Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εφακη μου συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!θετικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι μεσα απο την καρδια μου μια ανεμελη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο ολα θα πανε τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

καλημερααααααααααα

ευχαριστω πολυ ποπη μου!!σημερα εκανα και το δευτερο τεστακι που ειχα και αυτο θετικο μετα πηγα χημειο για χοριακη και την αναμενω κατα τες 11!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερααααααααααα

ευχαριστω πολυ ποπη μου!!σημερα εκανα και το δευτερο τεστακι που ειχα και αυτο θετικο μετα πηγα χημειο για χοριακη και την αναμενω κατα τες 11!!!!

τελεια!!!!!!!!!!!αυτο το μωρακι ηρθε για να μεινει!!!!!!!να μην αγχωνεσαι αλλο, η αναμονη αξιζε τον κοπο!!!!!!!!!θα περιμενουμε κατα τις 11 λοιπον, αν και ολα θα ειναι τελεια!!!!!!!!!!με 2 θετικα τεστ!!!!!!!!!!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

τελεια!!!!!!!!!!!αυτο το μωρακι ηρθε για να μεινει!!!!!!!να μην αγχωνεσαι αλλο, η αναμονη αξιζε τον κοπο!!!!!!!!!θα περιμενουμε κατα τις 11 λοιπον, αν και ολα θα ειναι τελεια!!!!!!!!!!με 2 θετικα τεστ!!!!!!!!!!!!!!;)

ναι ελπιζω να μην μου κανει καμια ανατροπη!!!θετικη σκεψη:tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια δεν αντεξα τελικα εκανα τεστ θετικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Eφακη μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κοριτσαρα μου!!!!!!!!!!!!

Να εχεις μια πολυ καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!! Ειδες αγαπακι περασε και απο κει ο πελαργος και σε λιγους μηνες θα αφησει ενα γερο μωρακι!!!!!!!!!!!!!!

Μπραβο κοριτσι μου πολυ χαρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

140871-pelargos.JPG

καλημερααααααααααα

καλημεραααααααααααααααα...Εφακη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ συνχαρητηριααααααααααααααααα!μπραβοοοοοοοοοοοοοο!2 θετικα τεστακιααααααααααα!πολυ χαρηκααααααααα!αχ φανταζομαι τι χαρα σου τωρααααααααααα\1το ειπες στον αντρουλη σου!ειληκρηνα χαρηκα πολυ δεν περασες κ λιγα!ευχομαι ολα να πανε καλα κ να φουσκωσεις να γινεις σαν καρπουζακι!:tongue:;););)κ μια τεραστια χωριακηηηηηηηηη!

για πες το ενιωθες οτι μπορει κ να εισαι..ειχες συμπτωματα?;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.....ξυπνηστε καλε εχουμε καταπληκτικα νεα! Το εφακη μας ειναι ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!! Ταλαιπωρηθηκε λιγο αλλα τα καταφερε!!!!!!

Μπραβοοοοοοοοοοοοοο.........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ποπακι μου τι κανεις? Η νεραιδουλα σου καλα??? Αντε κοντευει ο καιρος που θα την ξαναδεις.....

Εγω μετραω τις μερες για να παμε για την β'επιπεδου να δουμε το ζουζουνι μας! Εχω μια αγωνια και ανυπομονησια μαζι αλλα και ενα αγχος! Νομιζα οτι το περισσοτερο αγχος ειναι πριν την αυχενικη αλλα τελικα παντα θα εχεις απλα οσο περναει ο καιρος μπορεις να το κουμανταρεις καπως...στις αρχες ομως δεν μπορεις!!!!!!!

Καλε μπειτε να πιουμε χυμουλι και γαλατακι!!!!!!!!!!

ποπακη κ Ματινακι καλημερουδια..ειστε καλααααα~αχ τι καλα να ξυπναμε ετσι με ευχαρηστα νεακια!:D:D

το Ιωαννακι δεν μπηκε ακομα ε!θα ειναι ξετρελαμενη απο τον υπερηχο!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημεραααααααααααααααα...Εφακη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ συνχαρητηριααααααααααααααααα!μπραβοοοοοοοοοοοοοο!2 θετικα τεστακιααααααααααα!πολυ χαρηκααααααααα!αχ φανταζομαι τι χαρα σου τωρααααααααααα\1το ειπες στον αντρουλη σου!ειληκρηνα χαρηκα πολυ δεν περασες κ λιγα!ευχομαι ολα να πανε καλα κ να φουσκωσεις να γινεις σαν καρπουζακι!:tongue:;););)κ μια τεραστια χωριακηηηηηηηηη!

για πες το ενιωθες οτι μπορει κ να εισαι..ειχες συμπτωματα?;);)

Καλημερα λενιω μου! Τι κανετε μανα και γιοι??????

Ειδες τι μας εκανε το εφακη?? Εκπληξαρα πρωι πρωι!!!!!!!!!!!!!!

Αντε να ακουμε συνεχεια τετοια ευχαριστα νεα....

ποπακη κ Ματινακι καλημερουδια..ειστε καλααααα~αχ τι καλα να ξυπναμε ετσι με ευχαρηστα νεακια!:D:D

το Ιωαννακι δεν μπηκε ακομα ε!θα ειναι ξετρελαμενη απο τον υπερηχο!;)

Λενιω μου μαζι γραφαμε.....ουουου σιγουρα θα ειναι ξετρελαμενη! Θα μπει να μας πει σιγουρα....!!!

καλημερα ματινακι και λενακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Καλημερα ποπακι τι κανεις????? Μακια μακια!!!!!!!!!!((((((((())))))))

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...