Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα συναδελφισσα μου~:tongue::tongue:καλα ειμαι!ξεκουραστη σημερα!;)το ζουζουνι μου ολο κατι κανει κ μου δινει κλωτσιτσες το γιαυρι μου~αχ ποσο πολυ ανυπομονω να το δω!οπως ολες μας φυσικα!αλα αυτες τις μερες το σκεφτομαι συνεχεια!;)

τα ψαρακια μαρεσουν παρα πολυ κ ειδικα η τσιπουρα η αλανιαρα!χαχαχχα*(ειναι απο ενα παιδικο απο τον nemo αν το εχεις δει τελειο ειναι πολυ πλακα εχει)

οι μελιτζανες πολυ μαρεσουν κ ειδικα τηγανιτες!:tongue:

καλο μηνα δεν σας ειπαααα...να εχουμε ενα ομορφο κ δροσερο καλο μηναααα!:D:D

Τρελενομαι για τσιπουρες....αχ,ο μπαμπας μου ψαρευε χρονια και παντα ειχαμε φρεσκα ψαρια στο σπιτι...τωρα παει αλλα οχι τοσο συχνα και συνηθως παε βραδυ για χταποδια και σουπιες....βγαζει και ψαρια αλλα οχι την ποσοτητα που εβγαζε πριν....μιλαμε για τουλαχιστον 30 κιλα ψαρια την φορα....αφου εδινε και στους γειτονες που να τα βαζαμε ολα αυτα????Τωρα που εχουμε παρει καταψυχτη δεν παει...τεσπα!!!!!

Καλο μηνα λενιω χωρις ταλαιπωριες!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τρελενομαι για τσιπουρες....αχ,ο μπαμπας μου ψαρευε χρονια και παντα ειχαμε φρεσκα ψαρια στο σπιτι...τωρα παει αλλα οχι τοσο συχνα και συνηθως παε βραδυ για χταποδια και σουπιες....βγαζει και ψαρια αλλα οχι την ποσοτητα που εβγαζε πριν....μιλαμε για τουλαχιστον 30 κιλα ψαρια την φορα....αφου εδινε και στους γειτονες που να τα βαζαμε ολα αυτα????Τωρα που εχουμε παρει καταψυχτη δεν παει...τεσπα!!!!!

Καλο μηνα λενιω χωρις ταλαιπωριες!!!!!!

κ μενα πανε πολυ συχνα ο μπαμπας μου με τον αντρα μου αλα λιγες ειναι οι φορες που φερνουν μπολικα!τα λυπαμαι μωρε τα ψαρακια αλα ειναι τοσο νοστιμα!δεν θελω να τα φερνουν ζωντανα στο σπιτι τα λυπαμαι δεν μπορω νατα βλεπω@:rolleyes::(ο μπαμπας μου χρονια κ αυτος πηγαινει για ψαρεμα κ πιο παλια επιανε περισοτερα μετα που παντρευτικαμε με τον αντρα μου κολισε κ ο δικος μου κ δεν τον αφηνει σε ησυχια θελει να πηγαινει πολυ συχνα κ μου φερνει κατι λιγα ψαρακια!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κ μενα πανε πολυ συχνα ο μπαμπας μου με τον αντρα μου αλα λιγες ειναι οι φορες που φερνουν μπολικα!τα λυπαμαι μωρε τα ψαρακια αλα ειναι τοσο νοστιμα!δεν θελω να τα φερνουν ζωντανα στο σπιτι τα λυπαμαι δεν μπορω νατα βλεπω@:rolleyes::(ο μπαμπας μου χρονια κ αυτος πηγαινει για ψαρεμα κ πιο παλια επιανε περισοτερα μετα που παντρευτικαμε με τον αντρα μου κολισε κ ο δικος μου κ δεν τον αφηνει σε ησυχια θελει να πηγαινει πολυ συχνα κ μου φερνει κατι λιγα ψαρακια!:tongue:

Ειχαμε πει φετος το καλοκαιρι με τον αντρα μου να παμε κι εμεις με τον πατερα μου να μας δειξει τα κατατοπια και να πηγαινουμε και μονοι μας...αλλα εγω τωρα δεν μπορω οποτε θα παει καμια φορα μονος του ο αντρας μου με τον μπαμπα μου....ετσι κι αλλιως ειναι και ωραιο σαν χομπι!

Διαφημίσεις

Ειχαμε πει φετος το καλοκαιρι με τον αντρα μου να παμε κι εμεις με τον πατερα μου να μας δειξει τα κατατοπια και να πηγαινουμε και μονοι μας...αλλα εγω τωρα δεν μπορω οποτε θα παει καμια φορα μονος του ο αντρας μου με τον μπαμπα μου....ετσι κι αλλιως ειναι και ωραιο σαν χομπι!

ναι για σενα ειναι δυσκολο τωρα!εγω εχω παει λιγες φορες αλα με παρεα κ παιρναμε κ κρεας για να ψησουμε εξω!:tongue:

ναι ειναι ωραιο χομπι γιαυτους που τους αρεσει πολυ!κ οικονομικη λυση αν τελικα καταφερεις να ψαρεψεις γιατι τα ψαρια ειναι πανακριβα!:shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι για σενα ειναι δυσκολο τωρα!εγω εχω παει λιγες φορες αλα με παρεα κ παιρναμε κ κρεας για να ψησουμε εξω!:tongue:

ναι ειναι ωραιο χομπι γιαυτους που τους αρεσει πολυ!κ οικονομικη λυση αν τελικα καταφερεις να ψαρεψεις γιατι τα ψαρια ειναι πανακριβα!:shock:

Σε φανταζομαι λενιω μου ετσι.....χιχιχιχιχι!!!! 125837ndpjzz2iov.gif

Ωραια ειναι παντως κι εμενα μου αρεσει τετοια φαση!!!

ελενακι μου καλημερα!

τι κανουν οι πριγκιπες σου? ο μεσα και ο εξω??

ψαρακια ωραια! εγω εχω φασολακια!!

καλε τι ωραια μπεμπεδακια ειναι αυτα?

γελασα πολυ με αυτο που ψαρευει!!! χαχαχαχαχα!!!

Διαφημίσεις

ελενακι μου καλημερα!

τι κανουν οι πριγκιπες σου? ο μεσα και ο εξω??

ψαρακια ωραια! εγω εχω φασολακια!!

καλε τι ωραια μπεμπεδακια ειναι αυτα?

γελασα πολυ με αυτο που ψαρευει!!! χαχαχαχαχα!!!

καλημερα Γιωτακι μου~καλα ειναι τα πριγκιπακια μου~:D:D

εσυ πως εισαι?η ζουζουνιτσα?

ωραια κ τα φασολακια!;);)

εχουν πολυ πλακα αυτα τα εικονιδια!:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα Γιωτακι μου~καλα ειναι τα πριγκιπακια μου~:D:D

εσυ πως εισαι?η ζουζουνιτσα?

ωραια κ τα φασολακια!;);)

εχουν πολυ πλακα αυτα τα εικονιδια!:tongue::tongue:

καλα ειμαι αν και κουρασμενη απο εχτες ενθουσιασμενη με τις αγορες!!!

εχω πεσει κατω απο τα γελια με τα εικονιδια!!! χαχαχαχχχααχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...