Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟ ΕΔΩ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ..ΤΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ!ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ..ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΦΒ ΔΥΟ ΑΛΑ ΧΩΡΗς ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΕΔΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΕ ΚΟΙΛΙΑ!:rolleyes:

λενιω μου εισαι πολυ ομορφη!!!!!!!!!!εδω δεν ξερω κι εγω πως βαζουμε φωτο.....:(

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

η χοριακη 379!!!

καλε εφακι!!!! τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!! οι ευχες μας επιασαν! με το καλο κοριτσακι! ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και το μωρακι σου να ειναι γερο!!!!

παρε και ενα δωρακι!!!

images?q=tbn:ANd9GcT1ahHxBDo1bQt09WOsnfhCJaTEO9H2BdpTULJ6ZunfHFKrF_zg

η σαμπανια ειναι μονο για τον μπαμπα!!! χαχαχαχα

καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσακια!!! τι κανετε???

γιορταζουμε σημερα!!!

τι καλα!:-P

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟ ΕΔΩ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ..ΤΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ!ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ..ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΦΒ ΔΥΟ ΑΛΑ ΧΩΡΗς ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΕΔΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΕ ΚΟΙΛΙΑ!:rolleyes:

Κουκλιτσα οπως παντα λενιω μου!!!!!!!!!!

Καλημερα βρε γιωτακι που εισαι εσυ καλε?Πλακωσε πολυ δουλεια σημερα?????

καλημερα κορες!!! τα μπεμπονια μας καλα?

ναι πλακωσε δουλεια! τι κανετε?

ξεχασα να σας πω οτι σημερα ζυγιστηκα και εχω χασει μισο κιλο!!! τι χαρα! εκοψα το πολυ ψωμι, να εχω περιθωριο ρε κοριτσια για κανα παγωτακι που μου αρεσουν τοσο πολυ!!!!:-P

ασε που πειναω απο τωρα! κατι θα τσιμπισω σε γλυκο φανταζομαι!!! τι κακο και αυτο με τα γλυκα!

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααααααααα.....

τι κανετε καρπουζακια μου ομορφα?????????????????

εγω σπιτακι σημερα και αυριο...αχ τι ωραιααααααααααααααα.......πηρα αδεια λογω της 48ωρης απεργιας.....

ΕΦΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.......ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑ...

κουκλιτσα μου σου ευχομαι οτι καλυτερο απο τη καρδια μου....αυτο το μωρακι ηρθε για να μεινει...να εισαι σιγουρη!!!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημερα κορες!!! τα μπεμπονια μας καλα?

ναι πλακωσε δουλεια! τι κανετε?

ξεχασα να σας πω οτι σημερα ζυγιστηκα και εχω χασει μισο κιλο!!! τι χαρα! εκοψα το πολυ ψωμι, να εχω περιθωριο ρε κοριτσια για κανα παγωτακι που μου αρεσουν τοσο πολυ!!!!:-P

ασε που πειναω απο τωρα! κατι θα τσιμπισω σε γλυκο φανταζομαι!!! τι κακο και αυτο με τα γλυκα!

αντε ωραια!!!!!!!!!!!αχ αυτα τα γλυκα αλλα και τα παγωτα ειναι σκετος πειρασμος!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...