Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

λενιω μουουουουουουουουυ....

((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

ΡΑΝΙΟΥΚΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΠΩς ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΝΥΦΟΥΛΑ Κ ΕΓΚΥΟΥΛΑ;);) ??ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑς ΣΠΟΡΑΚΙ!:D:D

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΡΑΝΙΟΥΚΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΠΩς ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΝΥΦΟΥΛΑ Κ ΕΓΚΥΟΥΛΑ;);) ??ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑς ΣΠΟΡΑΚΙ!:D:D

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

καλα ειμαι αγαπουλα μου,.....εδω σπιτακι....καλα πρεπει να ειναι το ψυχακι μου!!!!!!εχω αγωνια για αυριο.....

ο μπεμπακος ολο κλωτσαει ε????το μαναρακι μου.....

αχχχχχχχχχ.....ποτε περασε ο καιρος?ποτε περιμεναμε να μεινουμε εγκυουλες και ποτε μειναμε?

χαχαχαχχχα....τρομεροοοοοοοοοοοοοοοοοο....

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλα ειμαι αγαπουλα μου,.....εδω σπιτακι....καλα πρεπει να ειναι το ψυχακι μου!!!!!!εχω αγωνια για αυριο.....

ο μπεμπακος ολο κλωτσαει ε????το μαναρακι μου.....

αχχχχχχχχχ.....ποτε περασε ο καιρος?ποτε περιμεναμε να μεινουμε εγκυουλες και ποτε μειναμε?

χαχαχαχχχα....τρομεροοοοοοοοοοοοοοοοοο....

ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑς ΝΑ ΤΟ ΔΕΙς~

ΝΑΙ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟς Κ ΜΕΙΝΑΜΕ ΟΛΕς ΕΓΚΥΟΥΛΕς Κ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕς Κ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ~:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

να με παρεις οποτε θελεις ματινακι μου....συνηθως κατα τις 5 γυριζω.....

καλαπρεπει να ειναι το σπορακι μου!!!!αυριο θα παω στο γιατρουλη να το δουμε!!!!:P

Aχ καρδουλα μου με το καλο να το δειτε τον σποραρο! Θα ειναι σχημετισμενο ανθρωπακι κιολας!

Σε παιρνω τωρα ναι????????

Διαφημίσεις

Ετοιμο και το φαγητακι....το κοτοπουλο δηλαδη γιατι τα μακαρονια θα τα βρασω λιγο πριν ερθει ο αντρουλης για να ειναι φρεσκα!

Τι τρελα με πιανει με τα μακαρονια ρε κοριτσια? Αν μου ελεγαν να τρωω καθε μερα μακαρονια πολυ ευχαριστως...βεβαια συνοδευμενα με κοκκινη σαλτσα απλα ή απο κρεατακι!!!!! Πω πω μου τρεχουν τα σαλια....αντε να ερθει ο αντρουλης να φαμε!!!!!!!!!

Καλημέρα φιλεναδίτσες! Τι μου κάνετε; Εγώ είμαι πολύ πολύ χαρούμενη! Είδα το σποράκι μου εχθές και είναι 6.5 χιλιοστά! Μεγαλώνει πολύ καλά λέει ο γιατρούλης μου και στις 7/7 θα πάμε να ακούσουμε καρδούλα! :-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz: Θεέ μου τι ευτυχία είναι αυτή;

Καλημερα ζουζουνιτσες μου!!!Τι χαρα που βλεπω τοσα πολλα νινακια στις κοιλιτσες σας!!!! Με το καλο φιλεναδιτσες μου να παρετε στις αγκαλιτσες σας να μωρακια σας!!!!

Εμεις ειμαστε σπιτακι κ ολο τρωμε κ ολο θελουμε κουβεντουλες κ αγκαλιτσες!!!! Απο τις λιγες φορες που κοιματε η μπουμπου μου!!!!

Αχ κοριτσια ειναι απιστευτο συναισθημα...!!!!

Θυμαστε που ολες ευχομασταν να μεινουμε εγκυος??? ακουει ο Θεουλης κ τα φερνει ολα στην ωρα του!!!

Σας αγαπω πολυ!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλεναδίτσες! Τι μου κάνετε; Εγώ είμαι πολύ πολύ χαρούμενη! Είδα το σποράκι μου εχθές και είναι 6.5 χιλιοστά! Μεγαλώνει πολύ καλά λέει ο γιατρούλης μου και στις 7/7 θα πάμε να ακούσουμε καρδούλα! :-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz: Θεέ μου τι ευτυχία είναι αυτή;

μπραβο κοριτσακι! πωπω 6,5 χιλιοστα!!! ολοκληρο σπορακι! τελεια!!!!:P

με το καλο να γινει ολοκληρο νινακι!!!

Καλημερα ζουζουνιτσες μου!!!Τι χαρα που βλεπω τοσα πολλα νινακια στις κοιλιτσες σας!!!! Με το καλο φιλεναδιτσες μου να παρετε στις αγκαλιτσες σας να μωρακια σας!!!!

Εμεις ειμαστε σπιτακι κ ολο τρωμε κ ολο θελουμε κουβεντουλες κ αγκαλιτσες!!!! Απο τις λιγες φορες που κοιματε η μπουμπου μου!!!!

Θυμαστε που ολες ευχομασταν να μεινουμε εγκυος??? ακουει ο Θεουλης κ τα φερνει ολα στην ωρα του!!!

Σας αγαπω πολυ!!!

:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

ιωαννακι μου μπραβο κοριτσαρα μου, τελεια νεα!!!!!!!!!!!με το καλο να ακουσετε και καρδουλιτσα!!!!!!!!!απολαυσε το, το μωρακι σου ειναι στην κοιλιτσα και θα το παρεις αγκαλιτσα σε λιγους μηνες!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Σας αγαπω πολυ!!!

ευακι μου γλυκο, να σου ζησει η μπεμπα σου!!!!!φανταζομαι την ευτυχια σου!!!!!!!!!!!!!χαλαλι ολα, και οι πονοι και η αναμονη και ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αγκαλιτσες και κουβεντουλες ε?λιωνω!!!!!!!!!!!να της δωσεις πολλα χαδακια και φιλακια απο τις θειουλες της στο parents!!!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!(((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))κι εμεις σ'αγαπαμε πολυ!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...