Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ναι και εγώ αυτό θέλω να πιστεύω!!! θα σκεύτομαι μόνο θετικά!!!:P:p:p τι καλά θαλασσίτσα!!!!!!!! καλά κάνειςς!!!!!!!!!!!

Εμενα με πηρε πριν λιγο ο γιατρος για την επιβεβαιωση του β'επιπεδου και τελικα δεν αλλαξε κατι...θα την κανουμε 11 Ιουλιου και ωρα 6μιση το απογευμα πρωτα ο Θεος!!!! Ανυπομονωωωωωω........!!!!!

Μονο θετικη σκεψη να εχεις...μια χαρα ειναι το μωρακι σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!

εμπλεξα σημερα και τωρα καταφερα να μπω και να διαβασω τα νεα σας!

αναστασακι τα αποτελεσματα σου ειναι πολυ καλα! πολυ μικρη αυχενικη διαφανεια! οσο πιο μικρη τοσο πιο καλα!!! το "αναπροσαρμοσμενη" ειναι ορος που χρησιμοποιουνε οι γιατροι, το εχω ξαναδει σε αποτελεσματα αυχενικης! μπραβο το μωρακι σας!!!

ρανακι!! 2 εκατοστα μπεμπαρο εχεις??? ευτυχισμενη ε???

ποπακι, ελενιτσα, ματινακι, εφακι και οποια αλλη ξεχναω καλημερα! τι κανετε? οι κοιλουμπιτσες καλα?

φιλακια

Γιωτουλα μου ελειψες σημερα εσυ και η μπουμπουδενια σου! Τι κανεις χρυσουλι μου?????

Καλα ειμαι εγω και περιμενω πως και πως να ερθει η αλλη δευτερα για τον β'επιπεδου....ανυπομονω να δω το μπεμπακι μου αλλα εχω και ενα αγχος! Σε λογικα πλαισια βεβαια!!!!!!!

Φιλακια και χαδακια στην κοιλιτσα!!!!!!

Εμενα με πηρε πριν λιγο ο γιατρος για την επιβεβαιωση του β'επιπεδου και τελικα δεν αλλαξε κατι...θα την κανουμε 11 Ιουλιου και ωρα 6μιση το απογευμα πρωτα ο Θεος!!!! Ανυπομονωωωωωω........!!!!!

Μονο θετικη σκεψη να εχεις...μια χαρα ειναι το μωρακι σου!

με το καλό ματινάκι να δεις το ζουζουνάκι σου!!!!!! ΄τι ακριβώς βλέπουν σ'αυτόν τον υπέερυχο???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

με το καλό ματινάκι να δεις το ζουζουνάκι σου!!!!!! ΄τι ακριβώς βλέπουν σ'αυτόν τον υπέερυχο???

Ευχαριστω Αναστασακι μου καλο!!!!

Ειναι ο πιο μεγαλος και λεπτομερης υπερηχος! Βλεπουν τα παντα...εγκεφαλο, τα οργανα και αν λειτουργουν σωστα π.χ. επειδη εχει αρχισει το μωρο να καταπινει αμνιακο υγρο σου λενε αν ειναι γεματο το στομαχι του και η κυστη του ετσι ωστε βλεπουν αν λειτουργουν και τα νεφρα , μετρανε δαχτυλα , το βαρος και γενικα ειναι πολυ λεπτομερης!!!!!

Ευχαριστω Αναστασακι μου καλο!!!!

Ειναι ο πιο μεγαλος και λεπτομερης υπερηχος! Βλεπουν τα παντα...εγκεφαλο, τα οργανα και αν λειτουργουν σωστα π.χ. επειδη εχει αρχισει το μωρο να καταπινει αμνιακο υγρο σου λενε αν ειναι γεματο το στομαχι του και η κυστη του ετσι ωστε βλεπουν αν λειτουργουν και τα νεφρα , μετρανε δαχτυλα , το βαρος και γενικα ειναι πολυ λεπτομερης!!!!!

πω πω!! ε όσο να πεις ένα άγχος θα το έχουμε!!! πιστευω μετά από αυτόν τον υπέρηχο θα είσαι πιο ξένιαστη!!!! πόσο ακριβώς θα είσαι όταν το κάνεις? εμένα μου είπε πως γίνεται στον 5ο.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

γεια σου εφάκη! τι υγρά είχες??? γιατί και εγώ είχα και έχω υγρά αλλά δεν μου είπε ποτέ τίποτα για αποκόλληση! πάντως καλά το σκέφτηκες να πάρεις και μια δευτερη γνώμη! εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!:P:p:p
Καλησπερα κοριτσαρες.....τι κανετε???? Εμεις μολις γυρισαμε απο θαλασσα....τι ωραια που ηταν....πολυ χαλαρωσα!!!!!!!!!!

