Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

τι κανει η πριγκιπεσσα?

ποια θα πηγαινε γιατρο εχτες?

απο μνημη σκιζω!!!

μμμμ νομιζω καμια!!!!!σημερα παει το ρανιακι!!!!!την δευτερα ειχε παει το ιωαννακι και ολα καλα!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μμμμ νομιζω καμια!!!!!σημερα παει το ρανιακι!!!!!την δευτερα ειχε παει το ιωαννακι και ολα καλα!!!!!!!!!!!!!

για την ιωαννα το θυμαμαι, οποτε για σημερα η ρανια ειναι!

αντε να πανε ολα καλα!!!:-P το σποριδιο θα εχει μεγαλωσει!!!

η μπεμπουλα μου χορευει!!! χαχααχχαχα!

για την ιωαννα το θυμαμαι, οποτε για σημερα η ρανια ειναι!

αντε να πανε ολα καλα!!!:-P το σποριδιο θα εχει μεγαλωσει!!!

η μπεμπουλα μου χορευει!!! χαχααχχαχα!

χαχαχαχα, βρε ορεξη που την εχει πρωι πρωι!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

χαχαχαχα, βρε ορεξη που την εχει πρωι πρωι!!!!!!!:tongue:

ορεξη παντα εχει! 24 ωρες το 24ωρο!!!

βαζω τα διδυμα ανηψια του αντρα μου να πιανουν την κοιλια και τα κλωτσαει και χαιρονται! λενε ελα μπεμπα να παιξουμε ηρθαν οι ξαδελφουλες σου! (ειναι 3,5 χρονων)

καλημερουδια σαςςςςςςςςςς!τι κανετεεεεεεεεεεε?

μωλης γυρησα απο ψωνια σουπερ κ κρεοπωλειο!;);)ειπα να ξεκηνησω απο νωρης το φαγακι μην μας κοψουν το ρευμα..χθες να φανταστειετ το κοψανε στης 9 το βραδυ μεχρι της 10 ειμασταν με κερακια στο σπιτι με τον μικρουυλη μου!

πηρα κ λιγα υλικα για ενα γλυκακι που θελω να κανω ..μπηκα να σας πω την καλημερα μου κ να ξεκηνησω μαγειρεμα κ γλυκο για να ειμαι ησυχη μετα μην μεινουμε χωρης φαγακι εγω κ τα παιδακια μου!:tongue::tongue:

πως ειστε?

Εφακη μουυυυυ ακομα στα συννεφα ειμαι σιγουρη!η χαρα δεν θα σε αφησει να κατβεις;);)

Ποπινο μου τι κανεις?πως ειναι η ζουζουνα μας σημερα?;)

Γιωτακι τι τελεια που περασατε χθες με παγωτακι κ ωραια θεα~η μικρουλα χωρευει ε!κ μενα τωρα που καθησα το αισθανομαι ολο κ κατι κανει!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ορεξη παντα εχει! 24 ωρες το 24ωρο!!!

βαζω τα διδυμα ανηψια του αντρα μου να πιανουν την κοιλια και τα κλωτσαει και χαιρονται! λενε ελα μπεμπα να παιξουμε ηρθαν οι ξαδελφουλες σου! (ειναι 3,5 χρονων)

χαχαχαχαχα, αληθεια?πολυ πλακα!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

μωλης γυρησα απο ψωνια σουπερ κ κρεοπωλειο!;);)ειπα να ξεκηνησω απο νωρης το φαγακι μην μας κοψουν το ρευμα..χθες να φανταστειετ το κοψανε στης 9 το βραδυ μεχρι της 10 ειμασταν με κερακια στο σπιτι με τον μικρουυλη μου!

πηρα κ λιγα υλικα για ενα γλυκακι που θελω να κανω ..μπηκα να σας πω την καλημερα μου κ να ξεκηνησω μαγειρεμα κ γλυκο για να ειμαι ησυχη μετα μην μεινουμε χωρης φαγακι εγω κ τα παιδακια μου!:tongue::tongue:

πως ειστε?

Εφακη μουυυυυ ακομα στα συννεφα ειμαι σιγουρη!η χαρα δεν θα σε αφησει να κατβεις;);)

Γιωτακι τι τελεια που περασατε χθες με παγωτακι κ ωραια θεα~η μικρουλα χωρευει ε!κ μενα τωρα που καθησα το αισθανομαι ολο κ κατι κανει!;);)

καλημερα ελενακι!!!

popakh moy nomizv pvw katafera me email na soy steilw thn fvto moy!;):tongue:

thn ειχα μικρυνει για να την βαλω εδω στο καφε οπως ζητησανε αλα κ παλι δνε μπηκε κ τωρα δεν μπορω να την επαναφερω στο αρχηκο μεγεθος!ελεος!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

πως ειστε?

καλημερα λενιω μου!!!!!!!τι καλα που εκανες, ξεμπερδεψες πρωι πρωι!!!!!!!κλωτσαει ο μπεμπακος σου, χαχαχα!!!!!!εμενα καλα ειναι η μπουμπουκα!!!!!!ριχνει που και που κανα πρωινο κλωτσιδι αλλα γενικα ειναι ησυχη το πρωι, μαλλον δεν της αρεσει το γραφειο, χαχαχαχα!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααααααα

πεταω σε ενα συνεφακι ακομααααααααααααα

για πειτε κοριτσια τι σας εδωσε ο γιατρος σε φαρμακα απο την αρχη της εγκυμοσυνης?

εγω στην αρχη εφακη μου επινα ασπιρινη για το αντικπικτικο του αιαμτος ,ουτρογεσταν,φυλικο οξυ αυτα νομιζω!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα λενιω μου!!!!!!!τι καλα που εκανες, ξεμπερδεψες πρωι πρωι!!!!!!!κλωτσαει ο μπεμπακος σου, χαχαχα!!!!!!εμενα καλα ειναι η μπουμπουκα!!!!!!ριχνει που και που κανα πρωινο κλωτσιδι αλλα γενικα ειναι ησυχη το πρωι, μαλλον δεν της αρεσει το γραφειο, χαχαχαχα!!!!!

χαχαχ μαλον!;);):tongue:

τωρα θα κολισω εδω φυσικα κ δεν θα μαγειρεψω..παω να μπω κσ τη σελιδα της δεη να δω νομιζω πως γραφει σε ποιες περιοχες θα κοψουν το ρευμα κ τι ωρες!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ λενιω μου εισαι μια κουκλα!!!!!!!!!!!!!:tongue:

τελεια κοιλιτσα!!!!!!!!κοιλουμπιτσα μου εσυ!!!!!!!!!!!!οντως θα την ελεγα λιγο μεγαλυτερη απο την δικη μου, χαχαχαχαχα, τι ωραια, φτου φτου!!!!!!με το καλο γλυκουλα μου!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...