Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

και εγώ αυτό ρωτάω !!! δεν ξέρω τι είναι αυτο το τρισωμία 21!!! εσάς τι έγραφαν τα αποτελέσματα!! ??? όταν μπορέσει κάποια να δεί και να γραψει!!!

βασικά 'εχω αγχωθεί πάλι λίγο και το ψάχνω!

απ'ότι κατάλαβα, μάλλον περιμένουν και τα αποτελέσματα της pap-a για να βγάλουν τις τελικές πιθανότητες, γιατι από κάτω λέει:

προϋπάρχουσα στατιστικη πιθανότητα: τρισωμία 21

και απο κάτω τελική συνδυασμένη πιθανότητα: (και το έχει κενό)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απ'ότι κατάλαβα, μάλλον περιμένουν και τα αποτελέσματα της pap-a για να βγάλουν τις τελικές πιθανότητες, γιατι από κάτω λέει:

προϋπάρχουσα στατιστικη πιθανότητα: τρισωμία 21

και απο κάτω τελική συνδυασμένη πιθανότητα: (και το έχει κενό)

Για το ρινικο οστο λεει ορατο?

καλημερααααα κοριτσακια μουυυυ~τι κανετεεε?εγω σημερα δε ειμαι κ πολυ καλα νιωθω πολυ κουρασμενη απο χθες με τις δουλεις τα γλυκα κ μετα αργα ειχαμε κ κοσμο κ δεν κοιμηθηκα καλα κ σημερα ειμαι τοσο αδυναμη ετοιμη να πεσω!ηρθα ομως στη μανουλα μου που δεν δουλευει σημερα για να με ξεκουρασει!

Αναστασακι μου ολα καλα με την αυχενικη αγαπουλα μου μην ανυσηχεις..ειναι πολυ καλα τα αποτελλεσματα σου κ το αιμα δεν θα δειξει τιποτα ανησυχητικο!;);)

μια ζεστη καλημερα σε ολες κ πολα φιλακια στα μωρακια σας!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

θα μπω πιο αργα αν βρω δυναμεις~!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερααααα κοριτσακια μουυυυ~τι κανετεεε?εγω σημερα δε ειμαι κ πολυ καλα νιωθω πολυ κουρασμενη απο χθες με τις δουλεις τα γλυκα κ μετα αργα ειχαμε κ κοσμο κ δεν κοιμηθηκα καλα κ σημερα ειμαι τοσο αδυναμη ετοιμη να πεσω!ηρθα ομως στη μανουλα μου που δεν δουλευει σημερα για να με ξεκουρασει!

Αναστασακι μου ολα καλα με την αυχενικη αγαπουλα μου μην ανυσηχεις..ειναι πολυ καλα τα αποτελλεσματα σου κ το αιμα δεν θα δειξει τιποτα ανησυχητικο!;);)

Καλημερα λενιω μου! Πανε να ξεκουραστεις αφου εισαι και στην μανουλα και θα τα πουμε πιο μετα!!!!

Καλη ξεκουραση και πολλα φιλια σε σενα και στα αντρακια σου!!!!!!

να μην το ψαχνεις καθολου!!!!!!!!!!!δεν ειναι τιποτα!!!!!!!η αυχενικη γινεται για να φανει αν υπαρχει τρισωμια 21 ή καποια αλλη, εσενα το μωρακι σου ειναι φυσιολογικοτατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!η αυχενικη ειναι 0,77, πολυ πολυ μικρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock:

Αχ έχετε δίκιο βρε κορίτσια!! ουφ! δεν ψάχνω άλλο τίποτα! θα περιμένω και τα αποτελέσματα της pap-a την παρασκευή! 1 μέρα πριν το γάμο μου!!!!! (και μετα με ρωτάνε αν έχω άγχος για το γάμο!!! ποιον γάμο???!!!!)

