Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

εφάκη συγχαρητήρια και με το καλό κοριτσάκι!!!!!!!! εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος.εμένα μου έδωσε μόνο φυλικό οξύ μετά που είδε τις αιματολογικες εξετάσεις.

γιωτάκι αν και δεν είχε τον τέλειο καιρό για θάλασσα, περάσαμε υπέροχα! γελάσαμε πάρα πολύ!πήραμε και λίγο χρωματάκι ίσα ίσα να σπάει!

10 μέρες έμειναν και ούτε που το κατάλαβα! μου φένεται σαν ψέμα!!!:P

ρε κορίτσια να σας πω κάτι, ζυγίστηκα πάλι σήμερα το πρωί και μου έδειξε 54 κιλά. (δηλαδή όσο ήμουν πριν μείνω έγκυος.)τι συμβαίνει???

ευχαριστω πολυ για τες ευχες αναστασια μου!!ελπιζω να πανε ολα καλα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

εφάκη συγχαρητήρια και με το καλό κοριτσάκι!!!!!!!! εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος.εμένα μου έδωσε μόνο φυλικό οξύ μετά που είδε τις αιματολογικες εξετάσεις.

γιωτάκι αν και δεν είχε τον τέλειο καιρό για θάλασσα, περάσαμε υπέροχα! γελάσαμε πάρα πολύ!πήραμε και λίγο χρωματάκι ίσα ίσα να σπάει!

ρε κορίτσια να σας πω κάτι, ζυγίστηκα πάλι σήμερα το πρωί και μου έδειξε 54 κιλά. (δηλαδή όσο ήμουν πριν μείνω έγκυος.)τι συμβαίνει???

ΤΙΠΟΤΑ!!!!!:-P

κανονικα μεχρι και τον 4ο μηνα δεν πρεπει να περνουμε καθολου κιλα!!! εισαι απο τις τυχερες. εγω ειχα παρει 1 κιλο στις εβδομαδες σου και αυτο γιατι λογω φρονιμητη επερνα αντιβιωση πρωι- μεσημερι- βραδυ και επρεπε να τρωω!

Αναστασάκι σήμερα είναι η μεγάλη μερα έτσι???Να μην έχεις άγχος καθόλου θα το δείς καλοσχηματισμένο να κάνει κωλοτούμπες και θα τρελαθείς..:P

Όσο για τα κιλά μην ανησυχείς εγώ έχασα 2 κιολας τώρα θα αρχίσεις σιγά σιγά να πέρνεις να χαίρεσαι κιολας που δεν πήρες..Η κοιλίτσα σου φούσκωσε καθόλου?Εμένα αμυδρά στρογγύλεψε και την κοιτάζω σαν χαζή..:tongue:

ΤΙΠΟΤΑ!!!!!:-P

κανονικα μεχρι και τον 4ο μηνα δεν πρεπει να περνουμε καθολου κιλα!!! εισαι απο τις τυχερες. εγω ειχα παρει 1 κιλο στις εβδομαδες σου και αυτο γιατι λογω φρονιμητη επερνα αντιβιωση πρωι- μεσημερι- βραδυ και επρεπε να τρωω!

ώρες ώρες με πιάνουν οι ανασφάλειές μου!!! να να πώ!!! :tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημεραααααααααα

καλα ειμαστε!!!εσυ?

Καλημέρα Εφάκη φρεσκοεγγυούλι..:P

Καλά κι εγώ ανηπομονώ να περάσουνε καμια δεκαρια μερούλες μπας και συνέλθω απο τους εμετούς..Εσύ Εφάκη ποτε με το καλό πας στον γιατρό σου?

Διαφημίσεις

Αναστασάκι σήμερα είναι η μεγάλη μερα έτσι???Να μην έχεις άγχος καθόλου θα το δείς καλοσχηματισμένο να κάνει κωλοτούμπες και θα τρελαθείς..:P

Όσο για τα κιλά μην ανησυχείς εγώ έχασα 2 κιολας τώρα θα αρχίσεις σιγά σιγά να πέρνεις να χαίρεσαι κιολας που δεν πήρες..Η κοιλίτσα σου φούσκωσε καθόλου?Εμένα αμυδρά στρογγύλεψε και την κοιτάζω σαν χαζή..:tongue:

και εμένα! ώρες ώρες όμως μου φαίνεται πιο φουσκωμένη!!! μακάρι να πάνε όλα καλά θεούλη μου!!! εσύ πότε έχεις ραντεβού???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και εμένα! ώρες ώρες όμως μου φαίνεται πιο φουσκωμένη!!! μακάρι να πάνε όλα καλά θεούλη μου!!! εσύ πότε έχεις ραντεβού???

Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε..Γι΄αυτο και σου λέω να μην έχεις άγχος γιατί ξέρω ακριβώς πως αισθάνεσαι αλλα μόλις το δείς θα ξετρελαθείς Αναστασάκι μου...:P

Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες τις εγκυούλες του κόσμου Παναγίτσα μου..

Καλημέρα Γιωτάκι και μπεμπούλα με τις κλωτσίτσες σου:P

εχεις εμετους ε? ενοχλητικο! δεν πειραζει οπου να ναι τελειωνουν οι εμετοι, μολις κλεισεις τον 3ο! κοντεβεις η τον εκλεισες?

το σπορακι σου τι κανει?:-P

Καλημέρα Εφάκη φρεσκοεγγυούλι..:P

Καλά κι εγώ ανηπομονώ να περάσουνε καμια δεκαρια μερούλες μπας και συνέλθω απο τους εμετούς..Εσύ Εφάκη ποτε με το καλό πας στον γιατρό σου?

θα παω αυριο να μιλησουμε και για το ιστορικο μου ειναι καινουργιος γιατρος αυτοσ!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...