Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρανιουκο καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλα που εκανες και πηρες αδειουλα!!!!!!!!!αυριο εχεις γιατρουλη??????????

αχχχχχχχχχχχχχχ....ναι ποπακι μου...εχω τοση αγωνια....μακαρι να ειναι ολα καλα παναγια μου!!!!!

ποναει και το ματακι μου σημερα...μαλλον επιπεφυκιτιδα....επιτρεπεται να βαλω κολυριο?ή μπαααααααααα?????:shock:

bg1142822.jpg

princess2.gif

ματιναρα μουουουουυουουουουουυ....καλημερααααααααααααααα.....

Ρανιακι μου καλο μου πατριωτακι τι κανεις???????????Τι ωραια που ξεκουραζεσαι !!!!!!!!!

Πως παει ο σποραρος μας???????

Αν γυρισεις πισω τις σελιδες σου εχω γραψει οτι ηθελα να σε παρω τηλ. να σου ευχηθω αλλα δεν ηξερα μηπως ενοχλησω....δεν ξερω τι ωρα γυρνας απο την δουλεια ουτε τι ωρες κοιμασαι και δεν θελω να ενοχλησω!!!!!!!

Οποτε πες μου εσυ ποτε μπορω να σε παρω καμαρι ετσι?????

Παω να μαγειρεψω γιατι συνηθως κανουνε διακοπη ρευματος κατα τις 12....παω να βαλω χυτρα το κοτοπουλο και επανερχομαι!!!!!!!!!

αχχχχχχχχχχχχχχ....ναι ποπακι μου...εχω τοση αγωνια....μακαρι να ειναι ολα καλα παναγια μου!!!!!

ποναει και το ματακι μου σημερα...μαλλον επιπεφυκιτιδα....επιτρεπεται να βαλω κολυριο?ή μπαααααααααα?????:shock:

μμμμμμμ δεν ξερω αν επιτρεπεται!!!!!!!!!!!!!αντε κοριτσακι μου καλο, αυριο θα δειτε το μπεμπακι σας!!!!!!!!!!!!!!ολα θα ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Ρανιακι μου καλο μου πατριωτακι τι κανεις???????????Τι ωραια που ξεκουραζεσαι !!!!!!!!!

Πως παει ο σποραρος μας???????

Αν γυρισεις πισω τις σελιδες σου εχω γραψει οτι ηθελα να σε παρω τηλ. να σου ευχηθω αλλα δεν ηξερα μηπως ενοχλησω....δεν ξερω τι ωρα γυρνας απο την δουλεια ουτε τι ωρες κοιμασαι και δεν θελω να ενοχλησω!!!!!!!

Οποτε πες μου εσυ ποτε μπορω να σε παρω καμαρι ετσι?????

Παω να μαγειρεψω γιατι συνηθως κανουνε διακοπη ρευματος κατα τις 12....παω να βαλω χυτρα το κοτοπουλο και επανερχομαι!!!!!!!!!

να με παρεις οποτε θελεις ματινακι μου....συνηθως κατα τις 5 γυριζω.....

καλαπρεπει να ειναι το σπορακι μου!!!!αυριο θα παω στο γιατρουλη να το δουμε!!!!:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

ρανακι!!! καλημερα!!! τι κανεις?

μια χαρα σε βρησκω! κατσε να απολαυσεις το μπεμπακι σου!

images?q=tbn:ANd9GcTepc7GHGDoFc_-z_QZQz1YAtoIZnp2Z63bbotw6xJvQA66sNPB

αχ γιωτακι μουοουουοοο...δε σου ειπα καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα......

τι κανεις καρπουζακι μου????

εγω καλα...εδω σπιτακι με το σπορο...χιχιχιιχι....

τωρα εκανα εκανα ενα χυμουλη και ενα τοστακι...μιαμ μιαμ μιαμ...ξυπνησα με μια πεινααααααααααααααααααααα....

bg1142822.jpg

princess2.gif

Εφακη μουυυυυυ συνχαρητηρια κ παλι..τεραστια η χωριακηηηηηηηηηηηη!ολα καλα να πανε κ να εχεις μια ηρεμη κ τελειομηνη εγκυμοσηνη!:P:p

Γιωτακι μου καλημερουδιααααα..τι κανεις?κ γω σκεφτηκα αυτο με το ψωμι ισως βοηθησει να μην βαλω κ πολλα κιλακια!

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυυυ καλημερα....τι καλα που εισαι σπιτακι!πως εισαι?

ποπακη κ Ματινακι σας ευχαρηστω πολυ!ηθελα να με διετε μ την κοιλια :rolleyes::rolleyes:δεν εβγαλα κ πολες κ οι δυο που φαινεται η κοιλια ειμαι με τον μικρο κ δεν βαζω φωτο του στο φβ κ εδω ρε γμτ γιατι να μην μπορουμε..εκανα κ ρυθμισεις στην φωτο οπως ελεγ κ παλι τιποτα!αυτες που εβαλα ειναι απο το σπιτι πριν παμε με διαφορετικα φορεματα αλα τελικα εβαλα το λευκο!αν μπορεσω θα το κανω μεσω εμαιλ οπως μας εκανε το ποπακη/!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ γιωτακι μουοουουοοο...δε σου ειπα καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα......

τι κανεις καρπουζακι μου????

εγω καλα...εδω σπιτακι με το σπορο...χιχιχιιχι....

τωρα εκανα εκανα ενα χυμουλη και ενα τοστακι...μιαμ μιαμ μιαμ...ξυπνησα με μια πεινααααααααααααααααααααα....

καλα ειμαι! και εγω πεινασα! παω να επισκεφτω το φουρνο να δω τι θα φαω!!!!

αυριο θα δεις το μωρακι ε? τι ωραια!!!

καλα ειμαι! και εγω πεινασα! παω να επισκεφτω το φουρνο να δω τι θα φαω!!!!

αυριο θα δεις το μωρακι ε? τι ωραια!!!

εγω καθως ερχομουνα πηρα μια τυροπιτουλα κ εφαγα πριν λιγο!τελευταια τρωω αργα το πρωινο μου κ δεν εχω αναγουλες!;);)

πως ειναι η μπεμπουλα μας?εμενα ο δικος μου σημερα ειναι αρκετα ζωηρουλης ολο κ κατι κανει:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

εγω καθως ερχομουνα πηρα μια τυροπιτουλα κ εφαγα πριν λιγο!τελευταια τρωω αργα το πρωινο μου κ δεν εχω αναγουλες!;);)

πως ειναι η μπεμπουλα μας?εμενα ο δικος μου σημερα ειναι αρκετα ζωηρουλης ολο κ κατι κανει:D

εγω τυροπιτα κ κρουασαν σοκολατα! αναγουλες δεν ξερω τι παει να πει!!! ευτυχως!!! η μπεμπουλα χαμος, κουνιεται και κλωτσαει συνεχεια!!! πλακα εχει! ζωηρος ο μπεμπης ε? :rolleyes:μια χαρα!δεν ειναι τελεια?:-P

λενιω μουουουουουουουουυ....

((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...