Εφακη μου τι καλα ειδατε σακουλακι γιουπι!!!!!! Υγρα εχω κι εγω και γενικα εχουμε ολες οι εγκυμονουσες λογω αυξησης των οιστρογονων και ειναι ακρως φυσιολογικο....εκτος κι αν ειχες περιεργα υγρα οπως π.χ με χρωμα ή πηχτα πολυ!!!!! Παντως ευχομαι να μην ειναι τιποτα κακο! Να πας να παρεις κι αλλη γνωμη σαφως!!!!

Αναστασακι μου τωρα ειδα που απαντησες για το ρινικο οστο! Μη σε ανησυχει τιποτα ειναι ολα καλα και φυσιολογικα!

Οι αλλες που εισαστε βρε??????

τα υγρα που ειδα ηταν με χρωμα μπεζ για αυτο φοβηθηκα,δεν μου αρεσε ομως ο γιατρος αυριο θα κλεισω ραντεβου να παω σε ενα που πηγαινα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γιωτουλα μου ελειψες σημερα εσυ και η μπουμπουδενια σου! Τι κανεις χρυσουλι μου?????

Καλα ειμαι εγω και περιμενω πως και πως να ερθει η αλλη δευτερα για τον β'επιπεδου....ανυπομονω να δω το μπεμπακι μου αλλα εχω και ενα αγχος! Σε λογικα πλαισια βεβαια!!!!!!!

Φιλακια και χαδακια στην κοιλιτσα!!!!!!

καλημερα κοριτσακια!

ματινακι θαλασσα! τι καλα! εγω δουλευα:-(

καλα ειμαστε και η μπεμπουλα μια χαρα! ε ενταξει το αγχος ειναι φυσιολογικο! αντε με το καλο να το δειτε!!!:-P θα ειναι μεγαλο τωρα και θα ενθουσιαστεις!!!

εφακη καλα θα κανεις για δευτερη γνωμη, αλλα μικροαποκολλησεις πολλες κοπελες εχουν και με λιγη ξεκουραση κλεινουν (3 κοπελες απο τις 7 που ειμαστε μαζι εγκυες γνωστες και φιλες ειχαν αποκολληση και ολα πηγαν καλα!)το πολυ πολυ να σου δωσει προγεστερονη. μην ανησυχεις, θεττικες σκεψεις!!!:-P

ελενιτσα δεν μπηκες καθολου εχτες? η εγω εχω αλτσχαιμερ??

εισαι καλα???

αναστασακι μου!!! τι κανεις?

ρανακι! τι κανεις κοριτσακι?

ποια ξεχναω φιλεναδιτσες μου?

τα δικα μας νεα!

πηγαμε εχτες και πηραμε τον καναπε ανακληντρο που ηθελα για το παιδικο, εχει και αποθηκευτικο χωρο και ειναι σε ανοιχτο εκρου χρωμα, και ριχταρι πορτοκαλι! (το δωματιο θα ειναι σε πορτοκαλι- λαχανι)

πηραμε ενα φωτιστικο με τον γουινι, τον γκαριζ και τον τιγρη πανω σε ενα αεροπλανο (τελειο!) και μια ραφιερα στο χρωμα του ξυλου σε στυλ αλαξιερας με 2 μεγαλα συρταρια και 2 μεγαλα ντουλαπια! ετσι οταν το μπεμπακι μεγαλωσει δεν θα ειναι αχρηστη! θα βαλω και ενα στρωματακι επανω και μια χαρα!

πολυ χαρηκα! τωρα μας μενει μονο το κρεβατακι και μερικα αυτοκολλητα τοιχου και η φωλιτσα του μικρου μας ετοιμη!!!!:-P:-P:-P

φιλακια πολλα σε ολες κοριτσακια!!!

καλημεραααααααααααααααααα και καλο μηνα να εχουμε!!!!!!!

εφακη μου ολα θα πανε καλα, παρε και μια δευτερη γνωμη και αν οντως ειναι αποκολληση θα ξεκουραστεις λιγακι και θα φτιαξει!!!!!!!!!!;)

τα αλλα κοριτσουδια μουυυυυυυυυυυυυ?μακια μακια σας πολλα!!!!!!!!!!!!

εγω σημερα παω γιατρουλι να δω την μπεμπουλα μου!!!!!!επιτελους!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημεραααααααααααααααααα και καλο μηνα να εχουμε!!!!!!!

εφακη μου ολα θα πανε καλα, παρε και μια δευτερη γνωμη και αν οντως ειναι αποκολληση θα ξεκουραστεις λιγακι και θα φτιαξει!!!!!!!!!!;)

τα αλλα κοριτσουδια μουυυυυυυυυυυυυ?μακια μακια σας πολλα!!!!!!!!!!!!

εγω σημερα παω γιατρουλι να δω την μπεμπουλα μου!!!!!!επιτελους!!!!!!

ποπακι!!! τι καλα! θα δεις την νεραιδουλα σου σημερα! να της δωσεις ενα φιλακι!:-P

Διαφημίσεις

Καλημερα τσουπρες τι κανετε?????? Καλο μηνα να εχουμε!!!!!!!!!

