουν!

γεια σου ρανακι!

τα αλλα κοριτσακια κοιμοσαστε ακομα??

ξυπνηστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

καλημερα ματινακι! τι κανεις?

σαββατο σημερα και δουλευω!!!:-( ηθελα τοσο να κοιμηθω το πρωι! και εγω θα παω για μανικουρ- πεντικουρ σε κανα 15ημερο!:-P

ιωαννα μου λογικο ειναι αυτο! ορμονες βλεπεις! και νευρα θα υπαρχουν και ευαισθησιες και ολα! σε ολες συμβαινουν!

γεια σου ρανακι!

τα αλλα κοριτσακια κοιμοσαστε ακομα??

ξυπνηστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Γιωτουλα τι κανεις? Η μπουμπου καλα????? Δουλεια ε??? Για να πω την αληθεια πριν απολυθω ημουν απολυτη οτι η γυναικα πρεπει να δουλευει οπωσδηποτε....τωρα που καθομαι 1μιση χρονο και με την εγκυμοσυνη καπακι απο την μια χαιρομαι που δεν εχω δουλεια και ειμαι χαλαρη αλλα απο την αλλη βαριεμαι και μεσα στο σπιτι....σκεφτομαι και το μετα βεβαια οτι αν δουλευα θα ημουν αναγκασμενη να αφησω το μωρακι μου σε ξενα χερια...τι να κανεις ομως? Κι εγω μαλλον μετα απο καποιο διαστημα θα πρεπει να βρω δουλεια γιατι τα εξοδα θα αυξηθουν και δεν θα την παλεψουμε με εναν μισθο! Απλα και 4ωρο να δουλεψω μας σωζει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...