Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσαρες μου τι κανετε??????

Σημερα στην πολη μας γιορταζουν οι πολυουχοι μας Απ.Πετρος-Παυλος και ο αντρουλης μου δεν δουλευει....οποτε καταλαβαινετε οτι τον χορτασα απο το πρωι....ξυπνησαμε χουζουρεψαμε και ενα περιεργο πραγμα οταν ειναι διπλα ο μπαμπουλης μας δεν κλωτσαμε....γιατι???? Παραπονο το εχει ο καημενουλης.....

Κι εγω γεμιστα σημερα αλλα ακομα δεν εχουν γινει και βλεπω να τρωμε παλι στις 3.....πειναωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλο σημερα η αυχενικη σου αναστασακι μου που πιθανον να την εχεις κανει ηδη......

Ρανιακι μου κι εσυ με το καλο να δεις το μωρακι σου σημερα!!! Θα εχει γινει μικρουλικο ανθρωπακι!!!!!!!!!!!!!!!!

Λενιω παλι διακοπη ρευματος ε????? Τι κακο κι αυτο....μολις τελειωσεις το γλυκο στειλε κανενα κομματι προς τα εδω!!!!!!!!!!

Ποπακι μου τι κανεις???? Ηρεμη η μπεμπουλα τα πρωινα ε??? Εμενα συνηθως το πρωι κλωτσαει περισσοτερο....σημερα ομως που ηταν ο μπαμπουλης μας εδω εκανε μια απαλη κινηση και μετα τιποτα...σνιφ!

Γιωτουλα μου η μπουμπουδενια χορευει συνεχεια???? Μηπως γινει μπαλαρινα ταυτοχρονα με μπασκετμπολιστρια??????Χαδακια πολλα!!!!!

Ξεχασα καμια?????? Αν ναι συγχωρεστε με κοριτσακια μου το μυαλο μου ειναι κουρκουτι τωρα τελευταια...ξεχναω πυκνα συχνα!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλε ξεχασα το φρεσκοεγκυακι εφακη?????? Αντε κι εσυ με το καλο να δεις το σποριδιον!!!!!!!! Με υγεια και ο καινουριος γιατρος! Ολα τελεια θα πανε θα το δεις!!!!!!!!!!

Μαρακι μου κι εσενα ξεχασα....συγνωμη ματακια μου!!!!! Ολα καλα? Τι καλα δηλαδη μαλλον μολις σταματησουν οι εμετοι θα ειναι ολα καλα!!!!!! Υπομονηηηηηηηηηη.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παω να ετοιμασω τραπεζι γιατι οπου να 'ναι θα φαμε....μεχρι εδω ακουγεται το στομαχι του αντρα μου...εχει λυσαξει της πεινας και φανταστειτε παντα τρωμε πρωινο....αν δεν ειχαμε φαει δηλαδη?????

Τεσπα, προσωρινα σας χαιρετω....αν δεν σας προλαβω σας ευχομαι καλο μεσημερι και καλη ορεξη!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακια πολλα σε ολες και χαδακια στις κοιλιτσες σας!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσαρες μου τι κανετε??????

Σημερα στην πολη μας γιορταζουν οι πολυουχοι μας Απ.Πετρος-Παυλος και ο αντρουλης μου δεν δουλευει....οποτε καταλαβαινετε οτι τον χορτασα απο το πρωι....ξυπνησαμε χουζουρεψαμε και ενα περιεργο πραγμα οταν ειναι διπλα ο μπαμπουλης μας δεν κλωτσαμε....γιατι???? Παραπονο το εχει ο καημενουλης.....

Κι εγω γεμιστα σημερα αλλα ακομα δεν εχουν γινει και βλεπω να τρωμε παλι στις 3.....πειναωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλο σημερα η αυχενικη σου αναστασακι μου που πιθανον να την εχεις κανει ηδη......

Ρανιακι μου κι εσυ με το καλο να δεις το μωρακι σου σημερα!!! Θα εχει γινει μικρουλικο ανθρωπακι!!!!!!!!!!!!!!!!

Λενιω παλι διακοπη ρευματος ε????? Τι κακο κι αυτο....μολις τελειωσεις το γλυκο στειλε κανενα κομματι προς τα εδω!!!!!!!!!!

Ποπακι μου τι κανεις???? Ηρεμη η μπεμπουλα τα πρωινα ε??? Εμενα συνηθως το πρωι κλωτσαει περισσοτερο....σημερα ομως που ηταν ο μπαμπουλης μας εδω εκανε μια απαλη κινηση και μετα τιποτα...σνιφ!

Γιωτουλα μου η μπουμπουδενια χορευει συνεχεια???? Μηπως γινει μπαλαρινα ταυτοχρονα με μπασκετμπολιστρια??????Χαδακια πολλα!!!!!

Ξεχασα καμια?????? Αν ναι συγχωρεστε με κοριτσακια μου το μυαλο μου ειναι κουρκουτι τωρα τελευταια...ξεχναω πυκνα συχνα!!!!!!!!!!!!!

ενα γεια στα γρηγορα ματινακι γιατι σχολαω!

το ζουζουνιους καλα? φιλακια!!!

κορτσουδια μουυυυυυυ ειπα λιγο να ξεκουραστω αλα ο μικρος δεν κοιμηθηκε τελικα κ ετσι τον σηκωσα!

εκανα κ δουλειτσες σημερα τελικα..τοσες μερες ειχαμε εναν τρελο αερα κ μονο σκονη φερνει μεσα στο σπιτι οποτε εκανα κ μια γενικη!

το φαγακι μου ηταν μπριζολες λαιμου με πατατουλες στο φουρνο κ το γλυκο εγινε απολαυση σοκοκολαση!αχ να μπορουσα να βαλω φωτο!τι κακο κ αυτο που δνε μπορουμε να βαζουμε πια φωτο!

