Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω κοριτσακια θα σας αφησω για λιγο....εχω απιστευτο σιδερωμα να κανω....1134123ayfjpcpywq.gif

θα τα πουμε πιο μετα ναι????

Φιλακια πολλα και χαδακια στις κοιλουμπιτσες σας!!!!

κ γω παω σιγα σιγα!νιωθω πως πρηστηκαν πολυ τα ποδια μου!:shock::shock:

καλλο σιδερωμα Ματινακιιιιιιιιιι!;)

καλη δουλειτσα Γιωτακιιιιιιιιιι!;)

φιλακιαααααααααααααα

112550ze19xcxwsj.gifempty.gif

1030693fq2hx6cxfq.gifempty.gif

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσακια θα σας αφησω για λιγο....εχω απιστευτο σιδερωμα να κανω....1134123ayfjpcpywq.gif

θα τα πουμε πιο μετα ναι????

Φιλακια πολλα και χαδακια στις κοιλουμπιτσες σας!!!!

καλο σιδερο! θα βαλεις και σκουπα?

empty.gif

1144967y3dxv8p7ze.gif

χαχααχχα!

ελενιτσα καλη ξεκουραση!

43359-goui.gif

kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pws eiste koritsakia m mpeika na sas pw mia glikia kalhmera kai na dw pws este !!!!

egw edw isixa spitaki kai doulitsa doxa to theo ola kala ipomonh kanw na perasoune oi meres kai na figoume ligo apo athina den antexw allo xixixxixiix genika twra opos einai h kalokairinh mhnes den thelw na kathome spiti den me krataei tpt xixixiixi auta ta nea m eseis gia peite m ta dika sas

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

κοριτσουδια!!!!!!!!επεσε δουλιτσα και δεν ξαναμπηκα απο το πρωι!!!!!!!!!!!ματινακι, λενιω μου, τζινακι, γιωτακι!!!!!!!!!!!!!!!!ουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!παιζατε με τις εικονιτσες ε?τελεια!!!!!!!φανταστικη η νεραιδουλα μου ματινιω μου!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσουδια!!!!!!!!επεσε δουλιτσα και δεν ξαναμπηκα απο το πρωι!!!!!!!!!!!ματινακι, λενιω μου, τζινακι, γιωτακι!!!!!!!!!!!!!!!!ουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!παιζατε με τις εικονιτσες ε?τελεια!!!!!!!φανταστικη η νεραιδουλα μου ματινιω μου!!!!!!:tongue:

πλακα δεν εχει? ζεστενομαι!!!!

empty.gifτι τυχερος!!!

2775909t1jblgnk0h.gif

τα δικα μου νεα

πηγα στον αλλο τον γιατρο σημερα ολα ειναι μια χαρα μου ειπε ουτε αποκοληση ειδε ουτε τιποτα ολα φυσιολογικα μου δινει προληπτικα λογο της παλλινδρομησ προγεστερονη και ασπιρινη και βιταμινες και το βλεπει θετικα οτι θα πανε ολα καλα,επομενο ραντεβου για να ακουσουμε και καρδουλα 15/7 αχ πως θα περασουν οι μερεσ??? __________________

QNUSp3.png

4UmYp3.png

τα δικα μου νεα

πηγα στον αλλο τον γιατρο σημερα ολα ειναι μια χαρα μου ειπε ουτε αποκοληση ειδε ουτε τιποτα ολα φυσιολογικα μου δινει προληπτικα λογο της παλλινδρομησ προγεστερονη και ασπιρινη και βιταμινες και το βλεπει θετικα οτι θα πανε ολα καλα,επομενο ραντεβου για να ακουσουμε και καρδουλα 15/7 αχ πως θα περασουν οι μερεσ??? __________________

επιτελους! σου αρεσε καλυτερα φανταζομαι ο γιατρος αυτος ε?

με υπομονη φυσικα θα περασουν οι μερες! :-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...