Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσουδια τι κανετε????

Ποπακι μου ολα καλα? Δουλεια ε???? Υπομονη πλησιαζει η αδειουλα σου και θα χορτασεις τον αντρουλη σου και τις κλωτσιτσες της νεραιδουλας σας!!!!

Εφακη μου?????? Τι κανεις φρεσκοεγκυακι?????????

Μολις εβαλα τα δημητριακα να μουλιασουν στο γαλατακι και ειπα να μπω να σας πω μια καλημερα....μετα θα κατεβω στο κρεοπωλειο να παρω πανσετουλα παραγγελια του συζυξ για σημερα...λες και ειναι αυτος εγκυος ρε παιδι μου ολο του μυριζουν πραγματα...χιχι!Μου κανει συμπαρασταση....

Ο μπεμπακος μου οσο παει και κλωτσαει περισσοτερο...χθες τον ενιωσα εντονα και χωρις να ειμαι ξαπλωμενη...κι αλλη φορα τον ειχα νιωσει αλλα οχι σε τοσο τρελα κεφια οπως χθες!!! μεγαλωνει το ζουζουνακι μου μωλε!!Επιτελους τον ενιωσε και ο μπαμπουλης και ειμαστε πολυ χαρουμενοι...σαν μικρο παιδι εκανε....χαιδευε συνεχεια την κοιλια και του εδινε πολλα φιλια ειδικα σε καποια φαση που ειχε παει ο μικρος απο την μια πλευρα και φαινοταν ενα καρουμπαλο...ειχε πολυ γελιο!!!!!!

Αυτα....παω να φαω και επανερχομαι!!!!!!

καλα ειμαι και εγω σημερα θα παω στο γιατρο και εχω καποια αγωνια!!

αχ εφακη μου αντε με το καλο!!!!!!!!!!λογικο να εχεις αγωνια αλλα μην ανησυχεις ολα θα ειναι τελεια, ευχομαι να συμπαθησεις και τον καινουριο γιατρο και να εχετε μια αψογη συνεργασια μεχρι την γεννα, πρωτα ο Θοες!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλημερα κοριτσουδια τι κανετε????

Ποπακι μου ολα καλα? Δουλεια ε???? Υπομονη πλησιαζει η αδειουλα σου και θα χορτασεις τον αντρουλη σου και τις κλωτσιτσες της νεραιδουλας σας!!!!

Εφακη μου?????? Τι κανεις φρεσκοεγκυακι?????????

Μολις εβαλα τα δημητριακα να μουλιασουν στο γαλατακι και ειπα να μπω να σας πω μια καλημερα....μετα θα κατεβω στο κρεοπωλειο να παρω πανσετουλα παραγγελια του συζυξ για σημερα...λες και ειναι αυτος εγκυος ρε παιδι μου ολο του μυριζουν πραγματα...χιχι!Μου κανει συμπαρασταση....

Ο μπεμπακος μου οσο παει και κλωτσαει περισσοτερο...χθες τον ενιωσα εντονα και χωρις να ειμαι ξαπλωμενη...κι αλλη φορα τον ειχα νιωσει αλλα οχι σε τοσο τρελα κεφια οπως χθες!!! μεγαλωνει το ζουζουνακι μου μωλε!!Επιτελους τον ενιωσε και ο μπαμπουλης και ειμαστε πολυ χαρουμενοι...σαν μικρο παιδι εκανε....χαιδευε συνεχεια την κοιλια και του εδινε πολλα φιλια ειδικα σε καποια φαση που ειχε παει ο μικρος απο την μια πλευρα και φαινοταν ενα καρουμπαλο...ειχε πολυ γελιο!!!!!!

Αυτα....παω να φαω και επανερχομαι!!!!!!

ματινακι μου καλημεραααααααααααααααα!!!!!!αχ τι ωραιες στιγμες ειναι αυτες!!!!!!!οι χαζομπαμπαδες κανουν σαν μικρα παιδακια οταν πιανουν την κοιλιτσα μας, χαχαχαχαχα, τελεια!!!!!!!!!!:tongue:φαε τα δημητριακουλια σου!!!!!!!!!μιαμ μιαμ!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

αχ εφακη μου αντε με το καλο!!!!!!!!!!λογικο να εχεις αγωνια αλλα μην ανησυχεις ολα θα ειναι τελεια, ευχομαι να συμπαθησεις και τον καινουριο γιατρο και να εχετε μια αψογη συνεργασια μεχρι την γεννα, πρωτα ο Θοες!!!!!!!

