Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

• Χαχα 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

εγω στην αρχη εφακη μου επινα ασπιρινη για το αντικπικτικο του αιαμτος ,ουτρογεσταν,φυλικο οξυ αυτα νομιζω!:rolleyes:

εμενα μου ειπε να ξεκινησω!τα cyglogest υποθετα δυο φορες την μερα που μου ειπαν οτι ειναι σαν τα ουτρογεσταν και κατι χαπακια duphaston 3 φορες την μερα.και θα παω αυριο να με δει!!γιατι ειναι καινουργιοσ γιατρος και δεν εχει το ιστορικο μου.τα ουτρογεσταν ειναι υποθετα??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ λενιω μου εισαι μια κουκλα!!!!!!!!!!!!!:tongue:

τελεια κοιλιτσα!!!!!!!!κοιλουμπιτσα μου εσυ!!!!!!!!!!!!οντως θα την ελεγα λιγο μεγαλυτερη απο την δικη μου, χαχαχαχαχα, τι ωραια, φτου φτου!!!!!!με το καλο γλυκουλα μου!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

thn πηρες ποπακη μου!τι καλα~ειδες χαχα ειναι μεγαλη!ειναι πριν παμε στο γαμο μονη μου ψωνηζομουνα κ δοκιμαζα τι να βαλω!βεβαια δεν ξερω αν φαινεται καλα ετσι μικροσκοπικη που εγινε κ δεν μπορω να την επαναφερω!

ευχαρηστω ποπακη μουυυυυυυυυυυ..κ συ με το καλοοοοοοοο!

((((((((((((((((((((((((((((((((((()_))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

παω κοριτσακια μου να προλαβω τιποτα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εμενα μου ειπε να ξεκινησω!τα cyglogest υποθετα δυο φορες την μερα που μου ειπαν οτι ειναι σαν τα ουτρογεσταν και κατι χαπακια duphaston 3 φορες την μερα.και θα παω αυριο να με δει!!γιατι ειναι καινουργιοσ γιατρος και δεν εχει το ιστορικο μου.τα ουτρογεσταν ειναι υποθετα??

αα δεν τα ξερω Εφακη μου αλα αφου στα δωσε η γιατρος ξερει!αλλαξες τελικα γιατρο ε?;)

τα ουτροτζεσταν ειναι χαπια!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

thn πηρες ποπακη μου!τι καλα~ειδες χαχα ειναι μεγαλη!ειναι πριν παμε στο γαμο μονη μου ψωνηζομουνα κ δοκιμαζα τι να βαλω!βεβαια δεν ξερω αν φαινεται καλα ετσι μικροσκοπικη που εγινε κ δεν μπορω να την επαναφερω!

ευχαρηστω ποπακη μουυυυυυυυυυυ..κ συ με το καλοοοοοοοο!

((((((((((((((((((((((((((((((((((()_))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

παω κοριτσακια μου να προλαβω τιποτα!;);)

την ειδα μια χαρα, την μεγενθυνα και φαινεται τελεια;)

σε ευχαριστω λενιω μου, αντε πηγαινε και τα λεμε μετα, αν δεν μας προλαβει η διακοπη, μα να μην γινεται και σε μας στο γραφειο......:rolleyes:

((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

την ειδα μια χαρα, την μεγενθυνα και φαινεται τελεια;)

σε ευχαριστω λενιω μου, αντε πηγαινε και τα λεμε μετα, αν δεν μας προλαβει η διακοπη, μα να μην γινεται και σε μας στο γραφειο......:rolleyes:

((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

ωραια ποπακη μου!:D:D

παω παω....:tongue:

τι καλα που θα ηταν να γινοταν κ στο γραφειο να φευγατε μια ωρα νωρητερα;)

φιλακιαααααααααααααα

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

κι εγω εφακη ξεκινησα με ουτροζεσταν και κορτιζονη μαζι(δεν θυμαμαι πως λεγοταν το χαπι με την κορτιζονη) και φυλλικο οξυ!τα ουτροζεσταν μπαινουν και σαν υποθετα αλλα εγω τα επερνα απο το στομα!αντε με το καλο στο καινουριο γιατρο, να πανε ολα τελεια!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! τι κάνετε κορίτσια????? εγώ κυριακή βραδυ γύρισα από χαλκιδική και εχθές το βράδυ ήρθα εδω, ήμουν στη μαμα μου!!! δεν εχω προλάβει να διαβάσω νέα σας! και τώρα μπήκα στα πεταχτά, πλένω ρούχα και 13.30 έχω ρατεβού για αυχενική!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αα δεν τα ξερω Εφακη μου αλα αφου στα δωσε η γιατρος ξερει!αλλαξες τελικα γιατρο ε?;)

τα ουτροτζεσταν ειναι χαπια!;)

ναι αλλαξα ελπιζω αυριο που θα παω να μου αρεσει!!

