Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

6.ZOUZOUNIARA................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..............................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.mp1979womam...........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

11.YOTOU.......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/10/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

12.roulaa...............................EΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 17/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ-ΜΠΕΜΠΑ'

13.elerinaa............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

14.matina25..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

15.anastasaki_melisakι..........ΕΓΚΥΟΣ!(?)

16.maril13..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

17.RANIA80........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

18.Ιωαννάκι.........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

19.εφακη...............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

20.nena1984....................

21.Petalouda82................

22.sophaki1.....................

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΑς ΤΑ ΒΑΖΩ ΕΤΣΙ ΧΩΡΗς ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ Κ ΜΩΛΗς ΜΠΟΥΝ ΘΑ ΜΑς ΠΟΥΝ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟς ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕς ΚΟΚΚΙΝΗ..ΦΥΓΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥς!ΑΣΕ ΤΙς ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕς ΜΑΑς ΓΙΑ 9 ΜΗΝΕΣ ΗΣΥΧΕΣ!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα λενιω μου! Τι κανετε μανα και γιοι??????

Ειδες τι μας εκανε το εφακη?? Εκπληξαρα πρωι πρωι!!!!!!!!!!!!!!

Αντε να ακουμε συνεχεια τετοια ευχαριστα νεα....

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!ΧΑΠΑΚΩΘΗΚΑ Κ ΠΕΡΗΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΦΑΩ ΑΜΕΣΩς ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΩ..ΠΟΛΑ ΧΑΠΙΑ Κ ΜΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΕ Κ ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΧΑΠΙΑ!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΣΕΙς ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ?

ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΠΡΩΙ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ-ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΤΡΟΦΟΚΑΡΝΤ (ΜΑΓΝΗΣΙΟ), ΣΙΔΗΡΟ,ΦΥΛΙΚΟ ΟΞΥ,ΑΣΒΣΕΣΤΙΟ ΠΙΟ ΑΡΓΑ,Κ ΤΑ ΟΥΤΟΠΑΡ ΑΝΑ 6 ΩΡΕς!ΟΥΦΦΦΦ~:shock::shock:

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΧΘΕς ΣΧΟΛΑΣΕ ΑΡΓΑ Κ ΕΙΠΕ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα ματινακι και λενακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΤΙ ΚΑΝΕΙς ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ!

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΜΙΚΡΟς ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΛΩΤΣΙΕς!:tongue:ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙς ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ Κ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ!ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙ!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΙΑΣΩ Κ ΓΩ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!ΧΑΠΑΚΩΘΗΚΑ Κ ΠΕΡΗΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΦΑΩ ΑΜΕΣΩς ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΩ..ΠΟΛΑ ΧΑΠΙΑ Κ ΜΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΕ Κ ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΧΑΠΙΑ!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΣΕΙς ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ?

ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΠΡΩΙ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ-ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΤΡΟΦΟΚΑΡΝΤ (ΜΑΓΝΗΣΙΟ), ΣΙΔΗΡΟ,ΦΥΛΙΚΟ ΟΞΥ,ΑΣΒΣΕΣΤΙΟ ΠΙΟ ΑΡΓΑ,Κ ΤΑ ΟΥΤΟΠΑΡ ΑΝΑ 6 ΩΡΕς!ΟΥΦΦΦΦ~:shock::shock:

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΧΘΕς ΣΧΟΛΑΣΕ ΑΡΓΑ Κ ΕΙΠΕ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ!;);)

τι να κανουμε, υπομονη, πολλα τα χαπια οντως!!!!!!εγω πινω το μεσημερι μια ωρα πριν το φαγητο σιδηρο και φυλικο οξυ και το απογευμα το ασβεστιο!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΤΙ ΚΑΝΕΙς ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ!