ειναι σοκολατενιο κεικ αλα το εκανα στο ταψι του φουρνου κ φουσκωσε κ εγινε αφρατο το εκοψα σε τετραγωνα κομματια κ εφτιαξαξ σοκολατενιο σιροπι τα βουτηξα μεσα κ μετα σε λιωμενη κουβερτουρα/~τωρα περημενω να μου φερει ο αντρουλης μου κατι χρωματιστα μικρα καραμελακια να τα πω αχ δεν ξερω σαν νιφαδεσ χωρματιστες γοα να το βαλω απο πανω για ντεκορασιον!αυτα!

ηταν μια γεματη μερα κ λιγο κουραστικη σημερα αλα το ευχαριστηθηκα!;);)μονο σιδερο μου εμεινε για το βραδυ κ τελος!

Αναστασακι μου ολα καλα θα ειναι στην αυχενικη θα το δεις!το σπορακι σου ειναι γερο κ δυνατο κ σηεμρα θα το απολαυσεις να κανει διαφορα!;);)

Μαρακι μουυυυ ακοαμ ταλαιπωρεισαι αγαπουλα μου!πως εισαι?τι κανει το σπορακι σου;);)

Ματινακι μου φυσικα κ θα σας στειλω γλυκακι..θα προσπαθησω να βαλω φωτο..για να δουμε!:rolleyes::rolleyes:τι καλα που ειχες τον αντρουλη σου παρεουλα σημερα..:D:D

Γιωτακι μια χαρα το φαγακι σας για σημερα!;)

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ περημενουμε νεακια σου ..μην ανχωνεσαι αγαπουλα μου ολα καλα θα ειναι!περημενουμεεεεεε..;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου ηρθαααααααααααααααααααααααααα.....

τι χαρα ειναι αυτη παναγια μου?????μα απο ενα σπερματοζωαριο γινεται αυτο το θαυμα?????εχω μεινει αφωνηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.......ειμαι πολυ συγκινημενη....

γιναμε 2 ποντους και η καρδουλα μας χτυπαει σαν τρελλη και γρηγοραααααααααα.....

26 ιουλιου θα παω να κανω την αυχενικη στο μητερα....

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ......παλι κλαιω...δε μπορω να συγκρατηθω......

τι κανετε εσεις ζουζουνιτσες μου?

bg1142822.jpg

princess2.gif

ελενη μου κατι τετοιο θα ηταν τελειο τωρα!!!

index.php?option=com_joomgallery&func=watermark&catid=30&id=45&Itemid=145

εφακι μυ πως παει το σπορακι μας??????

βλεπω ΠΗΤ εχεις 5 μαρτιου....αν γεννησεις στις 4 θα εχω μαζι με το σπορακι σου γεννεθλια....χαχαχαχαχχχαχαχαχχαχααχ.......θα βγει ενα ευαισθητο ψαρακι....μμμμμ....και λιγο κυκλοθυμικο!!!!!!χιχιχιχιχιιχ:D

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

μμ πολυ καληηηη`:tongue::tongue:κ το δικο μου ολο σοκολατα ειναι μακαρι να μπορουσα να σας κερασω!;);)

λενιω μουουουυουουουουοουουου.....κι εγω σοκολαταααααααααααααααααα......

αχ εκει που δεν ηθελα τωρα τη μυριζω απο χιλιομετρα......:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

λενιω μουουουυουουουουοουουου.....κι εγω σοκολαταααααααααααααααααα......

αχ εκει που δεν ηθελα τωρα τη μυριζω απο χιλιομετρα......:P

κοριτσακια μου ηρθαααααααααααααααααααααααααα.....

τι χαρα ειναι αυτη παναγια μου?????μα απο ενα σπερματοζωαριο γινεται αυτο το θαυμα?????εχω μεινει αφωνηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.......ειμαι πολυ συγκινημενη....

γιναμε 2 ποντους και η καρδουλα μας χτυπαει σαν τρελλη και γρηγοραααααααααα.....

26 ιουλιου θα παω να κανω την αυχενικη στο μητερα....

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ......παλι κλαιω...δε μπορω να συγκρατηθω......

τι κανετε εσεις ζουζουνιτσες μου?

ρανιουκοοοοοο μουυυυυυυυυυυυυυυυυ εσενα περημενααααα...αγαπουλα μου το ειδατεεεεεεεεεεε!δεν ειναι απιστευτο ενα μαγικο θαυμα!

μεγαλωσε το ζουζουνι σας!

με συγκινεις πολυ!

ολα καλα θα ειναι κ στην αυχενικη!;);)

στελνω γλυκακιιιιιιιιιιιιι!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

6.ZOUZOUNIARA................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..............................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.mp1979womam...........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

11.YOTOU.......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/10/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

12.roulaa...............................EΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 17/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ-ΜΠΕΜΠΑ'

13.elerinaa............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

14.matina25..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

15.anastasaki_melisakι..........ΕΓΚΥΟΣ!(?)

16.maril13..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

17.RANIA80........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

18.Ιωαννάκι.........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

19.εφακη...............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

20.nena1984....................

21.Petalouda82................

22.sophaki1.....................

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΑς ΤΑ ΒΑΖΩ ΕΤΣΙ ΧΩΡΗς ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ Κ ΜΩΛΗς ΜΠΟΥΝ ΘΑ ΜΑς ΠΟΥΝ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟς ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕς ΚΟΚΚΙΝΗ..ΦΥΓΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥς!ΑΣΕ ΤΙς ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕς ΜΑΑς ΓΙΑ 9 ΜΗΝΕΣ ΗΣΥΧΕΣ!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...