Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αραααααααα εισαι κομπλε!!!!!!χαχαχαχα!!!!!το μπεμπακι σου ειναι υγιεστατο!!!!!!!!!!!:tongue:

καλημερα κοριτσια!

εμπλεξα σημερα και τωρα καταφερα να μπω και να διαβασω τα νεα σας!

αναστασακι τα αποτελεσματα σου ειναι πολυ καλα! πολυ μικρη αυχενικη διαφανεια! οσο πιο μικρη τοσο πιο καλα!!! το "αναπροσαρμοσμενη" ειναι ορος που χρησιμοποιουνε οι γιατροι, το εχω ξαναδει σε αποτελεσματα αυχενικης! μπραβο το μωρακι σας!!!

ρανακι!! 2 εκατοστα μπεμπαρο εχεις??? ευτυχισμενη ε???

ποπακι, ελενιτσα, ματινακι, εφακι και οποια αλλη ξεχναω καλημερα! τι κανετε? οι κοιλουμπιτσες καλα?

φιλακια

καλημερα κοριτσια!

αναστασακι τα αποτελεσματα σου ειναι πολυ καλα! πολυ μικρη αυχενικη διαφανεια! οσο πιο μικρη τοσο πιο καλα!!! το "αναπροσαρμοσμενη" ειναι ορος που χρησιμοποιουνε οι γιατροι, το εχω ξαναδει σε αποτελεσματα αυχενικης! μπραβο το μωρακι σας!!!

ποπακι, ελενιτσα, ματινακι, εφακι και οποια αλλη ξεχναω καλημερα! τι κανετε? οι κοιλουμπιτσες καλα?

φιλακια

καλημερα γιωτακι!!!!!!!!!!!!!!!φιλακια στην μπεμπουλα σου την χορευταρου!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα κοριτσια!

φιλακια

καλημέρα γιωτάκι!!!!!! το γλυκούλι μου ΄κολυμπουσε!!! εσεις όλα καλα????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα γιωτάκι!!!!!! το γλυκούλι μου ΄κολυμπουσε!!! εσεις όλα καλα????

κολυμβητης- τρια!!!

το κοριτσακι μου μπαλαρινα!!! συνεχιζει το χορο!!!

απο την δευτερα ποναει η μεση μου!!! κατα τα αλλα καλα!:-P

γιατί ετσι??

κουραστηκες????

εχω λιγο ευαισθησια στην μεση λογω υψους, και την κυριακη που βαπτηστικε η ανηψια μου εβαλα λιγο τακουνι+ την εγκυμοσυνη που ετσι και αλλιως ποναει η μεση, μαλλον ολα μαζι!:-(

ποπακι!!! εκτος απο το χορο πεταει και φτερνες τωρα! πλακα εχει!,

το κοριτσακι σου τι κανει?

καλοφωτιστη η ανηψουλα!!!!!!!

αυτες οι φτερνες ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα!!!!!!

θελει ξεκουραση η μεσουλα σου!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

καλοφωτιστη η ανηψουλα!!!!!!!

αυτες οι φτερνες ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα!!!!!!

θελει ξεκουραση η μεσουλα σου!!!!!

ευχαριστω! και ειναι ενα μωρο τρελλα! ειχα να την δω απο οταν εμεινα εγκυος γιατι ηταν ολο αρρωστα τα παιδια ( η μεγαλη ειναι 6 χρονων)

την βγαλαμε παναγιωτα- μιχαελα.

η μεση αστα! κουτσαινω στο περπατημα, νομιζω οτι ειναι σαν πιασιμο και δεν μπορω να ξαπλωσω μπρουμιτα να με τριψει ο καλος μου! με ενοχλει η κοιλουμπα!

ναι οι φτερνες τελειες!!! θελω να της φιλησω τις πατουσιτσες!!!!

οταν βγει θα την ταραξω!!!

τα νεα μου

πηγα στο γιατρο ειδαμε σακο αλλα ειδε και μια μικρη αποκοληση για αυτο ειχα τα υγρα ειπε μου ειναι να ξαπλωνω και μου εδωσε αδεια μεχρι 15/7

δεν μου πολυ αρεσε ομως και αυριο θα παρω σε ενα αλλο γιατρο να παρω και δευτερη γνωμη

QNUSp3.png

4UmYp3.png

τα νεα μου

πηγα στο γιατρο ειδαμε σακο αλλα ειδε και μια μικρη αποκοληση για αυτο ειχα τα υγρα ειπε μου ειναι να ξαπλωνω και μου εδωσε αδεια μεχρι 15/7

δεν μου πολυ αρεσε ομως και αυριο θα παρω σε ενα αλλο γιατρο να παρω και δευτερη γνωμη

γεια σου εφάκη! τι υγρά είχες??? γιατί και εγώ είχα και έχω υγρά αλλά δεν μου είπε ποτέ τίποτα για αποκόλληση! πάντως καλά το σκέφτηκες να πάρεις και μια δευτερη γνώμη! εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπερα κοριτσαρες.....τι κανετε???? Εμεις μολις γυρισαμε απο θαλασσα....τι ωραια που ηταν....πολυ χαλαρωσα!!!!!!!!!!

Εφακη μου τι καλα ειδατε σακουλακι γιουπι!!!!!! Υγρα εχω κι εγω και γενικα εχουμε ολες οι εγκυμονουσες λογω αυξησης των οιστρογονων και ειναι ακρως φυσιολογικο....εκτος κι αν ειχες περιεργα υγρα οπως π.χ με χρωμα ή πηχτα πολυ!!!!! Παντως ευχομαι να μην ειναι τιποτα κακο! Να πας να παρεις κι αλλη γνωμη σαφως!!!!

Αναστασακι μου τωρα ειδα που απαντησες για το ρινικο οστο! Μη σε ανησυχει τιποτα ειναι ολα καλα και φυσιολογικα!

Οι αλλες που εισαστε βρε??????

Καλησπερα κοριτσαρες.....τι κανετε???? Εμεις μολις γυρισαμε απο θαλασσα....τι ωραια που ηταν....πολυ χαλαρωσα!!!!!!!!!!

Εφακη μου τι καλα ειδατε σακουλακι γιουπι!!!!!! Υγρα εχω κι εγω και γενικα εχουμε ολες οι εγκυμονουσες λογω αυξησης των οιστρογονων και ειναι ακρως φυσιολογικο....εκτος κι αν ειχες περιεργα υγρα οπως π.χ με χρωμα ή πηχτα πολυ!!!!! Παντως ευχομαι να μην ειναι τιποτα κακο! Να πας να παρεις κι αλλη γνωμη σαφως!!!!

Αναστασακι μου τωρα ειδα που απαντησες για το ρινικο οστο! Μη σε ανησυχει τιποτα ειναι ολα καλα και φυσιολογικα!

Οι αλλες που εισαστε βρε??????

ναι και εγώ αυτό θέλω να πιστεύω!!! θα σκεύτομαι μόνο θετικά!!!:P:p:p τι καλά θαλασσίτσα!!!!!!!! καλά κάνειςς!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...