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΜΙΚΡΟς ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΛΩΤΣΙΕς!:tongue:ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙς ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ Κ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ!ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙ!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΙΑΣΩ Κ ΓΩ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ!:D:D

χαχαχαχα, μπραβο το καλο μας το μπεμπακι!!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

τι να κανουμε, υπομονη, πολλα τα χαπια οντως!!!!!!εγω πινω το μεσημερι μια ωρα πριν το φαγητο σιδηρο και φυλικο οξυ και το απογευμα το ασβεστιο!!!!
χαχαχαχα, μπραβο το καλο μας το μπεμπακι!!!!!!!!!!:tongue:

ΜΟΝΟ ΑΥΑΤ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ .ΤΙ ΚΑΛΑ!ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΠΩς ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΝΕΨΑ..ΛΕς Κ ΤΡΩς ΚΙΜΩΛΙΑ ΕΙΝΑΙ!:rolleyes::tongue:

ΤΩΡΑ ΜΩΛΗς ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΟ ΣΙΔΗΡΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΑΛΟ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣ ΑΚ ΣΙΔΗΡΟ Κ ΦΥΛΙΚΟ ΟΞΥ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Λενιω μου εγω παιρνω το μαγνησιο που παιρνεις κι εσυ πρωι μεσημερι βραδυ, σιδηρο που εχει μαζι φυλλικο οξυ πρωι βραδυ και ασβεστιο αναβραζον πρωι βραδυ!!!!! Τιποτε αλλο....και του ειπα του γιατρου οτι νιωθω να σκληραινει η κοιλια μου χαμηλα οχι συχνα ομως και δεν μου εδωσε τιποτα....μου ειπε ξεκουραση μονο!!!!!

Αχ λενιω μου ευχαριστω...ελπιζω να βρουμε καποια ακρη γιατι πραγματικα ειναι κοροιδια να δινεις τα ιδια λεφτα εδω στην ελλαδα για την μιση ποσοτητα! Ελεος!!!!!!!!!!!

αχ κοριτσακια μου καλα!!!!!!!!!!μακια μακια σας πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?τα μπεμπονακια σας, κλωτσανε?

Ποπακι μουυυυυυυ..........καλημερες διπλες για σενα και την νεραιδουλα σου!!!!!!!!!!!!!

Εγω το νιωθω το μικρουλι μου εντονα οταν ειμαι ανασκελα....καποιες φορες το νιωθω και ενω καθομαι κανονικα αλλα οταν ειμαι ορθια σπανια...ειναι νωρις για μενα ακομα να κανει εντονες κινησεις ολες τις ωρες!!!!!!! Ανυπομονω ομως να ερθει αυτη η ωρα που θα το νιωθω οτι και να κανω!!!!!!!!!!!!!!!

Λενιω μου εγω παιρνω το μαγνησιο που παιρνεις κι εσυ πρωι μεσημερι βραδυ, σιδηρο που εχει μαζι φυλλικο οξυ πρωι βραδυ και ασβεστιο αναβραζον πρωι βραδυ!!!!! Τιποτε αλλο....και του ειπε του γιατρου οτι νιωθω να σληραινει η κοιλια μου χαμηλα οχι συχνα ομως και δεν μου εδωσε τιποτα....μου ειπε ξεκουραση μονο!!!!!

Αχ λενιω μου ευχαριστω...ελπιζω να βρουμε καποια ακρη γιατι πραγματικα ειναι κοροιδια να δινεις τα ιδια λεφτα εδω στην ελλαδα για την μιση ποσοτητα! Ελεος!!!!!!!!!!!

ΝΑΙ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΤΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΥ ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝΕ ΙΝΑΙ ΣΥΧΝΕς ΟΙ ΣΥΠΑΣΕΙς!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!ΔΥΟ ΦΟΡΕς ΑΣΒΕΣΤΙΟ Ε!ΑΧ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΜΕΝΟ ΧΑΠΙ!

ΝΑΙ ΝΑΙ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝ ΗΔΗ ΒΡΗΚΕ ΑΠΛΑ ΧΘΕ ςΗΤΑΝ ΑΡΓΑ Κ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΗΛΙΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟς ΣΧΟΛΑΕΙ ΑΡΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε????

