Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερααααααααα

ευχαριστω πολυ κοριτσια γι ατες ευχες σας μακαρι να πανε ολα καλα!!!

αναγουλες και ζαλες εχω το κυριο συμπτωμα!!!τιποτα αλλο προσ το παρων,αγωνιω για την χοριακη!!!

Αααααα μουσιτσα....ειχες τετοια τρανταχτα συμπτωματα και δεν ελεγες τιποτα????? Δεν πειραζει καλα εκανες....μας εκανες τρελη εκπληξη καλυτερα ετσι!! Ολα καλα θα πανε καλεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ πότε θα περάσουνε οι μέρες να πάω διακοπές.. Θέλω να βλέπω θάλασσα φυσικά και δεν θα μπώ αλλα με ηρεμεί μόνο να την βλέπω και να την ακούω...

Εσείς κορίτσια θα πάτε πουθενά φέτος??

Εγώ θα πάω πρώτα ο Θεός στις 16/7- 30/7 στον Σταυρό Θεσσαλονίκης:P

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε????

Εγώ ακόμα την παλεύω δεν λένε να σταματήσουνε οι αναγούλες και οι εμετοί:rolleyes:

Εφάκη μου συγχαρητήρια κοπέλα μου!!!Σου εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κούκλα μου!!!!

Εγω κορίτσια παίρνω πρωι-μεσημέρι-βράδυ τα ουτροζεσταν για μια βδομάδα ακόμα, φυλικο οξύ, 2 φορες την ημέρα μαγνήσιο και σαλοσπίρι!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!ΑΚΟΜΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣΑΙ Ε!ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟ!Κ ΓΩ ΕΠΑΙΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΑΛΟΣΠΙΡ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ!ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αααααα μουσιτσα....ειχες τετοια τρανταχτα συμπτωματα και δεν ελεγες τιποτα????? Δεν πειραζει καλα εκανες....μας εκανες τρελη εκπληξη καλυτερα ετσι!! Ολα καλα θα πανε καλεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νομιζα πως εμαθα ηλιαση:shock::shock::shock::shock::shock:μακαρι να πανε καλα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερααααααααα

ευχαριστω πολυ κοριτσια γι ατες ευχες σας μακαρι να πανε ολα καλα!!!

αναγουλες και ζαλες εχω το κυριο συμπτωμα!!!τιποτα αλλο προσ το παρων,αγωνιω για την χοριακη!!!

ΑΛΗΘΕΙΑΑΑΑ ΕΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ!;);)ΑΧ ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ΑΛΗΘΕΙΑΑΑΑ ΕΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ!;);)ΑΧ ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ!;);)

μακαρι να ειναι μεγαλη!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

\

Ματινάκι μου γλυκό καλημέρα :P

Κι ο γιατρός έτσι μου είπε μέχρι 10 του μήνα μου λέει θα μου σταματήσουνε μαχαίρι, ελπίζω :tongue:

Σαλοσπίρι μου έδωσε γιατι είχα κάνει 2 εξετάσεις για την πηκτικότητα του αίματος ναι και επειδή ήταν στα όρια οι τιμές μου είπε να τα παίρνω!

Διάβασα Ματινάκι μου άρχισε τις κλωτσίτσες του ο μπέμπης αχ τι ωραία φαντάζομαι την χαρά σου..:P

Μαρακι μου ο μπεμπακος αν τελικα ειναι αγορι ειναι παντα πρωινος τυπος! Ξυπναμε μαζι....με διαφορα περιπου 5 λεπτων! Μολις σηκωθω για τσισακια αμεσως μολις ξαναξαπλωνω κουνιεται!!!!!! Την υπολοιπη μερα δεν τον καταλαβαινω συνεχεια μονο οταν ηρεμω και καθομαι...αλλα δινει κατι γερες μερικες φορες....!!!!!!!Κοντευεις κι εσυ να νιωσεις τις πιο τελειες κλωτσιες του κοσμου!!!!!!!

Ποπακι μουυυυυυυ..........καλημερες διπλες για σενα και την νεραιδουλα σου!!!!!!!!!!!!!

Εγω το νιωθω το μικρουλι μου εντονα οταν ειμαι ανασκελα....καποιες φορες το νιωθω και ενω καθομαι κανονικα αλλα οταν ειμαι ορθια σπανια...ειναι νωρις για μενα ακομα να κανει εντονες κινησεις ολες τις ωρες!!!!!!! Ανυπομονω ομως να ερθει αυτη η ωρα που θα το νιωθω οτι και να κανω!!!!!!!!!!!!!!!

ναι οταν ξαπλωνουμε και ξεκουραζομαστε κουνιεται περισσοτερο το μωρακι!!!!!!!!!οσο μεγαλωνει θα κλωτσαει πιο εντονα!!!!!!χαχαχαχα, τι ωραια!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε????

Εγώ ακόμα την παλεύω δεν λένε να σταματήσουνε οι αναγούλες και οι εμετοί:rolleyes:

Εφάκη μου συγχαρητήρια κοπέλα μου!!!Σου εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κούκλα μου!!!!

Εγω κορίτσια παίρνω πρωι-μεσημέρι-βράδυ τα ουτροζεσταν για μια βδομάδα ακόμα, φυλικο οξύ, 2 φορες την ημέρα μαγνήσιο και σαλοσπίρι!

μαρακι καλημερααααααα!!!!!!που θα παει θα φυγουν οι παλιοεμετοι!!!!!!!

αχ τι καλα να πηγαιναμε διακοπουλες!!!!!εμεις εδω θα κατσουμε, ισως λιγο σαλαμινα στο εξοχικο....κι εγω μπανιο δεν με βλεπω να κανω, μετα τις 10/8 δεν επιτρεπεται επειδη μπαινω στον μηνα μου...

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Αχ πότε θα περάσουνε οι μέρες να πάω διακοπές.. Θέλω να βλέπω θάλασσα φυσικά και δεν θα μπώ αλλα με ηρεμεί μόνο να την βλέπω και να την ακούω...

Αχ μη μου λες για Θεσσαλονικη με πιανει τρελη ζηλεια και νοσταλγια μαζι! Καλε εκει πιασαμε το μωρακι μας τον Φεβρουαριο ξεχνιεται?????? Μακαρι να μπορουσαμε να παμε καπου φετος αλλα δυστυχως λογω οικονομικων προτεραιοτητων δεν θα παμε...δεν με νοιαζει ομως γιατι ετσι κι αλλιως μενουμε εξοχη και παραθαλασσια κιολας οποτε νιωθω πολυ ωραια και χωρις διακοπες...οχι οτι θα τις αρνιομουν αν ειχαμε την δυνατοτητα αλλα λεμε τωρα.....να μου στειλεις γεμιστο τσουρεκι please!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κ ΜΕΙς ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ..ΜΟΝΟ ΣΑΒ/ΚΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΩ Κ ΓΩ ΝΑ ΞΕΚΗΝΗΣΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!ΣΧΟΛΑΕΙ ΝΩΡΗς ΣΗΜΕΡΑ;);)ΘΑ ΜΠΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΔΩ Κ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΑΚΗ Κ ΤΟ ΙΩΑΝΝΑΚΙ!;);)

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ~

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟ ΕΔΩ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ..ΤΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ!ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ..ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΦΒ ΔΥΟ ΑΛΑ ΧΩΡΗς ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΕΔΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΕ ΚΟΙΛΙΑ!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...