Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ακομα εδω εισαι ποπακι?? τι ωρα σχολανεις?

4 σχολαω.....:( ενταξει δεν εμεινε πολυ ακομα;) εσυ?βασικα θα πετας στα συννεφα λιγουλακι ε?χαχαχαχα!!!!!που μυαλο για δουλεια!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

4 σχολαω.....:( ενταξει δεν εμεινε πολυ ακομα;) εσυ?βασικα θα πετας στα συννεφα λιγουλακι ε?χαχαχαχα!!!!!που μυαλο για δουλεια!!!!!!!!!!

εγω 5 εχω ακομα μια ωρα!!ναι δεν εχω καθολου ορεξη για δουλειααααααααααααααααα:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω 5 εχω ακομα μια ωρα!!ναι δεν εχω καθολου ορεξη για δουλειααααααααααααααααα:tongue::tongue::tongue:

λογικο!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!αντε υπομονη, θα περασει η ωρα!!!!!!!!!!!;)

σε χαιρετω εφακη μου, παω να συμμαζευτω και να φυγω απο το γραφειο, φιλακια!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες! Τι μου κάνετε; Εγώ είμαι πολύ πολύ χαρούμενη! Είδα το σποράκι μου εχθές και είναι 6.5 χιλιοστά! Μεγαλώνει πολύ καλά λέει ο γιατρούλης μου και στις 7/7 θα πάμε να ακούσουμε καρδούλα! :-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz: Θεέ μου τι ευτυχία είναι αυτή;

Ιωαννακι μου μπραβο πολυ χαιρομαι ολα καλα!με το καλο να ακουσετε κ καρδουλιτσα!

τελεια τα νεα σου!;):D:D

σε περημενουν πολες ευτυχησμενες μερες στο μελον!αυτο ειναι μονο η αρχη για ολες τι μανουλες για πρωτη φορα κ για αυτες που το εχουν ξαναζησει!οσες φορες κ να το ξαναζησουμε η ιδια ευτυχεια ειναι!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα ζουζουνιτσες μου!!!Τι χαρα που βλεπω τοσα πολλα νινακια στις κοιλιτσες σας!!!! Με το καλο φιλεναδιτσες μου να παρετε στις αγκαλιτσες σας να μωρακια σας!!!!

Εμεις ειμαστε σπιτακι κ ολο τρωμε κ ολο θελουμε κουβεντουλες κ αγκαλιτσες!!!! Απο τις λιγες φορες που κοιματε η μπουμπου μου!!!!

Αχ κοριτσια ειναι απιστευτο συναισθημα...!!!!

Θυμαστε που ολες ευχομασταν να μεινουμε εγκυος??? ακουει ο Θεουλης κ τα φερνει ολα στην ωρα του!!!

Σας αγαπω πολυ!!!

Ευακι μου να σας ζησει η πριγκιπισα σας!εισαι μια ευτυχησμενη μανουλιτσα τωρα πια!

απιστευτη εμπειρια κ ο τοκετος κ ολα!

σιγουρα ο καλος θεουλης δεν ξεχναει καμια!

να δωσεις πολα φιλακια στα πατουσακια της μικρουλας σου!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Εφακη φανταζομαι πως εισαι τωρα!ενα θετικο τεστ η μια θετικη χωριακη ειναι κατι που δεν ξεχνιεται κ θελεις να το ξαναζησεις!

φανταζομαι ποσο γεματη κ ευτηχησμενη θα αισθανεσαι μετα απο τοση αναμονη!

να προσεχεις πολυ τωρα!αυτο το μωρακι ηρθε κ θα μεινει!;):D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

15 ιουλιου ευελπιστω να φυγω, αν με αφησουν!!!!!

καλημερα κοριτσια!

τι κανετε?

κλασσικα και εγω στην δουλεια!!!!

συννεφιες εχουμε σημερα!

εχτες ειχαμε παει λυκαβιτο και φαγαμε παγωτακι με θεα! ωραια ηταν!!!

καλημερα κοριτσια!

τι κανετε?

κλασσικα και εγω στην δουλεια!!!!

συννεφιες εχουμε σημερα!

εχτες ειχαμε παει λυκαβιτο και φαγαμε παγωτακι με θεα! ωραια ηταν!!!

καλημερα γιωτακι!!!!!!!!αχ τελεια, παγωτακι και λυκαβυτος!!!!!!!!!!!τελειος συνδιασμος, χαχαχαχα!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα γιωτακι!!!!!!!!αχ τελεια, παγωτακι και λυκαβυτος!!!!!!!!!!!τελειος συνδιασμος, χαχαχαχα!!!!!!:tongue:

τι κανει η πριγκιπεσσα?

ποια θα πηγαινε γιατρο εχτες?

απο μνημη σκιζω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...