Εγω σημερα δεν ηθελα να σηκωθω απ'το κρεβατι....μολις ομως ενιωσα οτι θα κανω εμετο απο την πεινα σηκωθηκα και εβαλα τα δημητριακα μου να μουλιασουν!!!!!

Εσεις τι κανετε????

Ποπακι μου σημερα θα δεις την νεραιδενια σου???? Αχ τι τελεια!!!!! Με το καλο να την δεις και να της δωσεις φιλακια και χαδακια!!!!!!

Γιωτουλα μου??????? Πρωινη πρωινη σημερα??? Η μπουμπουδενια ξυπνησε?

Εγω κοριτσια σημερα βαριεμαι παρα πολυ κι εχω αρκετες δουλειες να κανω...ουφ! Κανει και ζεστη....τι να κανω ομως πρεπει να τις κανω.....

Λενιωωωωωω??????Που εισαι καλε????

Καλημερα τσουπρες τι κανετε?????? Καλο μηνα να εχουμε!!!!!!!!!

Εγω σημερα δεν ηθελα να σηκωθω απ'το κρεβατι....μολις ομως ενιωσα οτι θα κανω εμετο απο την πεινα σηκωθηκα και εβαλα τα δημητριακα μου να μουλιασουν!!!!!

Εσεις τι κανετε????

Ποπακι μου σημερα θα δεις την νεραιδενια σου???? Αχ τι τελεια!!!!! Με το καλο να την δεις και να της δωσεις φιλακια και χαδακια!!!!!!

Γιωτουλα μου??????? Πρωινη πρωινη σημερα??? Η μπουμπουδενια ξυπνησε?

Εγω κοριτσια σημερα βαριεμαι παρα πολυ κι εχω αρκετες δουλειες να κανω...ουφ! Κανει και ζεστη....τι να κανω ομως πρεπει να τις κανω.....

Λενιωωωωωω??????Που εισαι καλε????

ματινακι!!! ναι πρωινη! δεν ειχε κοσμο στην δουλεια σημερα το πρωι... μακαρι να ξεκινησει λιγο! να παρουμε και κανα φραγκο! εχουμε και εξοδα!!!

η μπουμπουδενια μου πρωινη και αυτη! το αντρακι σου τι κανει?

καλο μηνα και σε σενα! και εγω πειναω!!!

ειμαι λιωμα κουρασμενη απο την χτεσινη μερα αλλα ενθουσιασμενη απο τις αγορες!:-P οποτε η κουραση παει πισω!!!

νυσταζω και νιωθω τα ματια μου να καινε! 1,00 κοιμηθηκα εχτες και 6,30 ξυπνησα:shock:

πω πω!! ε όσο να πεις ένα άγχος θα το έχουμε!!! πιστευω μετά από αυτόν τον υπέρηχο θα είσαι πιο ξένιαστη!!!! πόσο ακριβώς θα είσαι όταν το κάνεις? εμένα μου είπε πως γίνεται στον 5ο.

Αναστασακι μου δυστυχως χθες με πεταξε και δεν μπορουσα να ξαναμπω...κατι ειχε η συνδεση προφανως.....

Εγω οταν κανω τον υπερηχο αυτο θα ειμαι 21w+3d με τους αρχικους υπολογισμους και με τους υπολογισμους απο την αυχενικη θα ειμαι 22w+2d. Εχω ηδη μπει στον 5ο απο τις 18 Ιουνιου....καθε 18 αλλαζω μηνα!

ματινακι!!! ναι πρωινη! δεν ειχε κοσμο στην δουλεια σημερα το πρωι... μακαρι να ξεκινησει λιγο! να παρουμε και κανα φραγκο! εχουμε και εξοδα!!!

η μπουμπουδενια μου πρωινη και αυτη! το αντρακι σου τι κανει?

καλο μηνα και σε σενα! και εγω πειναω!!!

ειμαι λιωμα κουρασμενη απο την χτεσινη μερα αλλα ενθουσιασμενη απο τις αγορες!:-P οποτε η κουραση παει πισω!!!

νυσταζω και νιωθω τα ματια μου να καινε! 1,00 κοιμηθηκα εχτες και 6,30 ξυπνησα:shock:

Καλε πως ξεχαστηκα ετσι?? Με υγεια τα καινουργια πραγματα της μπουμπουδενιας σας!!!!!!!! Καλως να την δεχτειτε γερη και δυνατη!!!!!

Μιλαμε για πολυ πεινα και ελεγα οτι οσο περναει ο καιρος δεν θα πειναω τοσο!

Το αντρακι μου καλα ειναι ξυπναμε παντα μαζι τα πρωινα αλλα απο χθες ειναι πολυ ζωηρος ολη μερα σχεδον!!!!!!!! Αντε να περασει και η επομενη εβδομαδα και να παμε να το δουμε γιατι το εχω επιθυμησει πολυ.....πολυ μου λειπει!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...