κι εγω εφακη ξεκινησα με ουτροζεσταν και κορτιζονη μαζι(δεν θυμαμαι πως λεγοταν το χαπι με την κορτιζονη) και φυλλικο οξυ!τα ουτροζεσταν μπαινουν και σαν υποθετα αλλα εγω τα επερνα απο το στομα!αντε με το καλο στο καινουριο γιατρο, να πανε ολα τελεια!!!!!

μακαρι να πανε ολα καλα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! τι κάνετε κορίτσια????? εγώ κυριακή βραδυ γύρισα από χαλκιδική και εχθές το βράδυ ήρθα εδω, ήμουν στη μαμα μου!!! δεν εχω προλάβει να διαβάσω νέα σας! και τώρα μπήκα στα πεταχτά, πλένω ρούχα και 13.30 έχω ραντεβού για αυχενική!!!!!!!!

καλως το αναστασακι!!!!!!!!!!!πως τα περασατε??????

αντε με το καλο η αυχενικη, θα ειναι ολα τελεια, να μην εχεις καθολου αγχος!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλως το αναστασακι!!!!!!!!!!!πως τα περασατε??????

αντε με το καλο η αυχενικη, θα ειναι ολα τελεια, να μην εχεις καθολου αγχος!!!!!!!!!!!!!!!

τέλειααααααααα τα περάσαμε!!!!!!!!!!! μακάρι να πάνε όλα καλά! έχω φοβερό άγχος!!!!!!! κανένα νεάκι από το καφέ μας???? το εφάκη είναι έγκυος?? ή κατάλαβα λάθος????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

τέλειααααααααα τα περάσαμε!!!!!!!!!!! μακάρι να πάνε όλα καλά! έχω φοβερό άγχος!!!!!!! κανένα νεάκι από το καφέ μας???? το εφάκη είναι έγκυος?? ή κατάλαβα λάθος????

ναι ειναι η φρεσκοεγκυουλα μας!!!!!!!!!!χαχαχαχα!!!!!αντε να κανεις τις δουλιτσες σου γιατι εχεις και το ραντεβου!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημεραααααααααααααααααα

πεταω σε ενα συνεφακι ακομααααααααααααα

για πειτε κοριτσια τι σας εδωσε ο γιατρος σε φαρμακα απο την αρχη της εγκυμοσυνης?

καλημερα!!! ωραιο το συννεφακι! να μεινεις εκει 9 μηνες!!!

μου ειχε δωσει μαγνησιο και φολικο οξυ!

κοριτσάκια πάω να κάνω καμιά δουλίτσα και επανέρχομαι!

καλως το κοριτσακι! περασατε τελεια ε?

με το καλο η αυχενικη, να μας πεις νεα!

ναι το εφακι ειναι εγκυουλι!!!

πωπω σε 10 μερες γινεσαι νυφουλα!!! πως νιωθεις?

θα εισαι νυφουλα kinder εκπληξη!!! χαχααχχα τι ωραια!!!

καλως το κοριτσακι! περασατε τελεια ε?

με το καλο η αυχενικη, να μας πεις νεα!

ναι το εφακι ειναι εγκυουλι!!!

πωπω σε 10 μερες γινεσαι νυφουλα!!! πως νιωθεις?

θα εισαι νυφουλα kinder εκπληξη!!! χαχααχχα τι ωραια!!!

εφάκη συγχαρητήρια και με το καλό κοριτσάκι!!!!!!!! εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος.εμένα μου έδωσε μόνο φυλικό οξύ μετά που είδε τις αιματολογικες εξετάσεις.

γιωτάκι αν και δεν είχε τον τέλειο καιρό για θάλασσα, περάσαμε υπέροχα! γελάσαμε πάρα πολύ!πήραμε και λίγο χρωματάκι ίσα ίσα να σπάει!

10 μέρες έμειναν και ούτε που το κατάλαβα! μου φένεται σαν ψέμα!!!:P

ρε κορίτσια να σας πω κάτι, ζυγίστηκα πάλι σήμερα το πρωί και μου έδειξε 54 κιλά. (δηλαδή όσο ήμουν πριν μείνω έγκυος.)τι συμβαίνει???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...