ματινάκι την γιατρό δεν την πήρα, μου είχε πει να πάω τα αποτελέσματα όλα μαζί απο εκεί με κάτι άλλες αιματολογικές εξετάσεις που πρέπει να κάνω! (αν και όταν έδωσα το αίμα με ρώτησαν αν θέλω να τα στείλουν με φαξ στη γιατρό μου γιατί συνήθως έτσι κάνουν)

Α! και ΠΗΤ μου έδωσε 13/1!!!! ενώ η γιατρός μου'χε πει ΠΗΤ 18/1

ποια κρατάω εγώ???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα λενάκι!!! καλή ξεκούραση κοριτσάκι!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αχ έχετε δίκιο βρε κορίτσια!! ουφ! δεν ψάχνω άλλο τίποτα! θα περιμένω και τα αποτελέσματα της pap-a την παρασκευή! 1 μέρα πριν το γάμο μου!!!!! (και μετα με ρωτάνε αν έχω άγχος για το γάμο!!! ποιον γάμο???!!!!)

ματινάκι την γιατρό δεν την πήρα, μου είχε πει να πάω τα αποτελέσματα όλα μαζί απο εκεί με κάτι άλλες αιματολογικές εξετάσεις που πρέπει να κάνω! (αν και όταν έδωσα το αίμα με ρώτησαν αν θέλω να τα στείλουν με φαξ στη γιατρό μου γιατί συνήθως έτσι κάνουν)

Α! και ΠΗΤ μου έδωσε 13/1!!!! ενώ η γιατρός μου'χε πει ΠΗΤ 18/1

ποια κρατάω εγώ???

μπραβο κοριτσακι μου, να μην ψαχνεσαι αλλο!!!!!!εγω πιστευω πως 18/1 γιατι το μωρακι παντα φαινεται μεγαλυτερο απο την ημερομηνια που μας δινει ο γιατρος!!!!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Κοριτσακια βγαινω κι εγω για λιγο...παω κρεοπωλειο για να μην παει 12 η ωρα και βγω στον νταλα ηλιο!!!!!

Σας φιλω!!!!!!!

φιλακια πολλα ματινακι, καλυτερα τωρα να πας, καλα λες!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

λενακι μου καλο!!!!!!!!!!αχ σε καταλαβαινω!!!!!να ξεκουραστεις σημερα, να μην κανεις απολυτως τιποτα!!!!!φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

μπραβο κοριτσακι μου, να μην ψαχνεσαι αλλο!!!!!!εγω πιστευω πως 18/1 γιατι το μωρακι παντα φαινεται μεγαλυτερο απο την ημερομηνια που μας δινει ο γιατρος!!!!!!!!;)

και ο υπέρηχος μου το έβγαλε εχθές 11w+6d

καλά όταν το είδα τρισδιάστατο έπαθα πλάκα!!!!!!!! κόλλησα!!!!!!!!!!!

και κάτι άλλο, μου είπε ότι η μήτρα μου είναι προς τα πίσω γι'αυτο και δεν φενόταν εντελώς καθαρά γι'αυτο με πίεζε λίγο την κοιλιά!

και λέω δεν μου το έχει πει βρε κορίτσια καμία γυναικολόγος μέχρι τώρα!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ????:confused::confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και ο υπέρηχος μου το έβγαλε εχθές 11w+6d

καλά όταν το είδα τρισδιάστατο έπαθα πλάκα!!!!!!!! κόλλησα!!!!!!!!!!!

και κάτι άλλο, μου είπε ότι η μήτρα μου είναι προς τα πίσω γι'αυτο και δεν φενόταν εντελώς καθαρά γι'αυτο με πίεζε λίγο την κοιλιά!

και λέω δεν μου το έχει πει βρε κορίτσια καμία γυναικολόγος μέχρι τώρα!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ????:confused::confused::confused:

ελα βρε, δεν ειναι τιποτα, κι εμενα ετσι ειναι!!!!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...