Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλα ειμαι απο σημερα η τελευταια μερα που περιμενω την ακατανομαστη απο αυριο μπαινω στην καθυστερηση:tongue::tongue::tongue:

γεια σου Εφακη μου!τι κανεις?μακαρι να ειναι μια μεγαλη καθηστερηση με θετικα αποτελεσμταα!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κάνετε βρε κορίτσια; Για πείτε μου είναι λογικό που έχω αγωνία για σήμερα; Θα δω το μικρό μου σποράκιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!

φυσικα ειναι λογικο να εισαι ανυπομμονη κ μεσα στην αγωνια για το σημερινο ραντεβου με το σπορακι σας!θα περημενουμε νεακιαααααααα..ολα καλα θα ειναιιιιιιι!:P:p

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ax κ μενα Γιωτακι μου τα λευκα ειναι τα αγαπημενα μου ρουχα..πολυ μαρεσουν!αντε να καταφερουμε να βαλουμε καμια φωτο!;)

δυστυχως εγω θα περιμενω να μου δωσουν απο του φωτογραφου γιατι δεν βγαλαμε με κανα κινητο η φωτογραφικη!

δυστυχως εγω θα περιμενω να μου δωσουν απο του φωτογραφου γιατι δεν βγαλαμε με κανα κινητο η φωτογραφικη!

εγω εβγαλα..οχι πολες γιατι φυσουσε παρα πολυ κ ο μικρος γκρινιαζε αλα πρεπει να τις μεταφερω!οταν παω σπιτι θα προσπαθησω!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εγω εβγαλα..οχι πολες γιατι φυσουσε παρα πολυ κ ο μικρος γκρινιαζε αλα πρεπει να τις μεταφερω!οταν παω σπιτι θα προσπαθησω!

good luck! εγω ειμαι λιγο βοδι με την τεχνολογια, αν και χειριζομαι υπολογιστη παρα παρα παρα πολλα χρονια, κανω οτι ειναι για την δουλεια!

αφου για να φανταστεις ειδα και επαθα να ανοιξω κωδικο στο parentscafe!

και στο κινητο μονο να τηλεφωνω και να στελνω μηνυματα ξερω!!!:shock:

Διαφημίσεις

good luck! εγω ειμαι λιγο βοδι με την τεχνολογια, αν και χειριζομαι υπολογιστη παρα παρα παρα πολλα χρονια, κανω οτι ειναι για την δουλεια!

αφου για να φανταστεις ειδα και επαθα να ανοιξω κωδικο στο parentscafe!

και στο κινητο μονο να τηλεφωνω και να στελνω μηνυματα ξερω!!!:shock:

μαζι γραφαμε!:tongue::tongue:κ γω δεν ειμαι σπιρτο:tongue:..εχω βαλει πιο παλια αλα κατι επαθε οτ προγραμμα με το οπιο μετεφερα φωτο απο το κινητο!θα το κοιταξω σημερα!:shock:;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες τις φιλεναδιτσες!!!!!! Τι κανετε κοριτσακια? Εγω τελικα δεν μπορεσα να μπω χθες γιατι συνεχισαμε τις δουλειες απο προχθες που μας τις αφησε στη μεση η ΔΕΗ λογω των διακοπων της....αφηστε που πηγαμε μια βολτα στην παραλια χθες το βραδυ και η αρχικη μου σκεψη ηταν απλα για περπατημα και μετα περιπτερο για παγωτο και σπιτι και τελικα ο αντρας μου ηθελε να κατσουμε να το φαμε το παγωτο σε γνωστη μαρκα παγωτων και παθαμε σοκ με τον λογαριασμο που μας εφεραν στο τελος.....9,50 για 2 μπαλες παγωτο στον καθενα....απο 2 πιτες γυρο θα τρωγαμε και θα χορταιναμε κιολας! Τι ειναι αυτα ρε σεις????? Ουτε προκειται να ξαναπατησω το ποδι μου εκει...ειναι κοροιδια!!!! 5 παγωτα απο το περιπτερο θα περναμε και θα το ευχαριστιομασταν!!!! Τεσπα εγινε τωρα δεν μπορουμε να το αλλαξουμε....

Λενιω ευτυχως που δεν πρηστηκαν τα ποδαρακια ουτε πονεσαν και το ευχαριστηθηκες!!!!!Θα ησουν και μια κουκλα ξανθομαλλουσα μου!!!!!! Να ζησουν και να ευτυχισουν τα παιδια!!!!!!!!!

Ποπακι μου κι εγω νιωθω μια εξαντληση γιατι κι εμεις δουλειες καναμε χθες και κουραστηκα αρκετα!!!!!!

Γιωτουλα μου κουκλαρα θα ησουν με το μωβ φορεματακι σου καμαρωτη μανουλα!!!!!!!!!!!!!

Ιωαννακι μου με το καλο να δειτε το σπορακι σας ματια μου!!!!!!!!

Ρανιακι μου μην ανυσηχεις καμαρι μου δεν επαθε τιποτα το σπορακι...απλα να προσεχεις λιγακι τωρα στην αρχη...μονο απο τα χερακια σου να τρως λαχανικα...ματς μουτς!!!!!!!

Αναστασακι που εισαι εσυ μικρο μου εγκυακι????ολα καλα???

Κι εμεις εχουμε εναν γαμο στις 16 ιουλιου...παντρευεται ενας πολυ καλος φιλος και συναδελφος του αντρα μου στο Αραχναιο και το τραπεζι ειναι στις μυκηνες μετα!!!!!! Θα ταλαιπωρηθω λιγακι το ξερω αλλα γινεται και κανας γαμος και διασκεδαζουμε γιατι αλλιως το ΔΝΤ δεν μας αφηνει να κανουμε και πολλα πολλα....ουτε λιγα δηλαδη!!!!!!

γεια σας κοριτσια μου...τι κανετε?Ματινακι εχεις γαμο προς τα μερη μου!!!σταματα για καφεδακι!!!

κοριτσακια δεν αντεξα τελικα εκανα τεστ θετικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

εφακη μου συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!θετικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι μεσα απο την καρδια μου μια ανεμελη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο ολα θα πανε τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...