Εγώ ακόμα την παλεύω δεν λένε να σταματήσουνε οι αναγούλες και οι εμετοί:rolleyes:

Εφάκη μου συγχαρητήρια κοπέλα μου!!!Σου εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κούκλα μου!!!!

Εγω κορίτσια παίρνω πρωι-μεσημέρι-βράδυ τα ουτροζεσταν για μια βδομάδα ακόμα, φυλικο οξύ, 2 φορες την ημέρα μαγνήσιο και σαλοσπίρι!

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε????

Εγώ ακόμα την παλεύω δεν λένε να σταματήσουνε οι αναγούλες και οι εμετοί:rolleyes:

Εφάκη μου συγχαρητήρια κοπέλα μου!!!Σου εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κούκλα μου!!!!

Εγω κορίτσια παίρνω πρωι-μεσημέρι-βράδυ τα ουτροζεσταν για μια βδομάδα ακόμα, φυλικο οξύ, 2 φορες την ημέρα μαγνήσιο και σαλοσπίρι!

Καλημερα μαρακι μου!!!! Ακομα σε ταλαιπωρουν αυτοι οι εμετοι ε? Υπομονη κοριτσακι μου οπου να'ναι θα σταματησουν!!!!! Σκεψου το σποριδιο και ολα θα περνανε!!!!!!!!

Σαλοσπιρ γιατι παιρνεις???? Για αντιπηκτικους λογους για τον πλακουντα?????

καλημερααααααααα

ευχαριστω πολυ κοριτσια γι ατες ευχες σας μακαρι να πανε ολα καλα!!!

αναγουλες και ζαλες εχω το κυριο συμπτωμα!!!τιποτα αλλο προσ το παρων,αγωνιω για την χοριακη!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γεια σας κοριτσια μου...τι κανετε?Ματινακι εχεις γαμο προς τα μερη μου!!!σταματα για καφεδακι!!!

Ριακι μου καλημερααααα!!!!!! Αληθεια απο 'κει εισαι????? Δεν το ηξερα!!!!

Μακαρι να μπορουσα να περασω αλλα ο γαμος ειναι πολυ νωρις για καλοκαιρι στις 7 και πρεπει να φυγουμε πιο νωρις απο δω γιατι δεν ξερουμε και που ειναι ακριβως η εκκλησια...εκτος κι αν παμε απο το σπιτι που θα ετοιμαζεται ο γαμπρος πρωτα...τι να σου πω δεν ξερω καν πως θα γινει!!!!! Παντως ευχαριστω για την προσκληση....καποια αλλη στιγμη θα πραγματοποιησω επισκεψη, δεν ειμαστε μακρυα!!!!!!!!!

Μακια πολλα πολλα και τα πιο πολλα στην μπουμπου εννοειται ε????

Καλημερα μαρακι μου!!!! Ακομα σε ταλαιπωρουν αυτοι οι εμετοι ε? Υπομονη κοριτσακι μου οπου να'ναι θα σταματησουν!!!!! Σκεψου το σποριδιο και ολα θα περνανε!!!!!!!!

Σαλοσπιρ γιατι παιρνεις???? Για αντιπηκτικους λογους για τον πλακουντα?????

\

Ματινάκι μου γλυκό καλημέρα :P

Κι ο γιατρός έτσι μου είπε μέχρι 10 του μήνα μου λέει θα μου σταματήσουνε μαχαίρι, ελπίζω :tongue:

Σαλοσπίρι μου έδωσε γιατι είχα κάνει 2 εξετάσεις για την πηκτικότητα του αίματος ναι και επειδή ήταν στα όρια οι τιμές μου είπε να τα παίρνω!

Διάβασα Ματινάκι μου άρχισε τις κλωτσίτσες του ο μπέμπης αχ τι ωραία φαντάζομαι την χαρά σου..:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...