ναι μακαρι ποπη μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημέρααααααααααααα!!! εχθές δεν πρόλαβα να μπώ, γυρίσαμε αργά το βράδυ..(το ρίξαμε στις βόλτες χχιχιιχι) όλα καλά κορίτσια με την αυχενική!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα αποτελέσματα είναι τα εξής: αυχενική διαφάνεια 0,77mm, αναπροσαρμοσμένη πιθανότητα για τρισωμία 21, 18+13

αυτό για την τρισωμία δεν το καταλαβαίνω αν ειναι εντάξει ή όχι, αλλά μου είπε πως όλα είναι καλά και περιμένουμε τα αποτελέσματα τώρα από την pap-a, την άλλη παρασκευή.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! και είμαστε τώρα 5,2cm!!!!!!! κοιμότανε το γλυκό μου και προσπαθούσε να το ξυπνήσει να κουνηθεί λίγο! και μου λέει βίξε λίγο μήπως ξυπνήσει, και άρχισε να κολυμπάει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρανιάκο μου πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!!!! όλα πάνε καλά κορίτσια!!!!!!!

τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι νέα???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσακια μου ηρθαααααααααααααααααααααααααα.....

τι χαρα ειναι αυτη παναγια μου?????μα απο ενα σπερματοζωαριο γινεται αυτο το θαυμα?????εχω μεινει αφωνηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.......ειμαι πολυ συγκινημενη....

γιναμε 2 ποντους και η καρδουλα μας χτυπαει σαν τρελλη και γρηγοραααααααααα.....

26 ιουλιου θα παω να κανω την αυχενικη στο μητερα....

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ......παλι κλαιω...δε μπορω να συγκρατηθω......

τι κανετε εσεις ζουζουνιτσες μου?

Ρανιακι μου τελειααααααα!!!!!!!!!! Ολα καλα με το ζουζουνι σας!!!!!!!!!!

Καλε αυτο το θαυμα δεν γινεται μονο απο το σπερματοζωαριο αλλα κατι κανουμε κι εμεις με το ωαριακι μας!!!χιχιχιχιχι......ειναι θαυμα ομως οπως και να εχει!!!!!! Μπραβο κοριτσακι πολυ χαρηκα...αντε τωρα με το καλο και η αυχενικη!!!!!!!!

καλημέρααααααααααααα!!! εχθές δεν πρόλαβα να μπώ, γυρίσαμε αργά το βράδυ..(το ρίξαμε στις βόλτες χχιχιιχι) όλα καλά κορίτσια με την αυχενική!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα αποτελέσματα είναι τα εξής: αυχενική διαφάνεια 0,77mm, αναπροσαρμοσμένη πιθανότητα για τρισωμία 21, 18+13

αυτό για την τρισωμία δεν το καταλαβαίνω αν ειναι εντάξει ή όχι, αλλά μου είπε πως όλα είναι καλά και περιμένουμε τα αποτελέσματα τώρα από την pap-a, την άλλη παρασκευή.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! και είμαστε τώρα 5,2cm!!!!!!! κοιμότανε το γλυκό μου και προσπαθούσε να το ξυπνήσει να κουνηθεί λίγο! και μου λέει βίξε λίγο μήπως ξυπνήσει, και άρχισε να κολυμπάει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα αναστασακι!!!!!!!!!!!!!!!τι ωραια νεα!!!!!!!!!μπραβο κοριτσακι μου γλυκο!!!!!!!!!!!!!ολα ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και τα αποτελεσματα της αλλης εβδομαδας εντελως τυπικα γιατι κι αυτα θα ειναι φυσιολογικοτατα!!!!!!!κολυμπι ε?χαχαχαχαχα!!!!!!!!τι τελεια, πολυ χαρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλημερα αναστασακι μου!!!!! Ολα καλα με το σπορακι ε???? Μπραβο καρδουλα μου!!!!

Αυτο το αναπροσαρμοσμενη πιθανοτητα για τρισωμια 21 τι ειναι? Μαλλον τιποτα ομως γιατι αν ηταν κατι θα σας το ελεγε σιγουρα! Καλα αποτελεσματα και απο το Papp-A τωρα!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ματινακι μου καλημεραααααααααααααααα!!!!!!αχ τι ωραιες στιγμες ειναι αυτες!!!!!!!οι χαζομπαμπαδες κανουν σαν μικρα παιδακια οταν πιανουν την κοιλιτσα μας, χαχαχαχαχα, τελεια!!!!!!!!!!:tongue:φαε τα δημητριακουλια σου!!!!!!!!!μιαμ μιαμ!!!!!!:tongue:

Ασε σου λεω ποπη πολυ συγκινηθηκα χθες με τον μπαμπουλη μας! Ο καημενουλης περιμενε τοσες φορες και με τα 2 του χερια πανω στην κοιλια και τα εβγαζε απογοητευμενος γιατι δεν κλωτσαγε το μικρουλακι μας! Χθες εκανε σαν τρελος μολις το ενιωσε! Τι τελειο συναισθημα ειναι αυτο?

Αχ οταν θα ερθει στην αγκαλια μας μαλλον θα χρειαστουμε και εμεις πανες...θα χεστ..με απο την χαρα μας!!!!!!!!

Καλημερα αναστασακι μου!!!!! Ολα καλα με το σπορακι ε???? Μπραβο καρδουλα μου!!!!

Αυτο το αναπροσαρμοσμενη πιθανοτητα για τρισωμια 21 τι ειναι? Μαλλον τιποτα ομως γιατι αν ηταν κατι θα σας το ελεγε σιγουρα! Καλα αποτελεσματα και απο το Papp-A τωρα!!!!!!!!!!

και εγώ αυτό ρωτάω !!! δεν ξέρω τι είναι αυτο το τρισωμία 21!!! εσάς τι έγραφαν τα αποτελέσματα!! ??? όταν μπορέσει κάποια να δεί και να γραψει!!!

βασικά 'εχω αγχωθεί πάλι λίγο και το ψάχνω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ασε σου λεω ποπη πολυ συγκινηθηκα χθες με τον μπαμπουλη μας! Ο καημενουλης περιμενε τοσες φορες και με τα 2 του χερια πανω στην κοιλια και τα εβγαζε απογοητευμενος γιατι δεν κλωτσαγε το μικρουλακι μας! Χθες εκανε σαν τρελος μολις το ενιωσε! Τι τελειο συναισθημα ειναι αυτο?

Αχ οταν θα ερθει στην αγκαλια μας μαλλον θα χρειαστουμε και εμεις πανες...θα χεστ..με απο την χαρα μας!!!!!!!!

χαχαχαχαχα, εννοειται!!!!!!!!!!!εμενα ο δικος μου δεν εχει υπομονη, οταν αρχιζει τις κλωτσιτσες του λεω τωρα, τωρα και βαζει το χερι του & γελαει σαν χαζουλης!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

και εγώ αυτό ρωτάω !!! δεν ξέρω τι είναι αυτο το τρισωμία 21!!! εσάς τι έγραφαν τα αποτελέσματα!! ??? όταν μπορέσει κάποια να δεί και να γραψει!!!

να μην το ψαχνεις καθολου!!!!!!!!!!!δεν ειναι τιποτα!!!!!!!η αυχενικη γινεται για να φανει αν υπαρχει τρισωμια 21 ή καποια αλλη, εσενα το μωρακι σου ειναι φυσιολογικοτατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!η αυχενικη ειναι 0,77, πολυ πολυ μικρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Συμφωνω με την ποπη κι εγω! Ειναι πολυ μικρη η αυχενικη διαφανεια οποτε μην ανησυχεις...αλλωστε ο καθε υπερηχος γραφει τα δικα του...μπορει ο δικος μου να μην το γραφει αυτο αλλα δεν σημαινει οτι συμβαινει κατι σε σενα....τον γιατρο τον πηρες???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...